OneWaySystem Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ναι? Δεν το ηξερα καν και δεν ξερω αν εχει ερθει σε μας ακομα .Για rio mare λεμε η' αλλη μαρκα ?Γιατι αλλη δεν μπορω να φαω εγω ειναι ανοστα . Λογικα αυτόν λεει , στεγνός τελείως, τα σπάει και αυτός! Και γω τωρα μόνο ριο μαρε μπορω να φαω, πιτσιρικάς πάντως τσάκιζα συνεχεια έναν σε συσκευασία κιλού, ούτε που θυμάμαι τι μάρκα ήταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Πάντα τόνο με λάδι. Πολύ καλύτερη η συντήρηση του κρέατος έτσι, μέσα στην κονσέρβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 On 15/01/2020 at 09:21, Fotis13 said: αχχα ναι ρε εννοειται πλακα κανουμε λολ . Flyspot στην Βαρσοβια δυο φορες εχω παει warsaw αλλα δεν το εψαξα.θελω καποια στιγμη να κανω. και αυστρια(νομιζω) ειχα δει μεσα σε ενα Luna park On 15/01/2020 at 14:51, JcD said: Οταν στο σουπερ μάρκετ έχει προσφορά τους ριο μαρε.... Nice αλλα ποναει η τιμη τους.βρισκεις και αλλες μαρκες οπως ειχα γραψει και πιο παλια αλλα τωρα ποιοτητα.... πχ bread factory με 1 ευρω τον μεγαλο On 15/01/2020 at 08:51, wizzy said: Όχι ρε φίλε, δεν ήταν διαμάχη, μια πλάκα έκανα! για αστειο το ειπα το διαμαχη.ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα ετσι και αλλιως.αλλα ναι ολο αστειο ηταν ασχετα που στην σπηλαιοκαταδυση πραγματι εχει πεθανει πολυς κοσμος και θεωρειται απο τα πιο xtreme hobby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ναι? Δεν το ηξερα καν και δεν ξερω αν εχει ερθει σε μας ακομα .Για rio mare λεμε η' αλλη μαρκα ?Γιατι αλλη δεν μπορω να φαω εγω ειναι ανοστα . Ναι Ρίο μαρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Λογικα αυτόν λεει , στεγνός τελείως, τα σπάει και αυτός! Και γω τωρα μόνο ριο μαρε μπορω να φαω, πιτσιρικάς πάντως τσάκιζα συνεχεια έναν σε συσκευασία κιλού, ούτε που θυμάμαι τι μάρκα ήταν Δεν το εχω παρει αυτο ποτε, θα το δοκιμασω αν το εχει ο ΑΒ που παω. 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Πάντα τόνο με λάδι. Πολύ καλύτερη η συντήρηση του κρέατος έτσι, μέσα στην κονσέρβα. Ναι δεν διαφωνω εσυ εισαι η ειδικη ,αλλα δεν ειναι θεμα ουτε γευσης ουτε σωστης συντηρησης, το ζητουμενο ειναι να αποφυγουμε το λαδι .Ειναι τρελη λεπτομερεια φυσικα και αφορα περιπτωσεις πολυ αυστηρης διατροφης με συγκεκριμενους στοχους . Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Το θέμα είναι ρε παιδιά η τιμή αυτής της συσκευασίας σε σχέση με το κουτάκι πως είναι? Το έχω δει κι εγώ στα ράφια αλλά δεν πρόσεξα ποτέ αν συμφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, JcD είπε Το θέμα είναι ρε παιδιά η τιμή αυτής της συσκευασίας σε σχέση με το κουτάκι πως είναι? Το έχω δει κι εγώ στα ράφια αλλά δεν πρόσεξα ποτέ αν συμφέρει! Ειναι 80γρ και εχει λίγο πάνω απο δυο ευρώ αν θυμάμαι καλά, οπότε είναι λίγο τσιμπημένος αλλά αξίζει, ειναι ακόμη πιο νόστιμος κ από την κονσέρβα ! Μαργαρίτα οταν ήμασταν νέοι κοιτούσαμε τους κοιλιακούς και παίρναμε σε νερό, τώρα που γεράσαμε χτυπάμε με λαδάκι που είναι πολύ πιο νόστιμοι κ χεστήκαμε για την κοιλιά 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Ειναι 80γρ και εχει λίγο πάνω απο δυο ευρώ αν θυμάμαι καλά, οπότε είναι λίγο τσιμπημένος αλλά αξίζει, ειναι ακόμη πιο νόστιμος κ από την κονσέρβα ! Μαργαρίτα οταν ήμασταν νέοι κοιτούσαμε τους κοιλιακούς και παίρναμε σε νερό, τώρα που γεράσαμε χτυπάμε με λαδάκι που είναι πολύ πιο νόστιμοι κ χεστήκαμε για την κοιλιά 😁 Μια χαρα εισαι ρε σταματα ,τουμπανος εδω αλλοι 10 χρονια μικροτεροι δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους δεν τους βλεπεις πως ειναι ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συνεχιζονται οι προπονησεις μου μένουν αλλες 7 για να πιάσω τις 40 απο τον Σεπτέμβριο. Μιλαω παντοτε για προπονησεις άνω κορμου προοδευτικης επιβαρυνσης με βάρη και δεν βάζω τα ποδια και το αεροβιο. Μετα 2 μηνες θα το ριξω στη συντηρηση. Και διατροφη θα ριξω 400-500 θερμιδες. Ειμαι ηδη στα 82.5 κιλά απο τα 76.8 οταν ξεκινησα. Τελικοι στοχοι πάγκος στα 80 κιλά (τωρα ειμαι στα 75) στη τελευταια προπονηση 4 επαναληψεις. Αρσεις θανατου και καθισματα στα 70 κιλά 2 σέτ των 8 επαναλήψεων. Μονοζυγος 2 σέτ των 7 συνεχομενων επαναλήψεων με 2 λεπτα διαλειμμα. ο αγκωνας δεξιά δεν έχει χειροτερέψει παρολο που ανεβάζω κιλά , σιγα σιγα αλλα δεν εχει περάσει και τελειως που και που νιώθω κατι εσωτερικες γρατσουνιες. Κάθε μερα κανω ασκησεις που αιματώνουν την άρθρωση και ισως αυτο με κρατάει ακομη. Πουθενα αλλου δε νιώθω κάποια σοβαρη ενοχληση. Επισης προσπαθω να γράφω με το αριστερο στον ΗΥ παρα με το δεξι. Για να μην το επιβαρυνω άσκοπα Ρε τι τραβαει ο ανθρωπος για να μη χάσει προπονηση στο γυμναστηριο και έχεις και μερικους και σου λενε "Ακομα τρωω δεν πάω βαριέμαι έχω υποχρεωσεις δεν εχω χρονο" κουραφέξαλα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 12:32 ΠΜ, Magic_Nature είπε Οι καρποι τοσο στα καθισματα οσο και στις στρατιωτικές πιέσεις έχουν τη τάση να γέρνουν προς τα πισω στο grip απο μερικούς. Αυτο φυσικα ειναι τεράστιο λάθος γιατι θα τους καταστρέψουν μαζι με τους αγκώνες γιατι οταν δεν έχεις σωστό κράτημα το βάρος πέφτει στην επομενη άρθρωση οπως συμβαινει στα καθισματα αν εισαι αδυναμος στο ισχιο-λεκάνη το βάρος που έχεις βάλει πάνω θα σε μετακινησει αποτομα προς τα κάτω και το βάρος θα πέσει πάνω στην άρθρωση του γονατου δημιουργώντας την επομενη ημέρα πονο καθως περπατάς ή πατάς σε σκάλες. Οποτε θα σκεφτεις οτι πρέπει να κοψεις αυτη την άσκηση γιατι ειναι "επικινδυνη" ή εχεις αδυναμα γονατα. Η αληθεια ειναι οτι η άσκηση ειναι μια χαρά και οτι πρώτα έχεις αδυναμο ισχιο. Θα το φτιάξεις ομως. Αν δεν μπορεις να κανεις τεχνικά άψογα την άσκηση προσέχοντας γονατα - αυχενα-καρπους - μέση και πέλματα ειδικα τωρα στο ξεκινημα σου χαμηλωσε τα κιλά και ενισχυτικά κάνε ασκησεις που ενδυναμ'ωνουν τη λαβή - ασκήσεις για καρπούς - ασκήσεις για τους πήχεις για το ισχιο κτλπ. Προσεξε τον αυχένα πατα λιγο τις ωμοπλάτες πισω να δημιουργηθει ενα "φυσικο" μαξιλάρι ωστε να μην πατάει η μπάρα πάνω σε αυχενική περιοχή. Κοίτα, μετά από αρκετά χρόνια προπόνησης και ωρίμανσης , είμαι υπέρ του ''whatever works for you''. Αν νιώθεις καλά να πίνεις πχ. λεμόνι με νερό το πρωί και να νιώθεις γαμάτα, θεωρώ πως και μόνο το Placebo αξίζει τον κόπο. Και ακόμα και μη προχωρημένοι στα βάρη ή στην άσκηση γενικότερα, έχουν πράγματα να δώσουν σε όλους μας , καθώς φρεσκάρουν θέματα που οι πιο προχωρημένοι έχουμε ξεπεράσει και δε μας βασανίζουν. Ας αποφύγουμε όμως υπερβολές όπως το ''αδύναμο ισχύο'', ''αδύναμα γόνατα'' , ασκήσεις για το ισχύο κλπ. κλπ. ειδικά όταν , μέσα στην ορμή της φρεσκάδας, έχουμε βρει μια μανιέρα η οποία είναι , ας το πούμε ευγενικά, οριακά λάθος. Παρακάτω μια κυρία των 62 χρονών, κάνει 5 επαναλήψεις (όπως λέει το σύστημα που ακολουθεί) με απότι βλέπω στα 2.00 λεπτά 77, 5 κιλά , μετά από 8 εβδομάδες προπόνηση, μην έχοντας ακουμπήσει μπάρα ποτέ. Οπότε ελπίζω πως θα δώσει μια φρέσκια προοπτική στην αντιμετώπιση κάποιων ασκήσεων αλλά και στη νοοτροπία προσέγγισης της άσκησης. Αλίμονο , δε θέλω να φιμωθεί κανείς, αλλά ας είμαστε λίγο ταπεινοί στις συμβουλές και ας τις δίνουμε εκεί που είμαστε καλοί , κάπως. Τέλειος δεν είναι κανείς εκτός από το πίτα καλαμάκι απόλα Τώρα, ξέρω πώς όλοι είμαστε παιδιά κάποιου θεού και μοναδικές χιονονιφάδες στη θύελλα της ζωής, ο καθένας με παιδικά τραύματα που κουβαλάμε από πτώσεις στην κούνια και στην τραμπάλα, αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο, δεν είμαστε από πορσελάνη 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Γκαηζ ερωτηση, η οποια ειναι σχετικοασχετη αλλα εσεις ως γκουρου κατι θα ξερετε ισως. Σκοπευω να παρω ενα smartwatch, συγκεκριμενα το Galaxy Watch, οχι με κυριο γνωμονα το fitness, αλλα σιγουρα βολευει. Τελος παντων η ερωτηση ειναι η εξης, υπαρχει τροπος να ρυθμιζεις την ταχυτητα σου στο τρεξιμο πχ και οταν χανεις τον ρυθμο σου να σε ειδοποιει με καποιον τροπο ωστε να φτασεις στο επιθυμητο? Βασικα στεκει αυτο που ζηταω ή ειναι τελειως κουφο? Ακομα και με αλλο smartwatch πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, stormrain είπε Γκαηζ ερωτηση, η οποια ειναι σχετικοασχετη αλλα εσεις ως γκουρου κατι θα ξερετε ισως. Σκοπευω να παρω ενα smartwatch, συγκεκριμενα το Galaxy Watch, οχι με κυριο γνωμονα το fitness, αλλα σιγουρα βολευει. Τελος παντων η ερωτηση ειναι η εξης, υπαρχει τροπος να ρυθμιζεις την ταχυτητα σου στο τρεξιμο πχ και οταν χανεις τον ρυθμο σου να σε ειδοποιει με καποιον τροπο ωστε να φτασεις στο επιθυμητο? Βασικα στεκει αυτο που ζηταω ή ειναι τελειως κουφο? Ακομα και με αλλο smartwatch πχ. Νομίζω έχει σχετική ρύθμιση/επιλογή με βάση τους παλμούς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και επειδή τα γουστάρω αυτά , εδώ ο κυριούλης κάνει μια μονή στα 106 κιλά, με χάλια φόρμα , στα 92 χρόνια. Όμως εκεί είναι και το θέμα. Αν η πρόοδος έχει έρθει ....προοδευτικά, το σώμα σου έχει προσαρμοστεί . Η απόδοση δε θα είναι η βέλτιστη , προφανώς για μηχανικούς λόγους, αλλά το ρημάδι το κορμί προσαρμόζεται Νομίζω πως μερικοί και μερικές, απλά δεν προσπαθείτε αρκετά αλλά απλά σας αρέσει να κουράζεστε. Θεμιτό, αλλά η κούραση δε σημαίνει και προσπάθεια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Κοίτα, μετά από αρκετά χρόνια προπόνησης και ωρίμανσης , είμαι υπέρ του ''whatever works for you''. Αν νιώθεις καλά να πίνεις πχ. λεμόνι με νερό το πρωί και να νιώθεις γαμάτα, θεωρώ πως και μόνο το Placebo αξίζει τον κόπο. Και ακόμα και μη προχωρημένοι στα βάρη ή στην άσκηση γενικότερα, έχουν πράγματα να δώσουν σε όλους μας , καθώς φρεσκάρουν θέματα που οι πιο προχωρημένοι έχουμε ξεπεράσει και δε μας βασανίζουν. Ας αποφύγουμε όμως υπερβολές όπως το ''αδύναμο ισχύο'', ''αδύναμα γόνατα'' , ασκήσεις για το ισχύο κλπ. κλπ. ειδικά όταν , μέσα στην ορμή της φρεσκάδας, έχουμε βρει μια μανιέρα η οποία είναι , ας το πούμε ευγενικά, οριακά λάθος. Παρακάτω μια κυρία των 62 χρονών, κάνει 5 επαναλήψεις (όπως λέει το σύστημα που ακολουθεί) με απότι βλέπω στα 2.00 λεπτά 77, 5 κιλά , μετά από 8 εβδομάδες προπόνηση, μην έχοντας ακουμπήσει μπάρα ποτέ. Οπότε ελπίζω πως θα δώσει μια φρέσκια προοπτική στην αντιμετώπιση κάποιων ασκήσεων αλλά και στη νοοτροπία προσέγγισης της άσκησης. Αλίμονο , δε θέλω να φιμωθεί κανείς, αλλά ας είμαστε λίγο ταπεινοί στις συμβουλές και ας τις δίνουμε εκεί που είμαστε καλοί , κάπως. Τέλειος δεν είναι κανείς εκτός από το πίτα καλαμάκι απόλα Τώρα, ξέρω πώς όλοι είμαστε παιδιά κάποιου θεού και μοναδικές χιονονιφάδες στη θύελλα της ζωής, ο καθένας με παιδικά τραύματα που κουβαλάμε από πτώσεις στην κούνια και στην τραμπάλα, αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο, δεν είμαστε από πορσελάνη Μπα το αδυναμο ισχιο δεν ειναι καθολου υπερβολή. Αν δεν σε στηριζει η λεκάνη στο κατεβασμα ουσιαστικά το βάρος σε κινει και το βάρος πέφτει στην άρθρωση. Οποιος έχει πονο στα γονατα ας το προσέξει. Οσο για τη κυρια τεχνικά ειναι μέτρια. - Γονατα εκτελουν ενα εσωτερικο rotation - Το κορμι της στο ανεβασμα δεν ισιωνει 100% - Οι ώμοι ειναι μπροστά ενω η φυσικη τους θέση ειναι πισω και κάτω. Οταν κάνεις οποιαδηποτε άσκηση και οι ώμοι σου ειναι μπροστά τοτε δεν ειναι προστατευμενοι ειτε εκτελεις καμψεις δικεφάλων με μπάρα ειτε κάποια άσκηση στήθους στο πάγκο. Στα καθισματα απο οσο ειδα ηταν εντάξει , αλλα έβαζε ολο το βάρος στον αυχένα. Δε πειράζει θέλουμε αυχενικά προβληματα να μη ξαναμπορέσουμε να σηκωσουμε ουτε ενα αλτηράκι 5 κιλων για κανα 6μηνο Επισης αμφιβάλλω κατα ποσο δεν εχει ασχοληθει με βάρη στη ζωη της. Αυτος ο σωματοτυπος δεν δειχνει άτομο αγυμναστο. Αυτά. Οι σκεψεις μου ειναι ταπεινοτατες και για οποιον ενδιαφέρεται τεχνιικά να ειναι 90%+ αν εγω πάθω κηλη στη σπονδυλική στήλη δεν θα με βοηθησει η σουπερ γιαγιά με τα 80 κιλά που κάνει χαλαρά και υποτιθεται με ξεφτυλιζει. Μπράβο της. Εμενα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Μπορω και εγω να σου βάλω βιντεο με ανθρώπους που σηκωνουν 200 κιλά στις άρσεις και η εκτελεση ειναι 5 στα 10. Χάλια δηλαδη. Για μενα δεν εχει σημασια αν για σένα εχει τοτε οκ έχουμε διαφορετικά προτυπα στο γυμναστηριο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Magic_Nature αυτή παρακάτω είναι super γιαγιά και μας ξεφτιλίζει όλους. Η άλλη απλά είναι μια κυριούλα στα 62 που απλά , όσο μπορούν οι αρθρώσεις της στο εύρος που μπορούν να κινηθούν κάνει αυτά που μπορεί. Σε οστική πυκνότητα και μυικη μάζα, σίγουρα έχει δει διαφορές όπως και επιβεβαιώνει. Τα βίντεο αυτά τα βάζω για να έχουμε κάποια μέτρα σύγκρισης , που δεν είναι νέοι 30άρηδες με 15 χρόνια αθλητική ζωή που μικροί έκαναν πρωταθλητισμό στο στίβο, ούτως ώστε να κινητοποιούμαστε και κυριότερο, να ξεκολλήσουμε από την ηττοπάθεια και τραυματιολαγνεία Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις