Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, evabb είπε

😱😱😱😱 καψτε τον στην πυρα!

Αντάλλαζα εύκολα 3 χρονια ουτε μια τενοντιτιδα χωρις να φάω γλυκά ή πιτσες. Εύκολα. Υπογραφω την συμφωνια αυτην την στιγμή. 

Με τον διάβολο των πιτογυρων. Ας ΈΡΘΕΙ να διαπραγματευτούμε. Ας μου κοψει και το μέλι. Μπορουμε να σκληρυνουμε ακομη περισσοτερο την διατροφη. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Υπάρχει καμιά καλή γνώμη για γυμναστήριο Θεσσαλονίκη Ανατολικά; Αλλιώς με βλέπω να καταλήγω στο gymnasium της Μπότσαρη λόγω χαμηλής τιμής αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο

Ρε σεις το φόαμ ρόλερ για ποιους μύες το χρησιμοποιείτε?

Αγόρασα πέρυσι ένα με μεγάλη διάμετρο και αρκετά άγρια δόντια αλλά έχω καταλήξει να το χρησιμοποιώ σπάνια και μόνο για τα μπούτια, άντε και καμιά γάμπα.

Δεν βολεύει καθόλου λέμε, πιο πολύ γυμναστική κάνω προσπαθώντας να το πατήσω πάνω μου παρά όταν σηκώνω τις μπάρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ρε σεις το φόαμ ρόλερ για ποιους μύες το χρησιμοποιείτε?

Αγόρασα πέρυσι ένα με μεγάλη διάμετρο και αρκετά άγρια δόντια αλλά έχω καταλήξει να το χρησιμοποιώ σπάνια και μόνο για τα μπούτια, άντε και καμιά γάμπα.

Δεν βολεύει καθόλου λέμε, πιο πολύ γυμναστική κάνω προσπαθώντας να το πατήσω πάνω μου παρά όταν σηκώνω τις μπάρες

Σχεδόν παντού, εκτός από μέση. Γάμπες, γλουτιαίους, μηριαίους, τετρακέφαλους, φτερά-ωμοπλάτη, μέσον πλάτης και στήθος. 

Επεξ/σία από Musclemar
  • Like 2
  • Thanks 1

Πως το πατάς στην ωμοπλάτη σου?

Εγώ γενικά έχω θέμα με κάποιους συγκεκριμένους μύυες που πιάνονται πολύ εύκολα, και οι διατάσεις είτε είναι δύσκολες είτε δεν επαρκούν. Τραπεζοειδείς άνω και κάτω μοίρα, και υποακάνθιο (ο μυς στην πίσω μεριά της μασχάλης).

Αυτούς πως διάλο τους πατάω με το μεγάλο ρόλερ μόνος μου?

Επίσης γιατί όχι στην μέση, για τα κόκαλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ γενικά έχω θέμα με κάποιους συγκεκριμένους μύυες που πιάνονται πολύ εύκολα, και οι διατάσεις είτε είναι δύσκολες είτε δεν επαρκούν. Τραπεζοειδείς άνω και κάτω μοίρα, και υποακάνθιο (ο μυς στην πίσω μεριά της μασχάλης).

Όχι στην μέση,σπονδυλική στήλη ,ζημιά στους σπόνδυλους.

Για εκεί που θέλεις μπαλάκι. Όσο πιο μικρό και σκληρό τόσο πιο στοχευμένη η πίεση. Κόντρα στον τοίχο η ξάπλα στο χαλί.

Αν ζορίζεις στο gym υποκάνθιο και τους 2 στρογγυλούς όλη η πάνω πλάτη και η αυχενική μοίρα την ακούει εξ επαγωγής.

Για αυτό ξανά για χιλιοστή φορά καλό ζέσταμα στους στροφείς

15C37D3F-5045-479A-80E9-3A17FE07CD5E.jpeg

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 2

6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Για ωμοπλάτη θα είσαι κάπως στο πλάι και προς ανάσκελα, ή εντελώς ανάσκελα και ρολάρεις άνω πλάτη με τα χέρια σου να σε αγκαλίαζουν κάπως. 

Για την πίσω μεριά της μασχάλης που λες, που είναι πολύ σύνηθες, είτε θα πάρεις μπαλάκι lacrosse ή θα ρολάρεις τα φτερά από πλαϊνή θέση (πολύ επίπονο). 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Musclemar είπε

Στέλνουν Ελλάδα;

Έχει décathlon λέει και στην Ελλάδα (εκτός Αθηνών) . Από εκεί στέλνουν λογικά. Χτυπά στο Google décathlon Greece. 

9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Γάμπες, πέλματα, μηροι πίσω και πλάι. Έχω και ένα μικρό πραγματάκι https://www.decathlon.be/fr/p/main-de-massage-4-boules/_/R-p-12148?mc=8305772&c=VIOLET

για πιο στοχευμενα σημεία και μεγαλύτερη πίεση. Πάντως νιώθω τρομερή διαφορά σήμερα. 

Επεξ/σία από evabb
  • Like 1

Ακόμα και με μπαλάκι του τένις μπορείς να κάνεις δουλειά, Για να μην μου φεύγει και στον τοίχο αν δεν θέλω να το κάνω ξαπλωμένος το βάζω μέσα σε ένα καλσόν το οποίο κρατάω από μπροστά για να το βάζω στο ύψος που θέλω

Έχω foam roller, έχω μπαλάκια αλλά με έχουν βολέψει πολύ για την πάνω πλάτη και αυτά: https://peaksupps.co.uk/products/peanut-shaped-massage-ball (στην τύχη το κατάστημα δεν τα έχω πάρει από εκεί), βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη.

4 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Για εκεί που θέλεις μπαλάκι. Όσο πιο μικρό και σκληρό τόσο πιο στοχευμένη η πίεση. Κόντρα στον τοίχο η ξάπλα στο χαλί.

Αν ζορίζεις στο gym υποκάνθιο και τους 2 στρογγυλούς όλη η πάνω πλάτη και η αυχενική μοίρα την ακούει εξ επαγωγής.

Αυτο ακριβώς. 

5 ώρες πριν, TEOKOS είπε

1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Αυτο ακριβώς. 

Μα η κύρια γυμναστική που κάνω αυτό τον καιρό στην πλάτη και πάνω, είναι οι στροφείς, και αυτοί είναι που δημιουργούν το πιάσιμο :wacko:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Μα η κύρια γυμναστική που κάνω αυτό τον καιρό στην πλάτη και πάνω, είναι οι στροφείς, και αυτοί είναι που δημιουργούν το πιάσιμο :wacko:

Κατεβασε κιλά. Ζητα απο κάποιον που ξέρει να σου δειξει την άσκηση που θέλεις να κάνεις. Μαλλον την εκτελεις λάθος και κατα μεγαλο ποσοστο μπλέκονται μυες που δεν θα έπρεπε. 

Για κάποιους οργανισμους η αυξηση της δυναμης δεν πρέπει να γινεται με μεγάλο ρυθμο. Χθες εκανα πάγκο. Σημερα νιώθω ένα ελαφρυ χαϊδεμα-ενοχλησουλα στον αριστερο ωμο (ελασσων στρογγυλο) και στον υπακανθιο (το νιωθω κανα μηνα αυτο) σαν πιάσιμο σαν κουραση. Το κολπο ειναι απλο δεν θα ανεβασω αλλα κιλά. Προς το παρον. 

Αφου εκανα ζεσταμα και εκτελεσα σωστα την ασκηση ο επομενος κανονας ειναι δεν σηκωνεις κιλά που δεν μπορεις να ελέγξεις. οι 3 κανονες

1. Ζεσταμα

2. Σωστη εκτέλεση

3. Οχι κιλά που δεν μπορεις να ελέγξεις.

Απλό. 

https://imgur.com/a/g3OL36G

Πηρα και μια δεστρα για επικονδυλιτιδα , με κράτησε άψογα. 10ΕΥΡΏ.

Για τον υπακάνθιο που έγραψα νομιζω κιολας γιατι η ενοχληση ειναι σχεδον κάτω απο τον αυχένα, διπλα βασικά. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...