poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, wizzy said: Ναι, σωστά, το CrossFit είναι επικίνδυνο, όχι η σπηλαιοκατάδυση!😋 σπηλαιοκαταδυση? ποιοι κανουν τετοια πραγματα? ντροπή @Fotis13 μονο Ice diving. i miss ice diving and poland . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε σπηλαιοκαταδυση? ποιοι κανουν τετοια πραγματα? ντροπή @Fotis13 μονο Ice diving. i miss ice diving and poland . χαχα εμενα Πουλινε απο την Πολωνια εκτος απο το αεροτουνελ που ειχα κανει μου λειπουν και οι Πολωνεζες !Το πιο κοντινο που εχω κανει σε ice diving ειναι Σιντζι και στην Λιμνη Δοξα ,ειχαμε ξεπαγιασει . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Όταν κάνω overhead squats νιώθω τους καρπούς μου να στρίβουν πολύ, σαν ν πάνε να ξεκολλήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μειώθηκε (στις αρχές ήταν τραγικό και σήκωνα 12κιλά, σήμερα σήκωσα 30 κιλά και ήταν λιγότερο αν και ακόμα δυνατό). Εεπίσης κατάφερα να κάνω ολόκληρο το squat καιχάρηκα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 On 14/01/2020 at 17:13, Fotis13 said: χαχα εμενα Πουλινε απο την Πολωνια εκτος απο το αεροτουνελ που ειχα κανει μου λειπουν και οι Πολωνεζες !Το πιο κοντινο που εχω κανει σε ice diving ειναι Σιντζι και στην Λιμνη Δοξα ,ειχαμε ξεπαγιασει . εκανες το circuit του σιντζι ομως.δεν το εχω κανει ολοκληρο. τωρα για τη διαμαχη σπηλαιοκαταδυση vs cf η απαντηση ειναι απλη.στο ενα μπορεις να τραυματιστεις αμα κανεις κατι λαθος.στην σπηλαιοκαταδυση μαλλον θα ειναι το τελευταιο σου λαθος. αεροtunnel στην πολωνια δεν ειχα δει αλλα νομιζω ειχα δει αυστρια.θα θελα να κανω. On 12/01/2020 at 21:55, evabb said: βαζω 40 κιλα αντιβαρο τις μερες που δεν ειμαι κουρασμενη. Εχω πολυ δρομο ακομα. ειναι καλη ιδεα τα body rows. δες κοστος λαστιχου/λαστιχων και βλεπεις αν σε συμφερει.αλλιως αν μπορεις να κατεβαινεις ισως βοηθησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lactate είπε Όταν κάνω overhead squats νιώθω τους καρπούς μου να στρίβουν πολύ, σαν ν πάνε να ξεκολλήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μειώθηκε (στις αρχές ήταν τραγικό και σήκωνα 12κιλά, σήμερα σήκωσα 30 κιλά και ήταν λιγότερο αν και ακόμα δυνατό). Εεπίσης κατάφερα να κάνω ολόκληρο το squat καιχάρηκα πολύ. Οι καρποι τοσο στα καθισματα οσο και στις στρατιωτικές πιέσεις έχουν τη τάση να γέρνουν προς τα πισω στο grip απο μερικούς. Αυτο φυσικα ειναι τεράστιο λάθος γιατι θα τους καταστρέψουν μαζι με τους αγκώνες γιατι οταν δεν έχεις σωστό κράτημα το βάρος πέφτει στην επομενη άρθρωση οπως συμβαινει στα καθισματα αν εισαι αδυναμος στο ισχιο-λεκάνη το βάρος που έχεις βάλει πάνω θα σε μετακινησει αποτομα προς τα κάτω και το βάρος θα πέσει πάνω στην άρθρωση του γονατου δημιουργώντας την επομενη ημέρα πονο καθως περπατάς ή πατάς σε σκάλες. Οποτε θα σκεφτεις οτι πρέπει να κοψεις αυτη την άσκηση γιατι ειναι "επικινδυνη" ή εχεις αδυναμα γονατα. Η αληθεια ειναι οτι η άσκηση ειναι μια χαρά και οτι πρώτα έχεις αδυναμο ισχιο. Θα το φτιάξεις ομως. Αν δεν μπορεις να κανεις τεχνικά άψογα την άσκηση προσέχοντας γονατα - αυχενα-καρπους - μέση και πέλματα ειδικα τωρα στο ξεκινημα σου χαμηλωσε τα κιλά και ενισχυτικά κάνε ασκησεις που ενδυναμ'ωνουν τη λαβή - ασκήσεις για καρπούς - ασκήσεις για τους πήχεις για το ισχιο κτλπ. Προσεξε τον αυχένα πατα λιγο τις ωμοπλάτες πισω να δημιουργηθει ενα "φυσικο" μαξιλάρι ωστε να μην πατάει η μπάρα πάνω σε αυχενική περιοχή. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, lactate είπε Όταν κάνω overhead squats νιώθω τους καρπούς μου να στρίβουν πολύ, σαν ν πάνε να ξεκολλήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Μειώθηκε (στις αρχές ήταν τραγικό και σήκωνα 12κιλά, σήμερα σήκωσα 30 κιλά και ήταν λιγότερο αν και ακόμα δυνατό). Εεπίσης κατάφερα να κάνω ολόκληρο το squat καιχάρηκα πολύ. Προφανώς δεν έχεις το απραίτητο mobility στους καρπούς και ίσως την δύναμη. Ειναι λογικό να στρίβουν οι καρποί. Γενικά το OHS θέλει αρκετά καλό mobility και είναι ίσως το πιο δύσκολο squat που μπορείς να κάνεις μετα απο το OHS με λάβη clean. Επειδή και εμένα με ενοχλούσαν οι καρποί στο OHS πήγαινε πάρε wrist straps και θα σαι μια χαρά. Εγω με αυτά πλέον δεν έχω θέμα. @magic_natu 6 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Οι καρποι τοσο στα καθισματα οσο και στις στρατιωτικές πιέσεις έχουν τη τάση να γέρνουν προς τα πισω στο grip απο μερικούς. Αυτο φυσικα ειναι τεράστιο λάθος γιατι θα τους καταστρέψουν μαζι με τους αγκώνες γιατι οταν δεν έχεις σωστό κράτημα το βάρος πέφτει στην επομενη άρθρωση οπως συμβαινει στα καθισματα αν εισαι αδυναμος στο ισχιο-λεκάνη το βάρος που έχεις βάλει πάνω θα σε μετακινησει αποτομα προς τα κάτω και το βάρος θα πέσει πάνω στην άρθρωση του γονατου δημιουργώντας την επομενη ημέρα πονο καθως περπατάς ή πατάς σε σκάλες. Οποτε θα σκεφτεις οτι πρέπει να κοψεις αυτη την άσκηση γιατι ειναι "επικινδυνη" ή εχεις αδυναμα γονατα. Η αληθεια ειναι οτι η άσκηση ειναι μια χαρά και οτι πρώτα έχεις αδυναμο ισχιο. Θα το φτιάξεις ομως. Αν δεν μπορεις να κανεις τεχνικά άψογα την άσκηση προσέχοντας γονατα - αυχενα-καρπους - μέση και πέλματα ειδικα τωρα στο ξεκινημα σου χαμηλωσε τα κιλά και ενισχυτικά κάνε ασκησεις που ενδυναμ'ωνουν τη λαβή - ασκήσεις για καρπούς - ασκήσεις για τους πήχεις για το ισχιο κτλπ. Προσεξε τον αυχένα πατα λιγο τις ωμοπλάτες πισω να δημιουργηθει ενα "φυσικο" μαξιλάρι ωστε να μην πατάει η μπάρα πάνω σε αυχενική περιοχή. Ήθελα να ήξερα που κολλάει το back squat που τα χέρια ειναι βοηθητικά και οι στραβοί καρποί ειναι θέμα τεχνικής με τα OHS ή το press/jerk που ειναι λογικό ο καρπός να γέρνει προς τα πίσω, ειδικά στα πολλά κιλα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, poulinos είπε τωρα για τη διαμαχη σπηλαιοκαταδυση vs cf η απαντηση ειναι απλη.στο ενα μπορεις να τραυματιστεις αμα κανεις κατι λαθος.στην σπηλαιοκαταδυση μαλλον θα ειναι το τελευταιο σου λαθος. Όχι ρε φίλε, δεν ήταν διαμάχη, μια πλάκα έκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, wizzy είπε Όχι ρε φίλε, δεν ήταν διαμάχη, μια πλάκα έκανα! αχχα ναι ρε εννοειται πλακα κανουμε λολ . 9 ώρες πριν, poulinos είπε εκανες το circuit του σιντζι ομως.δεν το εχω κανει ολοκληρο. τωρα για τη διαμαχη σπηλαιοκαταδυση vs cf η απαντηση ειναι απλη.στο ενα μπορεις να τραυματιστεις αμα κανεις κατι λαθος.στην σπηλαιοκαταδυση μαλλον θα ειναι το τελευταιο σου λαθος. αεροtunnel στην πολωνια δεν ειχα δει αλλα νομιζω ειχα δει αυστρια.θα θελα να κανω. Flyspot στην Βαρσοβια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Οταν στο σουπερ μάρκετ έχει προσφορά τους ριο μαρε.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JcD είπε Οταν στο σουπερ μάρκετ έχει προσφορά τους ριο μαρε.... Μ αρεσει πολύ ο τονος για γευμα ειδικα με ζυμαρικο παει άψογα - κοφτο μακαρονάκι αλλα λένε οτι έχει υδράργυρο ο άτιμος και δεν ειναι για κάθε μέρα. Προχθές έφαγα 200γρ τονο. 9 ώρες πριν, Spect~ είπε @magic_natu Ήθελα να ήξερα που κολλάει το back squat που τα χέρια ειναι βοηθητικά και οι στραβοί καρποί ειναι θέμα τεχνικής με τα OHS ή το press/jerk που ειναι λογικό ο καρπός να γέρνει προς τα πίσω, ειδικά στα πολλά κιλα Δε ξέρω φίλε εγω πάντα προσέχω την ουδετερη θέση οπως λένε και στα βιβλια neutral position. Αυτο για τους καρπούς αλλα κ για την μέση ειναι ευθεία. Τωρα απο εκει και πέρα ο καθενας ξέρει πως θα κανει προπονηση. Οπως δεν θα εκανα υπερεκταση της μεσης στο ανεβασμα στα deadlift γέρνοντας προς τα πισω το κορμο ετσι προσεχω να μη το κανω κ στους καρπους. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, JcD είπε Οταν στο σουπερ μάρκετ έχει προσφορά τους ριο μαρε.... Axxxx μισο container εχω καταναλωσει σιγουρα μεχρι τωρα, αλλα εγω παιρνω το σκετο στο νερο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, Magic_Nature είπε αλλα λένε οτι έχει υδράργυρο ο άτιμος και δεν ειναι για κάθε μέρα. 38 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Axxxx μισο container εχω καταναλωσει σιγουρα μεχρι τωρα, αλλα εγω παιρνω το σκετο στο νερο . Η αλήθεια είναι ότι δεν συμφέρουν αυτά τα μικρά κουτάκια σε σχέση με το μεγάλο, αλλά όπως λέει κι ο φίλος από πάνω δυστυχώς δεν μπορούμε να τρώμε πολύ πλέον από αυτό! Παλιότερα που είχα άγνοιά περί του θέματος του υδραργύρου χτύπαγα κι εγώ τα μεγάλα container. Ωστόσο νερουλούς παίρνω κι εγώ συνήθως αλλά αυτή τη φορά είπα να το ρίξω λίγο έξω 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο τόνος κονσέρβα έρχεται σχεδόν πάντα σε 3 ποικιλίες: Skipjack (ή "light"), Albacore (ή "white") και Yellowfin. Από αυτούς τους τρεις, ο Skipjack έχει σημαντικά χαμηλότερα ποσοστά υδραργύρου από τους άλλους δύο. Παλιά που έτρωγα αρκετά τόνο είχα δει ότι σε Ελληνικά supermarkets υπήρχε μια μάρκα με Skipjack. Τώρα τελευταία δεν ξέρω τί γίνεται. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από mic2mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Axxxx μισο container εχω καταναλωσει σιγουρα μεχρι τωρα, αλλα εγω παιρνω το σκετο στο νερο . Υπάρχει και η καινούργια βερσιόν με το ελάχιστο νερό. Έχει πολύ καλύτερη γεύση σε σχέση με την κανονική νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, evabb είπε Υπάρχει και η καινούργια βερσιόν με το ελάχιστο νερό. Έχει πολύ καλύτερη γεύση σε σχέση με την κανονική νερό. Ναι? Δεν το ηξερα καν και δεν ξερω αν εχει ερθει σε μας ακομα .Για rio mare λεμε η' αλλη μαρκα ?Γιατι αλλη δεν μπορω να φαω εγω ειναι ανοστα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις