Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

@gntgrx 

Διαβασα το μεγαλύτερο μέρος. Δεν εχω σχέση με το αντικείμενο αλλα εμπειρικά απο όλα αυτα τ χρόνια εγω εχω καταλήξει στο εξής (το οποίο το λέω καιρό τώρα)

Το τι θα κάνεις στην προπόνηση σου max rep, max kg κλπ εχει να κάνει καθαρά με το τι θες να βελτιώσεις την δύναμη ή την αντοχή στην δύναμη και τίποτα άλλο.

Το αν και πόσο θα μεγαλώσεις εχει να κάνει καθαρά με το τι και πόσο θα φας καθως και με την γενετική προδιάθεση σου, πχ μυοστατίνη η οποία διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο και για αυτο βλέπουμε κάποιους να "μεγαλωνουν" πιο εύκολα απο κάποιυς άλλους (δεν μιλαω για φάρμακα). Τέλος, ρόλο παίζει και το background του καθένος γιατι αλλιως θα είναι ενα σώμα που είναι στον αθλητισμό απο παιδί και αλλιώς κάποιος που ξεκινάει στα 30..

Διαφωνέις/συμφωνείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Εγω δεν διαφωνω με την αποψη οτι το failure ειναι παραγοντας κινδυνου επισης κάποιος έγραψε πολυ σωστα οτι επειδη σηκωνεις τα κιλά με τους μυς δεν σημαινει οτι τα αντέχουν και οι τένοντες. Ωστοσο διαφωνω εν μερει διοτι νομιζω πως οταν εκτελεις την άσκηση σωστα το βάρος δεν πάει στους τένοντες. Μπορει να έχω και λάθος βεβαια.

Επισης μη ξεχνας οτι οι αθλητες του επαγγελματος έχουνε και λεφτά να πληρώνουνε τους γιατρους εμεις πάμε ερασιτεχνικά. Δεν ξέρουμε τι και ποσο αντέχει ο τένοντας αρα χρειαζομαστε έξυπνες προπονησεις , αν τραυματιστουμε σοβαρα μπορει και να τα παρατησουμε. Τις προαλλες εβλεπα βιντεο με τον Δημα ο τυπος στην τελευταια του Ολυμπιαδα (2004) συμμετειχε με ενέσεις ξυλοκαϊνης ειχε διαλυσει το ποδι και το χέρι του. Έμπαινε για επεμβάσεις. Εάν μπορεις να το κάνεις και εσυ , δουλεψε και πάνω απο την αποτυχια και δουλευε και με πονο συνέχεια. Απλό. 

αν τραυματιστουμε σοβαρα μπορει και να τα παρατησουμε.  προσωπικα και το κεφαλι να μου κοβανε θα πηγαινε το σωμα μονο του να κανει προπονηση 😂😅

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, katman2000 είπε

αν τραυματιστουμε σοβαρα μπορει και να τα παρατησουμε.  προσωπικα και το κεφαλι να μου κοβανε θα πηγαινε το σωμα μονο του να κανει προπονηση 😂😅

Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται , εναν τραυματισμο 3-4 μηνες έξω, κατεβαινουν τα gains , σε ταιζει καλά και η κυρά για να .... αναρρωσεις να σου τα γλυκά να σου τα παστιτσια. Μετά "καλομαθες" και λες που να τρέχουμε τωρα, θα κανεις και μια οικογενεια και θα λες ωωωω  τωρα εχω να παω τα παιδια παιδικο εμενα με χουνε ζαλισει οτι δηθεν μολις παντρευτω δεν θα προλαβαινω :D 

Επεξ/σία από Magic_Nature

• Moderators
6 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Εγω δεν διαφωνω με την αποψη οτι το failure ειναι παραγοντας κινδυνου επισης κάποιος έγραψε πολυ σωστα οτι επειδη σηκωνεις τα κιλά με τους μυς δεν σημαινει οτι τα αντέχουν και οι τένοντες. Ωστοσο διαφωνω εν μερει διοτι νομιζω πως οταν εκτελεις την άσκηση σωστα το βάρος δεν πάει στους τένοντες. Μπορει να έχω και λάθος βεβαια.

Επισης μη ξεχνας οτι οι αθλητες του επαγγελματος έχουνε και λεφτά να πληρώνουνε τους γιατρους εμεις πάμε ερασιτεχνικά. Δεν ξέρουμε τι και ποσο αντέχει ο τένοντας αρα χρειαζομαστε έξυπνες προπονησεις , αν τραυματιστουμε σοβαρα μπορει και να τα παρατησουμε. Τις προαλλες εβλεπα βιντεο με τον Δημα ο τυπος στην τελευταια του Ολυμπιαδα (2004) συμμετειχε με ενέσεις ξυλοκαϊνης ειχε διαλυσει το ποδι και το χέρι του. Έμπαινε για επεμβάσεις. Εάν μπορεις να το κάνεις και εσυ , δουλεψε και πάνω απο την αποτυχια και δουλευε και με πονο συνέχεια. Απλό. 

Λογικά σε μένα αναφέρεσαι, όπως και να εκτελέσεις την άσκηση ο τένοντας συμμετέχει. 

Και ο Lu xiajun αν δεις τους αγωνες στην Ταυλανδη που νομίζω έκανε και ρεκορ στα 207 κιλα c&j αν τον δεις με το που εκανε την αρση επεσε κατω λόγω μέσης αυτ9ο δεν σημαίνει οτι είναι καλό, οπως επίσης ο συγκεκριμένος έχει απο πίσω του και πόσους γιατρούς, προπονητες κλπ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ο Κολεμαν που μετακινειται με Π. Αλλα ο Κολεμαν εχει και δικια του εταιρεια συμπληρωματων και λεφτα να πληρωνει τους πιο καλους χειρουργους οι οποιοι μολις πας στο γραφειο τους θα σου πουν ακου μεγάλε εγω για να ασχοληθω μαζι σου πρέπει να πληρωθώ, αδρά. Αν δεν τα έχεις , αντε να σου πω 1-2 πράγματα στο 10λεπτο και γειά σου.

Προσωπικα ο στοχος μου ειναι η ενδυναμωση χωρις τραυματισμους. Οποτε αν εχω τραυματισμους σημαινει πως δεν πιάνω τον στοχο μου. 

Για αυτο και εγω δεν κάνω μεγάλες μεταβολές. Αν θέλω να αυξησω κιλά θα βαλω 1-2 πραπανω οχι 5-10. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

28 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Δεν μιλησα για επαγγελματίες, δεν ειναι επαγγελματίες και φαρμακομενοι όσοι κατεβαίνουν σε αγώνες, ότι δουλεύει σε αυτους δουλεύει και στους υπόλοιπους.

Για να φτάσεις να σπάσεις τενοντες από κιλα  θα πρέπει να βάζεις φάρμακο ώστε η δύναμη σου να ανέβει τόσο γρήγορα ωστε οι τενοντες δεν προλαβαίνουν να ανταπεξέλθουν, υπάρχουν και αυτοί που θα σπάσουν από υπερβολική προπόνηση,  υπάρχουν κι αυτοί που θα σπασουν ενώ σκάβουν στο χωράφι τους χωρις λόγο, αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγουμε το failure δια ροπάλου, ουτε το ότι είναι βλήματα οσοι προπονούνται έτσι, αυτό σημαίνει ότι ακολουθούμε περιοδικοτητα στην προπόνηση με βαριες και ελαφριές περιόδους, οπως κάνουν οι σοβαροί αθλητές.

33 λεπτά πριν, Spect~ είπε

@gntgrx 

Διαβασα το μεγαλύτερο μέρος. Δεν εχω σχέση με το αντικείμενο αλλα εμπειρικά απο όλα αυτα τ χρόνια εγω εχω καταλήξει στο εξής (το οποίο το λέω καιρό τώρα)

Το τι θα κάνεις στην προπόνηση σου max rep, max kg κλπ εχει να κάνει καθαρά με το τι θες να βελτιώσεις την δύναμη ή την αντοχή στην δύναμη και τίποτα άλλο.

Το αν και πόσο θα μεγαλώσεις εχει να κάνει καθαρά με το τι και πόσο θα φας καθως και με την γενετική προδιάθεση σου, πχ μυοστατίνη η οποία διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο και για αυτο βλέπουμε κάποιους να "μεγαλωνουν" πιο εύκολα απο κάποιυς άλλους (δεν μιλαω για φάρμακα). Τέλος, ρόλο παίζει και το background του καθένος γιατι αλλιως θα είναι ενα σώμα που είναι στον αθλητισμό απο παιδί και αλλιώς κάποιος που ξεκινάει στα 30..

Διαφωνέις/συμφωνείς;

Εγώ συμφωνώ με αυτή την άποψη, άσχετα με τα παραπάνω υπάρχουν περίοδοι που θα πρέπει καποιος να δουλέψει στο failure αν θέλει να δει σοβαρά αποτελέσματα.

• Like 1

• Moderators
1 λεπτό πριν, JcD είπε

Δεν μιλησα για επαγγελματίες, δεν ειναι επαγγελματίες και φαρμακομενοι όσοι κατεβαίνουν σε αγώνες, ότι δουλεύει σε αυτους δουλεύει και στους υπόλοιπους.

Για να φτάσεις να σπάσεις τενοντες από κιλα  θα πρέπει να βάζεις φάρμακο ώστε η δύναμη σου να ανέβει τόσο γρήγορα ωστε οι τενοντες δεν προλαβαίνουν να ανταπεξέλθουν, υπάρχουν και αυτοί που θα σπάσουν από υπερβολική προπόνηση,  υπάρχουν κι αυτοί που θα σπασουν ενώ σκάβουν στο χωράφι τους χωρις λόγο, αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγουμε το failure δια ροπάλου, ουτε το ότι είναι βλήματα οσοι προπονούνται έτσι, αυτό σημαίνει ότι ακολουθούμε περιοδικοτητα στην προπόνηση με βαριες και ελαφριές περιόδους, οπως κάνουν οι σοβαροί αθλητές.

Εγώ συμφωνώ με αυτή την άποψη, άσχετα με τα παραπάνω υπάρχουν περίοδοι που θα πρέπει καποιος να δουλέψει στο failure αν θέλει να δει σοβαρά αποτελέσματα.

To failure δεν ειναι κακο, το καθημερινο/αρκετα συχνό ειναι κακό. Ειναι σαν να παρεις ενα αμαξι και να πηγαινες συνέχεια κόφτες. Ε οσο να ναι θα σε αφησει πιο συντομα απο οτι αν το πηγαινεις νορμαλ

• Like 7

Πέρα από αυτό που έγραψα παραπάνω σχετικά με το ότι ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το τί είναι failure, υπάρχει και διαχωρισμός ανάλογα με το πού βρισκόμαστε στην κλίμακα νευρολογική <-> μεταβολική καταπόνηση. Δηλαδή άλλο είναι να χτυπάς συνέχεια 5άρες μέχρις εξάντλησης όπου σχετικά σύντομα θα τα παίξει το νευρικό σου σύστημα (όταν μιλάμε για μεγάλες μυικές ομάδες και μεγάλο όγκο προπόνησης), και άλλο να χτυπάς 50άρες μέχρι εξάντλησης το οποίο είναι σχεδόν αποκλειστικά μεταβολικό θέμα και μπορείς να το κάνεις και κάθε μέρα.

• Like 2

1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται , εναν τραυματισμο 3-4 μηνες έξω, κατεβαινουν τα gains , σε ταιζει καλά και η κυρά για να .... αναρρωσεις να σου τα γλυκά να σου τα παστιτσια. Μετά "καλομαθες" και λες που να τρέχουμε τωρα, θα κανεις και μια οικογενεια και θα λες ωωωω  τωρα εχω να παω τα παιδια παιδικο εμενα με χουνε ζαλισει οτι δηθεν μολις παντρευτω δεν θα προλαβαινω :D 

Στο εγγυώμαι ότι δε θα προλαβαίνεις. Αλλά επίσης σου εγγυώμαι ότι αν το θες πραγματικά, θα κλέψεις χρόνο απ αλλού και θα το κάνεις.

• Like 4

11 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Στο εγγυώμαι ότι δε θα προλαβαίνεις. Αλλά επίσης σου εγγυώμαι ότι αν το θες πραγματικά, θα κλέψεις χρόνο απ αλλού και θα το κάνεις.

Δεν διαφωνω σε κανενα απο τα 2 σκελη της προτασης! Εδω ρε φιλε ενιωσα κάτι ενοχλησεις σημερα πάλι (επειδη χθές δουλεψα πληκτρολογιο το δεξι χέρι) και εβαλα λιγο πάγο ειμαι σχετικα οκ και θα πάω για προπονηση. Δε πα να γαμηθει. Με κουρασε και αυτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ακριβώς , δεν τον πάμε στα κόκκινα τον οργανισμό μας κάθε μέρα,! Γενικότερα στην προπόνηση με βάρη, για το πόσο θα προοδεύσουμε κ για το  πόσο θα τραυματιστούμε, δυο πράγματα ευθύνονται!  Πρώτον πως μας τα έχουν μάθει και δεύτερον πόσο μυαλό κουβαλάμε !

Αναφορά σε κείμενο

To failure δεν ειναι κακο, το καθημερινο/αρκετα συχνό ειναι κακό. Ειναι σαν να παρεις ενα αμαξι και να πηγαινες συνέχεια κόφτες. Ε οσο να ναι θα σε αφησει πιο συντομα απο οτι αν το πηγαινεις νορμαλ

Επεξ/σία από OneWaySystem

Στις 19/12/2019 στις 6:35 ΠΜ, mic2mic είπε

Η προοδευτική αύξηση της αντίστασης και του έργου εξυμνείται από την εποχή του Μίλωνα του Κροτωνιάτη, και καλώς, αλλά.... έλα που δεν γίνεται να συνεχιστεί επ'άπειρον...

