Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, evabb είπε

Αυτο σκεφτομουν κι εγω, οτι δλδ πρεπει να χασω κανα 3αρι κιλα ακομα να πεσω σε λιπος ενω συνεχιζω τα βαρη. Το θεμα ειναι τι ασκησεις στοχευουν αυτο το σημειο; Νιωθω οτι τα ποδια μου ειναι παρατερα γυμνασμενα σε σχεση με τα χερια και την πλατη μου (προφανως οι απειρες ωρες ελλειπτικο εκαναν τρομερη δουλεια στα ποδια). Θα πρεπει να βαλω μια μερα την εβδομαδα μονο χερια/πλατη μαλλον αλλα δεν ξερω τι; Τι να ζητησω απο τον γυμναστη στο γυμναστηριο;

Εννοω τα ψωμακια πανω απο το σουτιεν το οποιο ειναι αθλητικο και ειναι αρκετα σφιχτο αλλα ετσι πρεπει να ειναι. Ιδου και η πλατη χωρις ρουχα, χωρις τιποτα. Οι φωτογραφιες ειναι ασφαλεις για δουλεια 😋

Απόκρυψη περιεχομένων

xwMpaj.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

VZj1D4.jpg

Συνεχιζω να μην βλεπω κατι ασχημο πχ ψωμακια στη πλατη σου. Προσωπικα το 1,64 58.5 κιλα ειναι ηδη αρκετο. Δε φταιει οτι εχεις υψηλο λιπος. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος θα σου προτεινα να βάλεις στοχο 3 κιλά μυϊκά. Δηλαδη να προσεγγισεις τα 61.5 οποτε θα "γραμμωσεις" στον ογκο. Προσωπική άποψη πάντα. Δεν εχει νοημα να χάνεις συνεχώς γιατι ο οργανισμος θα χάνει και λιπος και μυς αρα θα φαινεσαι ολοένα και πιο "μικρη" ηδη εισαι μικροκαμωμένη. Οχι με την κακή έννοια. Μια κοπελα στο γυμναστηριο την εβλεπες εκανε γυμναστικη ετρωγε σωστα με σκοπο να χασει λιπος στο τέλος εγινε σανιδα. 

Για μένα δεν χάνεται έτσι το λιπος. Θα πρέπει για να βελτιώσεις την εικονα σου να δοκιμάσεις να βάλεις στοχο τα 3 μυϊκά κιλά εκ των οποιων τα 2 θα ειναι κιλά και το 1 λίπος. Άρα εστω οτι τωρα εισαι 1.64 58.5 κιλα 25% λιπος δηλαδη ας πουμε 25 κιλά λιπος χοντρικα τοτε εισαι 33.5 κοκκαλα και μυς. Αν χάσεις 3 ακομα κιλά θα χάσεις 2 κιλά λιπος και 1 κιλο μύ. Αρα 23 κιλα λιπος και 32.5 τα υπόλοιπα θα φαινεσαι μικροτερη. 

Μετα απο μια φάση ογκου θα εισαι 26 κιλά λιπος και 35.5 κοκκαλα και μυς. Θα φαινεσαι μεγαλυτερη. Τι αυξηθηκε περισσοτερο και ποτε θα δειχνεις καλυτερα; :) 

Ο μονοζυγος ειναι φοβερη άσκηση. Προσωπικά θα προτεινα πολυαρθρικές ασκησεις διοτι ανεβάζουν την αυξητική ορμονη λογω του οτι δουλευουν ταυτοχρονα περισσοτερες της μιας άρθρωσης. 

Επιπροσθετα στη φάση του ογκου θέλεις εκτος απο υπερθερμιδικο πλεονασμα και προοδευτική επιβάρυνση. Δηλαδη αν εσυ σημερα κάνεις 4 ελξεις στο μονοζυγο την επομενη εβδομάδα πρέπει να κάνεις 5 και να το σημειώσεις. Παρομοια και στις άλλες ασκησεις. Προσεξε τους κανονες ασφαλειας

1. Ζεσταμα (Τσεκαρε το βιντεάκι του Jeremy Ethier για τους στροφεις, το στροφικο πέταλο αποτελειται απο τον υπερακανθιο τον υπακανθιο τον ελάσσων στρογγυλο και τον υποπλατιο πρεπει να τους γυμνασεις ολους γιατι θα τους ζορισεις μετά σε βασικες ασκησεις)

2. Σωστη εκτέλεση

3. Οχι κιλά που δεν μπορεις να ελέγξεις.

Αν φας τραυματισμο η φάση ογκου θα διακοπει και θα χάσεις το στοχο σου. Ειναι κάτι που κάθε σοβαρος γυμναστηριακιας απευχεται να πάθει. 

Για μενα παντα η φαση του ογκου ειναι η πιο σημαντικη φαση σε μια περιοδο προετοιμασιας , ασχετα τον στοχο να κατεβεις σε αγωνες ή να βγεις στη παραλια , να αποκτησεις αντοχη κτλπ ο καθενας δουλευει για δικο του σκοπο γιατι αυτη ειναι που θα σε κανει να δεις αποτελεσμα στο σωμα σου. Σε αυτη τη φάση το σώμα αναπτύσσεται η φάση της υποθερμιδικης διατροφης ειναι για μενα σε 2 περιπτώσεις

α) Αν θέλεις να "καθαρισεις" και να δειξεις αυτα που έφτιαχνες ολο το χειμώνα

β) Αν θέλεις να πέσεις κάτω και μετά να τα παρεις σωστα ναι αλλα αυτο γινεται οταν πχ εισαι 1.64 65 κιλά οχι 1.64 58 κιλά να γινεις ποσο δηλαδη 55... θα εισαι σαν νανος και μπορει να απογοητευτεις. Μπορει να τα παρατησεις τοτε και να επανέλθεις στη κακή μάσα να ξαναπαχυνεις και να ξαναχάνεις μετά και ολο αυτο θα γινεται ένας φαυλος κυκλος χωρις να αντιληφθεις την ουσια του γυμναστηριου δηλαδη τον ογκο. Προσωπικές αποψεις πάντα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα παθω νευρικο κλωνισμο ετσι και δω 61 κιλα στην ζυγαρια συν οτι φοβαμαι οτι απλα θα τα κανω σκατα και απλα θα βαλω 3 κιλα λιπος. Δεν εχω personal trainer ουτε να με συμβουλευει ουτε να μου δειχνει ασκησεις. Μονη μου παω στο γυμναστηριο και μονη μου ερχομαι. Τις τελευταιες μερες δε, κοντευω να τρελαθω. Πεφτω σε εκατοστα και κιλα ενω τρωω οτι βρω μπροστα μου (εξου και τα ρουχα που κατεληξαν στα σκουπιδια).

Επεξ/σία από evabb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evabb είπε

θα παθω νευρικο κλωνισμο ετσι και δω 61 κιλα στην ζυγαρια συν οτι φοβαμαι οτι απλα θα τα κανω σκατα και απλα θα βαλω 3 κιλα λιπος. Δεν εχω personal trainer ουτε να με συμβουλευει ουτε να μου δειχνει ασκησεις. Μονη μου παω στο γυμναστηριο και μονη μου ερχομαι. Τις τελευταιες μερες δε, κοντευω να τρελαθω. Πεφτω σε εκατοστα και κιλα ενω τρωω οτι βρω μπροστα μου (εξου και τα ρουχα που κατεληξαν στα σκουπιδια).

Ειναι δικο σου θέμα τι θα κάνεις.Εγω απλά σου έγραψα την παγιδα που πέφτει κοσμος, προσπαθει να χάνει συνεχώς κιλά γιατι έτσι νομιζει οτι θα χάσει λιπος. Το προβλημα βεβαια δεν ειναι το λιπος το οποιο πάντα θα υπάρχει , δεν ειναι αυτο το προβλημα σου. Το προβλημα ειναι η εικονα που δεν σ αρεσει. Κανεις δεν μένει κάτω απο 7-8-10% λιπος για πολυ διοτι ειναι και επικινδυνο. Άλλοι ανησυχουν για τους κοιλιακους ενω δεν έχουν ώμους στηθος πλάτη και χέρια για αυτο και δεν τους αρέσει η εικονα τους. Δεν μπαινουν ποτέ στην φάση του ογκου να την βελτιώσουν παρα θέλουν να πέφτουν συνεχως στο τέλος μένουν στάσιμοι φοβουμενοι την φάση του ογκου και απλα το ξαναριχνουν στο αναρχο φαγητο ξαναπαχαινουν (οχι σωστα) και φτου και απο την αρχή. Αν δεν μπεις σε φάση ογκου να παχυνεις σωστά δεν θα δεις αποτελεσμα οποιο και αν ειναι το νουμερο στη ζυγαριά σου. Οπως ειπε και ενας μερικες σελιδες πριν , η ζυγαρια ειναι απλα ένα νουμερο. 

Κανεις μας δεν ειχε προσωπικο γυμναστή. Εγω δεν ειχα, μονος μου έψαξα, στο γυμναστηριο κανεις δεν θα ενδιαφερθει για σενα και ας έχουν υποκριτικά χαμογελα και δηθεν ευγενειες. Ειναι κριμα αλλα ετσι ειναι ο κοσμος υποκριτικος τις πιο πολλές φορές. Στο παιζει φιλος αλλα δεν τον νοιάζει αν εσυ τραυματιστεις και δεν ξαναπάς. Να χαρω εγω φιλιές :) μονο σε ενα απλο γυμναστηριο πάω που ξέρω τον ιδιοκτητη και οποτε τον ρωτάω μου λέει και γενικα ενδιαφέρεται και ο ιδιος. Αυτα τα γυμναστηρια με τις κοπελιτσες που έχουνε βάλει να μοιράζουν χαμογελα στον αντρικο πληθυσμο και να καλοπιάνουν κοσμο για να έρχεται ειναι μάπα. Η ουσια ειναι η παρακολουθηση των αθλουμενων που δεν υπάρχει :) αν εγω πάθω κάποια ζημιά επειδη εκτελω τις άρσεις θανατου σαν μπουφος και εσυ δεν το βλέπεις ή δεν ενδιαφέρεσαι δεν θα με σώσει η καλησπεροκαλημέρα σου ουτε οι χαριτωμενιές του στυλ που εισαι τι κανεις κτλπ :) 

Εσυ εχεις παθει αυτο ακριβως που σου λέω, εισαι ηδη μικροκαμωμένη και αν πέσεις και αλλο απλα θα γινεις και άλλο. Θα σε τσατισει και θα αρχισεις το άναρχο φαγητο. Μετα απο καιρο πάλι θα ξαναμπεις στο τρυπάκι και φτου και απο την αρχή. Φαυλος κύκλος.

Στο γυμναστηριο δεν υπάρχει μονο η φάση της διαιτας υπάρχει και η συντηρηση και ο ογκος. Καταρχην για να κανεις σοβαρη προπονηση πρέπει να τρώς. Κανε ενα κοπο μερικες σελιδες πισω και δες ποσοτητες απο φαγητα που έβαζα. 4 γεμάτα - μεγάλα γευματα οπωσδηποτε. Σημερα έβραζα μισο πακετο ρυζι το οποιο αποτελει τον υδατάνθρακα των 2 κυριων γευμάτων μου μαζι με 200γρ κοτοπουλάκι. Το πρωι έφαγα 150γρ κουάκερ. 50γρ καρυδια , 30γρ μέλι , 120γρ μπανανα , 50γρ φυστικοβουτυρο , 4 φέτες ψωμι ολικής , 300γρ γιαουρτι. Σημερα δεν έχω προπονηση αλλα δεν έχει σημασια. Η μάσα ειναι σταθερή. Φάε να δεις προκοπη :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Magic_Nature said:

Κανεις δεν μένει κάτω απο 7-8-10% λιπος για πολυ διοτι ειναι και επικινδυνο.

Πορφανώς, εδώ μιλάμε για γυναίκα όμως. Κάτω απο 15% πιθανώς θα έχει θέμα όπως και να έχει λόγω ορμονών. 

10 minutes ago, Magic_Nature said:

Καταρχην για να κανεις σοβαρη προπονηση πρέπει να τρώς. Κανε ενα κοπο μερικες σελιδες πισω και δες ποσοτητες απο φαγητα που έβαζα. 4 γεμάτα - μεγάλα γευματα οπωσδηποτε. Σημερα έβραζα μισο πακετο ρυζι το οποιο αποτελει τον υδατάνθρακα των 2 κυριων γευμάτων μου. Το πρωι έφαγα 150γρ κουάκερ. 50γρ καρυδια , 30γρ μέλι , 120γρ μπανανα , 50γρ φυστικοβουτυρο , 4 φέτες ψωμι ολικής. Σημερα δεν έχω προπονηση αλλα δεν έχει σημασια. Η μάσα ειναι σταθερή. Φάε να δεις προκοπη :D 

Το βασικό θέμα είναι οτι μπερδεύεις ποσότητες του Χ ανθρώπου (υποθέτω άντρα) με του Ψ ατόμου (γυναίκας). Επίσης τα τυχαία νούμερα δεν λένε τίποτα. Για τον Φώτη π.χ. που είναι κτήνος, αυτά είναι πρωινό. Για εμένα μπορεί να είναι το 70% της μέρας μου, για την Ευα και κάθε εύα είναι το 150%

Μην μπερδεύεις το τι κάνεις εσύ με το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι

Επεξ/σία από j0hnn1e
  • Like 2

1 ώρα πριν, evabb είπε

Πεφτω σε εκατοστα και κιλα ενω τρωω οτι βρω μπροστα μου (εξου και τα ρουχα που κατεληξαν στα σκουπιδια).

Ναι αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται!  

Θα προσπαθήσεις να κάνεις αυτό που σου είπε η μαργαρίτα, θα προσέξεις δηλαδή η διατροφή σου να μην είναι ότι να ναι αλλά φουλ σε πρωτεΐνη όποτε χάνοντας κάνα κιλακι να 'καθαρίσει' λίγο το λίπος εκεί που θέλεις αλλά να κρατήσεις κ όσο μπορείς την μυική σου μάζα!  Μπόλικο αλλά καλό φαΐ λοιπόν. 

Όσο για ασκήσεις πέρα από την κλασικές τις πλάτης θα δώσεις πολύ βάση και στις εκτάσεις ώμων με αλτηρες, και ναι φυσικά μπορείς μια μέρα να γυμνάζεις μόνο την πλάτη και τα χέρια σου! 

Την δευτέρα θα γυμνάζεις την πλάτη και τα χέρια σου, Την τρίτη το στήθος και τους  ώμους σου  και την τέταρτη τα πόδια μόνα τους! Την πέμπτη που θα έχει περάσει το 48 ώρο αποκατάστασης μπορούμε να ξανάγυμνάσουμε τα χέρια κ την πλάτη μας! 

• Like 3

4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ειναι δικο σου θέμα τι θα κάνεις.Εγω απλά σου έγραψα την παγιδα που πέφτει κοσμος, προσπαθει να χάνει συνεχώς κιλά γιατι έτσι νομιζει οτι θα χάσει λιπος. Το προβλημα βεβαια δεν ειναι το λιπος το οποιο πάντα θα υπάρχει , δεν ειναι αυτο το προβλημα σου. Το προβλημα ειναι η εικονα που δεν σ αρεσει. Κανεις δεν μένει κάτω απο 7-8-10% λιπος για πολυ διοτι ειναι και επικινδυνο. Άλλοι ανησυχουν για τους κοιλιακους ενω δεν έχουν ώμους στηθος πλάτη και χέρια για αυτο και δεν τους αρέσει η εικονα τους. Δεν μπαινουν ποτέ στην φάση του ογκου να την βελτιώσουν παρα θέλουν να πέφτουν συνεχως στο τέλος μένουν στάσιμοι φοβουμενοι την φάση του ογκου και απλα το ξαναριχνουν στο αναρχο φαγητο ξαναπαχαινουν (οχι σωστα) και φτου και απο την αρχή. Αν δεν μπεις σε φάση ογκου να παχυνεις σωστά δεν θα δεις αποτελεσμα οποιο και αν ειναι το νουμερο στη ζυγαριά σου. Οπως ειπε και ενας μερικες σελιδες πριν , η ζυγαρια ειναι απλα ένα νουμερο. 

Κανεις μας δεν ειχε προσωπικο γυμναστή. Εγω δεν ειχα, μονος μου έψαξα, στο γυμναστηριο κανεις δεν θα ενδιαφερθει για σενα και ας έχουν υποκριτικά χαμογελα και δηθεν ευγενειες. Ειναι κριμα αλλα ετσι ειναι ο κοσμος υποκριτικος τις πιο πολλές φορές. Στο παιζει φιλος αλλα δεν τον νοιάζει αν εσυ τραυματιστεις και δεν ξαναπάς. Να χαρω εγω φιλιές :) μονο σε ενα απλο γυμναστηριο πάω που ξέρω τον ιδιοκτητη και οποτε τον ρωτάω μου λέει και γενικα ενδιαφέρεται και ο ιδιος. Αυτα τα γυμναστηρια με τις κοπελιτσες που έχουνε βάλει να μοιράζουν χαμογελα στον αντρικο πληθυσμο και να καλοπιάνουν κοσμο για να έρχεται ειναι μάπα. Η ουσια ειναι η παρακολουθηση των αθλουμενων που δεν υπάρχει :) αν εγω πάθω κάποια ζημιά επειδη εκτελω τις άρσεις θανατου και εσυ δεν το βλέπεις μετά τι να σε κάνω :) 

Εσυ εχεις παθει αυτο ακριβως που σου λέω, εισαι ηδη μικροκαμωμένη και αν πέσεις και αλλο απλα θα γινεις και άλλο. Θα σε τσατισει και θα αρχισεις το άναρχο φαγητο. Μετα απο καιρο πάλι θα ξαναμπεις στο τρυπάκι και φτου και απο την αρχή. Φαυλος κύκλος.

Στο γυμναστηριο δεν υπάρχει μονο η φάση της διαιτας υπάρχει και η συντηρηση και ο ογκος. Καταρχην για να κανεις σοβαρη προπονηση πρέπει να τρώς. Κανε ενα κοπο μερικες σελιδες πισω και δες ποσοτητες απο φαγητα που έβαζα. 4 γεμάτα - μεγάλα γευματα οπωσδηποτε. Σημερα έβραζα μισο πακετο ρυζι το οποιο αποτελει τον υδατάνθρακα των 2 κυριων γευμάτων μου. Το πρωι έφαγα 150γρ κουάκερ. 50γρ καρυδια , 30γρ μέλι , 120γρ μπανανα , 50γρ φυστικοβουτυρο , 4 φέτες ψωμι ολικής. Σημερα δεν έχω προπονηση αλλα δεν έχει σημασια. Η μάσα ειναι σταθερή. Φάε να δεις προκοπη :D 

Εχεις απολυτο δικιο σε ολα.  Λοιπον αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να μιλησω με την διατροφολογο μου και να της πω οτι μπαινω κανονικα σε διατηρηση και οτι στοχευω αργα και σταθερα σε αυξηση της μυικης μαζας με ιδανικα διατηρηση του τωρινου βαρους.Το προβλημα μου ομως ειναι οτι επειδη η συνενοηση θα γινει μεσω ιντερνετ κι οχι απο κοντα, δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλει σωστα τις θερμιδες της διατροφης. Οπως ειπα και πιο πανω τις τελευταιες μερες ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου. Μιλαμε για μπισκοτα, σοκολατες καθημερινα (μην φανταστεις τεραστιες ποσοτητες) συν οτι στις μεριδες που μου εχει γραψει πολλα πραγματα τα ετρωγα σε διπλασια ποσοτητα. Και εχασα βαρος. Χθες το πρωι ημουν 57,8 κιλα και 24,6% BF (προφανως δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο το νουμερο, μια φτηνη ζυγαρια εχω). Δεν ξαναπαω για αεροβιο, πλεον τρομαξα. Απο θεμα γυμναστικης θα ζητησω να μου αλλαξουν ισως καποιες ασκησεις και να στοχευσουμε λιγο πιο πολυ στα χερια και στην πλατη και να μου μαθουν σιγα σιγα να κανω pull ups αν και φοβαμαι λιγο μιας και εχω μεγαλη μυωπια και δεν εχω ιδιαιτερη δυναμη στα χερια.

3 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Πορφανώς, εδώ μιλάμε για γυναίκα όμως. Κάτω απο 15% πιθανώς θα έχει θέμα όπως και να έχει λόγω ορμονών. 

Το βασικό θέμα είναι οτι μπερδεύεις ποσότητες του Χ ανθρώπου (υποθέτω άντρα) με του Ψ ατόμου (γυναίκας). Επίσης τα τυχαία νούμερα δεν λένε τίποτα. Για τον Φώτη π.χ. που είναι κτήνος, αυτά είναι πρωινό. Για εμένα μπορεί να είναι το 70% της μέρας μου, για την Ευα και κάθε εύα είναι το 150%

Δεν θα φτιάξω εγω τα νουμερα του καθενος εννοειται. Δεν ειμαι πέρσοναλ :) 

Εγω της έδωσα μια κατευθυνση για να ψάξει. 

6 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

ναι σιγουρα οταν ειδα να γραφει 150γρ βρωμη σκεφτηκα οτι δεν παιζει να το τελειωσω αυτο το μπολ ακομα κι αν το παλευω ολη μερα.

Έχει κάποια dip/pull-up assisted μηχανήματα σε ορισμένα γυμναστήρια, θα σε βοηθήσει αυτό. 

Εαν όχι, στόχευσε σε 1 σωστό pull-up. Εαν δεν μπορείς να βγάλεις 1 και έχεις γυμναστή τριγύρω, ζήτα να σε βοηθήσει ελάχιστα με το να στηρίζει τα πόδια όταν ανεβαίνεις. Σιγά σιγά θα ανέβεις σε δύναμη/αντοχή και θα φτιάξει η πλάτη

6 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ναι αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται!  

Θα προσπαθήσεις να κάνεις αυτό που σου είπε η μαργαρίτα, θα προσέξεις δηλαδή η διατροφή σου να μην είναι ότι να ναι αλλά φουλ σε πρωτεΐνη όποτε χάνοντας κάνα κιλακι να 'καθαρίσει' λίγο το λίπος εκεί που θέλεις αλλά να κρατήσεις κ όσο μπορείς την μυική σου μάζα!  Μπόλικο αλλά καλό φαΐ λοιπόν. 

Όσο για ασκήσεις πέρα από την κλασικές τις πλάτης θα δώσεις πολύ βάση και στις εκτάσεις ώμων με αλτηρες, και ναι φυσικά μπορείς μια μέρα να γυμνάζεις μόνο την πλάτη και τα χέρια σου! 

Την δευτέρα θα γυμνάζεις την πλάτη και τα χέρια σου, Την τρίτη το στήθος και τους  ώμους σου  και την τέταρτη τα πόδια μόνα τους! Την πέμπτη που θα έχει περάσει το 48 ώρο αποκατάστασης μπορούμε να ξανάγυμνάσουμε τα χέρια κ την πλάτη μας! 

νομιζω οτι ετρωγα οτι να ναι για τον απλουστατο λογο οτι οι μεριδες που μου εχει βγαλει η διατροφολογος δεν καλυπτουν επ ουδενη τις αναγκες μου αυτη την στιγμη.

Για να καταλαβεις, εξω εχει 0° βαθμους, αυτοκινητο δεν εχω οποτε παντου παω με τα ποδια και συγκοινωνιες. Στην δουλεια μου (καθηγητρια) στην καλυτερη των περιπτωσεων ειμαι απλα ορθια αλλιως κοβω βολτες στην αιθουσα που δεν εχει και την καλυτερη θερμανση (αυριο εχω 5 ωρες επιτηρηση aka 5 ωρες περπατημα). Περα απο αυτο ανεβοκατεβαινω 2 οροφους πανω απο 10 φορες την μερα ή παω απο το ενα κτηριο στο αλλο. Πολλες φορες χρειαζεται να περπατησω 15+ λεπτα μεσα στο κρυο μεχρι να βγω στο μετρο. 2-3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο βαρη (μου ηθελα και ελλεπτικο τρομερα μου προχθες) και στο σπιτι ολο και κατι θα κανω να μαζευω απο δω κι απο κει γτ ειμαι και ψυχωτικη με την ταξη. Την πνευματικη δουλεια δεν την εχω βαλει καν μεσα.  Ποσες θερμιδες καιω δεν εχω ιδεα.

8 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Έχει κάποια dip/pull-up assisted μηχανήματα σε ορισμένα γυμναστήρια, θα σε βοηθήσει αυτό. 

Εαν όχι, στόχευσε σε 1 σωστό pull-up. Εαν δεν μπορείς να βγάλεις 1 και έχεις γυμναστή τριγύρω, ζήτα να σε βοηθήσει ελάχιστα με το να στηρίζει τα πόδια όταν ανεβαίνεις. Σιγά σιγά θα ανέβεις σε δύναμη/αντοχή και θα φτιάξει η πλάτη

Ειλικρινα δεν βγαζω ουτε 1 ουτε καν μισο. Ισα που λυγιζει ελαχιστα ο αγκωνας και σκεφτομουν οτι μαλλον πρεπει να εχω καποιον να με πιασει απο τον κωλο και να με σηκωνει 😂 το οποιο μου φαινεται τοσο αξιο χλεβασμου....

Αν εχει οντως μηχανημα θα ειναι καλα για να δυναμωσω σιγα σιγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, evabb είπε

Εχεις απολυτο δικιο σε ολα.  Λοιπον αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να μιλησω με την διατροφολογο μου και να της πω οτι μπαινω κανονικα σε διατηρηση και οτι στοχευω αργα και σταθερα σε αυξηση της μυικης μαζας με ιδανικα διατηρηση του τωρινου βαρους.Το προβλημα μου ομως ειναι οτι επειδη η συνενοηση θα γινει μεσω ιντερνετ κι οχι απο κοντα, δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλει σωστα τις θερμιδες της διατροφης. Οπως ειπα και πιο πανω τις τελευταιες μερες ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου. Μιλαμε για μπισκοτα, σοκολατες καθημερινα (μην φανταστεις τεραστιες ποσοτητες) συν οτι στις μεριδες που μου εχει γραψει πολλα πραγματα τα ετρωγα σε διπλασια ποσοτητα. Και εχασα βαρος. Χθες το πρωι ημουν 57,8 κιλα και 24,6% BF (προφανως δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο το νουμερο, μια φτηνη ζυγαρια εχω). Δεν ξαναπαω για αεροβιο, πλεον τρομαξα. Απο θεμα γυμναστικης θα ζητησω να μου αλλαξουν ισως καποιες ασκησεις και να στοχευσουμε λιγο πιο πολυ στα χερια και στην πλατη και να μου μαθουν σιγα σιγα να κανω pull ups αν και φοβαμαι λιγο μιας και εχω μεγαλη μυωπια και δεν εχω ιδιαιτερη δυναμη στα χερια.

Μπορεις να το κανεις και μονη σου μεσω myfitnesspal θα του βαλεις δεδομενα και θα σου βγαλει θερμιδες μετα θα γράφεις καθε μέρα τις θερμιδες , και θα ζυγιζεσαι μια φορα την εβδομαδα το πρωι μετα την τουαλετα ετσι θα βλεπεις αν αυτο που κανεις εχει αποτελεσμα. Αν οχι αυξησε 100-200. Στο γυμναστηριο οπως σου εγραψα και πριν παιζει τεράστιο ρολο το ζέσταμα. Μετά πάει η εκτέλεση εγω έτσι την πάτησα και με ταλαιπωρει που και που τενοντιτιδα απο παλιά λάθος εκτελεση την οποια δεν έδειξε κανεις σε ενα γυμναστηριο με 5-6 γυμναστες. Οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι τι να λεμε , κάθονται και κουτσομπολευουν με τον καθενα και δεν προσεχουν εστω αυτους που βλεπουν οτι ενδιαφερονται. Με χάσανε απο πελάτη. 

Μην βιάζεσαι πηγαινε κάθε φορά γυμναστηριο με στοχο να μαθαινεις κάθε φορά ΜΙΑ άσκηση βάζοντας ελάχιστα κιλά. Μολις μάθεις 6-7 βασικές ασκησεις (δεν θές παραπανω) θα εισαι έτοιμη. Δεν σε βιαζει κάτι. Εκτος και αν θες να κατεβεις σε αγώνες :P 

ΥΓ Σοκολατα εφαγα πριν 10 μερες περιπου μπισκοτα δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να φαω. :( 

2 ώρες πριν, evabb είπε

Οι φωτογραφιες ειναι ασφαλεις για δουλεια 😋

Kαλά που το είπες γιατί είχα ενδοιασμούς στο να τις ανοίξω

:ρρρ

Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε

Μπορεις να το κανεις και μονη σου μεσω myfitnesspal θα του βαλεις δεδομενα και θα σου βγαλει θερμιδες μετα θα γράφεις καθε μέρα τις θερμιδες , και θα ζυγιζεσαι μια φορα την εβδομαδα το πρωι μετα την τουαλετα ετσι θα βλεπεις αν αυτο που κανεις εχει αποτελεσμα. Αν οχι αυξησε 100-200. Στο γυμναστηριο οπως σου εγραψα και πριν παιζει τεράστιο ρολο το ζέσταμα. Μετά πάει η εκτέλεση εγω έτσι την πάτησα και με ταλαιπωρει που και που τενοντιτιδα απο παλιά λάθος εκτελεση την οποια δεν έδειξε κανεις σε ενα γυμναστηριο με 5-6 γυμναστες. Οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι τι να λεμε , κάθονται και κουτσομπολευουν με τον καθενα και δεν προσεχουν εστω αυτους που βλεπουν οτι ενδιαφερονται. Με χάσανε απο πελάτη. 

Μην βιάζεσαι πηγαινε κάθε φορά γυμναστηριο με στοχο να μαθαινεις κάθε φορά ΜΙΑ άσκηση βάζοντας ελάχιστα κιλά. Μολις μάθεις 6-7 βασικές ασκησεις (δεν θές παραπανω) θα εισαι έτοιμη. Δεν σε βιαζει κάτι. Εκτος και αν θες να κατεβεις σε αγώνες :P 

αυτο ειναι το προγραμμα που κανω χωρισμενο σε τρια μικρα κυκλικα.

ZD3HPd.png
APxkOD.png
WR7JJ3.png

squats κανω κανονικα με ελευθερη μπαρα (20 kg μπαρα + 5kg, στο smith machine ειχα φτασει τα 38 συνολικα)

one arm side row 9kg

Buterfly 6kg x2

sumo stance kettle ball 12 kg

Lunge με βαρακια 6kg x 2

triceps καταφερα τα 5 κιλα βαρακια σημερα

biceps καταφερα τα 6 κιλα βαρακια σημερα

αν και το προγραμμα ειναι καλο, νομιζω οτι στα χερια υστερει καπως. Γι αυτο θελω να χωσω μια μερα σκετα χερια και πλατη/στηθος.

6 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Kαλά που το είπες γιατί είχα ενδοιασμούς στο να τις ανοίξω

:ρρρ

Καλυτερα fail safe

Εγώ βλέπω μία ωραία πλάτη που με αρκετή γυμναστική θα γίνει και το δυνατό σου σημείο. Ανοίγει ωραία και δείχνει δυνατή. Μάλλον τρόπο που την βλέπεις πρέπει να αλλάξεις

• Like 2

3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Εγώ βλέπω μία ωραία πλάτη που με αρκετή γυμναστική θα γίνει και το δυνατό σου σημείο. Ανοίγει ωραία και δείχνει δυνατή. Μάλλον τρόπο που την βλέπεις πρέπει να αλλάξεις

Ισως με κρινετε πολυ πιο αντικειμενικα ολοι εδω. θα δω πως μπορω να αρχισω τα pull ups

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...