Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, crom251 είπε

Φτανει πραγματικα στα ορια της ψυχασθενειας παντως να διαμαρτυρεσαι που το γυμναστηριο ειναι κλειστο Πρωτοχρονια ή παραμονη πρωτοχρονιας.

Sorry που σας το λεω αλλα κουβαλατε ΠΟΛΥ κομπλεξ με τον εαυτο σας για να κανετε θεμα για αυτες τις 2 μερες.

Μα τι λες τώρα. Αυτές οι δύο προπονήσεις είναι τόσο σημαντικές. Μπορούν να κρατήσουν την επίτευξη εκείνου του PR μας κάνα δυο βδομάδες πίσω!.

Στη χειρότερη; Να χάσουμε gains στον καθρέφτη!!!1!1.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 hours ago, evabb said:

δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να κανει καποιος Dexa καθε τοσο. Ειναι ακτινες Χ.

so what? Μετά απο λίγο φωσφορίζεις στο σκοτάδι και γλυτώνεις τη ΔΕΗ. Πολύ περίεργοι είστε κάποιοι εδω μέσα..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tonkpils είπε

Μα τι λες τώρα. Αυτές οι δύο προπονήσεις είναι τόσο σημαντικές. Μπορούν να κρατήσουν την επίτευξη εκείνου του PR μας κάνα δυο βδομάδες πίσω!.

Στη χειρότερη; Να χάσουμε gains στον καθρέφτη!!!1!1.

Δεν έχεις δει τον εαυτό σου να πρήζεται σε σημείο να δείχνεις 10 κιλά πάνω μέσα σε 2 μερες. Εύκολο να κρίνεις όταν οι ορμόνες σου είναι σταθερές όλη την ώρα. Στην περίπτωση μου κάνει διαφορά η έστω και μια φορά γυμναστική ώστε να μην κάνω κατακράτηση υγρών και να γλιτώσω ένα 24ωρο πόνου. 

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, evabb είπε

Δεν έχεις δει τον εαυτό σου να πρήζεται σε σημείο να δείχνεις 10 κιλά πάνω μέσα σε 2 μερες. Εύκολο να κρίνεις όταν οι ορμόνες σου είναι σταθερές όλη την ώρα. Στην περίπτωση μου κάνει διαφορά η έστω και μια φορά γυμναστική ώστε να μην κάνω κατακράτηση υγρών και να γλιτώσω ένα 24ωρο πόνου. 

Επίσης, δεν υπαρχει λογος να δινεις σημασια στο τι λενε οι αλλοι. Αν ενα πργμα εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια ειναι οτι για το ενα πραγμα που θα σε κρινουν μπορεις να βρεις αλλα 100 να πεις για αυτους οποτε who cares? Αν περνας καλα καντο.. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε

• Like 5
Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλά! 

Ειδα αυτο το βιντεο 

και μου κανει εντυπωση οτι αφενος δεν λεει τιποτα για τους ώμους αφετερου σαν να λέει να κραταμε τη μέση ευθεια στο πάγκο; δεν καταλαβαινω. Σωστο αυτο για τον αυχένα. Ειναι ευκολο να τσιμπησεις τον τραπεζοειδη αν σηκωνεις πολυ τον αυχένα. 

75 κιλά χθές πάγκο εγώ. Ανέβηκα. Έφτασα σχεδον το βάρος μου και κάπου εδω θα σταματησω για την ώρα. 

• Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Καλημερα και χρονια πολλά! 

Ειδα αυτο το βιντεο 

και μου κανει εντυπωση οτι αφενος δεν λεει τιποτα για τους ώμους αφετερου σαν να λέει να κραταμε τη μέση ευθεια στο πάγκο; δεν καταλαβαινω. Σωστο αυτο για τον αυχένα. Ειναι ευκολο να τσιμπησεις τον τραπεζοειδη αν σηκωνεις πολυ τον αυχένα. 

75 κιλά χθές πάγκο εγώ. Ανέβηκα. Έφτασα σχεδον το βάρος μου και κάπου εδω θα σταματησω για την ώρα. 

ποσο καιρο κανεις και ποσα κιλα εισαι; μην αρχισεις τα παω αργα αργα κλπ απλα απαντησε 😛 επισης ποσες επαναληψεις τα εκανες και ποιος ειναι ο στοχος σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

ποσο καιρο κανεις και ποσα κιλα εισαι; μην αρχισεις τα παω αργα αργα κλπ απλα απαντησε 😛 επισης ποσες επαναληψεις τα εκανες και ποιος ειναι ο στοχος σου

Γυμναστικη κανω απο το 2013 (χωρις ομως διατροφη στοχευμενη τα πρωτα χρονια απλα ψιλο υγιεινη) εκανα καλισθενικη κυριως με καμψεις - μονοζυγα κτλπ 

Απο το 2016-2018 γυμναστηριο αλλα χωρις συγκεκριμενο στοχο και φέτος απο τον Σεπτεμβριο ξεκινησα στα 55 κιλα πάγκο και έφτασα τωρα τα 75.

81 κιλα ειμαι. Εκανα 2 σετ των 6 επαναληψεων στα 75 κιλά. Πιστευω ειχα και τα 80 αλλα δεν το επιχειρησα. Επειδη εχω και μια ελαφρυας μορφης τενοντιτιδα στο δεξι χέρι αλλα κανω πολυ ωρα ζέσταμα και κρατιεμαι ακομα σημερα και χθες το βράδυ μετα τη προπονηση δεν με ενοχλησε το χέρι μου. καθολου. Ο στοχος ηταν και ειναι η μυικη αναπτυξη την οποια πέτυχα ως ενα βαθμο επειδη πηρα 4-5 κιλά και εχω βάλει και φωτογραφιες. Με ενα προγραμμα 4 μηνων προπονησης και διατροφης. 

Σκεφτομαι ομως να κανω ενα μηνα λιγο αποχη απο τα μέγιστα για να ξεκουρασω καλυτερα το σωμα μου και να επανελθω με μεγαλυτερες απαιτησεις ειτε φέτος ειτε του χρονου ( 80 κιλα και βάλε πάγκο) 

Επισης με ενδιαφερει πολυ η τεχνική λεπτομερεια των ασκησεων για να προλαβω τραυματισμους ή να μην παθω κάποιον σοβαρο. Πχ νιωθω μερικα τσιμπηματάκια στο τραπεζοειδη αν εκανα μαλακιες αυτα τα τσιμπηματακια θα ηταν σιγουρα σοβαρά. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Moderators
Δημοσ.

Για να εκανες 6 στα 75 ανετα εχεις τα 80. Υπερβολικα αργο ανεβασμα κανεις, για τα συγκεκριμενα κιλα οσο ανεβαίνουν προφανως θα ανεβαζεις πιο αργα, αλλα αφου ετσι το θες.

Εκανα σημερα ενα ωραιο WOD 

500m row

30 bench press @ 90Kg

1000m row

20 bench press @ 90Kg

2000m row

10 bench press @90KG

22,50 μου πηρε.. Δυνατό΄και δεν το περιμενα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Για να εκανες 6 στα 75 ανετα εχεις τα 80. Υπερβολικα αργο ανεβασμα κανεις, για τα συγκεκριμενα κιλα οσο ανεβαίνουν προφανως θα ανεβαζεις πιο αργα, αλλα αφου ετσι το θες.

Εκανα σημερα ενα ωραιο WOD 

500m row

30 bench press @ 90Kg

1000m row

20 bench press @ 90Kg

2000m row

10 bench press @90KG

22,50 μου πηρε.. Δυνατό΄και δεν το περιμενα

Το row τι ειναι ;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Το row τι ειναι ;

κωπηλατικό εργόμετρο.. Κανεις κουπι δηλαδη :)

Επεξ/σία από Spect~
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιμπήστε ένα ελεύθερο καθισματακι με 250κ!

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 9
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Καλή χρονιά με έχουμε, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς!

Προπόνηση απόψε μπας και κάψω τίποτα από την Πρωτοχρονιάτικη κραιπάλη!

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ την έκανα ήδη. Δεν έφαγα πρωινό αφού ακόμα χώνευα τη χτεσινοβραδυνη κραιπάλη, 1η προπόνηση της χρονιάς πόδια και βουρ τώρα για την επόμενη!

Θα πέσει κλάμα το τετράμηνο Μαιου-Αυγούστου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω χθές την έβγαλα με ρεβυθάκια και ρύζι , σαλατες , πατατα κτλπ :D εφτιαξε κάτι ρεβυθια η δικια μου ονειρο! Απο κραιπαλη ..... 1 κομμάτι βασιλοπιτα τσουρεκι και ως εκει. 

Φετος τις γιορτες ο απολογισμος ειναι 1 κομματι τουρτα , 2 κομματια σπανακοπιτα (refeed meal) , 2 σοκολατάκια 60γρ μαζι και 1 κομματι βασιλοπιτα χθές. Απο ποτα 3 βοτκες συνολικα και 3 κρασιά (σαγκρυες) γιατι βγηκα αρκετά έξω σε μπαρ τις γιορτές. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.

Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά.
Αφετέρου θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα: συμπιεστηκα ρούχα όπως αυτά https://www.fitshop.gr/venum-underground-king-rashguard-long-sleeves-black-sand-el.html?fbclid=IwAR1t-E72CEWpVVhvBOTiwUI44Sh52EHB5Mv7Cqq69ScY139QKQvEmVEB0ho

βοηθάνε στις προπονήσεις του crossfit; Πχ δεν μαρέσει στο σορτσάκι που σε καποιες ασκήσεις νιώθω θα φανεί το μποξεράκι μου, ούτε να φαίνεται η κοιλίτσα (ή κοιλούμπα) όταν κάνω διατάσεις ή έλξεις. Επίσης νομίζω θα έιναι ωραία αίσθηση να με κρατάει σφικτό όταν κάνω σκοινάκι. Παίζει να βοηθάει έστω και ελάχιστα σε σύσφιξη; Γιατί μια χαλάρωση υπάρχει στην κοιλιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...