Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

έκοψα και το ψωμί

Η όλη λογική της δίαιτας είναι πλέον ξεπερασμένη, εκτός αν θέλεις κάτι στα γρήγορα, που όμως πιθανώς ό,τι χάσεις θα τα πάρεις πίσω.

Πρέπει να στοχεύσεις σε μια διατροφή η οποία θα είναι φτιαγμένη για να κολλήσει πάνω σου. Αν αυτό που κάνεις τώρα δεν έχει προοπτικές διάρκειας, τότε το πιο πιθανόν είναι να κουραστείς και να επιστρέψεις στις συνήθειες που σε έφεραν στο σημείο να θες να χάσεις κιλά.

Π.χ. αν μια δίαιτα λέει φάε ψάρι αλλά εσύ σιχαίνεσαι το ψάρι προφανώς και δεν θα φας, αλλά θα βρεις κάτι άλλο.

Έχοντας στο νου το μακροπρόθεσμο της υπόθεσης πρέπει να γνωρίζεις και το χρόνο που θα χρειαστεί να χάσεις τα περιττά κιλα. Είναι διαδικασία που θα πάρει μήνες. Οι άντρες έχουμε την τάση να κοιτάμε την κοιλιά στον καθρέφτη, το κοιλιακό λίπος όμως είναι το πιο δύσκολο και το τελευταίο που φεύγει. Μπορεί να χάνεις λίπος από την πλάτη κι εσύ κοιτώντας την κοιλιά να απογοητεύεσαι. Και γι αυτό πρέπει να μετράς σωστά τις θερμίδες σου. Αν το κάνεις δουλειά γίνεται, απλά αργεί λίγο να της δεις στον καθρέφτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα ειναι και τα μακαρονια για διαιτα αρκει να φάς 100γρ (αβραστα) και οχι μισο πακέτο / μέρα. Και οι ξηροι καρποι επισης ειναι ενα πολυ βολικο τελευταιο γευμα με γιαουρτακι σταφιδα κ καρυδια. Μην μου γινετε τωρα σαν τον τυπο απο το Power Of Love που λέει οτι θα τρως 5 τροφές για πάντα κοτοπουλο - σολομο - αυγα - ρυζι και πατάτα. 

1. Μπες myfitnesspall , φτιαξε λογαριασμο , δωσε τα δεδομενα βαλε να χανεις το πολυ μισο κιλο την εβδομαδα και το συστημα θα σου υπολογισει τις θερμιδες.

2. Ψάξε ποιοτικές τροφές που καθημερινά προσεγγιζουν τις θερμιδες σου. 

3. Κρατα την πρωτεινη στα 120-130γρ την ημέρα. Απο ζωικής προελευεσης κυριως ή δημητριακα σε συνδυασμο με οσπρια αν εισαι χορτοφάγος. 

4. Κάνε προπονηση στο γυμναστηριο (Αυτο ειναι μεγάλο κεφάλαιο - δεν αναλυεται σε 1 παράγραφο) βρες εναν γυμναστη ή απο το γιουτιουμπ να μάθεις τα βασικά. 

Εχει αρκετους ανθρωπους που χουν ασχοληθει σοβαρά και δινουν πολλές και εκτενεις αναλύσεις για την προπονηση. Και οχι να τα βγαζεις με το τσιγκέλι απο τον κάθε "γυμναστη" στο γιάβα. Μπες γιουτιουμπ για μια εβδομάδα αφιερωσε 1 ωρα την ημέρα και διαβασε για τις πολυαρθρικές ασκησεις , τι ειναι γιατι πρέπει να τις κάνουμε , ΠΩΣ τις κάνουμε , το καταλληλο ζέσταμα , στυλ προπονησης , σημεια προσοχης , προοδευτική επιβάρυνση και άλλα πολλά υποκεφάλαια. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1

5 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσω τα περισσότερα κιλά μεχρι το Σάββατο? 

Μέχρι το Σάββατο τι ώρα ? ?

• Like 1

6 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσω τα περισσότερα κιλά μεχρι το Σάββατο? 

Καλα κρασιά. Αλλα δεν μετανιώνω για την απαντηση που ξοδεψα χρονο να γράψω θα χρειαστει σε καποιον αλλο που εχει σκοπο να ασχοληθει σοβαρά.

Μέχρι το Σαββατο απλά θα προλαβεις να δεις τι διατροφη προκειται να ακολουθησεις για τους επομενους 6 μήνες.Κυριε Σβατζενεγκερ του Σαββατοκυριακου :D 

2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Κάνω δίαιτα αυτό το καιρό και έχω κόψει αναψυκτικά πατατάκια γλυκά. Προχτές ζηγηστικα και ήμουν 90.2 και σήμερα 91.9 ενώ δεν έφαγα τίποτα πέρα από σαλάτα μακαρόνια και κύρους καρπους και φρούτα. Τι λέτε να φταίει? 

Φταίνε οι μετρήσεις που έκανες ή το γεγονός ότι είσαι άνθρωπος.

Ούτε 1:100000 να πήρες σε 2 μέρες 1.7 κιλά σε λίπος. Το πιο πιθανό φόρτωσες νερό. Μία διακύμανση ακόμα και 2 κιλά είναι φυσιολογική.

Τι λάθος μπορεί να έγινε; πιθανώς δεν πήρες τις μετρήσεις με ίδιες συνθήκες. Το ιδανικό είναι το πρωί, μετά την τουαλέτα, πριν το φαγητό με όσο το δυνατό λιγότερα ρούχα. Το ιδανικότερο είναι και ίδια μέρα της εβδομάδας.

Αλλά, ακόμα και σωστά να πήρες, η διακύμανση είναι φυσιολογική.

Δεν είναι καλή στρατηγική να μετράς σε τόσο κοντινές αποστάσεις για να βγάζεις συμπεράσματα για το τι κατανάλωσες και τι πρέπει να καταναλώσεις. Πιο λογικό είναι ανά εβδομάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Να χάσεις νερό. (και τη Δευτέρα να ρωτήσεις γιατί τρώγοντας μαρούλι πήρες 2 κιλά)

Επεξ/σία από GothicCrusader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αφου απαντησαμε τους σοβαρους προβληματισμους του βασιλή πάμε και στα δικά μας....Χθες εκανα δυνατη προπονηση. Ανεβασα κιλά σε σχεδον ολες τις ασκήσεις. 

Πλάτη +2

Πάγκο για στηθος +2

Πιεσεις ωμων +3 

το βράδυ έπεσα κατα τις 12 για ύπνο κ καθε λιγο ξυπνουσα και ένιωθα να καιγομαι και να πονάω παντού 😁 το πρωι ημουν μια χαρα και τωρα αποψε απλα εχω κάτι ελαχιστα τσιμπηματα στο χέρι που δυστυχως εχω την ψιλο τενοντιτιδα για να μου θυμιζει οτι δεν ειναι 100% καλά. Τεσπα έχω βαλει παγο τωρα. Γαμημενες τενοντιτιδες. Ο Γυμναστης μου ειπε να βρω "ασκησεις που δεν με ενοχλουν" στην προπονηση δεν ενοχλούμαι σε καμια βεβαια. Μου προτεινε Pec-Dec αλλα δεν την πολυ γουσταρω σαν ασκηση γιατι αφηνει και εκτεθειμενους τους ώμους αν δεν προσέξεις την λαβή ή το μηχανημα δεν ειναι οκ. Μου ειπε επισης να αραξω μια εβδομάδα με πάγο και αντιφλεγμονώδη. Θα το κοιτάξω αυτο σε κανα μήνα. Να αραξω κανα μήνα οχι εβδομάδα. 

Σημερα ξεκουραση + φαγητο φουλ.

1ο γευμα 100γρ κουάκερ , 30γρ μέλι , 150γρ μπανάνα 250γρ γιαουρτι 2% 

2ο γευμα 4 φετες ψωμι ολικης 50γρ τυρι μιλνερ , 15μλ λάδι , 50γρ φυστικοβουτυρο.

3ο γευμα 500μλ ασπραδι αυγου με γευση σοκολατα (πολυ καλο) σαν μιλκο ειναι. 

4ο γευμα 350γρ πατατες , 50γρ καλαμποκι , ντομάτα , πιπεριά.

5ο γευμα 200γρ μακαρονια (αβραστα) 100γρ τονος , 15μλ λάδι , σάλτσα + 1 αγγουρακι :D 

CALORIES : 3100

CARBS : 370

PROTEIN : 127

FAT : 100 

Πλανο + 1 κιλο / μήνα 

σαν πρωτεινη μετράω μονο το γιαουρτι το φυστικοβουτυρο το μιλνερ το ασπράδι (εννοειται) τον τονο αλλα και το κουάκερ που συνδυάζεται με το γιαουρτι. Τιποτα άλλο απο τα υπολοιπα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 2

Υπάρχει θέμα στη μέση και πρέπει να χάσω βάρος γιατί μου δημιουργεί θέμα στο πόδι και τη δευτέρα θα πάω στο γιατρό και μου είπε ότι αν δεν χάσεις 10 κιλά δεν κάνουμε δουλειά γι'αυτό τα έχω κόψει όλα.  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• Like 1

2 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Υπάρχει θέμα στη μέση και πρέπει να χάσω βάρος γιατί μου δημιουργεί θέμα στο πόδι και τη δευτέρα θα πάω στο γιατρό και μου είπε ότι αν δεν χάσεις 10 κιλά δεν κάνουμε δουλειά γι'αυτό τα έχω κόψει όλα.  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

σοβαρος γιατρος ρε φιλε απο σημερα μεχρι τη δευτερα σου πε να χασεις δεκα κιλα 🙄

7 λεπτά πριν, katman2000 είπε

σοβαρος γιατρος ρε φιλε απο σημερα μεχρι τη δευτερα σου πε να χασεις δεκα κιλα 🙄

Όχι είναι μήνας και αλλα εγώ προσπαθώ ναα χάσω όσα πιο πολλά μπορώ γιατί με ταλαιπωρεί το θέμα. 

2 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Όχι είναι μήνας και αλλα εγώ προσπαθώ ναα χάσω όσα πιο πολλά μπορώ γιατί με ταλαιπωρεί το θέμα. 

αα οκ οποτε δεν γυμναζεσαι, απλα θες να χασεις κιλα για το θεμα υγειας που εχεις, τι να σου πω ενας διατροφολος πιστευω  θα σε βοηθουσε, anyways καλη προοδο απο μενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...