crom251 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι το θέμα αν ζυγιζω ή δεν ζυγιζω (που δεν το κάνω ποτέ εξάλλου, παρά μόνο ίσως καποιες λίγες φορές για να έχω ένα αρχικό μπουσουλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, JcD είπε Άμα έχεις ξεχάσει να πιεις κρεατινη και έχεις όρεξη για μια κούπα κρασί.... Πες ότι έβαλες την κρεατίνη στο κρασί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ακριβες ειναι ανα 100gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά πάρτε ένα τέτοιο που ειναι και ευγεστο και μην ταλαιπωρειστε τσάμπα Αν πιεις το μισο εχεις 27 γρ πρωτεινης. Αν το πιεις ολο εχεις 55. Απλά Εγω σημερα μαγειρευω φακες , οι φακες απο μονες τους ας πουμε οτι ειναι ατελης πηγη πρωτεινης οκ θα φάω τις φακουλες μου γιατι βαρεθηκα κάθε μερα τονο , κοτοπουλο και αυγά και θα κτυπησω και ενα ροφημα. Και μαζι με 300γρ γιαουρτι το πρωι ειμαι στα 85γρ πρωτεινης θα φάω και τα καρυδια μου 50γρ αλλα 12γρ απο εκει ειμαστε στα 97γρ αν υπολογισεις και το φυστικοβουτυρο με το κουάκερ φτάνεις τα 110γρ. δεν εγινε και κάτι αν μια ημέρα δεν φτάσεις τα 120-130γρ δηλαδη βλεπεις ανθρωπους να ειναι μονιμως με το σεηκερ και μυικα ειναι ναι μεν πανω απο το μεσο ορο οκ εχουν κατι να δειξουν αλλα δεν ειναι 90+ βαρος με μυς. Ειναι στα 80-85 κιλά το πολύ. Δηλαδη κακως τρελαινονται. Δεν θα τους κανουν κατι τα 30-40γρ πρωτεινης την ημερα που σκοτωνονται να πάρουν. Το μυστικο ειναι στον υδατανθρακα και στις πιο εντονες προπονησεις που αυτος σου εξασφαλιζει. Keep it Simple. https://imgur.com/a/mYeiSNa Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Πες ότι έβαλες την κρεατίνη στο κρασί... Η κρεατινη πάρει παντού βρε, στον καφέ στο κρασί στο χυμό, όπου βολεύει😁 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από JcD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/12/2019 στις 10:23 ΠΜ, Magic_Nature είπε Παιδιά πάρτε ένα τέτοιο που ειναι και ευγεστο και μην ταλαιπωρειστε τσάμπα https://imgur.com/a/mYeiSNa Ναι μόνο που εδώ δεν μιλάμε για παστεριωμενο ασπράδι από το μπουκάλι, αυτό κ να θέλεις να το μετρήσεις αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, εδώ μιλάμε για φρέσκο αυγουλακι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από OneWaySystem 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, gntgrx είπε Υπάρχουν και οnline estimators και έτοιμες λύσεις από την firstbeat, αλλά είναι μέτριες προσεγγίσεις. Πχ εμένα το Garmin μου βγάζει VO2max μεταξύ 46 και 48 mL/kg/min τον τελευταίο χρόνο. Έχω κάνει δύο εργοσπιρομετρίες με αποτελέσματα 50,3 και 51,5 mL/kg/min, αντίστοιχα. Για το βάρος μου, η διαφορά είναι πάνω από 400mL το λεπτό. Είναι σημαντικό το σφάλμα. Η εργοσπιρομετρία είναι εξαιρετικά χρήσιμη εξέταση για όποιον ασχολείται σοβαρά με αθλήματα αντοχής (και όχι μόνο). Εκτός από το VO2max, καταγράφονται και άλλες λειτουργικές παράμετροι όπως (τις βλέπω από τις δικές μου εξετάσεις): η συνολική κατανάλωση οξυγόνου (VO2) ο αναερόβιος ουδός (ΑΤ) η αποβολή διοξειδίου του άνθρακα (VCO2) ο αναπνευστική εφεδρεία (BR%) η καρδιακή εφεδρεία (HRR%) ο όγκος παλμού (O2 pulse) ο αερισμός νεκρού χώρου (Vd/Vt) ο τελοεκπνευστικός όγκος πνευμόνων (EELV) το αναπνευστικό πηλίκο (RER) Εγώ, παράλληλα, μέτρησα και τα αέρια αίματος και το γαλακτικό οξύ, όπως και την καμπύλη ροής-όγκου, διαδοχικά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Τα τελευταία δεν περιλαμάνονται στην εργοσπιρομετρία, αλλά μπορεί κανείς να τα ζητήσει προαιρετικά. Το κόστος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Κάνε μια έρευνα αγοράς σε πνευμονολόγους και διαγνωστικά. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα κάνω την έρευνα αγοράς όπως υποδεικνύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 22 hours ago, OneWaySystem said: Ναι μόνο που εδώ δεν μιλάμε για παστεριωμενο ασπράδι από το μπουκάλι, αυτό κ να θέλεις να το μετρήσεις αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, εδώ μιλάμε για φρέσκο αυγουλακι. Μας λένε λοιπόν τα παλικάρια ότι ο σωστός τρόπος να τα τρως και όχι ο μπακαλίστικος, είναι να τα βράζεις ~κάθε φορά, μιας κ κανένα αυγό δεν είναι ίδιο~ να βγάζεις τον κρόκο, να ξεχωρίζεις τα ασπράδια να τα πετάς πάνω στην ζυγαριά κ να υπολογίζεις τα γρ που θες να φας!! Οκ αυτός πες ότι πέσαμε σε κάποιον που του αρέσει να το κάνει έτσι. Φιλε εξαρ΄ταται , γιατι εγω έχω ειδική κοτα η οποια τρώει κουάκερ και κάνει βάρη ! Οποτε δεν ειναι απλή κοτα. Ειναι μια ντοπαρισμένη κότα τιμωρος. Αρα και τα ασπράδια που παράγει δινουν περισσοτερη πρωτεϊνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 On 11/12/2019 at 02:13, crom251 said: Μια χαρα τα λεει ο Musclemar και ειναι πολυ ακριβης. 100gr ασπραδι εχει 11gr πρωτεινη. Τωρα αν το πας ανα αυγο το μονο σιγουρο ειναι πως δεν εχεις ακριβεια και υπολογιζεις στο περιπου... Ευχαριστώ. Είμαι απολύτως ακριβής. On 11/12/2019 at 02:27, OneWaySystem said: διάβασε λοιπόν ακομη και εδω στα παστεριωμένα ασπράδια που λέει αυτο που ισχυρίζεστε 10 γρ στα 100 http://aspradiavgou.gr/ πόσα γρ λεει οτι εχει το καθε ασπράδι ? ''Το ασπράδι ενός μεσαίου σε βάρος αυγού περιέχει 6γρ. πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. ''' Φιλε μου θες να φας περίπου 30 γρ καθαρης πρωτεΐνης σε ενα γευμα >?? κοπάνα 7 ασπραδακια Η ιστοσελίδα είναι λάθος. 6γρ πρωτεϊνης ανα ασπράδι σε καμία περίπτωση. On 11/12/2019 at 01:58, OneWaySystem said: Οι πρωτεΐνες που περιέχει το ασπράδι του αυγού, αναφέρονται ως «οι καλύτερες» για «χτίσιμο» μυών Το ασπράδι ενός αυγού μέσου μεγέθους, περιέχει 6 γραμμάρια πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, που συμβάλλουν στην δημιουργία μυών. Είναι γνωστό, ότι οι πρωτεΐνες αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των δομικών στοιχείων της άπαχης μυϊκής μάζας. ----------- Τα ασπράδια των αυγών συχνά αναφέρονται ως η τέλεια πρωτεΐνη. Ένα ολόκληρο αυγό περιέχει κατά μέσο όρο περίπου 72 θερμίδες, 6 γραμμάρια πρωτεΐνης, 5 γραμμάρια λίπους, περίπου 200 μιλι-γραμμάρια χοληστερόλης και σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες. Το ασπράδι του αυγού περιέχει περίπου 17 θερμίδες, 4 γραμμάρια πρωτεΐνης και καθόλου υδατάνθρακες, λίπος ή χοληστερόλη. ------- Αυγά Πρωτεΐνη σε 100γρ: 13γρ 1 ασπράδι αυγού (33γρ): 4γρ Πρωτεΐνη σε αναλογία θερμίδων 1 γρ πρωτεΐνης ανά 4,4 θερμίδες ----------------------------------------------- 4 γρ το λιγότερο θα πω εγώ .. Οταν λετε οτι ενα ασπράδι εχει το πολυ 3 γρ και αυτό μονο αν ειναι γίγας τοτε εννοείτε οτι τα κανονικα ασπράδια εχουν πόσο ? 1 η 2 γρ σωστά ? θα σας ακούσει κανείς και θα νομίζει οτι για να παρει 30- 35 γραμμάρια πρωτεΐνης σε ενα γευμα θα πρεπει να φαει 20 ασπράδια, Μην γράφετε οτι να ναι αν δεν ξέρετε, Τα νούμερα είναι για κλάμματα. Τι γράφεις; Στην πρώτη παράγραφο λες ότι το 1 ασπράδι έχει 6γρ πρωτεϊνης και στη δεύτερη οτι ολόκληρο το αυγό έχει επίσης 6γρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βρει κάτι βιολογικά αυγά που είναι λίγο μεγαλύτερα απότα συνηθισμένα. Πόση πρωτεΐνη λέτε να έχουν αυτά; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από mic2mic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, mic2mic είπε Εγώ έχω βρει κάτι βιολογικά αυγά που είναι λίγο μεγαλύτερα απότα συνηθισμένα. Πόση πρωτεΐνη λέτε να έχουν αυτά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για % αναλογιες στα αυγά για όσους μπορούν να διαβάσουν, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6126094/ για όσους εμπιστεύονται το website της κυριας Μαρίας, καλή τύχη edit: ενα αυγό (±50 γρ) έχει περι τα 6γρ πρωτεΐνη Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από j0hnn1e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 15 hours ago, Musclemar said: Ευχαριστώ. Είμαι απολύτως ακριβής. Η ιστοσελίδα είναι λάθος. 6γρ πρωτεϊνης ανα ασπράδι σε καμία περίπτωση. Τα νούμερα είναι για κλάμματα. Τι γράφεις; Στην πρώτη παράγραφο λες ότι το 1 ασπράδι έχει 6γρ πρωτεϊνης και στη δεύτερη οτι ολόκληρο το αυγό έχει επίσης 6γρ. Δεν τα γράφω εγω, σου ανέβασα 3-4 τυχαίες σελίδες που όλες λένε οτι το ασπράδι εχει 4 γρ πρωτεΐνης το λιγότερο ! Κοιτα μιας κ επιμένεις θα κανουμε κατι πολυ ευκολο, μπες εδω https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ποσα+γρ+πρωτεινης+εχει+το+ασπραδι και δες 100 σελίδες που λενε αυτό που λεω εγω ! Ανεβασε μου μετα εσυ μια (1) σελίδα που να λέει αυτο που λες εσυ, οτι τα γίγας αυγα δλδ έχουν 3 γρ πρωτεΐνης το πολυ, τα κανονικά εχουν πολυ λιγότερα γρ ! Δειξε μου μια σελιδα μονο ! Ακόμη και εδω που υποτίθεται οτι γράφεις (αν γραφεις εσυ) στα λένε ακριβώς όπως στα λεω και γω, μια χαρα στα λενε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Επειδη σας βλεπω να αναλυεται το ζητημα με τα ασπραδια 4 σελιδες τωρα, να μην τολμησω να ρωτησω ποτε πως προφερεται το gif ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Το πόσα γραμμάρια πρωτεϊνης έχει ένα ασπράδι εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το πόσο μεγάλο είναι, πράγμα που ούτε εσύ, ούτε εγώ μπορούμε να μαντέψουμε με το μάτι. Γι'αυτο και γράφω και πάλι πως ο πιο ακριβής τρόπος μέτρησης είναι ανα 100γρ/ml. Ένα μικρό/μεσαίο ασπράδι μπορεί να έχει βάρος 25γρ και να έχει 2-3γρ πρωτεϊνης, ενώ ένα μεγάλο λίγο παραπάνω. Σιγά τα ωά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις