Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Με παίρνει που λέτε από το χεράκι σήμερα η γυναίκα και με πάει σε έναν ειδικό για την πλάτη να δει την κύφωση μου, εγώ φυσικά δεν πάω σε γιατρούς αυτοβούλος εκτός αν με πάρει ασθενοφόρο από το σπίτι μισοπεθαμένο 😁 Το λοιπόν με πασπάτευε εκεί ο γιατρός καμιά ώρα, βγάζει τα συμπεράσματα του και μου κοπανάει ένα "όχι προπόνηση για τρεις μέρες". Ρε γιατρέ του λέω, σεγόντια με νάντα ντελατ σκουότ, ημέρα ποδιών στα ελληνικά...όχι λέει τρεις μέρες θα μείνεις εκτός. Ε κάθομαι αυτή τη στιγμή σαν λαλάκας σε ένα γεμάτο γυμναστήριο και βλέπω τη γυναίκα να κάνει προπόνηση όσο εγώ μιξοκλαίω στη γωνία μου. Ηθικό δίδαγμα, μην πηγαίνετε σε γιατρούς πριν την προπόνηση, πηγάινετε μετά!

Τυχερος εισαι. Εμενα μου ειχε πει 2 εβδομάδες τον Μαϊο για τηνεπικονδυλιτιδα. Έκατσα τελικα Ιουλιο ένα μήνα αλλα μετά απο 4 μήνες "ζορι" ξανα εμφανισθηκε , παπάρια :D 

Καλες γιορτες σε ολους , τα νεα απο το χριστουγεννιατικο τραπεζι -> το ριξα στο κοτοπουλο και τα μπιφτέκια.

2 κομματια σπανακοπιτα , 1 κομματι τουρτα και μιση σοκολάτα. Ο απολογισμος της αμαρτιας. Νομιζω τιποτα μπροστά σε άλλα που έφαγαν άλλοι. 

Το μυστικο παιδια -> επιδρομη σε μπιφτεκο - κοτοπουλα - ρυζι πατατες φουρνου (απλα εχουν λαδάκι) + σαλατες. Και 1-2 ποτηρια κρασι και φαινεσαι και εσυ κοινος θνητος στις γιορτες. :D 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλο θα ηταν τα φορουμ να μην επιτρεπουν τετοιες ενοτητες γιατι μπαινει ο καθενας που εχει σχεδον μηδεν γνωσεις γραφει κατι που πιστευει οτι λειτουργει η ετυχε να λειτουργησει για εκεινον (αλλα ειναι επικινδυνο) και βλεπεις κυριως ανθρωπους μικροτερης ηλικιας να το ακολουθουν και να βγαζουν προβληματα...!!! Γενικα ειδα οτι παρα πολλοι εδω μεσα ειστε ακομα πολυ πισω τοσο στο θεμα διατροφης (βλεπε για παραδειγμα 4-5 γευματα την μερα για να ειναι ενταξει ο μεταβολισμος και βλεπε για παραδειγμα οτι μπορουμε να αφομοιωσουμε 25-30 γραμμαρια πρωτεινης ανα γευμα) αλλα και στο θεμα προπονησης εχω διαβασει ενα σωρο πραγματα εδω μεσα που απλα δεν στεκουν!! Καλο θα ηταν πριν γραψει το οτιδηποτε ο καθενας σας να βουτηξει την γλωσσα του στο μυαλο του πρωτα και να σκεφτει ποσους ανθρωπους μπορει να παρει στο λαιμο του απο την ημιμαθεια που τον διακατεχει!!! Ειτε θελεις να παρεις μυικη μαζα ειτε θελεις να χασεις κιλα (καψιμο λιπους) μπορεις να το καταφερεις τοσο με 4-5 γευματα οσο και με 1 δεν αλλαζει τιποτα!! Επισης διαβασα οτι σαν ανθρωποι πρεπει παντα να εχουμε υδατανθρακες (λογο γλυκοζης για τον εγκεφαλο) και οτι αλλα ειδη διατροφης ειναι λαθος (αλλο ενα ψεμα και αυτο) ο καθενας κανει την διατροφη που τον βολευει περισσοτερο το ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΜΙΔΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ Η ΘΕΡΜΙΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ οποτε γενικα καλο ειναι πριν γραψει ο καθενας οτι θελει να το ψαξει καλυτερα να διαβασει καλυτερα (σοβαρες πηγες και οχι το Men's Health) Γενικα σταματηστε να ειστε επικινδυνοι τοσο για τον εαυτο σας αλλα και αλλο τοσο για τους συνανθρωπους σας!!! Η γυμναστικη και η διατροφη ειναι επιστημες υγειας και γι αυτο πρεπει να τις σπουδασεις για να εισαι σε θεση να κανεις τον διατροφολογο η τον γυμναστη η τον personal trainer γι αυτο ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ειστε ο μεσος κλασικος Ελληνας που ειναι και γιατρος και γυμναστης και διατροφολογος και δικηγορος και τα παντα ολα!!! Προστατεψτε τον εαυτο σας απο τους ασχετους που υπαρχουν στο ιντερνετ θα σας καταστρεψουν την ζωη και μετα δεν θα μπορειτε να κανετε και τιποτα!!! Καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια αγαπη ευτυχια και ελπιζω με περισσοτερο μυαλο!!! ΜΗΝ εμπιστευεστε την υγεια σας σε ασχετους που απλα γραφουν κατι στο ιντερνετ ( ειτε ειναι απλα ενα φορουμ ειτε ειναι ενα μπλογκ ειτε ενα βιντεο στο youtube)

• Thanks 1

Γιάννο βούτηξε την γλώσσα σου στο μυαλό σου γιατί θα στην φάει ο Καλικάτζαρος :)

Χρόνια πολλά είπαμε ; 
Χρόνια πολλά φίλε και σε όλους τους τεντυμποηδες που λέει μια ψυχή

• Like 2

Πάντα είναι βουτηγμένη Τέο. Έχει γεμίσει το θρεντ παντογνώστες που το βρίσκουν μαλλον αδύνατο να δεχτούν ότι έχουν γνώμη κ όχι την απόλυτη αλήθεια.

Πείτε τη γνώμη σας ρε μάγκες, αποδεχτείτε ή αδιαφορήστε για τη γνώμη του άλλου και yolo.

Αλλά όχι. Προσβολές, ειρωνείες, εμπαιγμοί, διαδικτυακό μπούλινγκ.

Μαλακία κατάντησε κι είναι κρίμα που πάει καρφί για κλείδωμα, οριστικό αυτή τη φορά.

• Like 6

13 ώρες πριν, JcD είπε

εγώ φυσικά δεν πάω σε γιατρούς αυτοβούλος εκτός αν με πάρει ασθενοφόρο από το σπίτι μισοπεθαμένο 

χαχααχ  το εχω και εγω αυτο .

Ξερω ομως καποια που εχει ακριβως το αντιθετο παει με το παραμικρο !

9 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Πάντα είναι βουτηγμένη Τέο. Έχει γεμίσει το θρεντ παντογνώστες που το βρίσκουν μαλλον αδύνατο να δεχτούν ότι έχουν γνώμη κ όχι την απόλυτη αλήθεια.

Πείτε τη γνώμη σας ρε μάγκες, αποδεχτείτε ή αδιαφορήστε για τη γνώμη του άλλου και yolo.

Αλλά όχι. Προσβολές, ειρωνείες, εμπαιγμοί, διαδικτυακό μπούλινγκ.

Μαλακία κατάντησε κι είναι κρίμα που πάει καρφί για κλείδωμα, οριστικό αυτή τη φορά.

Καλημερα φιλε γιαννη, η αληθεια ειναι πως οτι εγραψα δεν το εγραψα κακοπροαιρετα ουτε ηθελα να προσβαλω κανεναν και γι αυτο γραφω και την απαντηση αυτη καθως ξερω οτι εξεφρασα την αποψη μου με εναν εντελως λαθος τροπο!! Οποτε θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τα μελη τα οποια χωρις να το θελω τους προσβαλα... ελπιζω να γινω κατανοητος και παλι συγγνωμη ηταν τελειως λαθος ο τροπος που ειπα οτι ειπα!! Καλημερα σε ολους να εχετε μια ομορφη μερα!!

• Moderators
31 λεπτά πριν, iptamenos_ollandos είπε

Καλημερα φιλε γιαννη, η αληθεια ειναι πως οτι εγραψα δεν το εγραψα κακοπροαιρετα ουτε ηθελα να προσβαλω κανεναν και γι αυτο γραφω και την απαντηση αυτη καθως ξερω οτι εξεφρασα την αποψη μου με εναν εντελως λαθος τροπο!! Οποτε θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τα μελη τα οποια χωρις να το θελω τους προσβαλα... ελπιζω να γινω κατανοητος και παλι συγγνωμη ηταν τελειως λαθος ο τροπος που ειπα οτι ειπα!! Καλημερα σε ολους να εχετε μια ομορφη μερα!!

Ελπίζω να ξέρεις οτι αυτό που έγραψες ότι μπαίνει ο καθένας και γράφει είναι ακριβώς αυτό που έκανες ε; Γιατί να μην ακούσει πχ εμένα που λέω οτι μπορεί να πάρει 100 γρ πρωτεΐνης ανα γεύμα  και να ακούσει εσένα που λες κάτι διαφορετικό; γιάτι αυτο που λες εσύ να εχει μεγαλύτερη βαρύτητα απο αυτό που λέω εγω; 
Το έχουμε ξαναγράψει ειδικά για τους μοναχικούς καβαλάρηδες που εμφανίζονται ανα διαστήματα μαζί με τα ποστ σας ανεβάστε και καμία φωτογραφία σας να ξέρουμε οτι αυτο που κάνετε/λέτε δουλεύει γιατι το να δίνεις συμβουλές και να σαι σαν κουράδα ε όσο να ναι είναι κάπως.. 

ΥΓ: δεν σημαίνει οτι κάποιος που είναι φέτες έχει απαραίτητα και γνώσεις ή οτι αν είσαι αγυμναστός κλπ δεν μπορείς να έχεις γνώσεις αλλα όσο να ναι οταν μιλας για αθλητισμό κλπ και έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα ο αλλος θα σε δει διαφορετικά, εκτός αν εισαι (οχι εσυ συγκεκριμένα) απο αυτούς που θεωρούν οτι ασοχλούνται με τον αθλητισμό με το να βλέπουν μπάλα στην τηλεόραση με μπύρες και πίτσες

1 λεπτό πριν, Spect~ είπε

Ελπίζω να ξέρεις οτι αυτό που έγραψες ότι μπαίνει ο καθένας και γράφει είναι ακριβώς αυτό που έκανες ε; Γιατί να μην ακούσει πχ εμένα που λέω οτι μπορεί να πάρει 100 γρ πρωτεΐνης ανα γεύμα  και να ακούσει εσένα που λες κάτι διαφορετικό; γιάτι αυτο που λες εσύ να εχει μεγαλύτερη βαρύτητα απο αυτό που λέω εγω; 
Το έχουμε ξαναγράψει ειδικά για τους μοναχικούς καβαλάρηδες που εμφανίζονται ανα διαστήματα μαζί με τα ποστ σας ανεβάστε και καμία φωτογραφία σας να ξέρουμε οτι αυτο που κάνετε/λέτε δουλεύει γιατι το να δίνεις συμβουλές και να σαι σαν κουράδα ε όσο να ναι είναι κάπως.. 

ΥΓ: δεν σημαίνει οτι κάποιος που είναι φέτες έχει απαραίτητα και γνώσεις ή οτι αν είσαι αγυμναστός κλπ δεν μπορείς να έχεις γνώσεις αλλα όσο να ναι οταν μιλας για αθλητισμό κλπ και έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα ο αλλος θα σε δει διαφορετικά, εκτός αν εισαι (οχι εσυ συγκεκριμένα) απο αυτούς που θεωρούν οτι ασοχλούνται με τον αθλητισμό με το να βλέπουν μπάλα στην τηλεόραση με μπύρες και πίτσες

Φιλε μου αυτα που εγραψα τα εχω σπουδασει και τα εγραψα δεν τα εγραψα τυχαια απλα τα εγραψα με λαθος τροπο μπορουσα να τα γραψω με πολυ καλυτερο τροπο, εχω σπουδασει διατροφολογος και εχω και πιστοποιηση personal trainer οποτε δεν εγραψα κατι στην τυχη οτι εγραψα το εγραψα μεσα απο πραγματα που εχω διαβασει και μεσα απο πραγματα που εχω δει να δουλευουν σε πελατες μου αλλα και σε εμενα τον ιδιο, και εννοειται αυτο που λες συννηθως οσοι ειναι φετες ειναι περισσοτερο επικινδυνοι για τον μεσο ασκουμενο αλλα το γεγονος οτι δεν εχω φωτογραφια μου δεν αναιρει οτι εχω γνωσεις αμα θελεις μπορω να σου πω εσενα προσωπικα ειτε το fb ειτε το insta μου για να δεις φωτογραφιες αν αυτο αλλαζει κατι, αλλα προτιμω να μην το δωσω ετσι δημοσια σε μια σελιδα που δεν ξερω κανεναν προσωπικα

• Moderators
8 λεπτά πριν, iptamenos_ollandos είπε

Φιλε μου αυτα που εγραψα τα εχω σπουδασει και τα εγραψα δεν τα εγραψα τυχαια απλα τα εγραψα με λαθος τροπο μπορουσα να τα γραψω με πολυ καλυτερο τροπο, εχω σπουδασει διατροφολογος και εχω και πιστοποιηση personal trainer οποτε δεν εγραψα κατι στην τυχη οτι εγραψα το εγραψα μεσα απο πραγματα που εχω διαβασει και μεσα απο πραγματα που εχω δει να δουλευουν σε πελατες μου αλλα και σε εμενα τον ιδιο, και εννοειται αυτο που λες συννηθως οσοι ειναι φετες ειναι περισσοτερο επικινδυνοι για τον μεσο ασκουμενο αλλα το γεγονος οτι δεν εχω φωτογραφια μου δεν αναιρει οτι εχω γνωσεις αμα θελεις μπορω να σου πω εσενα προσωπικα ειτε το fb ειτε το insta μου για να δεις φωτογραφιες αν αυτο αλλαζει κατι, αλλα προτιμω να μην το δωσω ετσι δημοσια σε μια σελιδα που δεν ξερω κανεναν προσωπικα

Υποστηρίζεις οτι έχεις σπουδάσει διατροφολόγος και έχεις πιστοποίηση personal trainer (που πάλι δεν λεει απολύτως τίποτα για πολλούς λόγους) εμείς γιατι να το πιστέψουμε αυτό; Μπαίνεις σε ενα θρεντ απο το πουθένα, "κράζεις" όσους γράφουν χωρίς να μας δίνεις και κάποιο λόγο για να σε πιστέψουμε οποτε πρέπει να περιμένεις τις ανάλογες αντιδράσεις

ΥΓ: δεν συμφωνώ απαραίτητα με αυτα που έχουν γραφτεί ουτε διαφωνώ απαραίτητα με αυτα που λες απλα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. 

4 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Υποστηρίζεις οτι έχεις σπουδάσει διατροφολόγος και έχεις πιστοποίηση personal trainer (που πάλι δεν λεει απολύτως τίποτα για πολλούς λόγους) εμείς γιατι να το πιστέψουμε αυτό; Μπαίνεις σε ενα θρεντ απο το πουθένα, "κράζεις" όσους γράφουν χωρίς να μας δίνεις και κάποιο λόγο για να σε πιστέψουμε οποτε πρέπει να περιμένεις τις ανάλογες αντιδράσεις

ΥΓ: δεν συμφωνώ απαραίτητα με αυτα που έχουν γραφτεί ουτε διαφωνώ απαραίτητα με αυτα που λες απλα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. 

Γιατι οτι εγραψα στεκει απο πολλες πλευρες και αμα το ψαξεις και εσυ η ο καθενας μονος του θα καταλληξει αν οχι ολα αυτα που εγραψα στα περισσοτερα τουλαχιστον, αμα πας αρκετες σελιδες πισως θα διαβασεις πραγματα τα οποια ειναι 100% λαθος, το οτι ο καθενας μπορει να αμφισβητήσει το τι εχω σπουδασει ειναι δικαιωμα του το θεμα μου ειναι οτι πολλοι ανρθωποι διαβαζουν αυτο που θελουν να διαβασουν και επειδη τους φαινεται ευκολο το κρατανε και το θεωρουν σωστο αυτο θελω να πω εγω πως τα περισσοτερα λαθη φαινονται πολυ ευκολα στον μεσο ασκουμενο και κρυβουν παγιδες για την υγεια τους (το σωμα κανονικα πρεπει να ερχεται σε δευτερη μοιρα) παντα νουμερο ενα ειναι η υγεια αυτο μου εμαθαν εμενα στην σχολη οτι πιο συμαντικο ειναι η υγεια σου παρα η εικονα σου και αυτο προσπαθω να περασω και στους ασκουμενους μου, το οτι ο καθενας οπως ειπα πριν μπορει να αμφισβητήσει οτι ειμαι personal trainer ειναι φυσικα δικαιωμα του οταν ομως κατσει και κανει κουβεντα μαζι μου και δει οτι οσα του λεω στεκουν τοτε θα καταλαβει οτι δεν του τα λεω στην τυχη αλλα καπου εχω βασιστει

8 λεπτά πριν, iptamenos_ollandos είπε

για εμενα ακομη και η γνωμη ειδικου, δεν παιζει κανενα ρολο. ολες οι αποψεις ακουγονται, ολες ειναι σεβαστες οταν δινονται με επιχειρηματα. Προσωπικα, οταν βλεπω μια αποψη στηριγμενη σε επιχειρηματα, προβληματιζομαι και το ερευνω παραπανω.

Πολυ καλα θα ξερεις οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα, πολλοι διατροφολογοι εχουν μεινει σε πρωτοκολλα του 1960.

Αυτες οι επιστημες εξελισονται συνεχως και θελει συνεχη ενημερωση για να λεγεσαι επαγγελματιας.

δεν σε κρινω,  απλα λεω πως πραττω εγω.

1 λεπτό πριν, bjj-p είπε

για εμενα ακομη και η γνωμη ειδικου, δεν παιζει κανενα ρολο. ολες οι αποψεις ακουγονται, ολες ειναι σεβαστες οταν δινονται με επιχειρηματα. Προσωπικα, οταν βλεπω μια αποψη στηριγμενη σε επιχειρηματα, προβληματιζομαι και το ερευνω παραπανω.

Πολυ καλα θα ξερεις οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα, πολλοι διατροφολογοι εχουν μεινει σε πρωτοκολλα του 1960.

Αυτες οι επιστημες εξελισονται συνεχως και θελει συνεχη ενημερωση για να λεγεσαι επαγγελματιας.

δεν σε κρινω,  απλα λεω πως πραττω εγω.

Αυτο ακριβως λεω και εγω φιλε μου οτι πολλοι ανθρωποι μενουν σε πρωτοολλα του 1900 οπως ειπες και εσυ (βλεπε 4-5 γευματα την μερα) (βλεπε clean eating και 1 φορα την εβδομαδα cheat meal καθως ολοι ξερουμε πως αμα την κυριακη φας οτι θες θα γινουν μυς :P ενω μεσα στην εβδομαδα θα παρεις λιπος) εγω πλεον υποστηριζω το flexible diet μπορεις να προσαρμοσεις στην διατροφη σου αν οχι ολα σχεδον ολα τα φαγητα, και επισης υποστηριζω το train smart δεν χρειαζεται να εισαι στο γυμναστηριο 3-4 ωρες για να εχεις αποτελεσμα μυαλο χρειαζεσαι για να κανεις σωστη προπονηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...