JcD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, Spect~ είπε Δικεφαλος 42.5 Ευθεια το χέρι ε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, JcD είπε Ευθεια το χέρι ε? Όχι ρε σε πάτημα
JcD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Spect~ είπε Όχι ρε σε πάτημα Περίεργο μου φανηκε μεγαλύτερο στα βίντεο σου. Όχι ότι τρέχει και κάτι, η προπόνηση που κάνεις είναι πολύ καλύτερη από bodybuilding.
gntgrx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Spect~ είπε Βρηκα μεζουρα μπροστα μου και απο περιεργεια την εβγαλα εξω και την μετρησα στα 87,5 σημερα το πρωι, υψος 170 μεση 90 εκ Δικεφαλος 42.5 Τετρακεφαλος 60+ αν θυμαμαι πολυ Πεοκεφαλος μηκος ανεκτιμητο Mιλάμε ίδια κιλά και σχεδόν ίδιες μετρήσεις (τελευταία μέτρηση 9 Δεκέμβρη). Είσαι αρκετά πιο δυνατός από μένα, βέβαια. Εγώ είμαι ακόμα στα ξεκινήματα και δυναμώνω σιγά σιγά. Τί ηλικία έχεις; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από gntgrx
OneWaySystem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Μια χαρά. Πάνω απο 40 στα χέρια ειναι πολυ καλά. Εγω δεν εχω τοσο μεγάλο χέρι ειναι σιγουρα κάτω απο 40. Όπως παντού αλλά πολύ περισσότερο στα δικέφαλα μεγάλο ρόλο παίζει πόσο κομμένα είναι, εγώ στην καλύτερη μου φάση πιτσιρικάς είχα 47ρια χέρια, φουλ κομμένα όμως και έδειχναν πάνω από 50/52! Εύα πάλι τις μεζούρες έβγαλαν οι αλητες πες τους τίποτα 😄 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από OneWaySystem 1
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Όπως παντού αλλά πολύ περισσότερο στα δικέφαλα μεγάλο ρόλο παίζει πόσο κομμένα είναι, εγώ στην καλύτερη μου φάση πιτσιρικάς είχα 47ρια χέρια, φουλ κομμένα όμως και έδειχναν πάνω από 50/52! Εύα πάλι τις μεζούρες έβγαλαν οι αλητες πες τους τίποτα 😄 Ναι παλι τις εβγαλαν εξω και τις μετρανε. Τις περιφερειες δικεφαλων βεβαιως βεβαιως...😎
Magic_Nature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Στην καλύτερη αστείος, στην χειρότερη ανόητος αυτός στο βίντεο.. Γιατι τον υποτιμας τον άνθρωπο φιλε επειδη σου λέει την αλήθεια; Μια χαρα τυπος μου φαινεται και καλο παιδι και λέει και κατι σημαντικο για τις τενοντιτιδες στο 5 και 50. Γυμνασε τα χέρια σου απλά. ΕΠΙΣΗς δινει φοβερα τιπς για το λαιμο στο τέλος. Για να γλιτώσεις ακομη και ενα αυχενικο συνδρομο. Προσωπικα δεν εχω γυμνάσει ποτέ το λαιμο μου στο γυμναστηριο και για αυτο με τσιμπησε ο τραπεζοειδης τις προαλλες στο πάγκο. 9 ώρες πριν, bjj-p είπε παλιοτερα που ειχα περασει απο τις ισομετρικες ασκησεις, τις εκανα σε διαφορες γωνιες-κλισεις για να πιανουν ολο το ευρος της κινησης. ηταν κουραστικο απο αποψη χρονου και δεν το κρατησα αρκετα, γιαυτο και τις εβαλα ως δευτερευουσες ασκησεις σε μια κλιση πια. βεβαια, εχεις εναν περιορισμο εσυ, να μην πονας. Δεν ποναω πολυ καποιες ενοχλησεις νιώθω που και που. Σημερα δεν ειχα ουτε χθές. Μπορει να φταιει οτι πρέπει να γυμνάσω παπραπανω τα χέρια μου. Αυτα που λένε οτι εχουν φτασει στο σημειο να μην μπορουν να κάνουν μια χειραψια ή να σηκωσουν μια κατσαρολα με νερο εγω δεν τα έχω ουτε κατα διάνοια. Οποτε μπορει να περάσει με το καιρο και με σωστο γυμνασμα - σωστη εκτέλεση οχι ταρζανιές - καθημερινη αιματωση του σημειου με ασκησεις ζεστάματος στο σπιτι (εχω αλτηράκι - εκανα και σημερα κατι ωραιες για την επικονδυλιτιδα) και φυσικα πολυ καληπροθερμανση στο γυμναστηριο 15-20 λεπτά για μενα πάντα + ασκησεις για την ενδυνάμωση των χεριών. την επομενη φορά στο γυμναστηριο θα κάνω προθερμανση ενα 20λεπτο πρωτα. Θα κάνω 10λεπτα για ώμους άλλα 5 λεπτά για καμπτηρες του καρπου - κονδυλο - αγκωνα και τέλος αλλο ενα 5λεπτο καμψεις δικεφαλων με 4κιλα και εκτασεις τρικεφάλωνκαι μετά θα μπω προοδευτικά πάγκο για στήθος. Αυριο μάλλον. Εχει πολυ ωραιες ασκησεις για τους αγκωνες πάντως , βαζεις το χερι σου κρατωντας ενα αλτηράκι σε μια επιφάνεια και στριβεις απο τη μια και απο την άλλη τη γροθιά σου. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, gntgrx είπε Mιλάμε ίδια κιλά και σχεδόν ίδιες μετρήσεις. Είσαι αρκετά πιο δυνατός από μένα, βέβαια. Εγώ είμαι ακόμα στα ξεκινήματα και δυναμώνω σιγά σιγά. Τί ηλικία έχεις; Σύντομα 31 απλά εκτός του ότι κάνω βάρη τα τελευταία 15 χρόνια αρπάζω όγκο εύκολα..
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Γιατρέ μήπως έχεις λάθος στις μετρήσεις; Μόνο 101 στήθος; Πολύ πιο μεγαλόσωμος φαίνεσαι. Να φανταστείς 103 έχω εγώ που είμαι αρκετά πιο αδύνατος.
gntgrx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το bust είναι η περίμετρος των θωρακικών μυών. Το chest είναι η περίμετρος του στέρνου στο ύψος της ξιφοειδούς απόφυσης, κάτω από τους μείζονες θωρακικούς μύες. Άρα, το στήθος είναι (ήταν, πρέπει να ξαναμετρήσω για να τα επικαιροποιήσω) 111 εκατοστά. Όλες οι μετρήσεις είναι με τους μύες χαλαρούς και τη μεζούρα να εφάπτεται σφιχτά πάνω στην επιδερμίδα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από gntgrx
JcD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στο μεταξύ κάνω μία να μειώσω του καφέδες γιατί είχα ενοχλησεις στο στομάχι (τελικά έφταιγαν τα σκόρδα) και από 3 με 5 κανονικούς τη μερα έφτασα σε δύο βδομμάδες μέσα να πίνω 2 ντεκαφεινέ τη μέρα και αρεά και που κανένα κανονικό! Ούτε αλλάγες στην διάθεση έχω ούτε με επηρέασε σε τίποτα! Όλα είναι στο μυαλλό! 2
gntgrx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλύτερα να ήταν οι καφέδες. Τα σκόρδα δεν κόβονται! 😁 Πέρα από την πλάκα, όσο μεγαλώνουμε, δυστυχώς, η δυνατότητα του στομάχου να προεπεξεργαστεί συγκεκριμένες τροφές φθίνει. Δεν είναι μόνο η ηλικία, όμως, επιβαρυντικός παράγοντας. Είναι και αρκετοί άλλοι, κυρίως αφορούν τον τρόπο ζωής και την τρέχουσα ψυχολογική κατάσταση. Φυσικά, υπάρχουν και τα οργανικά θέματα του στομάχου. Η υγεία και η υψηλή απόδοση του πεπτικού σωλήνα είναι εξαιρετικά σημαντική. Δεν πα να κάνεις την καλύτερη διατροφή, αν δεν απορροφάς σωστά ή/και υποφέρεις, τζίφος. 3
Magic_Nature Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, gntgrx είπε Καλύτερα να ήταν οι καφέδες. Τα σκόρδα δεν κόβονται! 😁 Πέρα από την πλάκα, όσο μεγαλώνουμε, δυστυχώς, η δυνατότητα του στομάχου να προεπεξεργαστεί συγκεκριμένες τροφές φθίνει. Δεν είναι μόνο η ηλικία, όμως, επιβαρυντικός παράγοντας. Είναι και αρκετοί άλλοι, κυρίως αφορούν τον τρόπο ζωής και την τρέχουσα ψυχολογική κατάσταση. Φυσικά, υπάρχουν και τα οργανικά θέματα του στομάχου. Η υγεία και η υψηλή απόδοση του πεπτικού σωλήνα είναι εξαιρετικά σημαντική. Δεν πα να κάνεις την καλύτερη διατροφή, αν δεν απορροφάς σωστά ή/και υποφέρεις, τζίφος. Ναι αλλα υπάρχουν και παράγοντες που το προκαλουν. Εγω πχ αρχισα το καπνισμα το 2005 το έκοψα το 2011 γιατι απο το 2007 και μετά μου έκανε βρογχιτιδες. Θυμαμαι οποτε πηγαινα στο γιατρο και μου έδινε εισπνεομενο μου έλεγε συνεχεια αυτο "Δεν εχεις άσθμα αλλα οσο καπνιζεις θα έχεις συμπτωματα ηπιου άσθματος" μολις το έκοψα εκτος του οτι δεν αρρωστησα ξανά απο βροχγιτιδα έχω να αρρωστησω γενικά με πανω απο 38 πυρετο απο το 2010. Μετά με έπιανε το στομάχι αλλα αυτο συνεβαινε επειδη ειχα λιγο άγχος και έτρωγα και μλκιες. Μολις πηγα στον ιδιο γιατρο με πριν μου ειπε "Δε χρειάζεσαι φάρμακα δεν εχεις παλινδρομηση , το στομαχι σου ειναι ο καθρεφτης της ψυχής σου" κοψε το άγχος , κοιτα να περνάς καλα πέτΑ τα φάρμακα για το στομάχι δεν σου χρειάζονται , μην κανεις υπερβολες πχ και η εργασιομανια υπερβολη ειναι. Και φυσικα κοψε τις σαβουροφαγιες. Ε μολις τα εκοψα πέρασε και το στομάχι. Ενας άλλος γαστρεντερολογος , πολυ κλειστομυαλος τυπος με ριξε στα φάρμακα και έπαιρνα φάρμακα χωρις λογο.... Λαπαραζολ λεει. Καλο ειναι να ακούμε και να μην ειμαστε απολυτοι. Κάποια πράγματα θα βελτιωθουν απλα αν αλλαξουμε οπτική στη ζωή μας. Θα πηγαινα και τωρα σε αυτον γι το χέρι ειναι πολυ έμπειρος παθολογος αλλα θα μου πει κοψε τα βάρη και αυτο δε γινεται χαχαχα σεξ και βάρη δυστυχως , δεν κοβονται με τη καμια! Καπνισμα και σαβουρα εκανα προσπαθεια και τα κατάφερα. Αλλα ως εκει Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 8:28 ΜΜ, evabb είπε πως γινεται το μπουτι σου να ειναι οριακα πιο μικρο απο ολοκληρη την μεση μου (οταν δεν ειμαι πρησμενη) Εχεις μικρη μεση εχω μεγαλο μπουτι https://www.dropbox.com/s/19an3mxnk8p1po1/20200106_143543.jpg?dl=0
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εχεις μικρη μεση εχω μεγαλο μπουτι https://www.dropbox.com/s/19an3mxnk8p1po1/20200106_143543.jpg?dl=0 ισχυει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις