malmsteen1984 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Ποιοτικα κιλα με μελι δυσκολο. Αν και με 30γρ την ημερα κανεις δεν παχυνε. Σιγουρα αντισταθμιζεις με την προπονηση σου. https://metavolismos.com/μέλι-δια-πάσαν-νόσον/ 1
Magic_Nature Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Ποιοτικα κιλα με μελι δυσκολο. Αν και με 30γρ την ημερα κανεις δεν παχυνε. Σιγουρα αντισταθμιζεις με την προπονηση σου. https://metavolismos.com/μέλι-δια-πάσαν-νόσον/ Το χεις δοκιμάσει να φανταστω; εγω απεναντιας πάχυνα και αυτος ηταν ο στοχος μου. Και δεν έτρωγα μονο μέλι , έτρωγα και ψωμάκι ολικής 100γρ την ημέρα (μαζι με μακαρονια ή ρυζι στα επομενα γευματα μισο πακέτο κάθε ημέρα) γιατι προ λιγου ακουσα μια δεσποινιδουλα να το δαιμονοποιει ειπε μάλιστα στον 102.9 που ειχανε καλεσει και εναν διατροφολογο "Ο υδατανθρακας τρώγεται μονο με σαλάτα" έτρωγα και φυστικοβουτυρο με καστανη ζάχαρη (απο τον Χαϊτογλου) κτλπ κτλπ δε βλέπω ομως να πέταξα κοιλιές, οι κοιλιακοι δε διαγραφουν οπως το καλοκαιρι αλλα αυτο δεν εχει σημασια γιατι διεγραφαν επειδη ήμουν απλά αδυνατος και τιποτε άλλο. Η μέση 92 ήταν 92.5 εκ σχεδον σταθερή ενώ πήρα + 5κιλά απο το καλοκαιρι. 77 -> 82. Αμα δε φάς και δε ζοριστεις λιγο στο γυμναστηριο δουλειά ΔΕΝ θα κάνεις. 1η φώτο Δεκέμβριος 2019 2η φωτο Ιούνιος 2019. 5 κιλά σε 5 μήνες. Ας αφησουμε τους μύθους , φιλικά! Η σοκολατα δεν ειναι άριστη πηγη λιπαρών. Το φυστικοβουτυρο ειναι το λάδι ο λιναροσπορος τα καρυδια τα αμυγδαλα τα αυγά (κροκος) κτλπ κτλπ. Η σοκολατα για μενα δεν προσφέρει τιποτα. Το μέλι έχει υδατάνθρακα μαζι με τη μπανάνα. Αν θές βάλε 10γρ την ημέρα σοκολατα στο γάλα σου αλλα θρεπτικά πάντα δε προσφέρει τιποτα σε συγκριση με άλλες επιλογές. Βεβαια η ολη προσπαθεια ξεκινησε απο τον Μαϊο του 2019 οταν ξεκινησα υποθερμιδικη διατροφη για 2 μηνες να κοψω 4 κιλά περιτού λιπους Μαιο-Ιουνιο και τον Ιουλιο-Αυγυουστο να βρω τις θερμιδες συντηρησης μου. Απο 20/8 ξεκινησα να λαμβάνω 300 θερμιδες παραπάνω σε κάποιες περιπτωσεις έγιναν και +500 , και στο γυμναστηριο πηγαινα 2 φορές την εβδομάδα για βάρη στον άνω κορμό. Απλά σημειωνα κάθε φορά τις προπονησεις και στοχευα στο να κανω κάτι περισσοτερο την επομενη ειτε 2-3 επαναληψεις παραπανω στο ιδιο βάρος ειτε να αυξησω λιγο τα κιλά. Αυτα τα 2 πράγματα ειναι και το κλειδι. - Υπερθερμιδικη διατροφη - Προοδευτικη επιβάρυνση στο γυμναστηριο Τωρα το να ψάξουμε αν το μέλι έχει ζάχαρη νομιζω ειναι μια λεπτομέρεια που δεν θα μας βοηθησει πολύ σε κάτι αν δεν κάνουμε σωστά ολα τα υπολοιπα. Εκτος και αν κάποιος ειναι αγωνιστικος. Εκει αγνοησε ολα τα παραπάνω ! Δεν ξερω απο αγωνιστικη προετοιμασια δεν εχω κανει. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
malmsteen1984 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δεν συγκρινω ποιοτικα τη σοκολατα με το φυστικοβουτυρο η το ταχινι που προτιμω. Αλλα δεν μπορω να ακουω για το θρεπτικο μελι. Το Marketing εχει κσνει καλα τη δουλεια του. Αν εσενα σου αρεσει δικαιωμα σου
Magic_Nature Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Δεν συγκρινω ποιοτικα τη σοκολατα με το φυστικοβουτυρο η το ταχινι που προτιμω. Αλλα δεν μπορω να ακουω για το θρεπτικο μελι. Το Marketing εχει κσνει καλα τη δουλεια του. Αν εσενα σου αρεσει δικαιωμα σου Εγω εδειξα παραπάνω και με φωτογραφιες (οχι για να κανω το μοντέλο) ισα ισα κυκλοφορουν πολλοι μεγαλυτεροι σωματαραδες απο μενα εδω μέσα. Οτι ποιοτικά κιλά μπορεις να πάρεις και με 4 κιλά μέλι σε ενα προγραμμα 4-5 μηνών που σκοπο έχει να βάλεις λιγη μάζα πάνω σου για να μην εισαι σα μπακαλιαρος οπως ήμουν εγω τον Ιούνιο. Απο τη στιγμή που η μέση ΔΕΝ ΜΕΓΆΛΩΣΕ και αυξηθηκε η ζυγαριά. Τα κιλά ειναι οντως ποιοτικά. Τωρα αν κάνεις ολα τα άλλα σωστά και δε τρώς καρμπονάρες και η προπονηση στο γυμναστηριο ειναι στοχευμενη με LOG FILES πχ χθες εκανα 50 κιλά πάγκο 10 επαναληψεις σημερα θα κανω 50 κιλα με 12 ή 52 κιλά και κάθε φορά πας προοδευτικά με σκοπο να δωσεις στο σωμα σου κάτι παραπανω τοτε θα πετυχεις αυτο που έχεις σκοπο. Να βάλεις δηλαδη κιλά και να μην ειναι κοιλιές. Το μάρκετιν έχει κανει σε αρκετες περιπτώσεις τη δουλειά του. Εχει δαιμονοποιησει καταρχην τον υδατανθρακα και κάποιες κοπελες ειναι αποστεωμένες φοβουνται λέει μη πάρουν λίπος. Εδω ομως δε μιλάμε για τη κακη δουλειά που εχει κάνει το μάρκετιν αλλα για την καλη δουλεια που μπορουμε να κάνουμε εμεις. Δε θα σε πειράξει ουτε το μέλι ουτε η μπανάνα ουτε η σταφιδα που έχει στις πληροφοριες πισω απο τα 70γρ πχ υδατανθρακα τα 65 ζαχαρα. Πιστεψε με. Αν ποτέ θελησεις να βάλεις κιλά καλυτερα να τα βάλεις απο 30γρ μελι , 50γρ σταφιδες και 100γρ ψωμάκι ολικης με φυστικοβουτυρο ως Δεκατιανο - 2ο γευμα και οχι απο 180γρ σοκολάτα. Τι οχι; Αν εχεις άλλο τροπο υπέδειξε τον. Με σαλάτες πάντως και κοτοπουλο για να αποφυγουμε τον "κακο" υδατανθρακα τα κιλά δεν παιρνονται. Να ξέρεις. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που ασχολούμαστε και ασχολείστε σοβαρά με το 1% των θερμίδων έχει πλάκα. Για μένα η καλύτερη πηγή υδατανθράκων είναι τα μελομακάρονα. Βάλτε μελομακάρονα στο πρωινό σας. 50γρ. Ταχίνι φυστικοβουτυρο σοκολάτα και μέλι, ακρογωνιαίοι λίθοι της διατροφής μας, πρέπει να τα προσέχουμε. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Dakonblackblade 2
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Αυτό που ασχολούμαστε και ασχολείστε σοβαρά με το 1% των θερμίδων έχει πλάκα. Για μένα η καλύτερη πηγή υδατανθράκων είναι τα μελομακάρονα. Βάλτε μελομακάρονα στο πρωινό σας. Να σε δω τον Μάρτη που θα έχει στεγνώσει η Ελλάδα από μελομακάρονα.
4saken Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Φυσική ζάχαρη έχει. Οπως και η μπανάνα. Εδω και 5 μήνες πρέπει να έχω φάει 5 κιλά μέλι επειδη κάθε μέρα κατεβάζω σιγουρα 30γρ αλλα δεν βλέπω να με εχει επηρεάσει στο στοχο μου. Βάζω ποιοτικά κιλά και οχι κοιλιές. Οποτε το μέλι δεν θα σε πειράξει. Αν εισαι σε φάση "γραμμωσης" απλα βάλε 15γρ αντι για 20-30γρ που βάζω εγω. Τι εννοείς ποιοτικά κιλά? Λίπος βάζουμε και σε άλλα μέρη εκτός της κοιλιάς. Για τα κιλά σου τα 92 εκ είναι παρα πολλά. Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς κακία, έχεις κουράσει, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.. 1
malmsteen1984 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τραβηξε πολυ αυτη η κουβεντα. Εγω ουτε τον υδατανθρακα φοβαμαι,ουτε τη σοκολατα εκθειαζω. Απλα θεωρω το μελι νερο με ζαχαρη. Αν σε καποιον αρεσει ας φαει. Απλα προσωπικα προτιμω το ταχινι. @Dakonblackblade βαλε μελομακαρονο μετα την προπονηση. Οτι καλυτερο πραγματικα!! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από malmsteen1984
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, evabb είπε Να σε δω τον Μάρτη που θα έχει στεγνώσει η Ελλάδα από μελομακάρονα. Οι σοκολατινες είναι για πάντα. 1 λεπτό πριν, malmsteen1984 είπε Τραβηξε πολυ αυτη η κουβεντα. Εγω ουτε τον υδατανθρακα φοβαμαι,ουτε τη σοκολατα εκθειαζω. Απλα θεωρω το μελι νερο με ζαχαρη. Αν σε καποιον αρεσει ας φαει. Απλα προσωπικα προτιμω το ταχινι. @Dakonblackblade βαλε μελομακαρονο μετα την προπονηση. Οτι καλυτερο πραγματικα!! Έχεις δίκιο για το μέλι, αλλά αν για αρκετούς δουλεύει σαν placebo, αστους να το πιστεύουν. Είναι εργαλείο. Εννοείται βάζω . Τελείωσαν όμως και τώρα πρόσθεσα τους κουραμπιέδες, δεν πετάμε φαγητό 1
Magic_Nature Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Τραβηξε πολυ αυτη η κουβεντα. Εγω ουτε τον υδατανθρακα φοβαμαι,ουτε τη σοκολατα εκθειαζω. Απλα θεωρω το μελι νερο με ζαχαρη. Αν σε καποιον αρεσει ας φαει. Απλα προσωπικα προτιμω το ταχινι. @Dakonblackblade βαλε μελομακαρονο μετα την προπονηση. Οτι καλυτερο πραγματικα!! Ποια κουβέντα; Μα δεν κάνουμε κουβέντα (οχι απο μεριάς μου) εγω σου απαντάω με φωτογραφιες και προσωπικο case study 5 μηνων και εσυ μου μιλάς με ατάκες απόλυτες οτι το μέλι ειναι "κακο" και ειναι ζάχαρη με νερο. Ετσι γινεται η κουβεντα; Το ταχινι δεν έχει σχέση με το μέλι. Το μέλι ειναι υδατάνθρακας και το ταχινι λιπαρα + κάποια πρωτεινη. Δε συγκρινονται αυτα τα 2. Τωρα εντάξει αμα θές να μιλάς και να λές μονο τα δικά σου χωρις αντιλογο εντάξει δεν υπάρχει προβλημα δε κάνουμε συζητηση αλλα οχι μυθους ρε παιδια οτι με το μέλι δε θα πάρεις ποιοτικά κιλά και μη το τρώτε. Στη τελικη αυτο ειναι ενας μυθος που δεν ειναι αληθινος. Τουλαχιστον για τα δικά μου δεδομενα. Δε μπορουμε να ακουμε μυθους και να μην απαντάμε. Με συγχωρεις. Δοκιμασε το πρώτα δες την επιδραση του πάνω σου και μετά απερριψε το 19 λεπτά πριν, 4saken είπε Τι εννοείς ποιοτικά κιλά? Λίπος βάζουμε και σε άλλα μέρη εκτός της κοιλιάς. Για τα κιλά σου τα 92 εκ είναι παρα πολλά. Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς κακία, έχεις κουράσει, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.. Ναι σωστά βάζουμε και στα αυτιά! Θελω να δω η δικη σου μέση που ειναι λιγοτερα πως θα δειχνει. Αμα θές βάλε και εσυ μια φωτο να δούμε. Αλλα αμα κουραστηκες φιλε πέσε για ύπνο δεν σε κρατάμε , αντε καληνύχτα 25 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Αυτό που ασχολούμαστε και ασχολείστε σοβαρά με το 1% των θερμίδων έχει πλάκα. Για μένα η καλύτερη πηγή υδατανθράκων είναι τα μελομακάρονα. Βάλτε μελομακάρονα στο πρωινό σας. 50γρ. Ταχίνι φυστικοβουτυρο σοκολάτα και μέλι, ακρογωνιαίοι λίθοι της διατροφής μας, πρέπει να τα προσέχουμε. Αστα να πάνε , Ολα τα αλλα ειναι σωστά! Μας πειραξε το μέλι. 48 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Οι σοκολατινες είναι για πάντα. Έχεις δίκιο για το μέλι, αλλά αν για αρκετούς δουλεύει σαν placebo, αστους να το πιστεύουν. Είναι εργαλείο. Εννοείται βάζω . Τελείωσαν όμως και τώρα πρόσθεσα τους κουραμπιέδες, δεν πετάμε φαγητό Ρε συ Dakon sorry κιολας χωρις να θελω να ειρωνευτω αλλα η φέτα ειναι καλυτερη απο το μέλι. Νομιζω εσυ προτιμάς τη φέτα Εμενα η απορια μου έχει μεινει πάντως κάποιος που θέλει να βάλει κιλά , θα του προτεινουμε 200γρ σοκολατα / μέρα ή 150γρ ψωμι ολικής , 30γρ μέλι και 20γρ σταφιδες; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature
malmsteen1984 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Γραφεις ανοησιες. Ουτε 200γρ σοκολατα θα του προτεινεις, ουτε 150γρ ψωμι ολικης. Ενταξει πηρες την απαντηση; Και οταν λες να βαλει κιλα τι εννοεις; Ογκο; Γιατι κι'αλλος μυθος μας βγαινει.
gntgrx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μελομακάρονα και τα μυαλά στα Blendtec! Τρώω γύρω στα 120 gr την ημέρα, έχω φάει και 3/4 της βασιλόπιτας, κρασιά και μπύρες. Φέτος δεν έχω πιει αρκετό whisky. Εντάξει, τρώω και τα ταχίνια μου και τα φυστικοβούτυρά μου και τα αυγά μου. Πολύ ψωμί. Έχω τσιμπίσει ένα κιλό, αλλά όλοι μου λένε ότι έχω αδυνατίσει, WTF!; Το ψειρίζουμε πολύ με το φαγητό, ναι, το γράφω εγώ που είμαι σε υπερβολικό σημείο ψείρας με τα πάντα. Δεν είναι όλα στο χέρι μας. Το μικροβίωμα είναι που κάνει κουμάντο, στην τελική. 2
Magic_Nature Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Γραφεις ανοησιες. Ουτε 200γρ σοκολατα θα του προτεινεις, ουτε 150γρ ψωμι ολικης. Ενταξει πηρες την απαντηση; Και οταν λες να βαλει κιλα τι εννοεις; Ογκο; Γιατι κι'αλλος μυθος μας βγαινει. Α εντάξει αμα βγαινει και άλλος μυθος και αμφισβητεις ακομη και αυτα που βλέπεις. Κατάλαβα. Καλημέρα και καλη χρονιά. Με Μαρουλι και μπροκολο-κοτοπουλο ΜΟΝΟ πάντως κιλά δεν παιρνεις. Το ιδιο λέει και αυτος εδω αλλα μάλλον ουτε αυτος έχει ογκο κατα τα λεγομενα σου. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Facts: Με 1 φορά προπόνηση την εβδομάδα μυϊκό όγκο δεν έφτιαξε κανείς. Όποιος το πιστεύει είναι σαν να λέει ότι η γη δε γυρίζει. Με σοκολάτες και ψωμιά βάζεις ωραιότατο σωσίβιο στην κοιλιά, λίπος στον κ#λο κλπ. Άλλωστε ο καθρέφτης δεν "ξεγελιεται" από κανέναν. Συνεχίστε 3 2
Magic_Nature Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, margaritagr είπε Facts: Με 1 φορά προπόνηση την εβδομάδα μυϊκό όγκο δεν έφτιαξε κανείς. Όποιος το πιστεύει είναι σαν να λέει ότι η γη δε γυρίζει. Με σοκολάτες και ψωμιά βάζεις ωραιότατο σωσίβιο στην κοιλιά, λίπος στον κ#λο κλπ. Άλλωστε ο καθρέφτης δεν "ξεγελιεται" από κανέναν. Συνεχίστε Η αλήθεια ειναι οτι για να κάνεις δουλειά θα πρέπει να απεμπολησεις την φοβια του "θα παρω λιπος" ναι σιγουρα θα πάρεις καθως βάζεις βάρος αλλα θα ειναι συγκριτικά μικροτερο απο τα υπολοιπα και δεν θα φαινεται κάν. Αποδειξη το γεγονος οτι ο OneWaySystem ο οποιος ειναι διπλάσιος μου και χρονια στα γυμναστηρια αρα το μάτι του ειναι έμπειρο ανεφερε πως η μέση μικρυνε , οι ώμοι και το στηθος γέμισαν. Το ποστ του ειναι 2 σελιδες πιο πριν. Η κριση του μου αρκει γιατι ξέρω οτι εχει ασχοληθει και έμπρακτα με κάθε φάση για να φτασει σε αυτο το επιπεδο οπως ειναι γραμμωση - διατηρηση - ογκος. Τα ιδια βεβαια λέει και ο σαρο πιο πάνω. Ο οποιος έχει χέρια σα σφυριά. Τσιμπα 2-3 τοστάκια ολικης με μελι και χουρρμάδες και μια χαρα θα παχυνεις. Με μπροκολο μονο και "φοβαμαι να φαω μη χαθουν οι κοιλιακοι μου οντως μυικο ογκο δεν έφτιαξε ποτέ κανεις". Ουτε το ψωμι ειναι κακο ουτε το μελι ειναι ζαχαρονερο ουτε οι χουρμαδες έχουν κακο υδατάνθρακ. Αν θες να μεγαλώσεις απλα πρέπει να φας και αυτο το καταλαβαινει ευκολα οποιοσδηποτε έχει μπει σε αυτη τη διαδικασια. Κακά τα ψεμματα. Ουτε οσοι εχουν περάσει την φάση αυτοι ξεγελιούνται οχι μονο οι καθρέφτες. Σαρό παικτης Οσο για την 1-2 φορά την εβδομάδα προπονηση που δεν φτιάχνει μυικο ογκο , δεν μετράει πάντα η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα. Απο το να πηγαινεις 4 φορές την εβδομάδα και να κάνεις τα ιδια καλύτερα πηγαινε 2 και παιξε πιο σκληρά με tracking της προπονησης σε LOG FILES. Θα δεις σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα. Απο οτι πριν. φΥΣΙΚΑ παραδεχομαι οτι κάποιος που κανει 3 φορές την εβδομάδα προπονησεις θα ειναι ισως καλυτερα απο μενα που θα έκανα 2 , αλλο αυτό. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις