Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Ίσως ήθελε λίγο πιο μπροστά αλλά έχω συνηθίσει από την άρση βαρών και κλειδώνω λίγο πιο πίσω (για snatch) Άψογος και χωρίς ζώνη. Τα λιφτ έχουν πάει στο θεό, μάλλον τα προπονεις περισσότερο ή ιδέα μου?
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Άψογος και χωρίς ζώνη. Τα λιφτ έχουν πάει στο θεό, μάλλον τα προπονεις περισσότερο ή ιδέα μου? Ζωνη μόνο στα πολλα κιλα βάζω η αν νοιωθω οτι χρειαζεται.. Η αληθεια ειναι οτι δεν κανω κατι συγκεκριμενο αυτη τη περίοδο, αν και θα έπρεπε γιατι εχω αγωνες σε 2 μηνες αλλα νταξει. Απλα παω και κανω οτι εχω ορεξη και αν μαρεσουν τα WOD που εχει κανω κατι απο αυτα απλα οταν κανω κανω με φορτίο. Πχ σημερα ηθελα να δοκιμασω παλι 3 unbroken shoulder to overhead στα 110 κιλα και στο ζεσταμα εκανα μερικα στρικτ και μερικα push press αναλογα τα κιλα και οταν εφτασα στα 85 (το προηγουμενο pr) βγηκε ευκολα οποτε το αλλαξα σε one rep max strict 😛 μετα εκανα ενα wod Που ειχε 50 back squat @ 70 kg 500 m row 30 shoulder to overhead @ 70kg 50 front squat @ 50 kg 500 m row 30 shoulder to overhead @ 50 kg 50 wall bals @ 6 kg 4 rope climbs Το προγραμμα κανονικα ειχε τα 2 πρωτα στα 40 κιλα και τα αλλα 2 στα 30 ενω αντι για wallball ειχε air squats. Θα μπορουσα να το εκανα οποως το ειχε και να τελειωνα σε κανα 15 λεπτο μαξ αλλα εβαλα φορτιο και το εκανα 22.30'. Για συγκριση ενα παιδι που το εκανε με 50/40 κιλα τελειωσε 20 δευτερολεπτα πριν απο μενα οποτε ηταν λογικο το φορτιο που εβαλα για τη δυναμη μου 1
evabb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 ερωτηση. Αυτη εδω η μπαρα (σκετη) ποσα κιλα ειναι; αλλος λεει 20 αλλος λεει 15 και δεν ξερω τι να πιστεψω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, evabb είπε ερωτηση. Αυτη εδω η μπαρα (σκετη) ποσα κιλα ειναι; αλλος λεει 20 αλλος λεει 15 και δεν ξερω τι να πιστεψω. Κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα. Συνηθως γραφουν δεξια αριστερα ποσα κιλα ειναι. Αν ειναι ολυμπιακη γυναικεια ειναι 15 αν ειναι ολυμπιακη αντρικη τοτε ειναι 20.. Οι γυναικειες συνηθως εχουν και μικρη διαμετρο οποτε συγκρινε το η απλα ανεβα με τη μπαρα στη ζυγαρια 1
evabb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Spect~ είπε Κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα. Συνηθως γραφουν δεξια αριστερα ποσα κιλα ειναι. Αν ειναι ολυμπιακη γυναικεια ειναι 15 αν ειναι ολυμπιακη αντρικη τοτε ειναι 20.. Οι γυναικειες συνηθως εχουν και μικρη διαμετρο οποτε συγκρινε το η απλα ανεβα με τη μπαρα στη ζυγαρια σιγα μην εχουν μπαρες για γυναικες εκει μεσα. 20κιλη ειναι μαλλον γτ δεν την σηκωνω με τον ενα χερι ενω τους δισκους 15 κιλων τους καταφερνω με το ενα χερι. καλα παω παντως. το μισο μου βαρος και παραπανω κανω squat. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από evabb
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, evabb είπε σιγα μην εχουν μπαρες για γυναικες εκει μεσα. 20κιλη ειναι μαλλον γτ δεν την σηκωνω με τον ενα χερι ενω τους δισκους 15 κιλων τους καταφερνω με το ενα χερι. καλα παω παντως. το μισο μου βαρος και παραπανω κανω squat. Μπορει να μην την σηκωνεις λογω οτι εχει διαφορετικο κεντρο βαρους και για αυτο δεν σε βολευει. Ολα τα γυμναστηρια εχουν και για γυναικες και για αντρες ακομη και τα πιο παρακμιακα. Για τα καθισματα μπορεις και καλυτερα χαλαρα
evabb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Μπορει να μην την σηκωνεις λογω οτι εχει διαφορετικο κεντρο βαρους και για αυτο δεν σε βολευει. Ολα τα γυμναστηρια εχουν και για γυναικες και για αντρες ακομη και τα πιο παρακμιακα. Για τα καθισματα μπορεις και καλυτερα χαλαρα ναι σιγουρα μπορω και παραπανω γιατι δεν ζοριζομαι τρομερα. κανω αρκετες επαναληψεις αναβαζοντας σιγα σιγα το βαρος. Ξεκινησα να κανω καποιες μερες μονο κορμο/χερια/πλατη και ειδα τρομερη διαφορα στα squats αμεσως. Κανω και pull ups στο μηχανημα με 40 κιλα αντιβαρο. Αλλα νομιζω οτι η λαβη του μηχανηματος ειναι υπερβολικα μεγαλη για τα χερια μου. Προσπαθω να την πιανω οσο πιο μεσα γινεται. 1
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 7 hours ago, evabb said: Κανω και pull ups στο μηχανημα με 40 κιλα αντιβαρο. Αλλα νομιζω οτι η λαβη του μηχανηματος ειναι υπερβολικα μεγαλη για τα χερια μου. Προσπαθω να την πιανω οσο πιο μεσα γινεται. pull up σε μονοζυγο με λαστιχο αντι για εκει που κανεις?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, poulinos είπε pull up σε μονοζυγο με λαστιχο αντι για εκει που κανεις? Pull up σε μηχάνημα που βάζεις κιλά ώστε να σηκώνεις λιγότερο βάρος μέχρι να φτάσεις στο σημείο που δεν χρειάζεται βοήθεια 1
evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, poulinos είπε pull up σε μονοζυγο με λαστιχο αντι για εκει που κανεις? Δεν έχουν λάστιχα. Πρέπει να τα αγοράσω εγώ.
JcD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, evabb είπε Δεν έχουν λάστιχα. Πρέπει να τα αγοράσω εγώ. Βάλε ένα σκαμπό από κάτω αν υπάρχει και σπρώχνε ελαφρά με το πόδι σου όταν δεν μπορείς να σηκωθείς, κατέβαινε όσο αργά μπορείς μόνη σου. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι παίρνεις όλη την αρνητική πάνω σου, το λάστιχο δεν το επιτρέπει αυτό. 1
mic2mic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Το ίδιο κάνεις οπουδήποτε μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος ώστε να πατάς κάτω (squat rack ή smith machine ή κρίκους κτλ). Αλλά και pulldown σε μηχάνημα μια χαρά είναι.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 4 hours ago, Spect~ said: Pull up σε μηχάνημα που βάζεις κιλά ώστε να σηκώνεις λιγότερο βάρος μέχρι να φτάσεις στο σημείο που δεν χρειάζεται βοήθεια αφου εχει θεμα με τις λαβες. 2 hours ago, evabb said: Δεν έχουν λάστιχα. Πρέπει να τα αγοράσω εγώ. ενα θα χρειαστεις. 2 hours ago, JcD said: Βάλε ένα σκαμπό από κάτω αν υπάρχει και σπρώχνε ελαφρά με το πόδι σου όταν δεν μπορείς να σηκωθείς, κατέβαινε όσο αργά μπορείς μόνη σου. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι παίρνεις όλη την αρνητική πάνω σου, το λάστιχο δεν το επιτρέπει αυτό. στο cf οσοι ειχαν θεμα εβαζαν box απο κατω οποτε σου λεγε οτι μπορεις να ανεβεις κανοντας αλματακι και μετα οπως ειπες να κατεβεις μονος. 2
Magic_Nature Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, poulinos είπε στο cf οσοι ειχαν θεμα εβαζαν box απο κατω οποτε σου λεγε οτι μπορεις να ανεβεις κανοντας αλματακι και μετα οπως ειπες να κατεβεις μονος. +1
evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, poulinos είπε ενα θα χρειαστεις. Δεν είναι δυνατόν να χρειαστώ μόνο ένα. Σιγά σιγά θα πρέπει να μειώνεται η αντίσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις