γροσερισοπ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 14 minutes ago, vasiliasGR said: Παιδια επιστρέφω μετα απο κάποιο καιρο που ειχα γραψει το τελευταιο ποστ. Το τρεξιμο παει καλυτερα. Ο αριθμος στις καμψεις ανεβαινει. Οι ελξεις ομως δεν προχωρανε καθολου. Δυστηχως ακομα δεν μπορω να βγαλω ελξη. Δωστε τα φωτα σας και βοηθηστε. σου ειπα ξεκίνα με λάστιχο και chin ups. πριν 1.5 χρόνο δεν μπορούσα να κάνω 1 chin up πλέον βγάζω 5χ12 STRICT. πλέον παιζω με pauses και tempo. στα 62KG που ειμουν πετουσα και εβάζα και κανα 5κιλο-7.5κιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliasGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 μια μπαρα στην πορτα εχω ολο κ ολο 😅 δεν με παιρνει για κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε φιλε λάστιχο σου λέω να βάλεις όχι να στησεις ολοκρηρο squat rack στο δωματιο σου. τι δεν πιανεις. επίσης καταλαβαινεις τι γυμναζεις με το pull up? στην ουσια τραβάς με πλάτη, όχι με χέρια σαν ουγκανος. θέλει τη σωστή φορά το σώμμα γι να το ορθώσεις ωραια και οχι σαν τους καθυστερημενους στα γυμναστηρια που κανουν μισαδάκια και χαιρονται. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από γροσερισοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Vasilia, Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αρκετή δύναμη για να κάνουν έστω και μια έλξη. Το μέρος του σώματος που συμμετέχει ενεργά αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατό είναι οι πήχεις. Η λυση; Ξεκινάμε από χαμηλά. Θα τοποθετήσεις τη μπάρα λίγο πάνω από το ύψος των γονάτων, θα ξαπλώσεις και θα κάνεις ξαπλωμένος έλξεις, όπως στη φώτο (στη συγκεκριμένη φωτο ο τύπος το κάνει χρησιμοποιώντας τραπέζι, εσύ θα το κάνεις με την μπάρα που έχεις). Θα κάνεις και pull ups και chin ups (αν δεν ξέρεις τη διαφορά, google it, έχει να κάνει με το πώς πιάνεις την μπάρα). Ο στόχος σου είναι τα 3*15 σετ. Τότε θα είσαι έτοιμος για κανονικές έλξεις. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από yannis27gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 εγω ρε γιάννο με τοσα pull ups γιατί έχω πηγες μηδέν; που συμεττασχουν ρε παιδια οι πήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliasGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Vasilia, Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αρκετή δύναμη για να κάνουν έστω και μια έλξη. Το μέρος του σώματος που συμμετέχει ενεργά αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατό είναι οι πήχεις. Η λυση; Ξεκινάμε από χαμηλά. Θα τοποθετήσεις τη μπάρα λίγο πάνω από το ύψος των γονάτων, θα ξαπλώσεις και θα κάνεις ξαπλωμένος έλξεις, όπως στη φώτο (στη συγκεκριμένη φωτο ο τύπος το κάνει χρησιμοποιώντας τραπέζι, εσύ θα το κάνεις με την μπάρα που έχεις). Θα κάνεις και pull ups και chin ups (αν δεν ξέρεις τη διαφορά, google it, έχει να κάνει με το πώς πιάνεις την μπάρα). Ο στόχος σου είναι τα 3*15 σετ. Τότε θα είσαι έτοιμος για κανονικές έλξεις. Εχω ξεκινησει και την κανω αυτη την ασκηση αλλα εχω την μπαρα στο υψος της λεκανης. Ειναι καλυτερα να την κατεβασω πιο κατω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πρέπει να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε τεντώνοντας τα χέρια να είσαι ελάχιστα πάνω από το έδαφος (όπως ο τύπος στη φωτογραφία). Αν είσαι πολύ πιο πάνω την κάνεις πιο εύκολη και θα δυναμώσεις πολύ πιο αργά. γροσέρι, δες εδώ αυτό που σου λέω για τους πήχεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 πρωτη φορά το ακούω. τι να πω. εγώ παντως με το σώμμα μου εχω μικρούς αναλογικά πήχεις. ίσως ειναι και τα τζενέτικς μου εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliasGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Κατέβασα πιο χαμηλά την μπάρα σήμερα. Είχες δίκιο πιάνει καλύτερα. Προσπάθησα να κάνω 3x8. Βεβαια στις 3 τελευταιες επαναληψεις καθε σετ δεν μπορεσα να φτασω μεχρι πανω. Μετα απο κάθε σετ έκανα διάλειμα περιπου 1.30 λεπτο. Προφανως ειμαι αδυναμος ακομα. Συνεχίζω και βλεπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Χαιρετώ το thread! Έχει ασχοληθεί κανείς με indoor bouldering/climbing? Από τα γυμναστήρια στην Αττική που προσφέρουν κάτι τέτοιο, βρήκα το The Wall στην Παλλήνη που με ψιλοβολεύει. (όχι τόσο, αλλά τα άλλα προς κέντρο παραπέφτουν μακριά) Πριν πάρω τηλ να ρωτήσω λεπτομέρειες, είπα να ρωτήσω εδώ μήπως έχει κάποιος εμπειρία απ'το συγκεκριμένο ή γενικά με το συγκεκριμένο είδος άσκησης: Ποια η διαφορά boulder και climbing? Χρειάζεται και στις 2 περιπτώσεις μαθήματα με δάσκαλο και επίβλεψη? (γιατί απ'ότι βλέπω, οι τιμές είναι ήδη πολύ τσιμπημένες για την συνδρομή και τα έξτρα (εξοπλισμό, παπούτσια) ...) Τι μέρη του σώματος γυμνάζονται, και θα το προτείνατε σαν άσκηση? (δεν με ενδιαφέρει να χάσω βάρος, πιο πολύ να βρω ένας είδος άσκησης που να μου αρέσει γιατί δεν ασκούμαι τακτικά, εκτός απ'το περιστασιακό γυμναστήριο που δεν με ενθουσιάζει...) Και ό,τι άλλο info έχετε, θα ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπέρα, χωρίς να έχω τσεκάρει όλο το νήμα, έχει ασχοληθεί κανείς με freeletics? (την επί πληρωμή εφαρμογή στο κινητό). αξίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Koromaru είπε Ποια η διαφορά boulder και climbing? Χρειάζεται και στις 2 περιπτώσεις μαθήματα με δάσκαλο και επίβλεψη? (γιατί απ'ότι βλέπω, οι τιμές είναι ήδη πολύ τσιμπημένες για την συνδρομή και τα έξτρα (εξοπλισμό, παπούτσια) ...) boulder ειναι χωρις σχοινι σε μικρο υψος, climbing με σχοινι, μεγαλυτερο υψος. boulder δεν χρειαζεται δασκαλο, μπορεις απλα να ρωτησεις τους πιο εμπειρους εκει να σου πουνε τα βασικα. για climbing δεν γνωριζω εαν χρειαζεται δασκαλο. 3 ώρες πριν, Koromaru είπε Τι μέρη του σώματος γυμνάζονται, και θα το προτείνατε σαν άσκηση? (δεν με ενδιαφέρει να χάσω βάρος, πιο πολύ να βρω ένας είδος άσκησης που να μου αρέσει γιατί δεν ασκούμαι τακτικά, εκτός απ'το περιστασιακό γυμναστήριο που δεν με ενθουσιάζει...) κυριως το πανω μερος του σωματος και ειδικα τα δαχτυλα (οι πηχεις δλδ) παρα πολυ. ενα μεγαλο θετικο ειναι οτι μπορει να γινει πολυ κοινωνικο χομπυ, δηλαδη μπορεις να μιλας αρκετα με αλλα ατομα κατα τη διαρκεια της ασκησης (δεν εννοω ακριβως την ωρα που σκαρφαλωνεις). θα σκαρφαλωνεις δλδ για 1-2 λεπτα, μετα ξεκουραζεσαι κανα 5λεπτο και μιλας και μετα σκαρφαλωνεις παλι, κ.ο.κ. ενω στο ποδοσφαιρο π.χ. δεν γινεται γιατι παιζεις μια ωρα και πρεπει να περιμενεις το διαλειμμα για συζητησεις κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/9/2018 στις 11:32 ΠΜ, yannis27gr είπε Θα πρέπει να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε τεντώνοντας τα χέρια να είσαι ελάχιστα πάνω από το έδαφος (όπως ο τύπος στη φωτογραφία). Αν είσαι πολύ πιο πάνω την κάνεις πιο εύκολη και θα δυναμώσεις πολύ πιο αργά. γροσέρι, δες εδώ αυτό που σου λέω για τους πήχεις: Σε αυτόν τον μυ πιάνομαι όταν πάω να κάνω τροχαλία ενώ έχω λίγο καιρό αποχής. Πιάνομαι πολύ, αλλά μετά από λίγες προπονήσεις αρχίζει και συμβαδίζει με τους άλλους και δεν είναι πρόβλημα μετά. Btw chin ups κάνω 7 αλλά pull ups ούτε ένα 😤 αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο αυτός ο μυς (αν φταίει κιόλας) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε boulder ειναι χωρις σχοινι σε μικρο υψος, climbing με σχοινι, μεγαλυτερο υψος. boulder δεν χρειαζεται δασκαλο, μπορεις απλα να ρωτησεις τους πιο εμπειρους εκει να σου πουνε τα βασικα. για climbing δεν γνωριζω εαν χρειαζεται δασκαλο. κυριως το πανω μερος του σωματος και ειδικα τα δαχτυλα (οι πηχεις δλδ) παρα πολυ. ενα μεγαλο θετικο ειναι οτι μπορει να γινει πολυ κοινωνικο χομπυ, δηλαδη μπορεις να μιλας αρκετα με αλλα ατομα κατα τη διαρκεια της ασκησης (δεν εννοω ακριβως την ωρα που σκαρφαλωνεις). θα σκαρφαλωνεις δλδ για 1-2 λεπτα, μετα ξεκουραζεσαι κανα 5λεπτο και μιλας και μετα σκαρφαλωνεις παλι, κ.ο.κ. ενω στο ποδοσφαιρο π.χ. δεν γινεται γιατι παιζεις μια ωρα και πρεπει να περιμενεις το διαλειμμα για συζητησεις κλπ. Thanks. Θα δοκιμάσω το boulder τότε. Είναι 7€/μέρα (είσοδος+παπούτσια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, cthulhucarbide said: Σε αυτόν τον μυ πιάνομαι όταν πάω να κάνω τροχαλία ενώ έχω λίγο καιρό αποχής. Πιάνομαι πολύ, αλλά μετά από λίγες προπονήσεις αρχίζει και συμβαδίζει με τους άλλους και δεν είναι πρόβλημα μετά. Btw chin ups κάνω 7 αλλά pull ups ούτε ένα 😤 αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο αυτός ο μυς (αν φταίει κιόλας) ο γιαννης χωρις offence νομιζε ειναι οι πήχρις. εγώ σας ξαναλέω ειναι η πλάτη καντε οτι θέλετε. μονο την αρμονια του σωμματος αν κοιτάξεις οταν βαρέσεις pull up θα καταλαβεις απο που τραβάς. δειτε και στο βιντεο που παρασυρε ο γιαννης αν δεν δεις λατ να κουνιεται εμενα γελα μου και ο αλλος λεει για τον πηχι ασε που pull up ειναι νουμερο ένα άσκηση για πλάτες. τι πηχεις. εγω πηχεις δεν εχω και βγάζω 5χ12 ΣΚΤΡΙΚΤ, που απορώ αν εδώ μέσα βγαζει το 5% ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ. δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβενεται. δεν εκανα ουτε ενα chin up. πλεον βαράω pull ups με weights. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από γροσερισοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις