Dakonblackblade Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, mic2mic είπε Καλά, τώρα θες να αναλύσουμε τί διαφορές έχουν τα ζώα από τους ανθρώπους; Επειδή αν είναι να πάρουμε παραδείγματα από τα ζώα, κάνουμε πάρα πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά Δεν είναι θέμα υγείας, όπως και πολλά από αυτά που κάνουμε εδώ ΔΕΝ είναι θέμα υγείας. Η μυική ανάπτυξη από ένα σημείο και πέρα δεν προάγει την υγεία. Τα πολλά γεύματα τη μέρα δεν προάγουν την υγεία. Το να είσαι υπερθερμιδικός για να πάρεις βάρος δεν προάγει την υγεία. Η υπερβολική πρωτεΐνη δεν προάγει την υγεία. Το έχω γράψει ήδη αρκετές φορές: Η επιτάχυνση της ανάπτυξης οδηγεί στην επιτάχυνση της εκφύλισης. Διότι όπως έλεγε και ο Χορν... "έτσι είναι η κλίμαξ : νέος, μεσόκοπος, γέρος, τέζα". Μυική ανάπτυξη = ενεργοποίηση του mTOR = επιτάχυνση της γήρανσης. Αν ο σκοπός μας ήταν αποκλειστικά η υγεία θα έπρεπε να γυμναζόμαστε συντηρητικά, να μην επιδιώκαμε την συνεχή αύξηση δύναμης, καθόλου την αύξηση όγκου, να φλερτάρουμε με το calorie restriction και να αφήνουμε στην άκρη οποιοδήποτε εγωισμό έχει να κάνει με κιλά που σηκώνουμε ή με το πώς φαινόμαστε. Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου μα καθόλου σε θέματα υγείας στο συγκεκριμένο ποστ. Απλά έθεσα το ερώτημα του πώς θα καταφέρει κάποιος να είναι motivated όταν αναπόφευκτα θα αρχίσει να βλέπει τις επιδόσεις του να πέφτουν χρόνο με τον χρόνο και να μην μπορεί πλέον να βάλει μυική μάζα αλλά να παλεύει για να διατηρήσει αυτήν που έχει. Και έθεσα το χαμηλό ποσοστό λίπους ως ένα στόχο που πιθανόν να καλύψει κάποιους ΑΝ και ΟΤΑΝ φτάσουν σ'αυτήν την φάση. Αν τώρα κάποιος μπορεί να γυμνάζεται με το ίδιο σθένος όταν πατήσει τα 60 του χωρίς να πτοείται από πεσμένες επιδόσεις ή πιθανούς τραυματισμούς ή ψυχολογική κόπωση ή τις αλλαγές που θα βλέπει στο σώμα του καθώς θα αρχίζει να κρεμάει το δέρμα.... τότε φυσικά δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Το κίνητρο είναι να γίνεσαι αδύναμος πιο αργά. Τον όρο '' υπερβολικός'' τον χρησιμοποιείς λίγο αλόγιστα. Υπερβολικό είναι οι κοιλιακοί. Το 10% λίπος είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΙΓΟ όπου φαίνονται οι κοιλιακοί. Υπερβολική πρωτείνη , ειδικά όταν γερνάς , είναι αδόκιμο . ¨Οσο μεγαλώνεις ΤΟΣΟ περισσότερο πρωτείνη πρέπει να παίρνεις για να αποφύγεις τη σαρκοπενία. Το 2grX KG είναι ποιο σωστό όσο μεγαλώνεις παρά όσο είσαι νέος. Όσο για το motivation από την ανάποδη που προανέφερα, αμφιβάλλω αν το 99% όσων ασχολούνται με το fitness , (για γενικό πληθυσμό δεν το συζητάω καν) έχει φτάσει και κάποιο γενετικό όριο στα 40 ούτως ώστε να μην έχει περιθώρια βελτίωσης . Και ο όρος υγεία είναι λίγο περίεργο, δεν ορίζεται εύκολα. Ας συμφωνήσουμε σε έναν ορισμό, πχ. υγεία μέσω του fitness , να έχουμε την ικανότητα με το σώμα μας να κάνουμε πράγματα που δεν μπορεί να κάνει το 99% του αγύμναστου πληθυσμού στην ίδια ηλικία με εμάς. 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ναι καταλαβαινω πως το λες και φυσικα ισχυει . Δεν νομιζω πως ισχυριστηκε κανεις πως ειναι σημαδι υγειας το 6pack . Δεν υπαρχει καμμια απολυτως συνδεση μεταξυ αυτου και ενος υγιειους οργανισμου ,οπως επισης δεν ειναι σημαδι υγειας η κοιλια, μπακα και τα πατσοκιλα .Σιγουρα ομως ειναι σημαδι στερησης αν δεν ειναι καποιος ανορεκτικος διοτι για να ριξει τοσο χαμηλα το ποσοστο λιπους ωστε να φανουν καθαρα οι κοιλιακοι του αυτο σημαινει πως στερηθηκε πολυ μια κανονικη διατροφη το λιγοτερο . Αν ειναι σαν εμενα που του αρεσει πολυ το φαγητο τοτε στερηθηκε τα παντα και περασε πολυ δυσκολα ωστε να εχει αυτο το αποτελεσμα . Επειδη ομως τα συγχρονα προτυπα ομορφιας και αισθητικης το θεωρουν πολυ σημαντικο παραγοντα και σιγουρα αποτελει αναποσπαστο παραγοντα για την αισθητικη του bodybuilding , αρκετοι υποβαλουν τον εαυτο τους σε αυτο το μαρτυριο και ακομα περισσοτεροι προσπαθουν αλλα δεν το πετυχαινουν γιατι τους λειπει η ισχυρη θεληση και η αυτοπειθαρχια .Η συγκεκριμενη διατροφη αλλωστε ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στο fitness και στο αγωνιστικο κομματι κατα κοινη ομολογια . Σε οτι με αφορα αν πει καποιος πως εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο , δεν με απασχολει το πως φαινομαι , ουτε θελω να αποκτησω ποτε κοιλιακους ,θα δωσω σημασια σε οσα λεει και δεν θα γελασω μονο αν ειχε καποια στιγμη 6 pack για ενα ευλογο χρονικο διαστημα και αποφασισε πως δεν αξιζει ολο αυτο η' βαρεθηκε . Δλδ με λιγα λογια ειναι σαν τα λεφτα και αυτο ,μονο οι πολυ πλουσιοι εχει νοημα να πουν πως δεν εχουν σημασια, δεν με ενδιαφερουν , δεν με κανουν ευτυχισμενο .Ολοι οι υπολοιποι αυτοαναιρουνται και αυτοακυρωνονται αφου δεν τα εχουν . Συμφωνώ ως προς ένα σημείο. Μετά από ένα όριο δε βλέπω το λόγο να μην υπάρξουν αντικειμενικά κριτήρια. Πχ. το 3% λίπος δεν σε κάνει υγιή ούτε ευτυχισμένο. Δε χρειάζεται να το φτάσω καν. Ούτε πλούσιος χρειάζεται να γίνω . Αν έχω 70000 ετήσιο εισόδημα και οικονομική σχετικά ασφάλεια για μια 20ετία , ε από ένα σημείο και μετά τα λεφτά έχουν κάποια diminishing returns κ.ο.κ. 3
mclein² Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Τα πολλά γεύματα τη μέρα δεν προάγουν την υγεία. σε ολο το υπολοιπο κειμενο ειχες πανω-κατω δικιο, σ'αυτο εχεις αδικο. μετα απο 25 χρονια ενασχολησης με το μεταβολισμο, το εντερο, το στομαχι κλπ οργανα..θεωρω πως 4 εως 8 γευματα ειναι το ιδανικοτερο σεναριο. ο καθενας το σπαει οπως μπορει & οπως τον βολευει αλλα οταν το κανει με σωστες ποσοτητες & σοβαρες τροφες, μονο κερδος θα εχει ! οποτε ναι, τα πολλα γευματα (πολλα σε σχεση με τα 2 ή 3 που τρωει ο Μ.Ο) προαγουν την υγεια. 1
mic2mic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Το κίνητρο είναι να γίνεσαι αδύναμος πιο αργά. Τον όρο '' υπερβολικός'' τον χρησιμοποιείς λίγο αλόγιστα. Υπερβολικό είναι οι κοιλιακοί. Το 10% λίπος είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΙΓΟ όπου φαίνονται οι κοιλιακοί. Υπερβολική πρωτείνη , ειδικά όταν γερνάς , είναι αδόκιμο . ¨Οσο μεγαλώνεις ΤΟΣΟ περισσότερο πρωτείνη πρέπει να παίρνεις για να αποφύγεις τη σαρκοπενία. Το 2grX KG είναι ποιο σωστό όσο μεγαλώνεις παρά όσο είσαι νέος. Όσο για το motivation από την ανάποδη που προανέφερα, αμφιβάλλω αν το 99% όσων ασχολούνται με το fitness , (για γενικό πληθυσμό δεν το συζητάω καν) έχει φτάσει και κάποιο γενετικό όριο στα 40 ούτως ώστε να μην έχει περιθώρια βελτίωσης . Και ο όρος υγεία είναι λίγο περίεργο, δεν ορίζεται εύκολα. Ας συμφωνήσουμε σε έναν ορισμό, πχ. υγεία μέσω του fitness , να έχουμε την ικανότητα με το σώμα μας να κάνουμε πράγματα που δεν μπορεί να κάνει το 99% του αγύμναστου πληθυσμού στην ίδια ηλικία με εμάς. Υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι που πιθανώς να σχετίζονται με την μακροχρόνια υψηλή λήψη πρωτεΐνης. Το site του Harvard αναφέρει υψηλή χοληστερίνη και αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακού επεισοδίου, αύξηση βάρους, προβλήματα στα νεφρά, αυξημένο κίνδυνο καρκίνου κτλ. Είναι συσχετίσεις και όχι αιτιάσεις, αλλά ωστόσο ισχυρές συσχετίσεις. Όταν φτάσει κάποιος στα 60-70, πιθανόν να τα σκέφτεται αυτά περισσότερο από τον κίνδυνο σαρκοπενίας. Στα 40 ναι, μπορείς να έχεις περιθώρια βελτίωσης. Και στα 50 ακόμα. Αν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ στη ζωή σου, ακόμα και στα 60 ή στα 70. Αν όμως φτάσεις στα 60 γυμναζόμενος σοβαρά επί 20-30-40 χρόνια, τότε πια έχεις σίγουρα εξαντλήσει τα περιθώρια αύξησης της δύναμης σου. Και πάνω από τα 60 πιθανώς να σε εμποδίζουν και οι αρθρώσεις σου να βελτιωθείς. Πάρε όποιον ορισμό του fitness θέλεις. Είχα ποστάρει παλιότερα μια παρατήρηση ότι αυτοί που έχουν τα παγκόσμια ρεκόρ σε ηλικιακές κατηγορίες άνω των 60, είναι κυρίως άτομα που ασχολήθηκαν αργά με τον αθλητισμό και όχι παλιότεροι πρωταθλητές όπως ίσως θα περίμενε κανείς. Γιατί; Είτε για σωματικούς είτε για ψυχολογικούς λόγους, όσοι πιέστηκαν πολύ ως νέοι κατά κάποιο τρόπο "κάηκαν" αργότερα. Δηλαδή το να κάνεις σήμερα κάποια πράγματα με το σώμα σου που δεν μπορεί να τα κάνει ένας συνομήλικός σου, δεν σημαίνει ότι μετά από 10-20 χρόνια θα συνεχίζεις να είσαι καλύτερος από αυτόν. Θα πρέπει να μην έχεις "καεί" εντωμεταξύ, όπου "κάψιμο" μπορεί να είναι τραυματισμός, ψυχολογική κούραση, άλλα θέματα υγείας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάποια στιγμή ΟΛΟΙ θα παρατηρήσουν μείωση στις επιδόσεις τους. Εκτός ίσως από αυτούς που θα αρχίσουν την γυμναστική λίγο πριν πεθάνουν, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν βελτίωση μέχρι το τέλος. Αν ως κίνητρο τότε θα σε καλύπτει απλά το να γίνεσαι πιο αδύνατος πιο αργά, τότε θαυμάσια. 5 λεπτά πριν, mclein² είπε σε ολο το υπολοιπο κειμενο ειχες πανω-κατω δικιο, σ'αυτο εχεις αδικο. μετα απο 25 χρονια ενασχολησης με το μεταβολισμο, το εντερο, το στομαχι κλπ οργανα..θεωρω πως 4 εως 8 γευματα ειναι το ιδανικοτερο σεναριο. ο καθενας το σπαει οπως μπορει & οπως τον βολευει αλλα οταν το κανει με σωστες ποσοτητες & σοβαρες τροφες, μονο κερδος θα εχει ! οποτε ναι, τα πολλα γευματα (πολλα σε σχεση με τα 2 ή 3 που τρωει ο Μ.Ο) προαγουν την υγεια. Αυτό είναι ίσως το κομμάτι στο οποίο έχω περισσότερο δίκιο από τα υπόλοιπα. Intermittenτ fasting. Το να μην τρως για μεγάλα χρονικά διαστήματα βάζει τον οργανισμό σε mode συντήρησης. Χωρίς να αποκλείει και την μυική ανάπτυξη αν γίνεται έξυπνα και στοχευμένα.
Magic_Nature Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Ειπαμε και πριν. Βάλε εναν στοχο και σταμάτα οταν τον πιάσεις και αρα εισαι νικητης. Οι περισσοτεροι σε αυτα τα γυμναστηρια δεν τους φτάνει αυτο που ηδη έχουν θέλουν και άλλο. Βλέπω κάτι τυπάδες στο γιουτιουμπ πιτσιρικια οπως ο Παναγιωτης Ραφαηλ και λέει θέλω να μεγαλωσω και αλλο να κάνω να ράνω ρε μεγαλε εισαι 95 κιλά ποσο να μεγαλώσεις αλλο. Και ειναι ολα μυς και κομμάτια. 110 κιλα θές να πάς; Εντάξει δηλαδη και λιγη αυτογνωσια ρε παιδι μου. Αν θές να κανεις κάτι διαφορετικο ασε τα βαρη λιγο καιρο να πας λιγο μποξ ή μια πολεμικη τέχνη. Οποτε θα εισαι γυμνασμενος θα ξέρεις και μια πολεμικη τέχνη δεν θές κάτι αλλο. Ολα τα παθαινουν λογω της ματαιοδοξιας τους αυτο συζητουσαμε σημερα στο γυμναστηριο. Βλέπεις κάτι τύπους αν δεν δειξουν κοιλιακους αρρωσταινουν. Ο άλλος εδειξε στο γυμναστη τεστοστερονη λεει σε 3 μηνες κοιτα πως θα γινω. Η αληθεια ειναι πως με μια καλη προπονηση φυσικο φαγητο και αντε ενα συμπληρωμα θα εισαι πολυ ανωτερος απο το μεσο ορο. Αν αυτο δεν σου φτασει μπες στα φαρμακα να πεθανεις απο καρδια κ συκωτι.
katman2000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, mclein² είπε σε ολο το υπολοιπο κειμενο ειχες πανω-κατω δικιο, σ'αυτο εχεις αδικο. μετα απο 25 χρονια ενασχολησης με το μεταβολισμο, το εντερο, το στομαχι κλπ οργανα..θεωρω πως 4 εως 8 γευματα ειναι το ιδανικοτερο σεναριο. ο καθενας το σπαει οπως μπορει & οπως τον βολευει αλλα οταν το κανει με σωστες ποσοτητες & σοβαρες τροφες, μονο κερδος θα εχει ! οποτε ναι, τα πολλα γευματα (πολλα σε σχεση με τα 2 ή 3 που τρωει ο Μ.Ο) προαγουν την υγεια. εχω διαβασει οτι η καρδια δουλευει πολυ περισσοτερο με τα πολλα γευματα λογω οτι δουλευει για την χωνεψη και οτι σε μια ερευνα που ειχε γινει αποδειχθηκε οτι οι αστεργοι εχουν πολυ πιο δυνατη καρδια απο εναν μεσο ανθρωπο δεν ξερω βεβαια αν ισχυει ειμαι ιδεας απο ιατρικη
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, katman2000 είπε εχω διαβασει οτι η καρδια δουλευει πολυ περισσοτερο με τα πολλα γευματα λογω οτι δουλευει για την χωνεψη και οτι σε μια ερευνα που ειχε γινει αποδειχθηκε οτι οι αστεργοι εχουν πολυ πιο δυνατη καρδια απο εναν μεσο ανθρωπο δεν ξερω βεβαια αν ισχυει ειμαι ιδεας απο ιατρικη Πολλα γεύματα λέμε για τις ίδιες ημερήσιες θερμίδες. Να φας 2500 πχ σε 4 γεύματα ειναι πολυ καλύτερο απο το να τις παρεις σε 2. Τότε ειναι μεγαλύτερη η επιβάρυνση και για την καρδιά και για το πεπτικό. Βεβαια ειναι πολυ γενικευμένα και απλουστευμένα αυτά που λέμε. Παίζουν άλλοι 50 παραγοντες ρόλο 4
mclein² Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mic2mic είπε Αυτό είναι ίσως το κομμάτι στο οποίο έχω περισσότερο δίκιο από τα υπόλοιπα. Intermittenτ fasting. Το να μην τρως για μεγάλα χρονικά διαστήματα βάζει τον οργανισμό σε mode συντήρησης. Χωρίς να αποκλείει και την μυική ανάπτυξη αν γίνεται έξυπνα και στοχευμένα. πολλη θεωρια βλεπω κ αποχωρω διακριτικά. δεκτες & σεβαστες οι αποψεις σου αλλα επειδη τυχαινει να το ξερω το αθλημα φαγητο-ζωτικα οργανα απο την καλη & απο την ακραια αναποδη & επειδη ειμαι και μελος σε ομαδα ερευνας στον Καναδα & το Σιδνεϋ με στατιστικά και αναλυσεις 25 ετων θα σου πω απλα οτι εχεις αδικο για μένα & την εμπειρία μου. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από mclein² 2
mic2mic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mclein² είπε πολλη θεωρια βλεπω κ αποχωρω διακριτικά. δεκτες & σεβαστες οι αποψεις σου αλλα επειδη τυχαινει να το ξερω το αθλημα φαγητο-ζωτικα οργανα & επειδη ειμαι και μελος σε ομαδα ερευνας στον Καναδα & το Σιδνεϋ με στατιστικά και αναλυσεις 25 ετων θα σου πω απλα οτι εχεις αδικο για μένα & την εμπειρία μου. Πού την είδες την πολλή θεωρία; Ίσα-ίσα, το δεύτερο λινκ είναι εξαιρετικά απλά παρουσιασμένο αλλά από ειδικό διατροφολόγο (που όπως βλέπεις από την φωτογραφία του γυμνάζεται εντατικά κιόλας). Και αν δεν κάνω λάθος ο πατέρας του είναι ενδοκρινολόγος. Για την διαλειμματική νηστεία έχουν γραφτεί άπειρα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Ναι και άλλη μια απλή παρουσίαση του BBC που συσχετίζει την διαλειμματική νηστεία και με το Nobel Ιατρικής του 2016 που έχει σχέση με την κυτταρική αυτοφαγία. Η διαφωνία σεβαστή βέβαια, αλλά όχι ότι έβαλα και τίποτα περίπλοκα θεωρητικά κείμενα. 1
OneWaySystem Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 18/12/2019 στις 9:42 ΜΜ, gntgrx είπε Στο δια ταύτα, πρέπει να πάρω 1,5 κιλό λίπους και να δω πώς θα το κάνω αυτό. Τρώω ήδη εκατοντάδες κιλοθερμίδες παραπάνω αλλά η προπόνηση δεν μου αφήνει περιθώρια να γίνει γρήγορα αυτό. Πολύ δυνατή ατάκα αυτή φίλε ! θεϊκή !!! Πάμε να λύσουμε το πρόβλημα σου τώρα.. Το λοιπόν.. βραδινό 11 η ώρα μια πίτσα γίγας domino's 4 τυριά συν λουκάνικο, μπέικον και πεπερόνι! Μετά από κάνα μισάωρο γλυκάκι, 4 μελομακάρονα σιροπιαστά από αυτά με την σοκολάτα! Επαναλαμβάνουμε για μια βδομάδα ~ problem solving ! Βέβαια μετά από μια βδομάδα θα έρθεις να γράψεις εδώ 'θέλω να χάσω 5 κιλά λίπους, τι να κάνω' θα το δούμε τότε αυτό, θα χρειαστείς σίγουρα την υπέρπροπόνηση πάντως 😂😁 ------- Ενας επαγγελματίας αθλητής σαν και τον Κώστα πχ Που το λίπος του είναι κάτω από 7%, που έχει 02.28 μαραθώνιο, που κάνει 4ωρες καθημερινές προπονήσεις αερόβιας και αναερόβιας άσκησης, που μπορεί να χάνει μέχρι κ τρία κιλά σε κάθε 30αρια χλμ που βαράει μέρα παρά μέρα, ακόμη και αυτός δεν ''πρέπει'' να πάρει ενάμιση κιλό λίπος !! όμως εν πάση περιπτώσει και να 'έπρεπε' να πάρει θα τα έπαιρνε ακόμη και αυτός πανεύκολα με τον τρόπο που σας είπα! --------- DD μην κάνεις άρσεις για να γυμνάσεις τα ποδιά σου, άρσεις θα κάνεις για να γυμνάσεις την πλάτη σου, καθίσματα για να γυμνάσεις τα πόδια σου και πάγκο για να γυμνάσεις το στήθος σου ! Αυτές είναι οι βαριές βασικές ασκήσεις κάθε μυικής ομάδας .. Επίσης δώσε πολύ περισσότερο βάση στον επικλινή , κανε λιγότερο ίσιο πάγκο κ πολύ περισσότερο επικλινή και θα με θυμηθείς .. ----------------------------- Αυτό που πολλοί λετε 'δίκιο έχω' και πετάτε και ένα λινκ να το υποστηρίξετε τι φάση ?!!! Δεν μπορεί ο άλλος να σας πετάξει άλλα 10 λινκ που να λένε το αντίθετο ?!! Εγω στο ίντερνετ μπορώ να σου βρω άρθρο που να λέει οτι το κάπνισμα κάνει καλό!! Πολύ αχταρμάς το διαδίκτυο φίλοι μου κ σε πολλές περιπτώσεις χανόσαστε! Χίλιες φορες να σπάσεις λοιπόν τις ημερήσιες θερμίδες σου σε 4 η σε 5 γεύματα παρά σε 1 η 2 ! όσοι λένε το αντίθετο απλά άστε τους να λένε, να ανεβάζουν λινκ και εάν θέλουν να το εφαρμόζουν και άλας , κακό στον εαυτό τους θα κάνουν .. 3 1
TEOKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί ρε maus επικλινή και όχι ίσιο? Κάπου το λέγαμε παλιά αλλά το ξέχασα. Τέσπα στον επικλινή με τσιμπάει ο ώμος εμένα ——————————————- Άμα είσαι ντιπ αγύμναστος καλύτερα να έχεις κρέας πάνω σου έστω με λίπος παρά σκέτα Κόκκαλα και πέτσα Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από TEOKOS 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά αφήστε την θεωρια και ελάτε να φάμε γευμα 1ο https://imgur.com/a/3lDKzaZ 150γρ κουάκερ , 30γρ μέλι , 50γρ σταφιδες (αντι για μπανανα που δεν ειχα και βαριομουν να βγω εξω να παω να αγοράσω) , 250γρ γιαουρτι τα ανακατεψα ολα μεσα σε μια γαβαθα του οβελιξ! Θελω να πάρω και μια κουπα κέρατο να πινω απο εκει χυμο προχωρουμε λοιπον στο επομενο γευμα (μετα το γυμναστηριο) γευμα 2ο +3ο ψωμάκι ολικης βιολογικο + 50γρ τυράκι μιλνερ + 10μλ λαδάκι + 1 ροφημα ασπράδι 250μλ που ηπια μετα τη προπονηση αμέσως. https://imgur.com/a/RpQIMSZ 100γρ (αβραστα ζυγισμενα) μακαρονάκια ολικης , 15μλ λαδάκι , αβοκάντο (δεν το ζυγισα - βαρεθηκα) , σαλτσουλα πουμαρο χωρις καμια επεξεργασια, τονος 150γρ 4ο γευμα το ιδιο με πριν με αλλα 100γρ μακαρονια και τονο (απο πριν συνολικα 150γρ) 5ο γευμα δεν ξερω θα βγω για ενα ποτο μαλλον θα εχω καμια μπανανα μαζι και τιποτα σταφιδες αν με πιάσει καμια λιγουρα να μη ξηγηθω κοτοπουλάδες. Κατα τις 2 σιγουρα θα ξαναπεινάσω. Το 4ο γευμα θα το φάω σε καμια ώρα. Εκανα και μια δαγκωνια σε μια παστα που φερανε το πρωι αλλα δεν την εφαγα ολη την άλλη την αφησα παλι μεσα στο ψυγειο. Ακομη δεν εχω φάει μελομακάρονα. χεχε Σημερινη προπονηση 1. Επικλινης στα 60 κιλα (δεν το ζορισα πολύ) 2. Ανοιγματα με 9 και 12κιλους αλτηρες 3. Στρατιωτικες πιέσεις (40 κιλά) 4. Κωπηλατικη (μηχανημα) 45 κιλά 5. Καμψεις δικεφαλων με στραβομπαρα 20 κιλά χωρις το βάρος της μπάρας. Αγκωνες σταθεροι κολλημενοι στο κορμο , καρποι ακινητοι σε ουδετερη στάση και εκτελουμε με πληρες ευρος κινησης. Το χερι το ειχα δεμένο στην δέστρα του δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα μονο στον επικλινη οταν πηγα σε 2 σετ να ξεκλειδωσω την μπάρα με τσιμπησε λιγο. Πριν λιγο του έβαλα λιγο πάγο τωρα δεν με ενοχλει καθολου. Αυτα για σήμερα. Αρσεις θανατου θα κάνω απο βδομάδα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1
OneWaySystem Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Γιατί ρε maus επικλινή και όχι ίσιο? Κάπου το λέγαμε παλιά αλλά το ξέχασα. Τέσπα στον επικλινή με τσιμπάει ο ώμος εμένα θα στο πω πολύ απλά teo, από μόνο του το επάνω μέρος του θώρακα σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους φαίνεται κάπως ελλιπές, ''γεμίζοντας'' λοιπόν αυτήν την περιοχή το στήθος μας φαίνεται πολύ πιο μεγάλο γι αυτό και πάρα πολλοί επαγγελματίες bodybuildes τον προτιμούν! Επίσης ο επικλινής τουμπανιαζει πολύ και τους πρόσθιους δελτοειδείς που είναι μια ομορφιά όσο μεγαλώνουν και σχηματίζονται!!! Πάντως κοίταξε το για τον ώμο, γιατί ουσιαστικά ο επικλινής πάγκος βοηθά στο να έχεις τους ώμους σε μια ασφαλέστερη θέση για τις πιέσεις σε σχέση με τον οριζόντιο! Οταν κάνεις επικλινή κοίτα η λαβή να είναι λιγο μεγαλύτερη απο το πλάτος των ώμων .. 2
mic2mic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Αυτό που πολλοί λετε 'δίκιο έχω' και πετάτε και ένα λινκ να το υποστηρίξετε τι φάση ?!!! Δεν μπορεί ο άλλος να σας πετάξει άλλα 10 λινκ που να λένε το αντίθετο ?!! Εγω στο ίντερνετ μπορώ να σου βρω άρθρο που να λέει οτι το κάπνισμα κάνει καλό!! Πολύ αχταρμάς το διαδίκτυο φίλοι μου κ σε πολλές περιπτώσεις χανόσαστε! Χίλιες φορες να σπάσεις λοιπόν τις ημερήσιες θερμίδες σου σε 4 η σε 5 γεύματα παρά σε 1 η 2 ! όσοι λένε το αντίθετο απλά άστε τους να λένε, να ανεβάζουν λινκ και εάν θέλουν να το εφαρμόζουν και άλας , κακό στον εαυτό τους θα κάνουν .. Δεν ξέρω "τί φάση" είναι αυτό που πετάμε ένα λινκ για να το υποστηρίξουμε, αλλά είναι πολύ καλύτερη φάση από το να λες "έχω δίκιο" χωρίς καν να πετάς ούτε ένα λινκ. Γιατί δηλαδή ρε μεγάλε να πιστέψουμε ΕΣΕΝΑ σε σχέση με την συχνότητα των γευμάτων; Είσαι πιο σπουδαγμένος από τον διατροφολόγο που έβαλα λινκ; Έχεις καλύτερο σώμα; Είσαι πιο όμορφος; Είσαι πιο μάγκας; Γράφεις πιο ωραίες εκθέσεις; ΓΙΑΤΙ να πιστέψουμε εσένα δηλαδή; Και στο κάτω-κάτω εγώ έγραψα και ένα "σεβαστή η διαφωνία". Εσύ ρε μεγάλε ΠΟΥ την βρήκες τόση αυτοπεποίθηση και είσαι τόσο σίγουρος ότι όσοι κάνουν 1 ή 2 γεύματα κάνουν "κακό στον εαυτό τους"; Μάθετε να μιλάτε σαν άνθρωποι και όχι σαν οργκ. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από mic2mic 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε θα στο πω πολύ απλά teo, από μόνο του το επάνω μέρος του θώρακα σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους φαίνεται κάπως ελλιπές, ''γεμίζοντας'' λοιπόν αυτήν την περιοχή το στήθος μας φαίνεται πολύ πιο μεγάλο γι αυτό και πάρα πολλοί επαγγελματίες bodybuildes τον προτιμούν! Επίσης ο επικλινής τουμπανιαζει πολύ και τους πρόσθιους δελτοειδείς που είναι μια ομορφιά όσο μεγαλώνουν και σχηματίζονται!!! Πάντως κοίταξε το για τον ώμο, γιατί ουσιαστικά ο επικλινής πάγκος βοηθά στο να έχεις τους ώμους σε μια ασφαλέστερη θέση για τις πιέσεις σε σχέση με τον οριζόντιο! Οταν κάνεις επικλινή κοίτα η λαβή να είναι λιγο μεγαλύτερη απο το πλάτος των ώμων .. Εχεις δικιο φιλε. Τον ειχα και εγω παραμελησει τον επικλινή αλλα τωρα θα του αφιερωσω 3-4 προπονησεις οπωσδηποτε. Την ασφαλη θέση για τους ώμους την φτιάχνουμε και εμεις οι ιδιοι. Πισω ώμοι και κάτω , αγκώνες μέσα. Παρα το γεγονος οτι εκανα ελαχιστο επικλινη μ αρεσει οπως έχει σχηματισει ο ώμος μου. Μολις πηρα μερικά κιλά γέμισα εκει. 1
OneWaySystem Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, mic2mic είπε Δεν ξέρω "τί φάση" είναι αυτό που πετάμε ένα λινκ για να το υποστηρίξουμε, αλλά είναι πολύ καλύτερη φάση από το να λες "έχω δίκιο" χωρίς καν να πετάς ούτε ένα λινκ. Γιατί δηλαδή ρε μεγάλε να πιστέψουμε ΕΣΕΝΑ σε σχέση με την συχνότητα των γευμάτων; Είσαι πιο σπουδαγμένος από τον διατροφολόγο που έβαλα λινκ; Έχεις καλύτερο σώμα; Είσαι πιο όμορφος; Είσαι πιο μάγκας; Γράφεις πιο ωραίες εκθέσεις; ΓΙΑΤΙ να πιστέψουμε εσένα δηλαδή; Και στο κάτω-κάτω εγώ έγραψα και ένα "σεβαστή η διαφωνία". Εσύ ρε μεγάλε ΠΟΥ την βρήκες τόση αυτοπεποίθηση και είσαι τόσο σίγουρος ότι όσοι κάνουν 1 ή 2 γεύματα κάνουν "κακό στον εαυτό τους"; Μάθετε να μιλάτε σαν άνθρωποι και όχι σαν οργκ. Βασικά ουγκ ειναι η δικιά σου απάντηση και ταιριάζει γάντι μετά αβαταρ σου παιχτουρα μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις