Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, evabb είπε Ρε παιδιά, άμα βγάλω φωτογραφία στο γυμναστήριο (που έχει καλούς καθρέφτες) θα με πουν ψωναρα; Βγαλε ρε ,στους αντρες ειναι γελοιο χαχαχα (αν και ολοι το εχουμε κανει ) στις γυναικες περναει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ε αφού το λες. Δεν το έχω γενικά με τις selfies οπότε δεν ξέρω πότε είναι επιτρεπτό και πότε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, evabb είπε Ρε παιδιά, άμα βγάλω φωτογραφία στο γυμναστήριο (που έχει καλούς καθρέφτες) θα με πουν ψωναρα; Πάντα κάτι θα έχουν να πουν όποτε κάνεις αυτό που θες χωρίς να σε απασχολούν τα υπόλοιπα. 16 λεπτά πριν, evabb είπε Ε αφού το λες. Δεν το έχω γενικά με τις selfies οπότε δεν ξέρω πότε είναι επιτρεπτό και πότε όχι. Επιτρεπτό είναι όταν έχεις κωλάρα, στις άλλες περιπτώσεις είναι κατακριτέο και θα πρέπει να διώκεται ποινικά, και θανατική ποινή για τις χοντρές με yoga pants.. ΥΓ: προφανώς και αστειεύομαι αλλα όντως οι χοντρές δεν πρέπει να φοράνε yoga pants! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ε αφού ποστάρουν όλοι τα πρωινά τους, να και το δικό μου: Καφές με γλυκαντικό, άσπρο τσάι σκέτο. Σύνολο: 2-3 kcal. Intermittent fasting για πάντα και κρίμα που δεν το ξεκίνησα πολύ νωρίτερα. Και ναι, το κάνουν πολλοί αθλητές, ακόμα και bodybuilders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Εννοείται όχι. Πάμε πρωινό. Σέικερ πρωτεινης με νερό, τοστακι διπλή γαλοπούλα τυρί, γιαούρτι στραγιστο πλήρες,πολυβιταμινη, μαγνησιο ζινκ, κρεατινη, μύκητες σε χάπι, μπανάνα , καφές. Γρήγορα πράγματα Ζύγιζε τα όμως, γιατί μας αφήνεις στο σκοτάδι... Θέλουμε συνδυασμούς, γραμμάρια, γιατί προτιμάς αυτό και όχι το άλλο, τα πάντα στο φως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Πάντα κάτι θα έχουν να πουν όποτε κάνεις αυτό που θες χωρίς να σε απασχολούν τα υπόλοιπα. Επιτρεπτό είναι όταν έχεις κωλάρα, στις άλλες περιπτώσεις είναι κατακριτέο και θα πρέπει να διώκεται ποινικά, και θανατική ποινή για τις χοντρές με yoga pants.. ΥΓ: προφανώς και αστειεύομαι αλλα όντως οι χοντρές δεν πρέπει να φοράνε yoga pants! Define χοντρή με BMI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, evabb είπε Define χοντρή με BMI Το BMI ειναι μια μαλακια και μιση.. Στα γρήγορα our result suggests you areobese 30.1 18.5 25 30 Healthy weight range for your height: 53.5kg - 72.2kg Αν με εχεις δει σε φωτογραφια/βιντεο σιγουρα obese δε με λες.. Για τις χοντρες (που εννοειται οτι ισχυει και για αντρες, μιλαμε για χοντρα ατομα που το να φορανε ενα τετοιο ρουχο ειναι αντιαισθητικο. Δεν ισχυει μονο για yoga pants αλλα και για αλλα ρουχα γιατι οπως και να χει δεν ειναι ολα τα σωματα για ολα τα ρουχα ειτε μας αρεσει ειτε οχι και δεν εχει να κανει με τους χοντρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Spect~ είπε Το BMI ειναι μια μαλακια και μιση.. Στα γρήγορα our result suggests you areobese 30.1 18.5 25 30 Healthy weight range for your height: 53.5kg - 72.2kg Αν με εχεις δει σε φωτογραφια/βιντεο σιγουρα obese δε με λες.. Για τις χοντρες (που εννοειται οτι ισχυει και για αντρες, μιλαμε για χοντρα ατομα που το να φορανε ενα τετοιο ρουχο ειναι αντιαισθητικο. Δεν ισχυει μονο για yoga pants αλλα και για αλλα ρουχα γιατι οπως και να χει δεν ειναι ολα τα σωματα για ολα τα ρουχα ειτε μας αρεσει ειτε οχι και δεν εχει να κανει με τους χοντρους Εσύ είσαι σφιχτης 😛 λογικό είναι να μην σε περιγράφει σωστά το BMI. Για τον μέσο άνθρωπο όμως είναι ένας μικρός μπούσουλας για να έχει μια γενική ιδέα πόσο χάλια είναι η κατάστασή του. Δώσε έστω BF% που θεωρείται χοντρή. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από evabb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε Εσύ είσαι σφιχτης 😛 λογικό είναι να μην σε περιγράφει σωστά το BMI. Για τον μέσο άνθρωπο όμως είναι ένας μικρός μπούσουλας για να έχει μια γενική ιδέα πόσο χάλια είναι η κατάστασή του. Δώσε έστω BF% που θεωρείται χοντρή. Το BMI οπως και η ζυγαρια ειναι λαθος μπουσουλας για ολους. Ειδικα για το ΜΟ που δεν εχει ιδεα παει γυμναστηριο με περιφερεια 60εκ και μπουτια 25εκ και ειναι 55κιλα και μετα απο λιγο καιρο βλεπει στη ζυγαρια να λεει 58κιλα και λεει α παχυνα σταματαω τα βαρη ενω η περιφερεια και τα μπουτια εχουν πεσει.. Ειναι βλακειες ολα αυτα.. Τα νουμερα τυχαια. Δεν υπαρχει καποιο στανταρ για τον χοντρο, ο καθε ενας δειχνει διαφορετικα, επισης μπορεις να παρεις 2 κοπελες με ιδιο BF και απλα η μια να φαινεται "ασχημα" γιατι εχει σωμα αχλαδι ενω η αλλη να φαινεται νορμαλ επειδη ειναι μοιραμενο ομοιομορφα. Γενικα μην ψαχνεις να βρεις καποια φορμουλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Το BMI οπως και η ζυγαρια ειναι λαθος μπουσουλας για ολους. Ειδικα για το ΜΟ που δεν εχει ιδεα παει γυμναστηριο με περιφερεια 60εκ και μπουτια 25εκ και ειναι 55κιλα και μετα απο λιγο καιρο βλεπει στη ζυγαρια να λεει 58κιλα και λεει α παχυνα σταματαω τα βαρη ενω η περιφερεια και τα μπουτια εχουν πεσει.. Ειναι βλακειες ολα αυτα.. Τα νουμερα τυχαια. Δεν υπαρχει καποιο στανταρ για τον χοντρο, ο καθε ενας δειχνει διαφορετικα, επισης μπορεις να παρεις 2 κοπελες με ιδιο BF και απλα η μια να φαινεται "ασχημα" γιατι εχει σωμα αχλαδι ενω η αλλη να φαινεται νορμαλ επειδη ειναι μοιραμενο ομοιομορφα. Γενικα μην ψαχνεις να βρεις καποια φόρμουλα. Καλά ότι πεις. Θα βάλω τις selfies μου εδώ σε λίγο να μου πείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Foam roller κάνει για DOMS σε στήθος - lats; Βαρέθηκα να γυμνάζω άνω σώμα Δευτέρα και να πονάω μέχρι την Παρασκευή (σήμερα έκανα πόδια οπότε τις επόμενες 2 μέρες θα πονάω full body). Ωραίο είναι να ανεβαίνουν τα νούμερα αλλά γαμιέται να είσαι πιασμένος συνέχεια. Ο δάσκαλος θα πει να ξανακάνω τη μεθεπόμενη μέρα την ίδια μυική ομάδα για να φύγει το πιάσιμο. Ισχύει, παλιότερα που γύμναζα upper-lower 2 φορές τη βδομάδα DOMS δεν είχα αλλά ούτε και πρόοδο. Οπότε αυτή η επιλογή δεν παίζει, γι αυτό σκέφτηκα foam rollers. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτές μου όμως οπότε δώστε καμια ιδέα πριν πάρω σερί τα βιντεάκια στο γιουτουμπι. Εύα, πάνω από 35% BF σε άντρα και 40% σε γυναίκα μιλάμε για χοντρό (αν και έχω υπάρξει 35% αλλά χοντρό δε με έλεγες, κοκαλιάρη γκαστρωμένο όμως σίγουρα). Ο Στέφανος έχει δίκιο ότι το ΒΜΙ πάσχει καθώς τους πολύ γυμνασμένους τους δείχνει χοντρούς οπότε ναι μεν στο μέσο πληθυσμό είναι μπούσουλας αλλά γενικά οχι. Βέβαια ενίοτε ούτε το BF αρκεί αφού όταν σκεφτόμαστε "χοντρό" σκεφτόμαστε και "πλαδαρό" αλλά είναι πολλοί powerlifters που πιθανόν να θεωρούνται χοντροί αλλά είναι θηρία δύναμης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Foam roller κάνει για DOMS σε στήθος - lats; Βαρέθηκα να γυμνάζω άνω σώμα Δευτέρα και να πονάω μέχρι την Παρασκευή (σήμερα έκανα πόδια οπότε τις επόμενες 2 μέρες θα πονάω full body). Ωραίο είναι να ανεβαίνουν τα νούμερα αλλά γαμιέται να είσαι πιασμένος συνέχεια. Ο δάσκαλος θα πει να ξανακάνω τη μεθεπόμενη μέρα την ίδια μυική ομάδα για να φύγει το πιάσιμο. Ισχύει, παλιότερα που γύμναζα upper-lower 2 φορές τη βδομάδα DOMS δεν είχα αλλά ούτε και πρόοδο. Οπότε αυτή η επιλογή δεν παίζει, γι αυτό σκέφτηκα foam rollers. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτές μου όμως οπότε δώστε καμια ιδέα πριν πάρω σερί τα βιντεάκια στο γιουτουμπι. Δεν αρκούν οι διατάσεις για το στήθος? 3 φορές από 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά συνήθως για να μην πιαστεί τίποτα, με την προυπόθεση να είναι μυς που είναι εύκολο να του κάνεις διάταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Περιμενω την ετυμηγορια. 1,64 υψος, 58,5 κιλα και 25% BF Λεω να χασω 3,5 κιλα ακομα μπας και πεσουν λιγο τα μπρατσα και δειχνω λιγοτερο σαν πωλητης καρπουζιων. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, evabb είπε Περιμενω την ετυμηγορια. 1,64 υψος, 58,5 κιλα και 25% BF Λεω να χασω 3,5 κιλα ακομα μπας και πεσουν λιγο τα μπρατσα και δειχνω λιγοτερο σαν πωλητης καρπουζιων. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απόκρυψη περιεχομένων ουυυ χοντρηηηηηη! Βγαλε ΤΩΡΑ τα κολαν!! σε πειραζω για την προηγουμενη συζητηση ε; μην το παρεις στραβα. Μια χαρα εισαι, παραμενουν οι μπουταρες, με την καλη εννοια.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Πωλητής καρπουζιών λέει... Καλό! Αλλά καμία σχέση. Πρέπει να έρθεις στη λαϊκή μας να δεις πωλήτριες καρπουζιών για να χεις μέτρο σύγκρισης. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να χάσεις κιλά εκτός κι αν έχεις στόχο τα ανορεκτικά μοντέλα. Στη θέση σου θα έκανα recomp κι όχι διατροφή μείωσης βάρους. (ακόμα γελάω με το πωλήτρια καρπουζιών, κυρίως γιατί μου έφερες μα συγκεκριμένη στο νου, ε ρε να φας σφαλιάρα απ' αυτήν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις