revolver1990 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε ολόκρηρο γυμναστηριο και να μην έχει 1.25 plates δλδ υμαρτον. να κουβαλάμε και plates shoulders day Έχεις κατεβάσει λίπος ε? Βλέπω Φλέβες και ίνες στους όμως. Καλά μπαλαρίσματα. Αλλάζεις τον φωτισμό/γωνίες και δείχνεις σαν άλλος άνθρωπος κυριολεκτικά, εξαφανίζονται οι κοιλιακοί 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, revolver1990 said: Έχεις κατεβάσει λίπος ε? Βλέπω Φλέβες και ίνες στους όμως. Καλά μπαλαρίσματα. Αλλάζεις τον φωτισμό/γωνίες και δείχνεις σαν άλλος άνθρωπος κυριολεκτικά, εξαφανίζονται οι κοιλιακοί προσπαθω λιγο να μεινω στα 69-70 κιλά και να ξελιπιασω λιγο. χωρίς να κάνω κατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, revolver1990 είπε Έχεις κατεβάσει λίπος ε? Βλέπω Φλέβες και ίνες στους όμως. Καλά μπαλαρίσματα. Αλλάζεις τον φωτισμό/γωνίες και δείχνεις σαν άλλος άνθρωπος κυριολεκτικά, εξαφανίζονται οι κοιλιακοί Πολύ καλός revo. Πόσα κιλά είσαι ; Πολύ λίγες μου φαίνονται οι 2700 θερμίδες για το σώμα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 μπράβο revo, σε θυμάμαι αλλιώς και έγινες άλλος! congrats! τώρα να τρως όμως ε; άσε τα cut για του χρόνου ένα τρίμηνο και over μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 40 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Πολύ καλός revo. Πόσα κιλά είσαι ; Πολύ λίγες μου φαίνονται οι 2700 θερμίδες για το σώμα σου... 73kg τώρα 32 λεπτά πριν, Demetra_ είπε μπράβο revo, σε θυμάμαι αλλιώς και έγινες άλλος! congrats! τώρα να τρως όμως ε; άσε τα cut για του χρόνου ένα τρίμηνο και over μετά Απο σήμερα άρχισα με 3000kcal Έχω ξεχάσει τι σημαίνει γλυκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ερωτηση περι τρεξιματος/cardio. αν καποιος τρεχει περι τα 10-12 χλ για την προπονηση του, μεχρι ποσες φορες την εβδομαδα μπορει να το κανει αυτο; Δεδομενου επισης οτι υπαρχουν και 2 μερες με βαρυ την εβδομαδα, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο βεβαια αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, evabb είπε Ερωτηση περι τρεξιματος/cardio. αν καποιος τρεχει περι τα 10-12 χλ για την προπονηση του, μεχρι ποσες φορες την εβδομαδα μπορει να το κανει αυτο; Δεδομενου επισης οτι υπαρχουν και 2 μερες με βαρυ την εβδομαδα, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο βεβαια αυτο. Δεν υπάρχει απάντηση γιατί εξαρτάται απο το επίπεδο του καθενός. Πχ, εγω αυτή τη στιγμή δεν τρέχω ουτε για πλακα 10 χιλίόμετρα όποτε αν εβγαίνα να τα κάνω θα επιβάρυνα τις αρθρώσεις κλπ, απο την άλλη πριν χρόνια που έτρεχα έκανα 15χλμ τη μέρα τουλάχιστον. Τέλος, εξαρτάται και τον στόχο, αν θες να γίνεις τούμπανο είναι ήδη πολλά, αν θες καλύτερο cardio είναι λίγο, αν θες να μπορείς να τρως βάφλες με μήλο και μπαστουνάκια σοκολάτας χωρίς να γίνεις γουρουνίτσα τότε εξαρτάται απο την φυσική σου κατάσταση ΥΓ: 1 τουλάχιστον ακόμη πιστεύω οτι μπορείς και λογικά και 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Δεν υπάρχει απάντηση γιατί εξαρτάται απο το επίπεδο του καθενός. Πχ, εγω αυτή τη στιγμή δεν τρέχω ουτε για πλακα 10 χιλίόμετρα όποτε αν εβγαίνα να τα κάνω θα επιβάρυνα τις αρθρώσεις κλπ, απο την άλλη πριν χρόνια που έτρεχα έκανα 15χλμ τη μέρα τουλάχιστον. Τέλος, εξαρτάται και τον στόχο, αν θες να γίνεις τούμπανο είναι ήδη πολλά, αν θες καλύτερο cardio είναι λίγο, αν θες να μπορείς να τρως βάφλες με μήλο και μπαστουνάκια σοκολάτας χωρίς να γίνεις γουρουνίτσα τότε εξαρτάται απο την φυσική σου κατάσταση ΥΓ: 1 τουλάχιστον ακόμη πιστεύω οτι μπορείς και λογικά και 2 αυτο που λες για τις αρθρωσεις ισχυει και γι αυτο προτιμω το ελλειπτικο, τα 12 χλ ειναι στο ελλειπτικο. Σιγουρα εχει διαφορα σε σχεση με το κανονικο τρεξιμο αλλα ειλικρινα με τον διαδρομο δεν τα παω καλα. Προφανως δεν εφτασα σε αυτο το νουμερο απο την μια μερα στην αλλη. Σε γενικες γραμμες προσπαθω να εχω μια διαρκεια και οταν δω οτι βγαζω ανετα αυτο το χρονικο διαστημα σε μια συγκεκριμενη αντισταση, την επομενη φορα θα ανεβασω λιγο την αντισταση προς το τελος της προπονησης πχ το τελευταιο τεταρτο. Την επομενη φορα το κανω μισαωρο κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Επειδή φαντάζομαι οτι ο στόχος σου είναι απλα μια καλη φυσική κατάσταση/σώμα χωρίς υπερβολές τότε και να το βάλεις αλλη μία φορα δεν θα πάθεις κάτι αν και θα σου πρότεινα αντι να κανεις 2 φόρες βάρη να έκανες τα βάρη 3 φορές και στο τέλος απο την προπόνηση να έβαζες και λίγο ελλειπτικό την μία φόρα οποτε να έχεις πχ 2 φορες cardio - 2 βάρη - 1 βάρη + cardio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Spect~ είπε Επειδή φαντάζομαι οτι ο στόχος σου είναι απλα μια καλη φυσική κατάσταση/σώμα χωρίς υπερβολές τότε και να το βάλεις αλλη μία φορα δεν θα πάθεις κάτι αν και θα σου πρότεινα αντι να κανεις 2 φόρες βάρη να έκανες τα βάρη 3 φορές και στο τέλος απο την προπόνηση να έβαζες και λίγο ελλειπτικό την μία φόρα οποτε να έχεις πχ 2 φορες cardio - 2 βάρη - 1 βάρη + cardio καλη ιδεα. βεβαια πριν τα βαρη κανω παντα ενα δεκαλεπτο ζεσταμα στο ελλειπτικο, αλλα οκ δεν πιανεται για cardio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, evabb είπε καλη ιδεα. βεβαια πριν τα βαρη κανω παντα ενα δεκαλεπτο ζεσταμα στο ελλειπτικο, αλλα οκ δεν πιανεται για cardio. Είμαι κατά, το σωστό ζέσταμα για τα βάρη είναι ασκήσεις που ενεργοποιούν τους μυς που θες να γυμνάσεις χωρίς να τους πιέσεις. Για παράδειγμα όταν θελω να κάνω πάγκο αν παω και κάνω 10 λεπτά διάδρομο θα έχω ζεστάνει τα πόδια μου αλλά οχι τα βυζιά μου οπότε αντί να χάσω δέκα λεπτά έτσι παω στον πάγκο και κάνω μερικά σετάκια με σκέτη μπάρα και σταδιακά ανεβάζω μέχρι να έρθει η ώρα για τα "λειτουργικά" σετ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, evabb είπε Ερωτηση περι τρεξιματος/cardio. αν καποιος τρεχει περι τα 10-12 χλ για την προπονηση του, μεχρι ποσες φορες την εβδομαδα μπορει να το κανει αυτο; Δεδομενου επισης οτι υπαρχουν και 2 μερες με βαρυ την εβδομαδα, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο βεβαια αυτο. καμια?? οταν μπορεις να κανεις HIIT σε 15 λεπτα (π.χ. C2 rower ή stationary bike) δεν βλεπω το λογο να τρεχεις με τις ωρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, tr3quart1sta είπε καμια?? οταν μπορεις να κανεις HIIT σε 15 λεπτα (π.χ. C2 rower ή stationary bike) δεν βλεπω το λογο να τρεχεις με τις ωρες... Γιατί δεν είναι το ίδιο. ΤΟ HIIT θα σου φτιάξει αντοχή αλλα πήγαινε απο τα 15 λεπτά HIIT να τρέξεις σε ημιμαραθωνιο ή για 1 - 1.30 ωρα σερι να δεις πως δεν θα την παλεψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, tr3quart1sta είπε καμια?? οταν μπορεις να κανεις HIIT σε 15 λεπτα (π.χ. C2 rower ή stationary bike) δεν βλεπω το λογο να τρεχεις με τις ωρες... μ'αρεσει να ξεχνιεμαι με τις σκεψεις μου. Μόλις τώρα, Spect~ είπε Γιατί δεν είναι το ίδιο. ΤΟ HIIT θα σου φτιάξει αντοχή αλλα πήγαινε απο τα 15 λεπτά HIIT να τρέξεις σε ημιμαραθωνιο ή για 1 - 1.30 ωρα σερι να δεις πως δεν θα την παλεψεις προχθες ημουν 75 λεπτα στο ελλειπτικο και ουτε που ειχα λαχανιασει, μιλαγα και στο τηλεφωνο ταυτοχρονα. καπου εκει λεω, ε ειναι κοροιδια ας ανεβασω λιγο την δυσκολια. τα επομενα 15 λεπτα ενιωσα να γινεται δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billathens! Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξεκίνησα ξανά γυμναστήριο και κολύμβηση μετά από 2 χρόνια πλήρης αποχής με τις γεννήσεις και τα τρεχάματα του σπιτιού Τώρα είμαι 190 95 κιλά Κάπου - 10 κιλά συνήθως ήμουν ουν. Πέρασε σχεδόν 1 μήνας και ξεπιαστηκα,νιώθω καλά γενικά. Να προσθέσω ότι είμαι και 3μιση χρόνια χωρίς τσιγάρο. Μεγάλη διαφορά. Αρχίζω και νιώθω αδύναμος γενικά όμως + τα τρεξίματα και δουλειά και επειδη συνεχίζω να μην ξέρω για βράδυ τι να φάω και πλακωνομαι σε χαζομάρες θέλω συμβουλές περί διατροφής. *Θέλει χρόνο για όλες τις σελίδες του thread, έχει ωραία πράγματα όμως. Μπράβο. Γράφω από κινητό, ίσως η ροή αυτών που γράφω να μην είναι και ιδανική. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από billathens! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις