Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβδομαδιαίο split πρόγραμμα η' καθε μερα full body ?

Εγώ κανω καθε μερα full body ( 2 -3 ασκήσεις για   στήθος,πλάτη,ώμους,δικεφαλους,τρικεφαλους,και απο ενα σετ 5×12 για κοιλιακους ,ποδια..Εσείς που είστε γνώστες τι εινσι καλυτερο ? Μήπως αντι για full καθε μερα να παω σε split αλλα με 2 μέρη του σώματος καθε μερα ετσι ώστε να βγάζω 2 φορές την εβδομάδα ολες τις ασκήσεις του split αντι για μια ; 

Επεξ/σία από mp123
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, mp123 είπε

Εβδομαδιαίο split πρόγραμμα η' καθε μερα full body ?

Εγώ κανω καθε μερα full body ( 2 -3 ασκήσεις για   στήθος,πλάτη,ώμους,δικεφαλους,τρικεφαλους,και απο ενα σετ 5×12 για κοιλιακους ,ποδια..Εσείς που είστε γνώστες τι εινσι καλυτερο ? Μήπως αντι για full καθε μερα να παω σε split αλλα με 2 μέρη του σώματος καθε μερα ετσι ώστε να βγάζω 2 φορές την εβδομάδα ολες τις ασκήσεις του split αντι για μια ; 

Μην πηγαινεις καθε μέρα γυμναστηριο. Εκτος και αν κάνεις με 5κιλους αλτήρες και 20-30 κιλά στο πάγκο.

45 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μην πηγαινεις καθε μέρα γυμναστηριο. Εκτος και αν κάνεις με 5κιλους αλτήρες και 20-30 κιλά στο πάγκο.

7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα  βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ?

Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι.

• Like 3

38 λεπτά πριν, mp123 είπε

7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα  βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ?

Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι.

Δευτ/Πεμπτη   Στήθος ώμοι τραπ.

Τρ/Παρασκευη πλάτη χέρια

Τεταρτη/Σαβ.  πόδια

κοιλιακοί / ραχιαίοι καθημερινά 

Για το 6ημερο που πας είναι λουκούμι ,  λουκούμι δώσε και σε αυτόν που σε έβαλε να κανεις καθε μερα ποδια πλατη στήθος τα παντα ολα !

Ντιντι μπορούμε να πηγαίνουμε και 6 μέρες αρκεί από τις μυικές ομάδες που γυμνάζουμε να περνάνε  48 ώρες μεχρι την επόμενη φορά που θα τις ξαναγυμνασουμε ..

• Like 4
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Τέλη Μαρτίου; Και μέχρι τέλη Αυγούστου φαντάζομαι, οπότε ένα γεμάτο πεντάμηνο; Πίκρα.

Μεχρι μεσα Σεπτεμβριου ,πικρα δεν λες τιποτα...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mp123 είπε

Με τοσα λιγα κιλά βλέπεις γράμμωση και αποτελεσμα; να το κάνουμε και εμεις αμα ειναι να μη παιδευομαστε με τις τενοντιτιδες που φουντωνουν οταν ανεβαινουμε κιλα. :) 

Εμενα παιδιά δεν με βολευει το 6 φορές την εβδομάδα γυμναστηριο. Εκτος του οτι έχω την αιτια μου στο δεξι χέρι (επικονδυλιτιδα) απο παλιά , κανω πολυαρθρικες ασκησεις οποτε πιάνουν ολο το σώμα. Κάνω 2 φορές την εβδομάδα (καμια φορά και 1 την εβδομάδα) για να κανω πιο δυνατες προπονησεις και να προλαβαινω να ξεκουραστω. Η διατροφη ειναι καθημερινα πάντως υπερθερμιδικη. Θα ανεβασω φωτογραφια. Ειμαι ικανοποιημένος. Αλλα δυστυχως πρέπει να σταματησω λιγο καιρο λογω χεριού και δεν θέλω. :( 

Επεξ/σία από Magic_Nature

4 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Ρε DD και 5κιλα άμα λάχει, δεν είσαι ο μόνος που δεν ζορίζεται στο γυμναστήριο... 

Και κάτι σχετικό με το Full body, φρέσκο φρέσκο.. 

https://www.youtube.com/watch?v=eTxO5ZMxcsc&t=10s

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...