Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gntgrx είπε

Καλησπέρα παιδιά.

@evabbΈχεις καλή σωματοδωμή. Δούλεψε αρκετά με strength training και mobility και θα με θυμηθείς σε 33 χρόνια. Eπένδυσε στο μέλλον σου. 

Ευχαριστώ αλλά γιατί 33 χρόνια συγκεκριμένα; 

16 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ισχιο - μέση 

Γονατα 

Διάλεξα μια άσκηση απο κάθε βιντεο και επισης κάνω και σκαλοπατάκια 15 για κάθε ποδι επι 4 σέτ. (Έχω βρει ενα ξυλινο κουτι στο γυμναστηριο και ανεβοκατεβαινω εκει) 

αρα πριν ξεκινησεις οποιαδηποτε άσκηση καθισματων ή και άρσεων θανατου θέλεις 10 λεπτά ζέσταμα το λιγοτερο. 

Aρα καλύπτουμε τον 1ο κανονα ασφαλειας που λέει για το ζέσταμα. 

Εκτελούμε σωστά την άσκηση και άρα καλύπτουμε και τον 2ο κανόνα ασφάλειας για την σωστή εκτέλεση 

ο 3ος κανονας λέει να μην βάζουμε κιλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε που ειναι και ο τελευταιος κανονας του ανωτερω βίντεο. Το οποιο δειχνει την άψογη εκτελεση ενος καθισματος. 

Με αυτους τους 3 κανονες ασφαλειας θα κάνεις καθισματα μέχρι να φτάσεις 90 χρονων και δεν θα έχεις ποτε προβλημα. 

Αυτό που λέει για το compression της μέσης στο βίντεο με τρόμαξε λίγο. Μικρή έκανα μπαλέτο και κάναμε μία άσκηση που κρατιέσαι ελαφρά από μια κουπαστή και αρχίζεις να κατεβαίνεις προς τα πίσω. Μόνο ο κορμός. Σχεδόν ξαπλώνεις στον αέρα ενώ τα πόδια πατάνε κάτω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι έχω κάνει στην μέση μου. 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evabb είπε

Ευχαριστώ αλλά γιατί 33 χρόνια συγκεκριμένα; 

Αυτό που λέει για το compression της μέσης στο βίντεο με τρόμαξε λίγο. Μικρή έκανα μπαλέτο και κάναμε μία άσκηση που κρατιέσαι ελαφρά από μια κουπαστή και αρχίζεις να κατεβαίνεις προς τα πίσω. Μόνο ο κορμός. Σχεδόν ξαπλώνεις στον αέρα ενώ τα πόδια πατάνε κάτω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι έχω κάνει στην μέση μου. 

Οσες σου φανουν εξεζητημένες και άβολες μην τις κάνεις. Πάρε 1-2 απο κάθε βιντεάκι και φτιάξε ενα πλάνο ζεσταματος. Σκέψου αλλοι δεν τις ξέρουν καν ή ακομα χειροτερα δεν ξέρουν καν οτι πρέπει να κάνουνε ζέσταμα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
5 ώρες πριν, evabb είπε

και πως κανεις ζεσταμα για τα squats?

Κάνοντας περισσότερα ελαφριά squats με την ίδια τεχνική που κάνεις και τα βαρύτερα. Και ζεσταίνεσαι  και κάνεις ingrain στον εγκέφαλό σου τα σωστά moving patterns. ΑΝ τα κάνεις σωστά. 

Όσο για τα καρπούζια , είναι απλά τα lats που έχουν πάρει λίγο και μπράβο σου. 

Τα κιλά που θες να χάσεις, όπως λέει και ο Γιάννης , ξέχνα τα. Θα και μόνο η σκέψη αυτή σε κρατάει πίσω και στο σώμα σου και στο γυμναστήριο . Πήγαινε full recomp, πέτα τη ζυγαριά και πιάσε τη μεζούρα. Τέρμα και ο καθρεφτης. 

Βραδινό. Μπριζόλα χοιρινή με ρύζι και φέτα . Γιαούρτι με μέλι. Σοκολάτα cadburry με σκληρή καραμέλα , χάλια δεν την ξαναγοράζω τη συγκεκριμμένη

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Κάνοντας περισσότερα ελαφριά squats με την ίδια τεχνική που κάνεις και τα βαρύτερα. Και ζεσταίνεσαι  και κάνεις ingrain στον εγκέφαλό σου τα σωστά moving patterns. ΑΝ τα κάνεις σωστά. 

Όσο για τα καρπούζια , είναι απλά τα lats που έχουν πάρει λίγο και μπράβο σου. 

Τα κιλά που θες να χάσεις, όπως λέει και ο Γιάννης , ξέχνα τα. Θα και μόνο η σκέψη αυτή σε κρατάει πίσω και στο σώμα σου και στο γυμναστήριο . Πήγαινε full recomp, πέτα τη ζυγαριά και πιάσε τη μεζούρα. Τέρμα και ο καθρεφτης. 

Βραδινό. Μπριζόλα χοιρινή με ρύζι και φέτα . Γιαούρτι με μέλι. Σοκολάτα cadburry με σκληρή καραμέλα , χάλια δεν την ξαναγοράζω τη συγκεκριμμένη

οταν κανω squats κοιταζομαι σε δυο καθρεφτες ταυτοχρονα (οσο γινεται) απο την μια να μην φευγουν τα γονατα μπροστα κι απο την αλλη η μπαρα να ανεβοκατεβαινει στην ιδια ακριβως ευθεια.

οποτε τα καρπουζια τα κραταμε δλδ. Εχω αρκετο λιπος στην πλατη (εκει το βαζω πρωτα πρωτα και στα μπρατσα) οποτε δεν ξερω τι κανουν οι μυες της πλατης μου. Στις φωτογραφιες παντως δεν εκανα flex  γιατι λεω δεν εχω και τπτ να δειξω. Ειχα αραιωσει και τις επισκεψεις στο γυμναστηριο τις τελευταιες εβδομαδες λογω φορτου εργασιας οποτε και καλα ειμαι να λεω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

οταν κανω squats κοιταζομαι σε δυο καθρεφτες ταυτοχρονα (οσο γινεται) απο την μια να μην φευγουν τα γονατα μπροστα κι απο την αλλη η μπαρα να ανεβοκατεβαινει στην ιδια ακριβως ευθεια.

οποτε τα καρπουζια τα κραταμε δλδ. Εχω αρκετο λιπος στην πλατη (εκει το βαζω πρωτα πρωτα και στα μπρατσα) οποτε δεν ξερω τι κανουν οι μυες της πλατης μου. Στις φωτογραφιες παντως δεν εκανα flex  γιατι λεω δεν εχω και τπτ να δειξω. Ειχα αραιωσει και τις επισκεψεις στο γυμναστηριο τις τελευταιες εβδομαδες λογω φορτου εργασιας οποτε και καλα ειμαι να λεω.

Δεν κοιτάζεσαι σε κανένα καθρέφτη , δεν ασχολείσαι που πάνε τα γόνατα και δεν κοιτάς καμία μπάρα. Λίπος στην πλάτη 8 χρόνια σε γυμναστήρια, μόνο εσένα άκουσα, μάλλον το μπερδεύεις με κάτι άλλο όπως traps ώμους και lats που παίρνουν σχετικά εύκολα.

Το μόνο που κοιτάς είναι να περνάς τον παράλληλο, να είναι σε φυσική θέση η πλάτη σου και σταθερή γωνία κατά τη διάρκεια της άσκησης και το βάρος να κατανέμεται ισόποσα στο πέλμα σου . 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, evabb είπε

συμβουλή ξεκίνα να βγάζεις βίντεο κ στο διάλειμμα να βλέπεις την φόρμα σου.

Το κεφάλι κ ο αυχένας γενικότερα παίζουν ρολο στην σωστή φόρμα.

Επίσης το να κοιτάς τον καθρέφτη για να διορθώσεις το επόμενο ρεπ προσωπικά θεωρώ πως δεν εχει νόημα. Πιστεύω πως πρέπει να βλέπεις ολο το σετ κ να εχεις ολοκληρωμένη γνώμη που να στοχεύεις.

Ενα βημα την φορά.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε

Δεν κοιτάζεσαι σε κανένα καθρέφτη , δεν ασχολείσαι που πάνε τα γόνατα και δεν κοιτάς καμία μπάρα. Λίπος στην πλάτη 8 χρόνια σε γυμναστήρια, μόνο εσένα άκουσα, μάλλον το μπερδεύεις με κάτι άλλο όπως traps ώμους και lats που παίρνουν σχετικά εύκολα.

Το μόνο που κοιτάς είναι να περνάς τον παράλληλο, να είναι σε φυσική θέση η πλάτη σου και σταθερή γωνία κατά τη διάρκεια της άσκησης και το βάρος να κατανέμεται ισόποσα στο πέλμα σου . 

'Η λιπος ειναι αυτο στην πλατη ή πολυ δερμα ενα απο τα δύο. το πιανω κανονικα με το χερι, ο μυς δεν τσιμπιεται.

9 λεπτά πριν, bilya είπε

συμβουλή ξεκίνα να βγάζεις βίντεο κ στο διάλειμμα να βλέπεις την φόρμα σου.

Το κεφάλι κ ο αυχένας γενικότερα παίζουν ρολο στην σωστή φόρμα.

Επίσης το να κοιτάς τον καθρέφτη για να διορθώσεις το επόμενο ρεπ προσωπικά θεωρώ πως δεν εχει νόημα. Πιστεύω πως πρέπει να βλέπεις ολο το σετ κ να εχεις ολοκληρωμένη γνώμη που να στοχεύεις.

Ενα βημα την φορά.

αυτη ειναι καλη ιδεα. οντως ειναι δυσκολο να κοιτιεμαι στον καθρεφτη ολη την ωρα ή να κοιταω τα γονατα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gntgrx είπε

5,5 km @ 225W Airbike

To εξηγείς λίγο αυτό; Κάνεις 5.5km "καρφωμένος" στα 225W, από την αρχή ως το τέλος; Για πόση ώρα; (βασικά, πώς αντέχεις; 😱)

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

9001731424286.jpgπηρα πριν λιγο αυτον τον χημο και οπως βλεπεται γραφει οτι ειναι με κρενμπερι,ρασμπερι,μπλουπερι λεω ε ωραιος θα ναι θα χει και βιταμινες, γυρναω πισω και διαβαζω οτι περιεχει 5%κρανμπερι,4,5%ρασμπερι και 0,5% !!!! μπλουμπερι. θα τρελαθουμε τελειως !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, katman2000 είπε

9001731424286.jpgπηρα πριν λιγο αυτον τον χημο και οπως βλεπεται γραφει οτι ειναι με κρενμπερι,ρασμπερι,μπλουπερι λεω ε ωραιος θα ναι θα χει και βιταμινες, γυρναω πισω και διαβαζω οτι περιεχει 5%κρανμπερι,4,5%ρασμπερι και 0,5% !!!! μπλουμπερι. θα τρελαθουμε τελειως !

Ποσο τον πληρωσες? Ξερεις ποσο κανεις ενας φυσικο χυμος απο αυτα  εξω να τον παραγγειλεις ?

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ποσο τον πληρωσες? Ξερεις ποσο κανεις ενας φυσικο χυμος απο αυτα  εξω να τον παραγγειλεις ?

ναι αλλο λεω ειναι παραπλανητικος ο τιτλος,γραψε χυμος μυλου που περιεχει και τα εν λογω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler

Αντε χρόνια πολλά τουμπανιαρηδες και ντου όλοι στα μελομακάρονα για όγκο,  3 κιλά το λιγότερο θα βάλω !

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/12/2019 στις 9:46 ΜΜ, OneWaySystem είπε

Εσεις στολίσατε ?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αντε χρόνια πολλά τουμπανιαρηδες, και ντου όλοι στα μελομακάρονα για όγκο,  3 κιλά το λιγότερο θα βάλω !

Παιζεις άνετα μπαλιτσα με μελομακάρονα βρώμης. Και δεν τσιτάρεις ουτε μια μέρα στο προγραμμα σου :D 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Παιζεις άνετα μπαλιτσα με μελομακάρονα βρώμης. Και δεν τσιτάρεις ουτε μια μέρα στο προγραμμα σου :D 

😱😱😱😱 καψτε τον στην πυρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...