Διάφορα κόλπα σοφίζονται: Οκ, δεν μπορείς να αυξήσεις το βάρος; Αύξησε τις επαναλήψεις. Αύξησε τα σετ. Αύξησε την συχνότητα προπονήσεων. Μείωσε τα διαλείμματα. Κάνε κύκλους όπου ξαναξεκινάς από χαμηλότερα. Κτλ κτλ κτλ. Πέρα από το ότι όπως είπες το να κάνεις κάτι πιο δύσκολο δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και πιο αποδοτικό (μπορεί να είναι και αντιπαραγωγικό), έρχεται μια ώρα που συνειδητοποιείς ότι μπορεί να τα έχεις δοκιμάσει ΟΛΑ αλλά και πάλι δεν γίνεται να ανέβεις. Θα φτάσεις στα όριά σου. Γι'αυτό και οι αρσιβαρίστες φτάνουν ένα peak δύναμης γύρω στα 30 και οι bodybuilders ένα peak όγκου γύρω στα 35-40 (αν βέβαια γυμνάζονται από τα 20 τους). Από κει και πέρα, όσο και να χτυπηθούν, ΔΕΝ γίνεται να ανέβουν άλλο ούτε σε όγκο ούτε σε δύναμη. Μετά; Πώς θα βγεί η υπόλοιπη ζωή χωρίς να ανεβάζεις κιλά ή χωρίς να τουμπανιάζεις άλλο; Πώς θα παραδεχτεί κάποιος ότι τα καλύτερά του χρόνια είναι πίσω του; Δεν μιλάμε καν για τραυματισμούς και αρθρίτιδες κτλ. Υποθέτουμε άριστη υγεία αρθρώσεων for ever. Αλλά και πάλι, κάποια στιγμή θα φτάσεις στα όριά σου. Εκεί είναι που αρχίζεις να βλέπεις τον διττό ρόλο της mTOR και να ψυλλιάζεσαι ότι η αύξηση οδηγεί ταχύτερα στην εκφύλιση και να αρχίζεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην υγεία και ναι, και στην εμφάνιση. Διότι το χαμηλό ποσοστό λίπους μπορεί να μην σε βοηθάει στην αύξηση της δύναμης και του όγκου και να σε κάνει να θες να βάζεις τον θερμοστάτη 5 βαθμούς παραπάνω, αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι που μπορεί να παραμένει ως στόχος και ως σημείο αναφοράς μέχρι τουλάχιστον τα 75 σου. Ο γραμμωμένος 75άρης με καλή μυικότητα είναι, για μένα τουλάχιστον,  ό,τι πιο εντυπωσιακό και σπάνιο. (Κάποιος παραπάνω  είχε βάλει και θαύμαζε φωτογραφία του Αρσέν Βενγκέρ που φαινόταν οι κοιλιακοί του στα 70 του). Και αυτός ο 75άρης κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνει ούτε τα μισά κιλά που έκανε πριν 30-40 χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα έχει και αρκετά μικρότερη μυική μάζα. Αλλά το χαμηλό ποσοστό λίπους είναι μια σταθερή αξία που είναι πάντα εκεί, ως καλός φίλος, να σου υπενθυμίζει ότι όχι μόνο είσαι, αλλά και φαίνεσαι κάποιος που γυμναζόταν και συνεχίζει να γυμνάζεται και δεν έχεις γίνει σαν τους υπόλοιπους συνταξιούχους που απλά αναπολούν την εποχή που μπορούσαν να σηκώνουν 200 κιλά και να έχουν καλές στύσεις. Και επίσης, το χαμηλό ποσοστό λίπους δεν είναι και ανικανοποίητο. Όταν είσαι στο 8-10% δεν θέλεις να πας και παρακάτω. Δεν είναι σαν την δύναμη ή τον όγκο που συνέχεια λες "να σηκώσω 10 κιλά παραπάνω" ή "να πάρω άλλο ένα πόντο στο χέρι". Δεν απαιτεί να μην έχεις τραυματισμούς και τενοντίτιδες για να το πετύχεις. Το χαμηλό ποσοστό λίπους είναι εξίσου επιθυμητό για έναν 15άρη και για έναν 85άρη. 

Δεν συμφωνείτε τώρα; Δεν πειράζει, θα συμφωνήσετε αργότερα :D

Οι κοιλιακοί όταν φαίνονται, σε όλο το ζωικό βασίλειο, είναι σημάδι στέρησης και όχι υγείας. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

13 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Οι κοιλιακοί όταν φαίνονται, σε όλο το ζωικό βασίλειο, είναι σημάδι στέρησης και όχι υγείας. 

Καλά, τώρα θες να αναλύσουμε τί διαφορές έχουν τα ζώα από τους ανθρώπους;  Επειδή αν είναι να πάρουμε παραδείγματα από τα ζώα, κάνουμε πάρα πολλά  πράγματα εντελώς διαφορετικά  :D

Δεν είναι θέμα υγείας, όπως και πολλά από αυτά που κάνουμε εδώ ΔΕΝ είναι θέμα υγείας. Η μυική ανάπτυξη από ένα σημείο και πέρα δεν προάγει την υγεία. Τα πολλά γεύματα τη μέρα δεν προάγουν την υγεία. Το να είσαι υπερθερμιδικός για να πάρεις βάρος δεν προάγει την υγεία. Η υπερβολική πρωτεΐνη δεν προάγει την υγεία. Το έχω γράψει ήδη αρκετές φορές: Η επιτάχυνση της ανάπτυξης οδηγεί στην επιτάχυνση της εκφύλισης. Διότι όπως έλεγε και ο Χορν... "έτσι είναι η κλίμαξ : νέος, μεσόκοπος, γέρος, τέζα". Μυική ανάπτυξη = ενεργοποίηση του mTOR = επιτάχυνση της γήρανσης.

Αν ο σκοπός μας ήταν αποκλειστικά η υγεία θα έπρεπε να γυμναζόμαστε συντηρητικά, να μην επιδιώκαμε την συνεχή αύξηση δύναμης, καθόλου την αύξηση όγκου, να φλερτάρουμε με το calorie restriction και να αφήνουμε στην άκρη οποιοδήποτε εγωισμό έχει να κάνει με κιλά που σηκώνουμε ή με το πώς φαινόμαστε.

Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου μα καθόλου σε θέματα υγείας στο συγκεκριμένο ποστ. Απλά έθεσα το ερώτημα του πώς θα καταφέρει κάποιος να είναι motivated όταν αναπόφευκτα θα αρχίσει να βλέπει τις επιδόσεις του να πέφτουν χρόνο με τον χρόνο και να μην μπορεί πλέον να βάλει μυική μάζα αλλά να παλεύει για να διατηρήσει αυτήν που έχει. Και έθεσα το χαμηλό ποσοστό λίπους ως ένα στόχο που πιθανόν να καλύψει κάποιους ΑΝ και ΟΤΑΝ φτάσουν σ'αυτήν την φάση.

Αν τώρα κάποιος μπορεί να γυμνάζεται με το ίδιο σθένος όταν πατήσει τα 60 του χωρίς να πτοείται από πεσμένες επιδόσεις ή πιθανούς τραυματισμούς ή ψυχολογική κόπωση ή τις αλλαγές που θα βλέπει στο σώμα του καθώς θα αρχίζει να κρεμάει το δέρμα.... τότε φυσικά δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε

Ναι καταλαβαινω πως το λες και  φυσικα ισχυει  .

Δεν νομιζω πως ισχυριστηκε κανεις πως ειναι σημαδι υγειας το 6pack . Δεν υπαρχει καμμια απολυτως συνδεση μεταξυ αυτου  και ενος υγιειους οργανισμου ,οπως επισης δεν ειναι σημαδι υγειας η κοιλια, μπακα και τα πατσοκιλα  .Σιγουρα ομως  ειναι σημαδι στερησης - αν δεν ειναι καποιος ανορεκτικος - διοτι για να ριξει τοσο χαμηλα το ποσοστο λιπους ωστε να  φανουν   καθαρα  οι κοιλιακοι του αυτο σημαινει πως στερηθηκε  πολυ μια κανονικη διατροφη το λιγοτερο . 

Αν ειναι σαν εμενα  που του αρεσει πολυ  το φαγητο   τοτε στερηθηκε  τα παντα και περασε πολυ δυσκολα ωστε να  εχει αυτο το αποτελεσμα .

Επειδη ομως τα συγχρονα προτυπα ομορφιας και αισθητικης  το θεωρουν  πολυ σημαντικο παραγοντα  και σιγουρα  αποτελει  αναποσπαστο   κομματι για την αισθητικη του  bodybuilding ,  αρκετοι  υποβαλουν τον εαυτο τους σε αυτο το μαρτυριο  και ακομα περισσοτεροι προσπαθουν αλλα  δεν το πετυχαινουν γιατι τους λειπει η ισχυρη θεληση και η αυτοπειθαρχια .Η συγκεκριμενη διατροφη  αλλωστε ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στο  fitness και στο αγωνιστικο κομματι κατα κοινη ομολογια .

Σε οτι με αφορα αν πει καποιος πως εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο , δεν με απασχολει  το πως φαινομαι , ουτε θελω να αποκτησω ποτε κοιλιακους  ,θα δωσω σημασια  σε οσα λεει  και δεν θα γελασω  μονο αν ειχε καποια στιγμη 6 pack  για  ενα ευλογο χρονικο διαστημα  και αποφασισε πως δεν αξιζει ολο αυτο η' βαρεθηκε .

Δλδ με λιγα λογια ειναι σαν τα λεφτα  και αυτο ,μονο οι πολυ πλουσιοι εχει νοημα να πουν πως δεν εχουν σημασια, δεν με ενδιαφερουν , δεν με κανουν ευτυχισμενο .Ολοι οι υπολοιποι αυτοαναιρουνται και αυτοακυρωνονται  αφου δεν τα εχουν   .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...