mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εβδομαδιαίο split πρόγραμμα η' καθε μερα full body ? Εγώ κανω καθε μερα full body ( 2 -3 ασκήσεις για στήθος,πλάτη,ώμους,δικεφαλους,τρικεφαλους,και απο ενα σετ 5×12 για κοιλιακους ,ποδια..Εσείς που είστε γνώστες τι εινσι καλυτερο ? Μήπως αντι για full καθε μερα να παω σε split αλλα με 2 μέρη του σώματος καθε μερα ετσι ώστε να βγάζω 2 φορές την εβδομάδα ολες τις ασκήσεις του split αντι για μια ; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Πόσες φορές πας τη βδομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/1/2020 στις 12:46 ΜΜ, yannis27gr είπε Θα πέσει κλάμα το τετράμηνο Μαιου-Αυγούστου Aυτο ξαναπες το ,εγω θα αρχισω απο τελη Μαρτιου φετος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 φορές την εβδομάδα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τέλη Μαρτίου; Και μέχρι τέλη Αυγούστου φαντάζομαι, οπότε ένα γεμάτο πεντάμηνο; Πίκρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Das και τρίχες κατσαρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, mp123 είπε Εβδομαδιαίο split πρόγραμμα η' καθε μερα full body ? Εγώ κανω καθε μερα full body ( 2 -3 ασκήσεις για στήθος,πλάτη,ώμους,δικεφαλους,τρικεφαλους,και απο ενα σετ 5×12 για κοιλιακους ,ποδια..Εσείς που είστε γνώστες τι εινσι καλυτερο ? Μήπως αντι για full καθε μερα να παω σε split αλλα με 2 μέρη του σώματος καθε μερα ετσι ώστε να βγάζω 2 φορές την εβδομάδα ολες τις ασκήσεις του split αντι για μια ; Μην πηγαινεις καθε μέρα γυμναστηριο. Εκτος και αν κάνεις με 5κιλους αλτήρες και 20-30 κιλά στο πάγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mp123 είπε 6 φορές την εβδομάδα. 6 φορές κάνεις full body? 🤔 Μόνος σου το σχεδίασες ή στο πρότεινε κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Μην πηγαινεις καθε μέρα γυμναστηριο. Εκτος και αν κάνεις με 5κιλους αλτήρες και 20-30 κιλά στο πάγκο. 7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ? Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, mp123 είπε 7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ? Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι. Δευτ/Πεμπτη Στήθος ώμοι τραπ. Τρ/Παρασκευη πλάτη χέρια Τεταρτη/Σαβ. πόδια κοιλιακοί / ραχιαίοι καθημερινά Για το 6ημερο που πας είναι λουκούμι , λουκούμι δώσε και σε αυτόν που σε έβαλε να κανεις καθε μερα ποδια πλατη στήθος τα παντα ολα ! Ντιντι μπορούμε να πηγαίνουμε και 6 μέρες αρκεί από τις μυικές ομάδες που γυμνάζουμε να περνάνε 48 ώρες μεχρι την επόμενη φορά που θα τις ξαναγυμνασουμε .. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Τέλη Μαρτίου; Και μέχρι τέλη Αυγούστου φαντάζομαι, οπότε ένα γεμάτο πεντάμηνο; Πίκρα. Μεχρι μεσα Σεπτεμβριου ,πικρα δεν λες τιποτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2.60 το κιλό το κοτόπουλο! 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, JcD είπε 2.60 το κιλό το κοτόπουλο! 😁 Απ ευθείας από τσερνομπιλ? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mp123 είπε 7 κιλά αλτηρες και 30 πάγκο κάνω.δεν θέλω να πιεζομε ούτε θέλω κάτι παραπάνω.δεν εχω θεμα κιλών.1.68 ειμαι 65 κιλά.απλος για μια σωστή γράμμωση πάω τιποτα παραπανω. 7 μήνες τώρα βλέπω διαφορά επάνω μου. Τελικα καθε μερα full body η split ? Υ.γ στην δουλεια οταν ειμαι εχω πολυ χρόνο τα απογεύματα.. Από το να καθομε πάω γυμναστήριο.ετσι για περάσει η ώρα.το ίδιο όταν είμαι σπίτι. Με τοσα λιγα κιλά βλέπεις γράμμωση και αποτελεσμα; να το κάνουμε και εμεις αμα ειναι να μη παιδευομαστε με τις τενοντιτιδες που φουντωνουν οταν ανεβαινουμε κιλα. Εμενα παιδιά δεν με βολευει το 6 φορές την εβδομάδα γυμναστηριο. Εκτος του οτι έχω την αιτια μου στο δεξι χέρι (επικονδυλιτιδα) απο παλιά , κανω πολυαρθρικες ασκησεις οποτε πιάνουν ολο το σώμα. Κάνω 2 φορές την εβδομάδα (καμια φορά και 1 την εβδομάδα) για να κανω πιο δυνατες προπονησεις και να προλαβαινω να ξεκουραστω. Η διατροφη ειναι καθημερινα πάντως υπερθερμιδικη. Θα ανεβασω φωτογραφια. Ειμαι ικανοποιημένος. Αλλα δυστυχως πρέπει να σταματησω λιγο καιρο λογω χεριού και δεν θέλω. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Ρε DD και 5κιλα άμα λάχει, δεν είσαι ο μόνος που δεν ζορίζεται στο γυμναστήριο... Και κάτι σχετικό με το Full body, φρέσκο φρέσκο.. https://www.youtube.com/watch?v=eTxO5ZMxcsc&t=10s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις