Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

@Magic_Nature  αυτή παρακάτω είναι super γιαγιά και μας ξεφτιλίζει όλους. Η άλλη απλά είναι μια κυριούλα στα 62 που απλά , όσο μπορούν οι αρθρώσεις της στο εύρος που μπορούν να κινηθούν κάνει αυτά που μπορεί. Σε οστική πυκνότητα και μυικη μάζα, σίγουρα έχει δει διαφορές όπως και επιβεβαιώνει. Τα βίντεο αυτά τα βάζω για να έχουμε κάποια μέτρα σύγκρισης , που δεν είναι νέοι 30άρηδες με 15 χρόνια αθλητική ζωή που μικροί έκαναν πρωταθλητισμό στο στίβο, ούτως ώστε να κινητοποιούμαστε. 

Και ενας πιτσιρικάς να σήκωνε μπροστα μου περισσοτερα απο μενα δεν θα με πειραζε. Νομιζεις δεν μπορω να σηκωσω 100 κιλα στις άρσεις; :) 

σκοπος μου ειναι κάθε φορά στα κιλά να τελειοποιω τη τεχνική. Ο Κωστας ειχε φτιάξει ενα βιντεο με καθισματα στα οποια εκανε μονο 100 κιλά οριστε η φιλοσοφια του

Στο 5¨07 

"Ελα ρε σκληροπυρηνικε με 100 κιλα κανεις κάθισμα" ναι γιατι κάνει αργά και κάθεται βαθειά.

Επομενως πριν κοροιδεψουμε κανεναν στο γυμναστηριο οτι δηθεν ειναι συνταξιουχος και δεν βάζει πολλα κιλα ας δουμε λιγο και τη τεχνική του :D  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μπα το αδυναμο ισχιο δεν ειναι καθολου υπερβολή. Αν δεν σε στηριζει η λεκάνη στο κατεβασμα ουσιαστικά το βάρος σε κινει και το βάρος πέφτει στην άρθρωση. Οποιος έχει πονο στα γονατα ας το προσέξει. 

Οσο για τη κυρια τεχνικά ειναι μέτρια. 

- Γονατα εκτελουν ενα εσωτερικο rotation 

- Το κορμι της στο ανεβασμα δεν ισιωνει 100% 

- Οι ώμοι ειναι μπροστά ενω η φυσικη τους θέση ειναι πισω και κάτω. Οταν κάνεις οποιαδηποτε άσκηση και οι ώμοι σου ειναι μπροστά τοτε δεν ειναι προστατευμενοι ειτε εκτελεις καμψεις δικεφάλων με μπάρα ειτε κάποια άσκηση στήθους στο πάγκο. 

Στα καθισματα απο οσο ειδα ηταν εντάξει , αλλα έβαζε ολο το βάρος στον αυχένα. Δε πειράζει θέλουμε αυχενικά προβληματα να μη ξαναμπορέσουμε να σηκωσουμε ουτε ενα αλτηράκι 5 κιλων για κανα 6μηνο :) 

Επισης αμφιβάλλω κατα ποσο δεν εχει ασχοληθει με βάρη στη ζωη της. Αυτος ο σωματοτυπος δεν δειχνει άτομο αγυμναστο. Αυτά. 

Οι σκεψεις μου ειναι ταπεινοτατες και για οποιον ενδιαφέρεται τεχνιικά να ειναι 90%+ αν εγω πάθω κηλη στη σπονδυλική στήλη δεν θα με βοηθησει η σουπερ γιαγιά με τα 80 κιλά που κάνει χαλαρά και υποτιθεται με ξεφτυλιζει. Μπράβο της. Εμενα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. 

Μπορω και εγω να σου βάλω βιντεο με ανθρώπους που σηκωνουν 200 κιλά στις άρσεις και η εκτελεση ειναι 5 στα 10. Χάλια δηλαδη. Για μενα δεν εχει σημασια αν για σένα εχει τοτε οκ έχουμε διαφορετικά προτυπα στο γυμναστηριο. 

magic μια συμβουλή επειδή το κανες κ τις προηγούμενες μέρες αυτό.

Αν δεν γνωρίζεις κάτι, μια άσκηση κτλπ μην την σχολιάζεις γιατί εκτιθεσαι.

Η κυριουλα κάνει low bar squat κ μια χαρά εχει την μπαρα εκεί που πρέπει.

Επεξ/σία από bilya
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bilya είπε

magic μια συμβουλή επειδή το κανες κ τις προηγούμενες μέρες αυτό.

Αν δεν γνωρίζεις κάτι, μια άσκηση κτλπ μην την σχολιάζεις γιατί εκτιθεσαι.

Τι δε γνωριζω δηλαδη ακριβως τις άρσεις θανατου που κάνει στο βιντεο; μηπως δεν έχεις καταλαβει για ποια άσκηση μιλάμε; οτι σκουωτ και να κανεις ε τις 500 παραλλαγες που έχουν φτιάξει αν τα γονατα εκει που κάθονται κινουνται ειτε τρέμουν ειναι τραγικο λάθος τωρα θέλετε να προστατεψετε τα γονατα σας καλώς δεν θελετε στο βωμο να βάλουμε 30 κιλα παραπάνω προβλημα σας. Αλλα δεν εκτιθεμαι εγώ. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Και ενας πιτσιρικάς να σήκωνε μπροστα μου περισσοτερα απο μενα δεν θα με πειραζε. Νομιζεις δεν μπορω να σηκωσω 100 κιλα στις άρσεις; :) 

σκοπος μου ειναι κάθε φορά στα κιλά να τελειοποιω τη τεχνική. Ο Κωστας ειχε φτιάξει ενα βιντεο με καθισματα στα οποια εκανε μονο 100 κιλά οριστε η φιλοσοφια του

Στο 5¨07 

"Ελα ρε σκληροπυρηνικε με 100 κιλα κανεις κάθισμα" ναι γιατι κάνει αργά και κάθεται βαθειά.

Επομενως πριν κοροιδεψουμε κανεναν στο γυμναστηριο οτι δηθεν ειναι συνταξιουχος και δεν βάζει πολλα κιλα ας δουμε λιγο και τη τεχνική του :D  

Εγώ τον Κώστα τον έμπειρο, τον πάω, συμφωνώ με πολλά που λέει, κατανοώ γιατί τα λέει, αλλά αυτό το κάθισμα πχ , τεχνικά είναι κακό.

ΤΟ ορθά τεχνικό κάθισμα δε λέει τίποτα καθώς δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Πλάτωνα , ένα ιδανικό κάθισμα που οι σοφοί φιλόσοφοι βασιλιάδες θα μας φέρουν πιο κοντά. Αλλάζουν οι στόχοι , αλλάζει το σώμα που το εκτελεί κλπ

Ο συγκεκριμμένος, το αντιμετωπίζει σαν ένα παράγοντα να μεγαλώσουν τα πόδια του. Έχει άλλο στόχο για κάποιον που θέλει να εξαντλήσει τα μηχανικά περιθώρια ούτως ώστε να σηκώσει περισσότερα κιλά στην παρούσα φυσική κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές αλήθειες. Η πρώτη είναι πως μια κυριούλα 62 χρονών , σηκώνει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο (το οποίο αποτελεί μεμονωμένο παράδειγμα σε χιλιάδες άλλα αντίστοιχα) και πως η πετσέτα στη μπάρα καθώς και το μαξιλαράκι , είναι gay

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Τι δε γνωριζω δηλαδη ακριβως τις άρσεις θανατου που κάνει στο βιντεο; μηπως δεν έχεις καταλαβει για ποια άσκηση μιλάμε; 

μιλάς για κάθισμα κ αυχένα αυτο σχολίασα

edit: ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που εγινε triggered με την πετσέτα/μαξιλάρι

Επεξ/σία από bilya

2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Εγώ τον Κώστα τον έμπειρο, τον πάω, συμφωνώ με πολλά που λέει, κατανοώ γιατί τα λέει, αλλά αυτό το κάθισμα πχ , τεχνικά είναι κακό.

ΤΟ ορθά τεχνικό κάθισμα δε λέει τίποτα καθώς δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Πλάτωνα , ένα ιδανικό κάθισμα που οι σοφοί φιλόσοφοι βασιλιάδες θα μας φέρουν πιο κοντά. Αλλάζουν οι στόχοι , αλλάζει το σώμα που το εκτελεί κλπ

Ο συγκεκριμμένος, το αντιμετωπίζει σαν ένα παράγοντα να μεγαλώσουν τα πόδια του. Έχει άλλο στόχο για κάποιον που θέλει να εξαντλήσει τα μηχανικά περιθώρια ούτως ώστε να σηκώσει περισσότερα κιλά στην παρούσα φυσική κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές αλήθειες. Η πρώτη είναι πως μια κυριούλα 62 χρονών , σηκώνει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο (το οποίο αποτελεί μεμονωμένο παράδειγμα σε χιλιάδες άλλα αντίστοιχα) και πως η πετσέτα στη μπάρα καθώς και το μαξιλαράκι , είναι gay

Για ποιο λογο ειναι τεχνικά κακο; επειδη έβαλε μονο 100 και δε φορτωσε τη μπάρα παραπάνω; 

Η πετσέτα στη μπάρα αν με βοηθάει στον αυχένα δεν με νοιάζει αν εσυ με πεις γκέυ. Ουτε αν η σουπερ γιαγιά σηκωνει περισσοτερα απο μένα. Μπορει το τσαι που την ποτιζουνε να χει μέσα ντοπες :D 

4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Τι δε γνωριζω δηλαδη ακριβως τις άρσεις θανατου που κάνει στο βιντεο; μηπως δεν έχεις καταλαβει για ποια άσκηση μιλάμε; οτι σκουωτ και να κανεις ε τις 500 παραλλαγες που έχουν φτιάξει αν τα γονατα εκει που κάθονται κινουνται ειτε τρέμουν ειναι τραγικο λάθος τωρα θέλετε να προστατεψετε τα γονατα σας καλώς δεν θελετε στο βωμο να βάλουμε 30 κιλα παραπάνω προβλημα σας. Αλλα δεν εκτιθεμαι εγώ. 

ok όπως κ με τον spect μπάλα στην εξέδρα. Ποιος μίλησε για γόνατα. Εσύ ανέφερες για βάρος στον αυχένα κ αυτό σχολιασα, οτι δεν ισχύει. 

Το low bar squat είναι πιο ασφαλές για τα γόνατα απο τι το high bar. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Για ποιο λογο ειναι τεχνικά κακο; επειδη έβαλε μονο 100 και δε φορτωσε τη μπάρα παραπάνω; 

Η πετσέτα στη μπάρα αν με βοηθάει στον αυχένα δεν με νοιάζει αν εσυ με πεις γκέυ. Ουτε αν η σουπερ γιαγιά σηκωνει περισσοτερα απο μένα. Μπορει το τσαι που την ποτιζουνε να χει μέσα ντοπες :D 

Υπάρχει λόγος που δεν βάζουμε πετσέτα στη μπάρα. Γιατί δεν είναι ασφαλές. Δεν σε είπα gay (που δεν έχω και τίποτα με τους ανθρώπους, ολυμπιακοί να μην είναι).

Αυτά τα ολίγα , σε αρκετό καιρό, θα τα διαβάζεις και θα καταλάβεις. Θέλει και λίγο χρόνο η διαδικασία , στις αρχές έλεγα χειρότερα.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bilya είπε

ok όπως κ με τον spect μπάλα στην εξέδρα. Ποιος μίλησε για γόνατα. Εσύ ανέφερες για βάρος στον αυχένα κ αυτό σχολιασα, οτι δεν ισχύει. 

Το low bar squat είναι πιο ασφαλές για τα γόνατα απο τι το high bar. 

Ποια μπαλα στην εξέδρα βρε , για άλλη άσκηση ειπα εγω για άλλη άσκηση σχολιασες εσυ. Βιάζεσαι να κράξεις βλέπω και δε με ξέρεις κιολας πάς δηλαδη να κράξεις και να τη βγεις σε κάποιον που δεν ξέρεις και δεν ασχοληθηκε και μαζι σου. Δεν ξέρω το low bar squat και δε σχολιασα για αυτο. Ειπα για το κάθισμα το κλασσικο που ξέρουμε ολοι. 

3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Υπάρχει λόγος που δεν βάζουμε πετσέτα στον αυχένα. Γιατί δεν είναι ασφαλές. Δεν σε είπα gay (που δεν έχω και τίποτα με τους ανθρώπους, ολυμπιακοί να μην είναι).

Αυτά τα ολίγα , σε αρκετό καιρό, θα τα διαβάζεις και θα καταλάβεις. Θέλει και λίγο χρόνο η διαδικασία , στις αρχές έλεγα χειρότερα.

Δεν εξηγησες γιατι ειναι κακη η τεχνική στον Κώστα. Δεν ειπα οτι με ειπες γκέυ. Ειπα οτι δεν θα με ενδιαφέραν σχολια τριτων οταν κάνω την προπονηση μου σχετικά με το ποιος σηκώνει περισσοτερα κιλά και ποιος την έχει μεγαλυτερη. Ο σκοπος μου στο γυμναστηριο ειναι άλλος. Η πλακα ειναι πως πιο πριν διαβασα προτροπη να ειμαι πιο ταπεινος εγω στις συμβουλες μου αυτο ειναι οντως και το οξυμωρο της υποθεσης οταν μπαινουμε στο τρυπάκι να συγκρινουμε ποιος σηκώνει περισσοτερα κιλά.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Στα καθισματα απο οσο ειδα ηταν εντάξει , αλλα έβαζε ολο το βάρος στον αυχένα. Δε πειράζει θέλουμε αυχενικά προβληματα να μη ξαναμπορέσουμε να σηκωσουμε ουτε ενα αλτηράκι 5 κιλων για κανα 6μηνο :) 

23 λεπτά πριν, bilya είπε

ποία άλλη άσκηση λες εσυ μας δουλεύεις? Το κάθισμα(squat) της κυριούλας σχολιαζεις k  μιλάς για αυχενικά προβλήματα. Αυτό σχολίασα απο την αρχή.

Επεξ/σία από bilya

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, bilya είπε

ποία άλλη άσκηση λες εσυ μας δουλεύεις? Το κάθισμα(squat) της κυριούλας σχολιαζεις k  μιλάς για αυχενικά προβλήματα. Αυτό σχολίασα απο την αρχή.

Με τέτοιο υφάκι δεν προκειται να σου απαντησω φιλε. Γιατι μάλλον το πάς για φασαρια και οχι για συζητηση. Λυπαμαι. Τα υφακια και οι μπάλες στην εξέδρα και οι ειρωνειες σε κανα φιλο σου οχι σε μενα που δεν με ξέρεις και δεν σου απευθυνομαι και με αυτο το υφάκι. Καληνυχτα σε σένα. 

Λοιπον στο 0¨39 του βιντεο (το λέω γενικά) και οχι για τον τύπο που μπηκε επιθετικά και ειρωνικά πριν .... η γιαγια βάζει τη μπάρα σχεδον πάνω στον αυχενα της εγω με αυτη την εκτελεση δε συμφωνω τουλάχιστον. 

5 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Με τέτοιο υφάκι δεν προκειται να σου απαντησω φιλε. Γιατι μάλλον το πάς για φασαρια και οχι για συζητηση. Λυπαμαι. Τα υφακια και οι μπάλες στην εξέδρα και οι ειρωνειες σε κανα φιλο σου οχι σε μενα που δεν με ξέρεις και δεν σου απευθυνομαι και με αυτο το υφάκι. Καληνυχτα σε σένα. 

ok 👍. Ας το σταματήσουμε εδώ με ενα βιντεακι του ενταρου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μπηκα και έγραψα τους στοχους και λέω και 2-3 ιδέες για οποιον σαν και εμένα προσέχει. Τωρα θέλει κάποιος να τις δοκιμάσει καλώς δεν θέλει πάλι καλώς. 

Ανέβασα τον Κωστα που εχει επαγγελματικη ενασχοληση με το άθλημα, εχει κατέβει σε αγώνες ,  εχει φτασει τα 110 κιλά ογκο με κοιλιακους και σου λέει λιγο πριν την προετοιμασια για αγώνες εγω εκανα καθισματα με 100 κιλά και εβάζα λιγα επειδη καθομουν μέχρι κάτω και την έκανα και αργά την άσκηση και με ενδιαφέρει η τεχνική και η σωστη εκτέλεση της άσκησης. Και μου λέτε κάποιοι οτι οποιος βάζει πετσετα ειναι ξέρω γω φλουφλης ή υπάρχουν γιαγιάδες στο ιντερνετ που σηκώνουν περισσοτερα κτλπ :D :D :D 

μετά τι άλλο να γράψω εγω για να πεισω κάποιον ειναι ανώφελο.... ειναι πλεον κατανοητο οτι συμβουλες δεν υπάρχουν και ο καθενας ακολουθει αυτο που νομιζει. Οποτε σε αυτο το πλαισιο και για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις καλο ειναι τουλαχιστον να μην ειρωνευομαστε τον άλλον. Εντάξει διαφωνουμε με την αποψη του ηρεμα πολιτισμενα δεν την ακολουθουμε αφου δεν την έχουμε αναγκη και τελειωνει εκει το πράγμα. Τωρα σουπα μουπες και εγω ειμαι πιο αντρας και πιο μάγκας νομιζω ειναι ανουσια. Ας κανει ο καθενας τη προπονησουλα του και ολα καλά.

Οπως μου ειχε πει και ο φιλος μου ο γυμναστης ο οποιος διατηρει πολυ καλο γυμναστηριο ερχοντουσαν κάτι τυποι εκει μέσα και α και ου και 200 κιλά στο πάτωμα και μπαμ και μπουμ και 160 κιλα στο παγκο για κανα μισάωρο  .... και ηταν και επιθετικοι με το κοσμο. Δεν μιλιοντουσαν έψαχναν αφορμη να αρπαχτουν για φασαρια. 

Ε μια μέρα τους πιάνει και τους λέει μάγκες λοιπον κατανοω την κ**λα σας αλλα αυτο εδω το γυμναστηριο δεν ειναι για τέτοια πηγαινετε σε τιποτα σιδεράδικα ... να ξεχαρμανιάσετε! Και τους έδιωξα μου λέει! Τι να τους κάνω φυρα ηταν. Δε θελω βεβαια να προσβάλλω οσους σηκωνουν πολλά κιλά αλλα μη πάμε και στο άλλο άκρο aaa oyyy εγω σηκωνω και ολοι οι άλλοι ειναι φλώροι. Εντάξει όλα καλά ! Μέτρον άριστον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Εγω μπηκα και έγραψα τους στοχους και λέω και 2-3 ιδέες για οποιον σαν και εμένα προσέχει. Τωρα θέλει κάποιος να τις δοκιμάσει καλώς δεν θέλει πάλι καλώς. 

Ανέβασα τον Κωστα που εχει επαγγελματικη ενασχοληση με το άθλημα, εχει κατέβει σε αγώνες ,  εχει φτασει τα 110 κιλά ογκο με κοιλιακους και σου λέει λιγο πριν την προετοιμασια για αγώνες εγω εκανα καθισματα με 100 κιλά και εβάζα λιγα επειδη καθομουν μέχρι κάτω και την έκανα και αργά την άσκηση και με ενδιαφέρει η τεχνική και η σωστη εκτέλεση της άσκησης. Και μου λέτε κάποιοι οτι οποιος βάζει πετσετα ειναι ξέρω γω φλουφλης ή υπάρχουν γιαγιάδες στο ιντερνετ που σηκώνουν περισσοτερα κτλπ :D :D :D 

μετά τι άλλο να γράψω εγω για να πεισω κάποιον ειναι ανώφελο.... ειναι πλεον κατανοητο οτι συμβουλες δεν υπάρχουν και ο καθενας ακολουθει αυτο που νομιζει. Οποτε σε αυτο το πλαισιο και για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις καλο ειναι τουλαχιστον να μην ειρωνευομαστε τον άλλον. Εντάξει διαφωνουμε με την αποψη του ηρεμα πολιτισμενα δεν την ακολουθουμε αφου δεν την έχουμε αναγκη και τελειωνει εκει το πράγμα. Τωρα σουπα μουπες και εγω ειμαι πιο αντρας και πιο μάγκας νομιζω ειναι ανουσια. Ας κανει ο καθενας τη προπονησουλα του και ολα καλά.

Οπως μου ειχε πει και ο φιλος μου ο γυμναστης ο οποιος διατηρει πολυ καλο γυμναστηριο ερχοντουσαν κάτι τυποι εκει μέσα και α και ου και 200 κιλά στο πάτωμα και μπαμ και μπουμ και 160 κιλα στο παγκο για κανα μισάωρο  .... και ηταν και επιθετικοι με το κοσμο. Δεν μιλιοντουσαν έψαχναν αφορμη να αρπαχτουν για φασαρια. 

Ε μια μέρα τους πιάνει και τους λέει μάγκες λοιπον κατανοω την κ**λα σας αλλα αυτο εδω το γυμναστηριο δεν ειναι για τέτοια πηγαινετε σε τιποτα σιδεράδικα ... να ξεχαρμανιάσετε! Και τους έδιωξα μου λέει! Τι να τους κάνω φυρα ηταν. Δε θελω βεβαια να προσβάλλω οσους σηκωνουν πολλά κιλά αλλα μη πάμε και στο άλλο άκρο aaa oyyy εγω σηκωνω και ολοι οι άλλοι ειναι φλώροι. Εντάξει όλα καλά ! Μέτρον άριστον. 

1. Καλά κάνεις, αλλά και εμείς σου λέμε , πως αν και οι συμβουλές σου ειναι ΟΚ, η επεξήγησή τους είναι που χάνει. Είναι καλά να λέμε να πηγαίνουμε αργά, αλλά δε μπορούμε να συμπληρώνουμε λέγοντας πως μια μπάρα θα κάνει το ''αδύναμο ισχύο''  να διπλώσει. Στο δεύτερο μισό της φράσης έχουμε θέμα.

2. Όπως και παραπάνω, τα καθίσματα ο Κώστας τα κάνει καλά για τον Κώστα, αλλά το να μην ξέρεις γιατί η πετσέτα είναι πιο επικίνδυνη ή το πλήρες βάθος έχει κάποια θέματα (δεν μπορούν να το κάνουν όλοι με σταθερή κάτω πλάτη) , είναι εκεί που τα χαλάμε. 

3. Καλά εδώ και αν έχεις δίκιο. 

4. Το τέλειο γυμναστήριο για τους ιδιοκτήτες είναι να μπαίνει ωραίος κόσμος, νέοι και νέες , να κάνουν ομαδικά προγράμματα χορου σε κενές αίθουσες (τα όργανα και τα βάρη κοστίζουν λεφτά) άντε και κανένα ιμάντα  και να υπάρχουν 10000 εγγραφε΄ς που πληρώνουν το μήνα χωρίς να πατάνε μέσα. Οι υπόλοιποι που κάνουμε σοβαρή προπόνηση με αποτελέσματα και σπρώχνουμε λίγο τον εαυτό μας παραπάνω, δε μας θέλουν . Μερικοί είναι όντως επιθετικοί (ξέρουμε όλοι γιατί) αλλά σε ότι αφορά τα γυμναστήρια που να βλέπεις κάτι γομάρια , να πατάνε 4 μέρες την εβδομάδα και να σηκώνουν σοβαρά . Φουσκώνουν κοκκινίζουν, ρίχνουν και κανένα μπινελίκι, είναι γενικά οι τύποι που γουστάρουν τα σίδερα.

Να μας φτιάξουν μια γωνία στο υπόγειο να τελειώνουμε.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1

Έχω το Amazfit Bip το οποίο εκτός των άλλων μετράει και τον ύπνο και βλέπω μεγάλες αναντιστοιχίες και αποκλίσεις από μέρα σε μέρα στον βαθύ ύπνο (ενώ ο συνολικός ύπνος είναι σταθερός καθώς έχω σταθερές ώρες για κατάκλιση και έγερση). Μπορεί τη μια μέρα να έχω 2,30 ώρες βαθύ ύπνο και την άλλη μισή κ.ο.κ.

Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τέτοιες αναντιστοιχίες; Αν ναι, ΟΚ, αν όχι παίζει το ρολόι να είναι τραγικό στις μετρήσεις ή ίσως να υπάρχει κάποια οργανική αιτία που υποβόσκει και δεν την έχω πάρει χαμπάρι και πρέπει να το ψάξω παραπάνω;

Γιατρέ, άσε τις Ελβετίες και δώσε τα φώτα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...