Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου χαμός γινόταν σήμερα Κυριακή 

Πολύς κόσμος αλλά άνετα.

Κλείνει μόνο 6 μέρες τον χρόνο.

Φοβερός επιχειρηματίας. Συνέχεια επενδύει και σε μηχανήματα- προγράμματα και σε προσωπικό και χώρο.

Ξεκίνησε πριν 5 χρόνια διαμορφώνοντας έναν όροφο ενός εργοστασίου  και τώρα  έχει τρεις ορόφους με τα πάντα μέσα.

338F7DE1-F427-48D9-91CA-9BDAE5F104BD.jpeg

7CE25278-6521-4F7C-8A87-795ABDFCA95F.jpeg

3BB82184-BF4B-46DC-8BBE-EB4B48F5C79F.jpeg

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 7
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Στο δικό μου χαμός γινόταν σήμερα Κυριακή 

Πολύς κόσμος αλλά άνετα.

Κλείνει μόνο 6 μέρες τον χρόνο.

Φοβερός επιχειρηματίας. Συνέχεια επενδύει και σε μηχανήματα- προγράμματα και σε προσωπικό και χώρο.

Ξεκίνησε πριν 5 χρόνια διαμορφώνοντας έναν όροφο ενός εργοστασίου  και τώρα  έχει τρεις ορόφους με τα πάντα μέσα.

338F7DE1-F427-48D9-91CA-9BDAE5F104BD.jpeg

7CE25278-6521-4F7C-8A87-795ABDFCA95F.jpeg

3BB82184-BF4B-46DC-8BBE-EB4B48F5C79F.jpeg

Που βρίσκεται; ποιο είναι; 

10 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Μπραβο στον επιχειρηματια .

Ασε εχω ξενερωσει τελειως με αυτο το θεμα .Η αληθεια ειναι βεβαια πως πολλες Κυριακες με αυτα που κανω  συνηθως λειπω ,αλλα οταν ειμαι εδω  ειναι πολυ σημαντικο κομματι του προγραμματος η προπονηση της Κυριακης .

• Like 2

Και το δικό μου θα είναι κλειστό την πρωτοχρονιά και αύριο μέχρι τις 2 μόνο ανοιχτά και δεν προλαβαίνω να πάω γιατί έχω μοδίστρα το πρωί. 😭 Δύο μέρες τώρα του έχω δώσει να καταλάβει για να έχουν νόημα έστω οι δύο μέρες καθισιο. Παίζει και να μην μπορώ να περπατήσω αύριο.

• Moderators
19 λεπτά πριν, evabb είπε

Και το δικό μου θα είναι κλειστό την πρωτοχρονιά και αύριο μέχρι τις 2 μόνο ανοιχτά και δεν προλαβαίνω να πάω γιατί έχω μοδίστρα το πρωί. 😭 Δύο μέρες τώρα του έχω δώσει να καταλάβει για να έχουν νόημα έστω οι δύο μέρες καθισιο. Παίζει και να μην μπορώ να περπατήσω αύριο.

Εγω απο την αλλη θα παω εγω να ανοιξω το γυμναστηριο για κανα δίωρο την ωρα που βολεύει εμενα :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτανει πραγματικα στα ορια της ψυχασθενειας παντως να διαμαρτυρεσαι που το γυμναστηριο ειναι κλειστο Πρωτοχρονια ή παραμονη πρωτοχρονιας.

Sorry που σας το λεω αλλα κουβαλατε ΠΟΛΥ κομπλεξ με τον εαυτο σας για να κανετε θεμα για αυτες τις 2 μερες.

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1

45 λεπτά πριν, crom251 είπε

Φτανει πραγματικα στα ορια της ψυχασθενειας παντως να διαμαρτυρεσαι που το γυμναστηριο ειναι κλειστο Πρωτοχρονια ή παραμονη πρωτοχρονιας.

Sorry που σας το λεω αλλα κουβαλατε ΠΟΛΥ κομπλεξ με τον εαυτο σας για να κανετε θεμα για αυτες τις 2 μερες.

Α φιλαράκι όλα κι όλα, καποια από τα πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ο σωστός ο αθλητής είναι να έχει αλλάξει χρόνο στο γυμναστήριο, κάνοντας καθίσματα ιδανικά! Κάποιο άλλο είναι να αλλάξεις χρόνο στο κρεβάτι... με το έτερον ήμισυ! Επίσης με κόψιμο στην τουαλέτα και πάει λέγοντας 😅

• Like 1

1 ώρα πριν, crom251 είπε

Εγώ σίγουρα. 

Τόσο καιρό ήμουν στην πίεση διατροφικά, κομμένη ζάχαρη μαχαίρι και γενικά μεγάλη προσοχή στις ποσότητες. Δεν είναι ότι πεινούσα αλλά ούτε ήμουν εντελώς χορτάτος, δηλ μια ελαφριά στέρηση την ένιωθα. Είχα στόχο το lean muscle και να μη χρειάζεται να κάψω πολύ λίπος στο καλοκαιρινό cut.

Πριν 2-3 βδομάδες είπα "α στο διάολο", θα είμαι που θα είμαι στην πίεση όλο το καλοκαίρι, δε θα είμαι στην πίεση όλο το 12μηνο. Αύξησα τις ποσότητες, έβαλα και τις παστούλες στη ζωή μου. Τελικός απολογισμός: σύμφωνα με τη ζυγαριά αύξησα κιλά + λίπος (αλλά η ζυγαριά δυστυχώς είναι εντελώς αναξιόπιστη), σύμφωνα με τον καθρέφτη το σώμα βελτιώθηκε, σύμφωνα με τη μεζούρα κράτησα τη μυικότητα στα σημεία που μετράω και έχασα πόντους στην κοιλιά!

Μακαρι να είχα πρόσβαση όπως ο δόκτορ να έκανα DEXA κάθε μήνα να έχω μια πιο ακριβή εικόνα.

Υ.Γ. Όσοι (λίγοι) γυμναζόμαστε σπίτι, δεν έχουμε το νταλκά σας με τα κλειστα γυμναστήρια. Να ζηλεύετε.

• Like 2

3 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Τόσο καιρό ήμουν στην πίεση διατροφικά, κομμένη ζάχαρη μαχαίρι και γενικά μεγάλη προσοχή στις ποσότητες. Δεν είναι ότι πεινούσα αλλά ούτε ήμουν εντελώς χορτάτος, δηλ μια ελαφριά στέρηση την ένιωθα. Είχα στόχο το lean muscle και να μη χρειάζεται να κάψω πολύ λίπος στο καλοκαιρινό cut.

Πριν 2-3 βδομάδες είπα "α στο διάολο", θα είμαι που θα είμαι στην πίεση όλο το καλοκαίρι, δε θα είμαι στην πίεση όλο το 12μηνο. Αύξησα τις ποσότητες, έβαλα και τις παστούλες στη ζωή μου. Τελικός απολογισμός: σύμφωνα με τη ζυγαριά αύξησα κιλά + λίπος (αλλά η ζυγαριά δυστυχώς είναι εντελώς αναξιόπιστη), σύμφωνα με τον καθρέφτη το σώμα βελτιώθηκε, σύμφωνα με τη μεζούρα κράτησα τη μυικότητα στα σημεία που μετράω και έχασα πόντους στην κοιλιά!

Μακαρι να είχα πρόσβαση όπως ο δόκτορ να έκανα DEXA κάθε μήνα να έχω μια πιο ακριβή εικόνα.

Υ.Γ. Όσοι (λίγοι) γυμναζόμαστε σπίτι, δεν έχουμε το νταλκά σας με τα κλειστα γυμναστήρια. Να ζηλεύετε.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να κανει καποιος Dexa καθε τοσο. Ειναι ακτινες Χ.

4 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Προπόνηση απόψε, off αύριο και προπόνηση την Τετάρτη 01/01 για να πάει καλά η χρονιά!

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...