Musclemar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, evabb είπε ερωτηση γενικης φυσης και μην αρχισετε να τσακωνεστε παλι. Οταν ειστε αρρωστοι πατε γυμναστηριο; κι αν ναι ποσο αρρωστοι ειστε; Σε ποια φαση λετε «δεν υπαρχει περιπτωση»; Με ένα κρυωματάκι/συνάχι κάνω πολύ ελαφριά αερόβια και στα βάρη μειώνω πολύ τα κιλά και απλά κάνω σετ για pump, και αυτά σπίτι. Με πυρετό ή/και κάποιο αναπνευστικό θέμα ποτέ προπόνηση! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Musclemar 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ποιον πυρετο ρε παιδια , εγω αμα δεν εχω κοιμηθει 7 ωρες πιο πριν και δεν εχω φάει δεν πάω γυμναστηριο. Πλάκα κανουμε τωρα, πάμε να κανουμε προπονηση δυνατη ! Και κάποιες φορές που πάω απογευμα μετά τη δουλειά εχω κοιμηθει 1-2 ωρες το μεσημέρι αφου εχω φάει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Εννοειται ρε με αυτα δεν παιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μονο με ελαφρυ συναχι (ελαφρυ μπουκωμα κλπ.) και αυτο μονος σε βαρη και οχι σε ομαδικα δυνατα καρντιο τυπου les mills κλπ. Με πυρετο και λοιπα ουτε κατα διανοια . Safety first - no exceptions! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να καταλαβω τι προπονηση κανει αυτος που θα μου πει οτι παει αρρωστος , πεινασμενος , αυπνος και χωρις ζέσταμα πραγματικά. Δεν θέλω να κάνω το μάγκα γιατι άλλοι σηκωνουν και περισσοτερα απο μενα αλλα ρε παιδια στο γυμναστηριο πας να ζοριστεις και λιγο. Εγω τις πιο πολλες φορές τις τελευταιες επαναληψεις τις έβγαζα με δυσκολια. Δεν πας για να χαβαλεδιάζεις μιση ωρα στο διαδρομο με το γυμναστή και τις υπολοιπες απλα να κουνάς τα χέρια σου στο 50% του βαρους που κανονικα θα σηκωνες. Εκτος και αν εισαι τραυματισμενος οποτε πάσο. Δεν θα κανετε ετσι δουλειά το γυμναστηριο θέλει π ρ ο ο δε υ τ ι κ η επιβαρυνση μη κοιτάτε τι βάρη κάνουν οι άλλοι προοδευτικα ως προς εσάς εννοω. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν μπορω να καταλαβω τι προπονηση κανει αυτος που θα μου πει οτι παει αρρωστος , πεινασμενος , αυπνος και χωρις ζέσταμα πραγματικά. Δεν θέλω να κάνω το μάγκα γιατι άλλοι σηκωνουν και περισσοτερα απο μενα αλλα ρε παιδια στο γυμναστηριο πας να ζοριστεις και λιγο. Εγω τις πιο πολλες φορές τις τελευταιες επαναληψεις τις έβγαζα με δυσκολια. Δεν πας για να χαβαλεδιάζεις μιση ωρα στο διαδρομο με το γυμναστή και τις υπολοιπες απλα να κουνάς τα χέρια σου στο 50% του βαρους που κανονικα θα σηκωνες. Εκτος και αν εισαι τραυματισμενος οποτε πάσο. Δεν θα κανετε ετσι δουλειά το γυμναστηριο θέλει π ρ ο ο δε υ τ ι κ η επιβαρυνση μη κοιτάτε τι βάρη κάνουν οι άλλοι προοδευτικα ως προς εσάς εννοω. Αμα πετάει σπίθες το νευρικό σύστημα το να έχεις κοιμηθεί δύο ώρες η να μην έχεις φάει μια στο τόσο δεν κάνει την διαφορά. Το μόνο που ρίχνει πραγματικά τις επιδόσεις είναι ο πυρετός με τον οποίο είναι επικίνδυνο να κάνει κανείς προπόνηση. Κάποτε οι πρωινές μου προπονήσεις ήταν πριν του πρωινού γεύματος, δεν έχει διαφορα. Επίσης δουλεύω βραδυνές βάρδιες 15 χρονια τώρα, όταν έχω κοιμηθεί λίγο, ενίοτε οι προπονήσεις βγαίνουν καλύτερα, δεν καταλαβαίνω γιατί αλλα εικάζω ότι το νευρικό σύστημα ενιοτε αποδίδει καλύτερα μετα απο αϋπνία στον τομέα της δύναμης. Το δικό μου συμπερασμα είναι ότι τα παντα είναι στο μυαλό, αμα εχεις όρεξη κι είσαι πωρωμενος να πιέσεις θα πιέσεις πάνω από πόνους τραυματισμούς αϋπνίες αφαγιες κλπ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ποτέ μην είστε σίγουροι παίδες ανοίξτε τα μυαλά σας σε νέες έρευνες που έδειξαν πως αν πας με άρρωστος στο γυμναστήριο και κανεις άρσεις και βαριά καθίσματα τότε λίγο πριν πεθάνεις συμβαίνει ένα αμυντικό boost στον οργανισμό σου και ανεβαίνουνε οι επιδόσεις σου, εγώ όλα τα ρεκόρ μου τα εχω κάνει με 39 πυρετό αχαχααχααχααχαα😂😀😁 πλάκα κανω ε και να λέτε και ένα χρόνια πολλά άγιες μέρες δεν είναι όλοι αντιχριστοι σαν τον spect 😁 Καλές μασες .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Ποτέ μην είστε σίγουροι παίδες ανοίξτε τα μυαλά σας σε νέες έρευνες που έδειξαν πως αν πας με άρρωστος στο γυμναστήριο και κανεις άρσεις και βαριά καθίσματα τότε λίγο πριν πεθάνεις συμβαίνει ένα αμυντικό boost στον οργανισμό σου και ανεβαίνουνε οι επιδόσεις σου, εγώ όλα τα ρεκόρ μου τα εχω κάνει με 39 πυρετό αχαχααχααχααχαα😂😀😁 πλάκα κανω ε και να λέτε και ένα χρόνια πολλά άγιες μέρες δεν είναι όλοι αντιχριστοι σαν τον spect 😁 Καλές μασες .. Εσύ κάνεις πλάκα αλλά εγώ το 2009 έπαιξα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 39, με κατέβαλε ο πυρετός στον τελικό και τις έφαγα αλλα το ότι έφτασα στον τελικό ηταν θαύμα 😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, JcD είπε Εσύ κάνεις πλάκα αλλά εγώ το 2009 έπαιξα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 39, με κατέβαλε ο πυρετός στον τελικό και τις έφαγα αλλα το ότι έφτασα στον τελικό ηταν θαύμα 😅 Φίλε δεν θα είχες πολύ πυρετό γι αυτο , αν είχες κανα 40αρι άνετα έπαιρνες τον τίτλο 😂 Ωραίος ! Σε ποιον σύλλογο ήσουν ? Εμείς τα νιάτα μας τα φάγαμε στον Εθνικό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Φίλε δεν θα είχες πολύ πυρετό γι αυτο , αν είχες κανα 40αρι άνετα έπαιρνες τον τίτλο 😂 Ωραίος ! Σε ποιον σύλλογο ήσουν ? Εμείς τα νιάτα μας τα φάγαμε στον Εθνικό .. Δεν υπήρχαν σύλλογοι στο muay thai τότε, δεν ήταν αναγνωρισμένο στην ελλάδα και γιαυτό τα προστατευτικά, έπρεπε να πειστούν οι ομοσπονδίες ότι δεν είναι ποιό βίαιο από την πυγμαχία. Τα δύο πρώτα πρωτάθληματα καθώς και τα δελτία αθλητών που βγάλαμε τότε υπάρχουν απλός ως ιστορία, αν και συμετήχαν σχολές από όλη τη χώρα και σαν αθλητές βραυευτήκαμε από τις τοπικές κοινωνίες-δήμους κλπ επίσημα είναι σαν να μην έγιναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Ποτέ μην είστε σίγουροι παίδες ανοίξτε τα μυαλά σας σε νέες έρευνες που έδειξαν πως αν πας με άρρωστος στο γυμναστήριο και κανεις άρσεις και βαριά καθίσματα τότε λίγο πριν πεθάνεις συμβαίνει ένα αμυντικό boost στον οργανισμό σου και ανεβαίνουνε οι επιδόσεις σου, εγώ όλα τα ρεκόρ μου τα εχω κάνει με 39 πυρετό αχαχααχααχααχαα😂😀😁 πλάκα κανω ε και να λέτε και ένα χρόνια πολλά άγιες μέρες δεν είναι όλοι αντιχριστοι σαν τον spect 😁 Καλές μασες .. Και μετά βάεις στην εφαρμογη το 4,22γρ πρωτεινη για το ασπραδι για να μη τρως στο περιπου και να γινεις Σβατζενέγκερ; 1 ώρα πριν, JcD είπε Αμα πετάει σπίθες το νευρικό σύστημα το να έχεις κοιμηθεί δύο ώρες η να μην έχεις φάει μια στο τόσο δεν κάνει την διαφορά. Το μόνο που ρίχνει πραγματικά τις επιδόσεις είναι ο πυρετός με τον οποίο είναι επικίνδυνο να κάνει κανείς προπόνηση. Κάποτε οι πρωινές μου προπονήσεις ήταν πριν του πρωινού γεύματος, δεν έχει διαφορα. Επίσης δουλεύω βραδυνές βάρδιες 15 χρονια τώρα, όταν έχω κοιμηθεί λίγο, ενίοτε οι προπονήσεις βγαίνουν καλύτερα, δεν καταλαβαίνω γιατί αλλα εικάζω ότι το νευρικό σύστημα ενιοτε αποδίδει καλύτερα μετα απο αϋπνία στον τομέα της δύναμης. Το δικό μου συμπερασμα είναι ότι τα παντα είναι στο μυαλό, αμα εχεις όρεξη κι είσαι πωρωμενος να πιέσεις θα πιέσεις πάνω από πόνους τραυματισμούς αϋπνίες αφαγιες κλπ. Και εγω θα ριξω μια πιεση τη Παρασκευη στον επικλινη. Αραξα λιγο μια βδομάδα. Εντάξει η τενοντιτιδα θα ξανα εμφανιστει το ξέρω. Οταν το κουράζεις ξανα εμφανιζεται. Εισαι επιρρεπής μετά εκτος και αν συνηθισει το σώμα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι ο μόνος που έκανα κανονικά προπόνηση σήμερα; Έπεσε και πολύ μάσα μετά - αν αφομοιώνει ο οργανισμός 300γρ πρωτείνης σε ένα γεύμα, άνετα τσίμπησα ένα πόντο + στους τετρακέφαλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην αισθάνεσαι μόνος φίλε! Θα πάω σε λίγο για σαραπεντάλεπτη νυχτερινή προπόνηση, θα στάξω το είναι μου! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από wizzy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Είμαι ο μόνος που έκανα κανονικά προπόνηση σήμερα; Έπεσε και πολύ μάσα μετά - αν αφομοιώνει ο οργανισμός 300γρ πρωτείνης σε ένα γεύμα, άνετα τσίμπησα ένα πόντο + στους τετρακέφαλους Με όλο αυτό το φαϊ έχεις πρωτεϊνοσύνθεση για τις επόμενες 12 μέρες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Με παίρνει που λέτε από το χεράκι σήμερα η γυναίκα και με πάει σε έναν ειδικό για την πλάτη να δει την κύφωση μου, εγώ φυσικά δεν πάω σε γιατρούς αυτοβούλος εκτός αν με πάρει ασθενοφόρο από το σπίτι μισοπεθαμένο 😁 Το λοιπόν με πασπάτευε εκεί ο γιατρός καμιά ώρα, βγάζει τα συμπεράσματα του και μου κοπανάει ένα "όχι προπόνηση για τρεις μέρες". Ρε γιατρέ του λέω, σεγόντια με νάντα ντελατ σκουότ, ημέρα ποδιών στα ελληνικά...όχι λέει τρεις μέρες θα μείνεις εκτός. Ε κάθομαι αυτή τη στιγμή σαν λαλάκας σε ένα γεμάτο γυμναστήριο και βλέπω τη γυναίκα να κάνει προπόνηση όσο εγώ μιξοκλαίω στη γωνία μου. Ηθικό δίδαγμα, μην πηγαίνετε σε γιατρούς πριν την προπόνηση, πηγάινετε μετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις