Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1. Πιεσεις πάγκου 2. Στρατιωτικες πιέσεις 3. Άρσεις θανάτου 4. Κωπηλατική με μπάρα για πλάτη 5. Μονοζυγος Pull ups / Chin ups Κάνε αυτες τις 5 ασκησεις στο οριο των δυνατοτητων σου πχ εισαι στο πάγκο στα 80 κιλά και παιζεις στα 75 την Δευτερα, βάλε 10κιλα δισκο γυρω απο τη μέση στο μονοζυγο , παιξε με deadlifts μέχρι να ιδρώσεις ολοκληρος. Και μετά ελα να μου πεις αμα θα μπορέσεις να ξαναπάς μέχρι τη Παρασκευή στο γυμναστηριο. Τωρα αυτα που βάζουνε εκτασεις τρικεφάλων και αυτοσυγκέντρωση για δικεφαλους και το χρονο σου θα χάσεις και δεν θα κουραστεις απλα θα πηγαινεις καθε μερα χωρις κάποιο αποτέλεσμα. Ειλικρινα θα με βολευε να κάνεις δουλεια με 5κιλους αλτηρες γιατι δεν θα ανησυχουσα μηπως χάσω αυτα που κέρδισα εδω και κάποιους μηνες στοχευμενης προπονησης και οχι οτι να ναι στα γυμναστηρια , λογω αποχης ενος διαστηματος επειδη το χέρι θέλω να το φτιάξω. Θα με βολευε αλλα κάτι μου λεει πως δεν ειναι έτσι. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εσύ τις κάνεις στο όριο των δυνατοτήτων σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 4saken είπε Εσύ τις κάνεις στο όριο των δυνατοτήτων σου? Εννοειται. Ποιο νομιζεις οτι ειναι το οριο τα 100 κιλά; τα 100 κιλα μπορει να ειναι οριο για τον Dakon (λεμε τωρα) για μενα δεν ειναι. Προς το παρον. Δεν μπορεις να συναγωνιστεις κάποιον που παλευει με τα βαρη 10 χρονια εσυ τωρα έσκασες στο γυμναστηριο και στα 70 κιλα πάγκο μπορεις να φτιάξεις αποτελεσμα. τα χουμε ξαναπει τα βάρη δεν ειναι παιχνιδι. Εκτος και αν έχεις τους γιατρους του Colleman απο πισω σου και βάλεις με τη μια σε μια μπάρα 150 κιλά. Τοτε ελευθερα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε 1. Πιεσεις πάγκου 2. Στρατιωτικες πιέσεις 3. Άρσεις θανάτου 4. Κωπηλατική με μπάρα για πλάτη 5. Μονοζυγος Pull ups / Chin ups Κάνε αυτες τις 5 ασκησεις στο οριο των δυνατοτητων σου πχ εισαι στο πάγκο στα 80 κιλά και παιζεις στα 75 την Δευτερα, βάλε 10κιλα δισκο γυρω απο τη μέση στο μονοζυγο , παιξε με deadlifts μέχρι να ιδρώσεις ολοκληρος. Και μετά ελα να μου πεις αμα θα μπορέσεις να ξαναπάς μέχρι τη Παρασκευή στο γυμναστηριο. Τωρα αυτα που βάζουνε εκτασεις τρικεφάλων και αυτοσυγκέντρωση για δικεφαλους και το χρονο σου θα χάσεις και δεν θα κουραστεις απλα θα πηγαινεις καθε μερα χωρις κάποιο αποτέλεσμα. Ειλικρινα θα με βολευε να κάνεις δουλεια με 5κιλους αλτηρες γιατι δεν θα ανησυχουσα μηπως χάσω αυτα που κέρδισα εδω και κάποιους μηνες στοχευμενης προπονησης και οχι οτι να ναι στα γυμναστηρια , λογω αποχης ενος διαστηματος επειδη το χέρι θέλω να το φτιάξω. Θα με βολευε αλλα κάτι μου λεει πως δεν ειναι έτσι. Εκαν σημερα 30 clean & jerk με 60 κιλα σε 2.30' 10 λεπτα μετα εκανα 50 wall ball με 10 κιλα μπαλα 40 kettle bell snatch @ 24 Kg (20 σε καθε χερι) 30 κοιλιακους 20 burpees box jump over 10 dead lift @ 150 Kg 9.19 μου πηρε και αυριο θα μαι παλι προπονηση.. ΤΙ ελεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στέφανε, ο ντιντης μιλάει για νορμάλ ανθρώπους, εσύ δεν πιάνεσαι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Εκαν σημερα 30 clean & jerk με 60 κιλα σε 2.30' 10 λεπτα μετα εκανα 50 wall ball με 10 κιλα μπαλα 40 kettle bell snatch @ 24 Kg (20 σε καθε χερι) 30 κοιλιακους 20 burpees box jump over 10 dead lift @ 150 Kg 9.19 μου πηρε και αυριο θα μαι παλι προπονηση.. ΤΙ ελεγες; Σε εχει πιάσει ποτέ επικονδυλιτιδα; Ο μονος τροπος ειναι αυτος που ακολουθω για να μη βγω τελειως οφφ απο το γυμναστηριο. Το πολυ αργο ανέβασμα στα κιλά και το μεγάλης διάρκειας ζεσταμα. Νομιζεις θα ειχα προβλημα να γυμνάζομαι κάθε μέρα και σκληρά αλλα πρώτον δεν θα βοηθησει στην ευαισθησια μου και θα μου στερησει προπονησεις και δευτερον δεν θα μου προσφέρει κάτι περισσοτερο. Tα λέει και ο φιλος πιο πάνω απο το 7ο λεπτο και μετά .... οποιος έχει τενοντιτιδες βοηθάει πολύ να ζεσταινει καλά το σωμα του πριν ξεκινησει. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Στέφανε, ο ντιντης μιλάει για νορμάλ ανθρώπους, εσύ δεν πιάνεσαι 😛 Ακόμη και ο νορμάλ 1 τη βδομάδα δεν πάει ρε.. 13 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Σε εχει πιάσει ποτέ επικονδυλιτιδα; Ο μονος τροπος ειναι αυτος που ακολουθω για να μη βγω τελειως οφφ απο το γυμναστηριο. Το πολυ αργο ανέβασμα στα κιλά και το μεγάλης διάρκειας ζεσταμα. Νομιζεις θα ειχα προβλημα να γυμνάζομαι κάθε μέρα και σκληρά αλλα πρώτον δεν θα βοηθησει στην ευαισθησια μου και θα μου στερησει προπονησεις και δευτερον δεν θα μου προσφέρει κάτι περισσοτερο. Όχι άλλα είμαι με χειρουργημενο ώμο.. 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ακόμη και ο νορμάλ 1 τη βδομάδα δεν πάει ρε.. Όχι άλλα είμαι με χειρουργημενο ώμο.. 🙃 Γιατι να μην πάει; το θεμα ειναι ποσες φορές πάει ή οταν πάει τι δουλειά κάνει και τι αποτελεσμα έχει; και σου ευχομαι να μη πάθεις γιατι ειναι κωλο- κατασταση δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα πρηζει μπάλες αν το αφησεις μονο του αυτο"ιαται σε 9-12 μηνες αλλα ειλικρινα ποιος περιμενει τοσο χωρις να κάνει βάρη ή να μην πηγαινει στη δουλειά του. Με τους ώμους ευτυχως δεν ειχα ποτέ προβληματα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Εκαν σημερα 30 clean & jerk με 60 κιλα σε 2.30' 10 λεπτα μετα εκανα 50 wall ball με 10 κιλα μπαλα 40 kettle bell snatch @ 24 Kg (20 σε καθε χερι) 30 κοιλιακους 20 burpees box jump over 10 dead lift @ 150 Kg 9.19 μου πηρε και αυριο θα μαι παλι προπονηση.. ΤΙ ελεγες; Στις λίγες φορές που πήγα να βάλω 2 κιλά μπάλα για wall ball κόντεψα να την φάω στα μούτρα 9 στις 10 επανάληψεις. Τι σκατα κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, evabb είπε Στις λίγες φορές που πήγα να βάλω 2 κιλά μπάλα για wall ball κόντεψα να την φάω στα μούτρα 9 στις 10 επανάληψεις. Τι σκατα κάνω λάθος; Οτι δεν ξεκινάς απο τις βασικές ασκησεις και πάς να κανεις ασκησεις που κάνουν οι προχωρημένοι. Οι βασικες ειναι σπρώχνω - σηκώνω - τραβάω. Πιέσεις πάγκου - Πιέσεις ώμων - Αρσεις νεκρου σημειου - Μονοζυγος - Κωπηλατική. Ειλικρινα με ολες τις άλλες ασκησεις θα χάσεις το χρονο σου. Και βάζω και τον εαυτο μου μέσα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2020 στις 8:26 ΜΜ, mp123 είπε Εβδομαδιαίο split πρόγραμμα η' καθε μερα full body ? Εγώ κανω καθε μερα full body ( 2 -3 ασκήσεις για στήθος,πλάτη,ώμους,δικεφαλους,τρικεφαλους,και απο ενα σετ 5×12 για κοιλιακους ,ποδια..Εσείς που είστε γνώστες τι εινσι καλυτερο ? Μήπως αντι για full καθε μερα να παω σε split αλλα με 2 μέρη του σώματος καθε μερα ετσι ώστε να βγάζω 2 φορές την εβδομάδα ολες τις ασκήσεις του split αντι για μια ; Δεν υπάρχει βέλτιστο ή μη-βέλτιστο πρόγραμμα προπόνησης bodybuilding/fitness. Υπάρχει ο αρκετά μεγάλος όγκος προπόνησης για να επέλθει μυϊκή υπερτροφία, υπάρχει το τι είναι καλύτερο για το δικό σου σώμα, το καθημερινό σου πρόγραμμα, τους (τυχόν) τραυματισμους/περιορισμούς που έχεις και το τι σε πορώνει για να τα δίνεις όλα με πάθος κατα τη διάρκεια της προπόνησης σου. Το να κάνεις full body ή κάτι άλλο που δε σε πορώνει και το κάνεις με το ζόρι...ποιός ο λόγος? Δοκιμάζεις κλασικά προγράμματα όπως upper/lower, push-pull-legs, old school bodybuilding, κλασσικό σπλιτ bodybuilding κλπ και βλέπεις πιο σου αρέσει και σε κάνει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο με κέφι, ενέργεια και όρεξη για συνεχόμενη πρόοδο. Έχε τουλάχιστον 2 με 3 μέρες ξεκούρασης την εβδομάδα, κάνε ένα deload μια φορά το τρίμηνο/τετράμηνο, κάνε αρκετά σετ με αρκετά κιλά για κάθε μυική ομάδα, προσπάθησε να αυξάνεις τις επιδόσεις σε κιλά ή/και επαναλήψεις, και όλα θα πάνε μπροστά! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Musclemar 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Musclemar είπε Δεν υπάρχει βέλτιστο ή μη-βέλτιστο πρόγραμμα bodybuilding/fitness. Υπάρχει ο αρκετά μεγάλος όγκος προπόνησης για να επέλθει μυϊκή υπερτροφία, υπάρχει το τι είναι καλύτερο για το δικό σου σώμα, το καθημερινό σου πρόγραμμα, τους (τυχόν) τραυματισμους/περιορισμούς που έχεις και το τι σε πορώνει για να τα δίνεις όλα με πάθος κατα τη διάρκεια της προπόνησης σου. Το να κάνεις full body ή κάτι άλλο που δε σε πορώνει και το κάνεις με το ζόρι...ποιός ο λόγος? Δοκιμάζεις κλασικά προγράμματα όπως upper/lower, push-pull-legs, old school bodybuilding, κλασικό σπλιτ bodybuilding κλπ και βλέπεις πιο σου αρέσει και σε κάνει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο με κέφι, ενέργεια και όρεξη για συνεχόμενη πρόοδο. Έχε τουλάχιστον 2 με 3 μέρες ξεκούρασης την εβδομάδα, κάνε ένα deload μια φορά το τρίμηνο/τετράμηνο, κάνε αρκετά σετ με αρκετά κιλά για κάθε μυική ομάδα, προσπάθησε να αυξάνεις τις επιδόσεις σε κιλά ή/και επαναλήψεις, και όλα θα πάνε μπροστά! Ποσο καιρο διαρκει το deload για σενα; Λοιπον ας γραψω τη σημερινη μου προπονηση. 1. Ζεσταμα Ασκήσεις με 2 κιλους αλτηρες για τους μυς του στροφικου πετάλου ( 4 ασκησεις συνολο) Ασκήσεις για τους εκτεινοντες του καρπού (3 ασκησεις σύνολο) διάρκεια 13 λεπτά. 2. Πιέσεις σε Επικλινη Πάγκο για την πάνω μοιρα του θωρακικού 1ο σετ στα 30 κιλά (μαζι με την μπάρα) 12 επαναληψεις. 2ο σετ στα 40 κιλά 10 επαναληψεις 3ο σετ στα 55 κιλά 8 επαναληψεις 4ο σετ στα 67 κιλά 7 επαναληψεις 5ο σετ στα 65 κιλά 6 επαναληψεις 3. Κοιλιακοι - Steps - Ισχιο 75 κοιλιακοι (ροκανισματα) - θα χρειαστουν στις 2 επομενες ασκήσεις 100 steps για κάθε ποδι για προθερμανση στα γονατα θα χρειαστει στην 5η άσκηση. 4. Στρατιωτικες πιέσεις για ώμους με μπάρα 1ο σετ στα 30 κιλά (μαζι με την μπάρα) 10 επαναληψεις 2ο σετ στα 35 κιλά 9 επαναληψεις 3ο σετ στα 42 κιλά 6 επαναληψεις στο τελευταιο σέτ φορεσα και ζώνη για την μέση ** 5. Κωπηλατική με μπάρα 1ο σετ στα 30 κιλά 10 επαναληψεις 2ο σετ στα 35 κιλά 9 επαναληψεις 3ο σετ στα 40 κιλά 8 επαναληψεις. 6. Μονοζυγος - Chin Ups 4 set των 7 επαναλήψεων 7. Κάμψεις - Push - Ups 5 set των 10 επαναληψεων Διατάσεις - Πλάγιοι Κοιλιακοι με αλτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Γιατι να μην πάει; το θεμα ειναι ποσες φορές πάει ή οταν πάει τι δουλειά κάνει και τι αποτελεσμα έχει; και σου ευχομαι να μη πάθεις γιατι ειναι κωλο- κατασταση δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα πρηζει μπάλες αν το αφησεις μονο του αυτο"ιαται σε 9-12 μηνες αλλα ειλικρινα ποιος περιμενει τοσο χωρις να κάνει βάρη ή να μην πηγαινει στη δουλειά του. Με τους ώμους ευτυχως δεν ειχα ποτέ προβληματα. Καλως η κακως η μια φορα τη βδομαδα δεν ειναι αρκετη για τιποτα. Αν ηταν ετσι ολοι θα πληρωναν με τη φορα αντι για μηνιαια συνδρομη, θα ειχαν άπλετο ελευθερο χρονο και θα ταν ολοι φέτες. Εκτός απο το τι και πως το κανεις παιζει ρόλο και η συχνότητα.. Η μια φορα τη βδομαδα ειναι για να πεις οτι κατι κανεις και τιποτα παραπανω. 6 ώρες πριν, evabb είπε Στις λίγες φορές που πήγα να βάλω 2 κιλά μπάλα για wall ball κόντεψα να την φάω στα μούτρα 9 στις 10 επανάληψεις. Τι σκατα κάνω λάθος; Στειλε βιντεο σε μηνυμα να σου πω αν και το πιο πιθανο να ειναι στο μυαλο σου. Επισης και γω μια φορα ειχα φαει τη 10κιλη 3 φορες στα μουτρα ενα workout δεν εισαι μονη μην αγχωνεσαι!! Αλλα γενικα ενα tip για να ξεκουραζεις τα χερια ειναι οταν πετας τη μπαλα να κανεις ενα γρηγορο κυκλο τα χερια σου ωστε δίνεις χρονο στους ωμους να ξεκουράζονται. Αυτο που κανουν πολλοι που πετανε τη μπαλα και περιμενουν με τα χερια ψηλα να την πιασουν ειναι αντιπαραγωγικο γιατι κρατανε τους ωμους under tension χωρις λογο με αποτελεσμα να καίγονται γρηγορα. 6 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Οτι δεν ξεκινάς απο τις βασικές ασκησεις και πάς να κανεις ασκησεις που κάνουν οι προχωρημένοι. Οι βασικες ειναι σπρώχνω - σηκώνω - τραβάω. Πιέσεις πάγκου - Πιέσεις ώμων - Αρσεις νεκρου σημειου - Μονοζυγος - Κωπηλατική. Ειλικρινα με ολες τις άλλες ασκησεις θα χάσεις το χρονο σου. Και βάζω και τον εαυτο μου μέσα. Νομιζω ειναι καλυτερα να διαβαζεις το θρεντ χωρις να συμμετέχεις για συμβουλες. Ανεβαζε καμια φωτογραφια, το προγραμμα σου , καμια απορια αλλα μεχρι εκει.. Το οτι θεωρεις τα wall ball προχωρημενη ασκηση που κυριολεκτικα απλα κανεις καθισμα και πετας τη μπαλα ενω πχ τις αρσεις οχι με ξεπερνάει. Επισης ολες οι ασκησεις περιεχουν ενα απο τα τρια σπρωχνω - σηκωνω - τραβαω οποτε δεν εχει λογικη αυτο που λες.. Το χρονο σου τον χανεις οταν δεν εχεις στοχους, προγραμμα και συχνοτητα.. ΥΓ: πως το επαθες το θεμα με τον αγκωνα και ποσο καιρο το εχεις; ΥΓ2: απο οτι διαβαζω αυτο αν στο 6μηνο δεν περασει πας για επεμβαση οποτε κατι κανεις λαθος αν το εχεις 1 χρονο τωρα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Οτι δεν ξεκινάς απο τις βασικές ασκησεις και πάς να κανεις ασκησεις που κάνουν οι προχωρημένοι. Οι βασικες ειναι σπρώχνω - σηκώνω - τραβάω. Πιέσεις πάγκου - Πιέσεις ώμων - Αρσεις νεκρου σημειου - Μονοζυγος - Κωπηλατική. Ειλικρινα με ολες τις άλλες ασκησεις θα χάσεις το χρονο σου. Και βάζω και τον εαυτο μου μέσα. Το μονόζυγο είναι απλή άσκηση και η μπαλίτσα που πετάς στον τοίχο σαν να παίζεις μπάσκετ δύσκολη; νομίζω ότι κάτι έχεις μπερδέψει μου φαίνεται. Επίσης παίζει να έχω κάνει πιο πολύ γυμναστική από πολλούς εδώ μέσα. Δεν ξεκίνησα πριν δύο μήνες. 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Καλως η κακως η μια φορα τη βδομαδα δεν ειναι αρκετη για τιποτα. Αν ηταν ετσι ολοι θα πληρωναν με τη φορα αντι για μηνιαια συνδρομη, θα ειχαν άπλετο ελευθερο χρονο και θα ταν ολοι φέτες. Εκτός απο το τι και πως το κανεις παιζει ρόλο και η συχνότητα.. Η μια φορα τη βδομαδα ειναι για να πεις οτι κατι κανεις και τιποτα παραπανω. Στειλε βιντεο σε μηνυμα να σου πω αν και το πιο πιθανο να ειναι στο μυαλο σου. Επισης και γω μια φορα ειχα φαει τη 10κιλη 3 φορες στα μουτρα ενα workout δεν εισαι μονη μην αγχωνεσαι!! Αλλα γενικα ενα tip για να ξεκουραζεις τα χερια ειναι οταν πετας τη μπαλα να κανεις ενα γρηγορο κυκλο τα χερια σου ωστε δίνεις χρονο στους ωμους να ξεκουράζονται. Αυτο που κανουν πολλοι που πετανε τη μπαλα και περιμενουν με τα χερια ψηλα να την πιασουν ειναι αντιπαραγωγικο γιατι κρατανε τους ωμους under tension χωρις λογο με αποτελεσμα να καίγονται γρηγορα. Νομιζω ειναι καλυτερα να διαβαζεις το θρεντ χωρις να συμμετέχεις για συμβουλες. Ανεβαζε καμια φωτογραφια, το προγραμμα σου , καμια απορια αλλα μεχρι εκει.. Το οτι θεωρεις τα wall ball προχωρημενη ασκηση που κυριολεκτικα απλα κανεις καθισμα και πετας τη μπαλα ενω πχ τις αρσεις οχι με ξεπερνάει. Επισης ολες οι ασκησεις περιεχουν ενα απο τα τρια σπρωχνω - σηκωνω - τραβαω οποτε δεν εχει λογικη αυτο που λες.. Το χρονο σου τον χανεις οταν δεν εχεις στοχους, προγραμμα και συχνοτητα.. ΥΓ: πως το επαθες το θεμα με τον αγκωνα και ποσο καιρο το εχεις; ΥΓ2: απο οτι διαβαζω αυτο αν στο 6μηνο δεν περασει πας για επεμβαση οποτε κατι κανεις λαθος αν το εχεις 1 χρονο τωρα. Μάλλον δεν πετάω αρκετά δυνατά την μπάλα για να κάνει καλή επιστροφή. Επίσης δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κάνω μια περιφορά των χεριών (στους ώμους) όσο η μπάλα είναι στον αέρα εκτός κι αν κατάλαβα λάθος αυτό το γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, evabb είπε Το μονόζυγο είναι απλή άσκηση και η μπαλίτσα που πετάς στον τοίχο σαν να παίζεις μπάσκετ δύσκολη; νομίζω ότι κάτι έχεις μπερδέψει μου φαίνεται. Επίσης παίζει να έχω κάνει πιο πολύ γυμναστική από πολλούς εδώ μέσα. Δεν ξεκίνησα πριν δύο μήνες. Μάλλον δεν πετάω αρκετά δυνατά την μπάλα για να κάνει καλή επιστροφή. Επίσης δεν ξέρω αν προλαβαίνω να κάνω μια περιφορά των χεριών (στους ώμους) όσο η μπάλα είναι στον αέρα εκτός κι αν κατάλαβα λάθος αυτό το γράφεις. Σωστα κατάλαβες.. Ισως λογο δυναμης/κουρασης να μην την πετας αρκετα ψηλά για αυτο να μην προλαβαίνεις. Οπως και να χει το να τη φας στα μουτρα ειναι μεσα στο παιχνιδι :p Οπως εγω χτες που εκανα burpee box jumpo over μετα απο ολα οσα ειχα κανει στην τελευταια επαναληψη δεν εβαλα την απαραίτητη δυναμη και γλίτωσα το καλαμι μου ισα ισα :p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις