lactate Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Σήμερα μας έκανε άλλος προπονητής.. στην αρχή λέω κουλ.. κάνω ζέσταμα και μετά όταν κάναμε κάτι ασκήσεις για περισσότερο ζέσταμα.. όλα οκ λεω νταξει χαλαρά σήμερα.. και μετά..μας άλλαξετα φώτα.. είχε 5 γύρους έκανα 2,5 χωρίς διάλειμμα σε φάση πανικού να προλάβω..βέβαια νιώθω τους μύες φουλ δουλεμένους πιο πολύ αποτι συνήθως.. ίσως έχει ενδιαφέρον να αλλάζεις προπονητή πότε πότε. Επίσης αυτό που μαρέσει στο crossfit (στο δικο μου γυμ) είναι ότι όλοι οι προπονητές ασχολούνται και νιώθω ότι έχω δικό μου προπονητή. Στο παλιο γυμ ο γυμναστης αν τον πλησίαζε στραβομουτσούνιαζε. Ενώ εδώ κατά κάποιον τρόπο σου μαθαίνουν. Δηλαδή και μόνος σου να κάνεις ή ναπας σε κανονικό γυμναστήριο έχεις στο μυαλό σου και διατάσεις να κάνεις και πως γίνεται σωστά η κάθε άσκηση και οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Κάθε που θα αλλάζεις προπόνηση θα νιώθεις πιάσιμο μετά. Ακόμα και τις ίδιες ασκήσεις να κάνεις αλλά με διαφορετικό στυλ θεωρείται άλλη προπόνηση και επιφέρει πιάσιμο και την αίσθηση ότι δούλεψες περισσότερο. Δεν ισχύει. Μπορεί να δούλεψες περισσότερο, μπορεί και όχι. Απλά το πιάσιμο δε σημαίνει ότι έκανες καλύτερη προπόνηση, είναι μύθος αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Κάθε που θα αλλάζεις προπόνηση θα νιώθεις πιάσιμο μετά. Ακόμα και τις ίδιες ασκήσεις να κάνεις αλλά με διαφορετικό στυλ θεωρείται άλλη προπόνηση και επιφέρει πιάσιμο και την αίσθηση ότι δούλεψες περισσότερο. Δεν ισχύει. Μπορεί να δούλεψες περισσότερο, μπορεί και όχι. Απλά το πιάσιμο δε σημαίνει ότι έκανες καλύτερη προπόνηση, είναι μύθος αυτό. Απλά σε μας οι προπονήσεις είναι λίγο fix ως προς τη νοοτροπία τους. Δευτέρες αερόβιο, τριτες-πέμπτες δύναμη (deadlifts, OH squats κτλ), τετάρτες δεν παω δεν ξερω, παρασκευη κάπως αερόβιο αλλά λίγο πιο περίπλοκη (πας με το μονοζυγο απο τη μια ακρη του δωματιου στην αλλη ξερω γω, έχει κατι σαν σκυταλοδρομιες, skipping). Το σημερινό δεν υπήρχε δεν ξέρω όλα τα γυμνασε χαχα. Δεν νιώθω πιασμένος νιώθω τους μύες μου να καίνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2020 στις 3:34 ΜΜ, OneWaySystem είπε με λιγα λογια δεν εισαι ο αθλητής της παραλίας, μπράβο ! Εγω ειμαι αθλητης της παραλιας το παραδεχομαι χαχαχαχα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, lactate είπε Απλά σε μας οι προπονήσεις είναι λίγο fix ως προς τη νοοτροπία τους. Δευτέρες αερόβιο, τριτες-πέμπτες δύναμη (deadlifts, OH squats κτλ), τετάρτες δεν παω δεν ξερω, παρασκευη κάπως αερόβιο αλλά λίγο πιο περίπλοκη (πας με το μονοζυγο απο τη μια ακρη του δωματιου στην αλλη ξερω γω, έχει κατι σαν σκυταλοδρομιες, skipping). Το σημερινό δεν υπήρχε δεν ξέρω όλα τα γυμνασε χαχα. Δεν νιώθω πιασμένος νιώθω τους μύες μου να καίνε. Τις κυριες προπονησεις στις έχει μονο 2 φορές την εβδομάδα ακριβως επειδη ειναι δυσκολες και απαιτητικές. Ειναι πολυ δυσκολοτερο πχ να εκτελέσεις καθισματα με μπάρα απο εκτασεις τετρακεφαλων στο μηχανημα. Στη 1η περιπτωση πρέπει να προσέξεις τον αυχένα , τη μέση , τα γονατα , να σφιξεις τη κοιλιά , να μη κατεβεις γρηγορα για να μη πέσει ολο το βάρος στην άρθρωση και φυσικα ακομα και τα πελματα των ποδιων ειναι κλειδι για να μην καταστρεψεις τα γονατα σου πχ πρέπει να πατάνε καλά αλλιως και παλι το βαρος πέφτει στην άρθρωση. Εκεινο που μπορεις να κάνεις (προσωπικά το κάνω πλεον κάθε μερα και οχι μονο ως ζέσταμα πριν ξεκινησω) ειναι προπαρασκευαστικές ασκησεις. Αφιερωσε την ημέρα ενα μισάωρο ειτε πας ειτε δεν πάς γυμναστηριο για να εκτελεσεις αυτες τις ασκησεις με πολυ ελαφρά βάρη ωστε να προετοιμάσεις τους τένοντες τους μυς και τις αρθρώσεις για τις δυσκολες μέρες που έρχονται. 1. ΓΟΝΑΤΑ 2. ΩΜΟΙ (SUPER SOS) 3. MEΣΗ 4. ΑΓΚΩΝΕΣ Υπτιασμος (1η εικονα κάτω) Εκταση καρπων (2η εικονα) Κάμψη καρπών (3η εικονα) 5. ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ-ΠΛΑΓΙΟΙ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχουν εναλλακτικές ασκήσεις πιο ευχάριστες με παρόμοια αποτέλεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, yannis27gr είπε Κάθε που θα αλλάζεις προπόνηση θα νιώθεις πιάσιμο μετά. Ακόμα και τις ίδιες ασκήσεις να κάνεις αλλά με διαφορετικό στυλ θεωρείται άλλη προπόνηση και επιφέρει πιάσιμο και την αίσθηση ότι δούλεψες περισσότερο. Δεν ισχύει. Μπορεί να δούλεψες περισσότερο, μπορεί και όχι. Απλά το πιάσιμο δε σημαίνει ότι έκανες καλύτερη προπόνηση, είναι μύθος αυτό. Το πιάσιμο ισχύει (οχι μόνο ισχύει αλλά είναι νόμος) όταν έχουμε να γυμναστούμε καιρό! Αν γυμναστούμε μετά από καιρό αποχής και δεν νιώσουμε τίποτα στους μύες μας τότε απλά νομίζουμε οτι γυμναστήκαμε αλλά δεν γυμναστήκαμε, θα γίνουμε ολυμπιακός στο μπάσκετ που χάνει αλλά νομίζει ότι κέρδισε 😀 Στην προκειμένη περίπτωση το αγόρι μας πιάστηκε γιατί αυτός ο γυμναστής με τις διαφορετικές ασκήσεις που του έκανε του γύμνασε άλλους μύες που με τον προηγούμενο γυμναστή δεν είχε αγγίξει καν! Χρόνια πολλά δάσκαλε τεντημποι. Οσοι κάνετε τις ασκήσεις που δείχνει η κοπελιά πιο πάνω τουλάχιστον κάντε τες και με τα δυο χέρια μαζί για να μην ξημερώσετε στο γυμναστήριο ! Αυτή τα κάνει ένα- ενα τα χέρια γιατί όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι γυναίκες δεν μπορούνε να κάνουνε και πολλά πράγματα μαζί 😁 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από OneWaySystem 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δε γέλασα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Αντε και μια πλατη, για τα κοριτσια εχει και συνεχεια η φωτο https://www.dropbox.com/s/8a63a587em4m7w1/20200107_184643.jpg?dl=0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Τις κυριες προπονησεις στις έχει μονο 2 φορές την εβδομάδα ακριβως επειδη ειναι δυσκολες και απαιτητικές. Ειναι πολυ δυσκολοτερο πχ να εκτελέσεις καθισματα με μπάρα απο εκτασεις τετρακεφαλων στο μηχανημα. Στη 1η περιπτωση πρέπει να προσέξεις τον αυχένα , τη μέση , τα γονατα , να σφιξεις τη κοιλιά , να μη κατεβεις γρηγορα για να μη πέσει ολο το βάρος στην άρθρωση και φυσικα ακομα και τα πελματα των ποδιων ειναι κλειδι για να μην καταστρεψεις τα γονατα σου πχ πρέπει να πατάνε καλά αλλιως και παλι το βαρος πέφτει στην άρθρωση. Εκεινο που μπορεις να κάνεις (προσωπικά το κάνω πλεον κάθε μερα και οχι μονο ως ζέσταμα πριν ξεκινησω) ειναι προπαρασκευαστικές ασκησεις. Αφιερωσε την ημέρα ενα μισάωρο ειτε πας ειτε δεν πάς γυμναστηριο για να εκτελεσεις αυτες τις ασκησεις με πολυ ελαφρά βάρη ωστε να προετοιμάσεις τους τένοντες τους μυς και τις αρθρώσεις για τις δυσκολες μέρες που έρχονται. 1. ΓΟΝΑΤΑ 2. ΩΜΟΙ (SUPER SOS) 3. MEΣΗ 4. ΑΓΚΩΝΕΣ Υπτιασμος (1η εικονα κάτω) Εκταση καρπων (2η εικονα) Κάμψη καρπών (3η εικονα) 5. ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ-ΠΛΑΓΙΟΙ πολυ ενδιαφερούσες οι ασκήσεις, θα τις δοκιμασω 5 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Στην προκειμένη περίπτωση το αγόρι μας πιάστηκε γιατί αυτός ο γυμναστής με τις διαφορετικές ασκήσεις που του έκανε του γύμνασε άλλους μύες που με τον προηγούμενο γυμναστή δεν είχε αγγίξει καν! Σημερα παω να κανω διατασεις οπως μας εδειχνε τις ανατασεις και εκει που σηκωνω ψηλα τα χερια νιωθω εναν πονο στην πλατη.. και ανακαλυψα οτι ειχαι πιαστει και εκει 11 λεπτά πριν, Spect~ είπε Αντε και μια πλατη, για τα κοριτσια εχει και συνεχεια η φωτο https://www.dropbox.com/s/8a63a587em4m7w1/20200107_184643.jpg?dl=0 και τα αγορια θελουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Αντε και μια πλατη, για τα κοριτσια εχει και συνεχεια η φωτο https://www.dropbox.com/s/8a63a587em4m7w1/20200107_184643.jpg?dl=0 ζουλεψες που ειχα βαλει εγω πλατη τις προαλες 😋😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, lactate είπε πολυ ενδιαφερούσες οι ασκήσεις, θα τις δοκιμασω Σημερα παω να κανω διατασεις οπως μας εδειχνε τις ανατασεις και εκει που σηκωνω ψηλα τα χερια νιωθω εναν πονο στην πλατη.. και ανακαλυψα οτι ειχαι πιαστει και εκει και τα αγορια θελουμε Οι ασκήσεις αυτες ειναι η βάση για να φτιάξεις ενα σώμα που θα αντέξει στην καταπόνηση και τις δυσκολες μέρες που θα έρθουν. Οπως έχει πει και ο Sharo σε άλλο βιντεο στο γιουτιουμπ (Sharo fitness) ειδικα οι περιστροφικες ασκησεις για τους ώμους θα πρέπει να γινονται απαραιτητως σε καθε προπονηση αν θέλεις να γυμνάζεσαι πολύ - καλά και για πολλά χρονια. Εγω επισης προτεινω και τους αγκωνες καθως αποδειχθηκε οτι οι τένοντες που ειναι υπεύθυνοι για την κινηση του καρπού ειναι ύπουλο σημείο με αυξημενο κινδυνο τενοντιτιδας. Ο καθενας κάνει οτι θελει στη προπονηση του και εμενα αυτη ειναι η θεση μου επισης και δε σκοπευω να την αλλάξω. Δεν μου ειναι κάτι να ξοδευω 20 λεπτα παραπανω στο γυμναστηριο με σκοπο να κερδισω κάτι άλλο. Φυσικα την αψογη εκτελεση των βασικών αασκησεων την θεωρουμε δεδομενη για αυτο ακομη και αν εισαι 80 κιλά γομάρι (λεμε τωρα) μη ντραπεις να πιάσεις μια μπάρα με 10 κιλά πάνω προσθετα μονο για να μάθεις να εκτελεσεις σωστά τις άρσεις θανάτου , τα καθισματα τις στρατιωτικες πιέσεις και την κωπηλατική. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Strict press @ 92.5 Kg https://www.dropbox.com/s/pbyh0cyxoigjwtw/2020-1-10-15-40-28.mp4?dl=0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 δεν ξέρω την άσκηση γι αυτό πάρ' το σαν απορία και σε καμία περίπτωση σαν διόρθωση. όταν lockάρουν τα χέρια σου πάνω, η μπάρα δεν είναι πολύ πίσω από τους ώμους σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ίσως ήθελε λίγο πιο μπροστά αλλά έχω συνηθίσει από την άρση βαρών και κλειδώνω λίγο πιο πίσω (για snatch) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις