Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια σύγκριση βρε , γκομενες είμαστε ? 😁 Απλα γνώμες ανταλλάσσουμε εδω,  καλοπροαίρετες πάντα ! 

Δυο παρατηρήσεις απο μένα

- κόβεις λιγο τον ωμό πελτέ απο το φαγητό και τον αντικαθιστάς με σάλτσα ντομάτας που φτιάχνεται σε 2 λεπτά

+ προσθέτεις μερες στο γυμναστήριο χωρίς αυτο να σημαίνει οτι προσθέτεις κ επιβάρυνση ! Αν πηγαίνεις δλδ 2 μερες και κάνεις το πρόγραμμα σου , βάλε ακομη 1/2 μέρες  (αν εχεις χρόνο βέβαια ) που θα πηγαίνεις και θα κάνεις μονο κοιλιακούς, ραχιαίους και αερόβια άσκηση , θα σε βοηθησει πολυ στο πλάνο σου θα το δεις ..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, OneWaySystem είπε

Ποια σύγκριση βρε , γκομενες είμαστε ? 😁 Απλα γνώμες ανταλλάσσουμε εδω,  καλοπροαίρετες πάντα ! 

Δυο παρατηρήσεις απο μένα

- κόβεις λιγο τον ωμό πελτέ απο το φαγητό και τον αντικαθιστάς με σάλτσα ντομάτας που φτιάχνεται σε 2 λεπτά

+ προσθέτεις μερες στο γυμναστήριο χωρίς αυτο να σημαίνει οτι προσθέτεις κ επιβάρυνση ! Αν πηγαίνεις δλδ 2 μερες και κάνεις το πρόγραμμα σου , βάλε ακομη 1/2 μέρες  (αν εχεις χρόνο βέβαια ) που θα πηγαίνεις και θα κάνεις μονο κοιλιακούς, ραχιαίους και αερόβια άσκηση , θα σε βοηθησει πολυ στο πλάνο σου θα το δεις ..

Καλώς ! Κοιτα 1-2 φορές εννοουσα οι κυριες - βαριές προπονησεις πηγαινω και αλλη 1-2 για να κανω ποδια ή αεροβιο ή αυτά εννοειται έχεις δικιο ;) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή  γουστάρετε τις άρσεις πάρτε και μια 8αρα τα 240

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 3

15 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Επειδή  γουστάρετε τις άρσεις πάρτε και μια 8αρα τα 240

Φιλος σου; :D 

Αυτο το τράνταγμα στο κατέβασμα δεν επιβαρυνει τη μέση ή τα χέρια; θα μου πεις βεβαια αυτος ειναι θηριο τι να καταλαβει. 

Θελω να ρωτησω κατι για το πρωϊνό μου..Είπα να αλλάξω το φυστικοβούτυρο επειδή με κούρασε λίγο και επειδή κάπως με σουφκώνει παρατήρησα τελικά. Όχι εκείνη την ώρα, αλλά γενικά έχω ένα αίσθημα φουσκώματος που λένε. Θα γυρίσω στη βρώμη. Βάζω 4 κουταλιές της σούπας με γάλα και 2 κομμάτια μαύρη σοκολάτα. Είναι καλό πρωϊνό; Να βάζω γάλα 2% ή πλήρες; Είναι πολύ 2 κομμάτια μαύρα σοκολάτα την ημέρα; Επίσης αν βάζω σοκολάτα γάλακτος με στέβια είναι καλύτερα; Θέλω λιγη βοήθεια με το πρωϊνό και το απογευματινό είναι η αλήθεια.

1 λεπτό πριν, lactate είπε

Θελω να ρωτησω κατι για το πρωϊνό μου..Είπα να αλλάξω το φυστικοβούτυρο επειδή με κούρασε λίγο και επειδή κάπως με σουφκώνει παρατήρησα τελικά. Όχι εκείνη την ώρα, αλλά γενικά έχω ένα αίσθημα φουσκώματος που λένε. Θα γυρίσω στη βρώμη. Βάζω 4 κουταλιές της σούπας με γάλα και 2 κομμάτια μαύρη σοκολάτα. Είναι καλό πρωϊνό; Να βάζω γάλα 2% ή πλήρες; Είναι πολύ 2 κομμάτια μαύρα σοκολάτα την ημέρα; Επίσης αν βάζω σοκολάτα γάλακτος με στέβια είναι καλύτερα; Θέλω λιγη βοήθεια με το πρωϊνό και το απογευματινό είναι η αλήθεια.

Ποιος ειναι ο στοχος σου;

2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ποιος ειναι ο στοχος σου;

Έχω δύο στόχους

1. Να βγάλω/ελαττώσω τη ζάχαρη από τη ζωή μου (αυτή είναι η αδυναμία μου, ότι διατροφικό ατόπημα κάνω εκεί εντοπίζετια βασικά). Οπότε θέλω να τρώω κάτι υγιεινό. ειδικά στο πρωινό μου είναι εύκολο.

2. Να χάσω βάρος και να βελτιώσω αναλογία λίπους/μυών (πάω crossfit όποτε με κάνει να θέλω να είμαι καλύτερος, σε κάθε προπόνηση θέλω να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω το σώμα μου). Είμαι 1.83 97κg

• Like 1

1 λεπτό πριν, lactate είπε

Έχω δύο στόχους

1. Να βγάλω/ελαττώσω τη ζάχαρη από τη ζωή μου (αυτή είναι η αδυναμία μου, ότι διατροφικό ατόπημα κάνω εκεί εντοπίζετια βασικά). Οπότε θέλω να τρώω κάτι υγιεινό. ειδικά στο πρωινό μου είναι εύκολο.

2. Να χάσω βάρος και να βελτιώσω αναλογία λίπους/μυών (πάω crossfit όποτε με κάνει να θέλω να είμαι καλύτερος, σε κάθε προπόνηση θέλω να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω το σώμα μου). Είμαι 1.83 97κg

Άλλο η βρώμη αλλο το φυστικοβουτυρο. Το 1ο ειναι υδατανθρακας για ενέργεια το άλλο ειναι καταλληλη θερμιδογονος επιλογη με λιπαρά για να αυξησεις θερμιδες με 2-3 κουταλιές. 

Γενικα ειναι καλο πρωινο 100γρ βρωμη με γάλα ή γιαουρτι και αντι για σοκολάτα βάλε λιγο μέλι και μερικές σταφιδες. Θα σου παρέχουν περισσοτερη ποιοτητα απο οτι η σοκολάτα. ;) 

Bάλε και λιγη κανέλα με μια μικρη μπανάνα. 

26 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Η μαυρη σοκολατα δεν έχει ζάχαρη; 

https://www.e-fresh.gr/el/sokolata-ygeias-me-70-kakao-paylidhs-100-g

αυτήν βάζω έχει 26γρ ζάχαρη στα 100γρ

Η κλασική μπλε του παυλίδη έχει 51,5γρ στα 100γρ

Το μέλι φαντάζομαι δεν μπορεί να είναι στανταρ αλλα για παραδειγμα το μελι αττικη

https://www.attiki-pittas.gr/product/ελληνικό-μέλι-αττική-κλασσικό/

έχει 70γρ ζάχαρη στα 100γρ

2 ώρες πριν, lactate είπε

Σχεδίασε ένα πρωινό γεύμα το οποίο θα σου δώσει ενέργεια για οτι έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα σου και παράλληλα δε θα σου δημιουργήσει αίσθημα νύστας/κούρασης. Πόσες φορές ακούμε να μας λένε να τρώμε αυγά με βρώμη το πρωί, αλλά ενώ είναι ένα πολύ καλό και θρεπτικό πρωινό, σε πολλά άτομα τους προκαλεί υπνηλία. Οπότε βρες τι πηγές υδατανθράκων σου δίνουν περισσότερη ενέργεια, χωρίς να σε βαραίνουν πολύ. Παράδειγμα: γιαούρτι 2% με φρούτα και λίγη βρώμη. Απέφυγε τροφές με επιπρόσθετη απλή ζάχαρη μέσα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lactate είπε

https://www.e-fresh.gr/el/sokolata-ygeias-me-70-kakao-paylidhs-100-g

αυτήν βάζω έχει 26γρ ζάχαρη στα 100γρ

Η κλασική μπλε του παυλίδη έχει 51,5γρ στα 100γρ

Το μέλι φαντάζομαι δεν μπορεί να είναι στανταρ αλλα για παραδειγμα το μελι αττικη

https://www.attiki-pittas.gr/product/ελληνικό-μέλι-αττική-κλασσικό/

έχει 70γρ ζάχαρη στα 100γρ

Φυσική ζάχαρη έχει. Οπως και η μπανάνα. :) Εδω και 5 μήνες πρέπει να έχω φάει 5 κιλά μέλι επειδη κάθε μέρα κατεβάζω σιγουρα 30γρ

αλλα δεν βλέπω να με εχει επηρεάσει στο στοχο μου. Βάζω ποιοτικά κιλά και οχι κοιλιές. Οποτε το μέλι δεν θα σε πειράξει. Αν εισαι σε φάση "γραμμωσης" απλα βάλε 15γρ αντι για 20-30γρ που βάζω εγω. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

Το μέλι εμπορίου έχει ζάχαρη γιατί τους συμφέρει να πουλάνε ζαχαρονερο σε χαμηλή τιμή παρά μέλι. 

Η μαύρη σοκολάτα (80+%) είναι άριστη πηγή λιπαρών με μικρή επιβάρυνση σε υδατάνθρακα και ζάχαρη. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...