Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Έχει ΚΑΝΕΙς εμπειρια με ισομετρικές ασκησεις για τα χέρια; για τον ανω κορμο γενικοτερα. Αν και παραδοξως δεν με ενοχλει το χέρι σημερα και χθές σκεφτομαι να τροοποιησω λιγο το προγραμμα με ισομετρικές ασκησεις. Αυτο προτεινε και ο Σπεκτ χθές. Και με έβαλε στο τριπακι να ψαχθώ. 

Διαβασα για ισομετρικα πουσ απς και πουλ άπς. Κάνεις δουλεια με αυτα; δεν επιβαρυνουν λέει τις αρθρωσεις. Θα κοψω λιγο το πάγκο εφοσον δω οτι συνεχιζει να με ενοχλει αν και ειναι η αγαπημενη μου άσκηση θέλω να φτασω το 100αρι στο πάγκο αλλα με το χέρι ετσι λιγο ευαισθητο δεν θα το ρισκάρω. Οποτε λεω να παιξω με ισομετρικές για να μην μεινω "πισω". 

παλιοτερα που ειχα περασει απο τις ισομετρικες ασκησεις, τις εκανα σε διαφορες γωνιες-κλισεις  για να πιανουν ολο το ευρος της κινησης.

ηταν κουραστικο απο αποψη χρονου και δεν το κρατησα αρκετα,  γιαυτο και τις εβαλα ως δευτερευουσες ασκησεις σε μια κλιση πια.

βεβαια, εχεις εναν περιορισμο εσυ, να μην πονας.

Επεξ/σία από bjj-p
  • Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2020 στις 11:02 ΠΜ, gntgrx είπε

Έχω τσιμπίσει ένα κιλό, αλλά όλοι μου λένε ότι έχω αδυνατίσει, WTF!;

Α ρε νιάτα, με τους μεταβολισμούς σας , τις προπονησαρες σας τα πάντα όλα !

Εγω ο άμοιρος τσίμπησα μόνο κάνα δυο κουτιά μελομακάρονα και λίγο από την θεϊκή πορτοκάλι- σοκολάτα της φωτογραφίας και πήρα 3 κιλά, πήγα ρε φίλε στα 93 σε μια βδομάδα δεν κάνω πλάκα, άντε να λιώσουμε στα ασπράδια  τώρα πάλι ..

Οταν λέμε λίγο εννοούμε τα κομμάτια του σπιτιού, του χριστού, των φτωχών το δικό μου και κάνα δυο ακόμη 😁

Εντωμεταξύ γιατρέ τι τους έχεις κάνει τους έχεις καψουρεψει, όλοι θέλουν να δούνε πως είσαι!

-------------------------------

Στο θέμα του ντιντι θα πω μόνο πως το μάτι μου εμένα είναι ζυγαριά και μεζούρα μαζί,  μια χαρά το πάει  ο άνθρωπος έχει βάλει όγκο έχει σχηματιστεί το στήθος του έχουν κόψει οι ώμοι και έχει λεπτύνει η μέση του, προπονητικά δεν έχει απαιτήσεις μποντιμπιλτερα οπότε κάνει δυο γερές την βδομάδα, το πάει πολύ αργά και προοδευτικά όμως με  αυτόν τον τρόπο σκάει τριπλα στους σοβαρούς τραυματισμούς και βγάζει οφσάιντ την χρόνια καταπόνηση των αρθρώσεων! Βέβαια θα μου πεις οτι το γκολακι της μυικής μάζας αργεί κάπως να μπει ετσι, όμως εφόσον δεν βιάζεται who cares, είπαμε δεν είναι ο αθλητής της παραλίας 😁😊

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 6
Δημοσ.

Για να καταλάβω, είσαι πάνω από 30 χρόνων δεν παίρνεις αναβολικα και σε 5 μήνες καλή προπόνησης πήρες 5 κιλά όπου το μεγαλύτερο μέρος ας πούμε 4 είναι μυς? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

40ρίζω όπου να'ναι. Μακάρι όταν ήμουν πιτσιρικάς να είχα τα μυαλά που έχω τώρα. Με έφαγαν οι γυναίκες και η επιστήμη χαχα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gntgrx είπε

Μελομακάρονα και τα μυαλά στα Blendtec!

Τρώω γύρω στα 120 gr την ημέρα, έχω φάει και 3/4 της βασιλόπιτας, κρασιά και μπύρες. Φέτος δεν έχω πιει αρκετό whisky.

Τις προάλλες παίζαμε χαρτιά με μια παρέα στην οποία ήταν και δύο καρδιολόγοι οι οποίοι κάπνιζαν σαν φουγάρα. Και μάλιστα ο ένας απ'τους δύο μας είπε ότι οι καρδιολόγοι έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά καπνιστών απ'ότι ο γενικός πληθυσμός. Στην παρέα ήταν και ένας οδοντίατρος ο οποίος τότε μας είπε ότι και οι οδοντίατροι έχουν χειρότερη στοματική υγειινή από τον μέσο όρο.

Να φανταστώ ότι υπάρχει και σχετική έρευνα για την διατροφή των ενδοκρινολόγων; :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσότερες είναι γυναίκες, οπότε, γενικά προσέχουν. Οι λίγοι άντρες που σαβουριάζουμε δεν φτάνουμε για να επηρεάσουμε σημαντικά το μέσο όρο. 😁

Ποκίτσα; Κούκο μονό με καπέλο; Omaha;

Επεξ/σία από gntgrx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε

Εγω ο άμοιρος τσίμπησα μόνο κάνα δυο κουτιά μελομακάρονα και λίγο από την θεϊκή πορτοκάλι- σοκολάτα της φωτογραφίας και πήρα 3 κιλά, πήγα ρε φίλε στα 93 σε μια βδομάδα δεν κάνω πλάκα, άντε να λιώσουμε στα ασπράδια  τώρα πάλι ..

IMG_20200101_042211.jpg.6643dc541e4c192a3443ca1e6830276b.jpg

Οταν λέμε λίγο εννοούμε τα κομμάτια του σπιτιού, του χριστού, των φτωχών το δικό μου και κάνα δυο ακόμη 😁

Εντωμεταξύ γιατρέ τι τους έχεις κάνει τους έχεις καψουρεψει, όλοι θέλουν να δούνε πως είσαι!

-------------------------------

Στο θέμα του ντιντι θα πω μόνο πως το μάτι μου εμένα είναι ζυγαριά και μεζούρα μαζί,  μια χαρά το πάει  ο άνθρωπος έχει βάλει όγκο έχει σχηματιστεί το στήθος του έχουν κόψει οι ώμοι και έχει λεπτύνει η μέση του, προπονητικά δεν έχει απαιτήσεις μποντιμπιλτερα οπότε κάνει δυο γερές την βδομάδα, το πάει πολύ αργά και προοδευτικά όμως με  αυτόν τον τρόπο σκάει τριπλα στους σοβαρούς τραυματισμούς και βγάζει οφσάιντ την χρόνια καταπόνηση των αρθρώσεων! Βέβαια θα μου πεις οτι το γκολακι της μυικής μάζας αργεί κάπως να μπει ετσι, όμως εφόσον δεν βιάζεται who cares, είπαμε δεν είναι ο αθλητής της παραλίας 😁😊

Φιλε μου πολυ καλα και ευστοχα ολα οσα λές αλλα  ξέχασες το σημαντικοτερο : την ειδική εφαρμογη που υπολογιζει την ακριβη πρωτεινη ενος ασπραδιου με απολυτη ακριβεια ετσι ωστε να μην τρωμε στο περιπου και να γινουμε Σβατζενεγκερ :D 

Ωραια λεει τωρα που βρηκες ποση πρωτεινη έχει ενα ασπράδι μη ξεχάσεις να το βάλεις στην εφαρμογη για να γινεις Σβατζενεγκερ χαχαχαχα 

δε μπορω ρε γαμωτο γελάω μονος μου! Ρε τι τραβαμε εδω μέσα! Να στην πει ο άλλος επειδη αντι για 4,5 του ειπες 4,8 χαχαχα κορυφαιο ηταν αυτο. 

1 ώρα πριν, 4saken είπε

Για να καταλάβω, είσαι πάνω από 30 χρόνων δεν παίρνεις αναβολικα και σε 5 μήνες καλή προπόνησης πήρες 5 κιλά όπου το μεγαλύτερο μέρος ας πούμε 4 είναι μυς? 

Ρε παιδια θα μας τρελάνετε τωρα;  :D Ποια αναβολικά;;;; για να πάρεις λιγο κρέας πανω σου και να γεμισεις χρειάζονται αναβολικά;  τα πράγματα ειναι απλά στο φιτνεσ δεν υπάρχει μονο το κοβω για να χάσω λιπος υπάρχει και το παιρνω για να γεμισω και να βελτιώσω την αναλογια πάνω μου. Εγω δεν σου ειπα οτι πηρα 5 κιλά μυικής μάζας εγω σου ειπα οτι πηρα 5 κιλά. Και το αποτελεσμα σε συγκριση με πριν ειναι σαφως καλυτερο και βελτιωμένο. Ευχαριστη επισης εκπληξη μου έκανε η κριτική του OneWaySystem που συγκλινει με την δική μου οπτική βασικα οτι ειπε και για την μεθοδο προπονησης που ακολουθω ισχυει 100% με καταλαβε πλήρως.

Τωρα τι νοημα έχει να κάτσω να ψάξω ποσα ηταν τα μυικά κιλά και ποσα το λίπος; εκεινο που με ενδιαφέρει ειναι που δεν πηρα ποντους στη περιφερεια και δεν άλλαξα νουμερο στο πανταλονι απο τα 77 στα 82 κιλά. Δυνάμωσα χωρις να παχυνω απο εκει που σήκωνα 60 κιλά πάγκο τωρα σηκώνω 75. Προφανως δεν έχω τον ογκο άλλων πολυ περισσοτερο γυμνασμένων αλλα δεν με απασχολει αυτο γιατι και έχω χρονο αν θέλω να βελτιωνομαι κάθε χρονο και μ αρεσει που βελτιώθηκα. Δε ξερω γιατι μπερδευομαστε έτσι με νουμερα και κλίσε "ΑΑΑΑ προσεξε μη παχυνεις" εντάξει δε τρέχει τιποτα και να παχυνεις μπορει να σου πηγαινει περισσοτερο. Θα χάσεις τους κοιλιακους ... ε ντάξει και ενας 60 κιλα μπορει να έχει κοιλιακους. Μη κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος οι κοιλιακοι ειναι το τελευταιο πράγμα που θα φτιάξεις πάνω σου και φυσικα εκει ναι κοβεις και το ψωμι και το μέλι δε διαφωνω σε αυτο. 

Οπως ειπε και ο One δεν ειμαι αθλητης του Σαββατοκυριακου ο μακροπροθεσμος στοχος ειναι 100 κιλά πάγκο του χρονου τέτοιο καιρο μέχρι το καλοκαιρι του 2021. :) 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα το να διαφωνούμε όλοι με όλους αυτό είναι υγεία, θεματακι υπάρχει μόνο όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι σήμερα είναι δευτέρα πχ και όχι Κυριακή κ αυτό το υποστηρίζει με πάθος! 

Εγώ είμαι μαζί σου γιατί κ τις φωτογραφίες σου ανεβάζεις και μια χαρά πρόοδο έχεις κάνει φίλε μπράβο!  Το μελακι δεν πειράζει φτάνει να μην είναι 'φίνο' ή κάποιες αηδίες από σούπερ μάρκετ που είναι πραγματικά νερό με ζάχαρη, αν έχεις πρόσβαση σε παραγωγό εμπιστοσύνης τότε μια χαρά κάνεις πολύ καλύτερο το μέλι από άλλες πηγές για όγκο! Επίσης να ξέρετε όσοι θέλετε κάτι σούπερ για την προπόνηση κ σιχαίνεστε αηδίες τύπου ενεργειακά ποτά, τότε ρίξτε ένα δυο κουταλάκια μέλι σε ένα λίτρο νερό κουνήστε να ανακατευτεί καλά να πάρει ακριβώς το χρώμα του κάτουρου και τότε έχετε σούπερ προπονητική ενέργεια! 

Κρατήστε κ αυτό που είπε ο γιατρός μην αφιερώνετε πολύ χρόνο βλέποντας  βίντεακια, βελτίωση θα δεις όσο περισσότερο εφαρμόζεις  στον εαυτό σου αυτά που βλέπεις στα βίντεο, εκεί ρίξτε το βάρος και τον χρόνο σας. 

Παίδες να ρωτήσω κάτι,, ένας Ολλανδός που έγραφε οτι θα διαβάσει κανείς πιτσιρικάς αυτά που γράφουμε εδώ και θα 'βγάλει πρόβλημα', έγινε ιπτάμενος ή μου φαίνεται?  😂😁😂😁

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Το μελακι δεν πειράζει φτάνει να μην είναι 'φίνο' ή κάποιες αηδίες από σούπερ μάρκετ που είναι πραγματικά νερό με ζάχαρη, αν έχεις πρόσβαση σε παραγωγό εμπιστοσύνης τότε μια χαρά κάνεις πολύ καλύτερο το μέλι από άλλες πηγές για όγκο! Επίσης να ξέρετε όσοι θέλετε κάτι σούπερ για την προπόνηση κ σιχαίνεστε αηδίες τύπου ενεργειακά ποτά, τότε ρίξτε ένα δυο κουταλάκια μέλι σε ένα λίτρο νερό κουνήστε να ανακατευτεί καλά να πάρει ακριβώς το χρώμα του κάτουρου και τότε έχετε σούπερ προπονητική ενέργεια! 

Επίσης κρατήστε αυτό που είπε ο γιατρός και το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, μην αναλώνεται πολύ χρόνο βλέποντας  βίντεακια στο ytube, βελτίωση θα δεις όσο περισσότερο εφαρμόζεις  στον εαυτό σου αυτά που βλέπεις στα βίντεο, εκεί ρίξτε το βάρος και τον χρόνο σας. 

Εδώ εισαι  :D θΥΜΑΡΙΣΙΟ μέλι Κρήτης ;) πως θα φτιάξουμε την κουακεροπιτα !!!

Χωρις μέλι βανιλια σταφιδα και κανέλα δε γινεται !  

https://imgur.com/a/VsF9SEw

ριξε και μερικά ασπραδια μέσα και εχεις ενα πολυ καλο ωραιοτατο γλυκο χωρις περιττες θερμιδες και μπορεις να φας και ολοκληρο το ταψι χωρις ενοχές! 

Για αυτο έχω να κάνω cheat day 8 μήνες! 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gntgrx είπε

Ποκίτσα; Κούκο μονό με καπέλο; Omaha;

Αυτά και άλλα πολλά. Όχι βέβαια τα καραγκιοζιλίκια που κάναμε στα νιάτα μας πχ οι ντάμες, το 7 κούπα και το μικρότερο ζευγάρι στο χέρι μπαλαντέρ με 3 καπέλα και 6 σκάρτα. Ααααχχχχ, ωραία χρόνια τότε :D

Δημοσ.
8 hours ago, Magic_Nature said:

Α εντάξει αμα βγαινει και άλλος μυθος και αμφισβητεις ακομη και αυτα που βλέπεις. Κατάλαβα. Καλημέρα και καλη χρονιά. 

Με Μαρουλι και μπροκολο-κοτοπουλο ΜΟΝΟ πάντως κιλά δεν παιρνεις. 

Το ιδιο λέει και αυτος εδω αλλα μάλλον ουτε αυτος έχει ογκο κατα τα λεγομενα σου. 

Στην καλύτερη αστείος, στην χειρότερη ανόητος αυτός στο βίντεο.. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, 4saken είπε

Τι εννοείς ποιοτικά κιλά? Λίπος βάζουμε και σε άλλα μέρη εκτός της κοιλιάς. Για τα κιλά σου τα 92 εκ είναι παρα πολλά. 

Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς κακία, έχεις κουράσει, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.. 

11 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Το χεις δοκιμάσει να φανταστω; εγω απεναντιας πάχυνα και αυτος ηταν ο στοχος μου. 

Και δεν έτρωγα μονο μέλι , έτρωγα και ψωμάκι ολικής 100γρ την ημέρα (μαζι με μακαρονια ή ρυζι στα επομενα γευματα μισο πακέτο κάθε ημέρα) γιατι προ λιγου ακουσα μια δεσποινιδουλα να το δαιμονοποιει ειπε μάλιστα στον 102.9 που ειχανε καλεσει και εναν διατροφολογο "Ο υδατανθρακας τρώγεται μονο με σαλάτα" έτρωγα και φυστικοβουτυρο με καστανη ζάχαρη (απο τον Χαϊτογλου) κτλπ κτλπ δε βλέπω ομως να πέταξα κοιλιές, οι κοιλιακοι δε διαγραφουν οπως το καλοκαιρι αλλα αυτο δεν εχει σημασια γιατι διεγραφαν επειδη ήμουν απλά αδυνατος και τιποτε άλλο.  Η μέση 92 ήταν 92.5 εκ σχεδον σταθερή ενώ πήρα + 5κιλά απο το καλοκαιρι. 77 -> 82. 

Βρηκα μεζουρα μπροστα μου και απο περιεργεια την εβγαλα εξω και την μετρησα στα 87,5 σημερα το πρωι, υψος 170

μεση 90 εκ

Δικεφαλος 42.5

Τετρακεφαλος 60+ αν θυμαμαι πολυ

Πεοκεφαλος μηκος ανεκτιμητο

Επεξ/σία από Spect~
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Βρηκα μεζουρα μπροστα μου και απο περιεργεια την εβγαλα εξω και την μετρησα στα 87,5 σημερα το πρωι, υψος 170

μεση 90 εκ

Δικεφαλος 42.5

Μια χαρά. Πάνω απο 40 στα χέρια ειναι πολυ καλά. Εγω δεν εχω τοσο μεγάλο χέρι ειναι σιγουρα κάτω απο 40. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Spect~ είπε

μεση 90 εκ

Δικεφαλος 42.5

πως γινεται το μπουτι σου να ειναι οριακα πιο μικρο απο ολοκληρη την μεση μου (οταν δεν ειμαι πρησμενη)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...