Magic_Nature Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, evabb είπε Η ζάχαρη είναι γλυκόζη και φρουκτόζη ενωμένες. Άρα αυτή την ίδια ζάχαρη έχει το μέλι https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sucrose Προφανώς δεν είναι το ίδιο να φας μια μπανάνα και το να φας 5 κουταλάκια μέλι! Εγω τρώω και τα δύο χωρις κανενα προβλημα. Και καμια διαφορά. Εκτος και αν μιλάμε για αγώνες που κοβεις και τα 2 και παιζεις μονο με πράσινο μήλο. Αλλα εδω κάποιοι δεν έχουν ουτε τα βασικά θα πάμε στα συνθετα; δεν τους χρειάζονται τα συνθετα αν πρωτα δεν μάθουν τα βασικά. Και στον ογκο έτρωγα και μια μπάρα μετά με χαρουπι - φυστικοβουτυρο και μέλι μέσα α και κανέλα. Θερμιδες δεν θα πάρεις απο το μαρούλι ή το κοτοπουλο. Οσο και να φας και 1 κιλό να φάς. Εκτος και αν δεν έχεις δοκιμάσει αυτη τη διαδικασια οποτε πάσο. Εγω την έχω δοκιμάσει και δεν έκανα ουτε κοιλιά που λένε ααα θα φάς μέλι .... άαα θα φάς μακαρονια. Ναι θα φάω. Γιατι θέλω να βάλω κιλά. Με το μπροκολο και το μαρουλι και τα χορτα κιλά δεν μπαινουνε. Σορρυ. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εγω τρώω και τα δύο χωρις κανενα προβλημα. Και καμια διαφορά. Εκτος και αν μιλάμε για αγώνες που κοβεις και τα 2 και παιζεις μονο με πράσινο μήλο. Αλλα εδω κάποιοι δεν έχουν ουτε τα βασικά θα πάμε στα συνθετα; δεν τους χρειάζονται τα συνθετα αν πρωτα δεν μάθουν τα βασικά. Και στον ογκο έτρωγα και μια μπάρα μετά με χαρουπι - φυστικοβουτυρο και μέλι μέσα α και κανέλα. Θερμιδες δεν θα πάρεις απο το μαρούλι ή το κοτοπουλο. Οσο και να φας και 1 κιλό να φάς. Εκτος και αν δεν έχεις δοκιμάσει αυτη τη διαδικασια οποτε πάσο. Εγω την έχω δοκιμάσει και δεν έκανα ουτε κοιλιά που λένε ααα θα φάς μέλι .... άαα θα φάς μακαρονια. Ναι θα φάω. Γιατι θέλω να βάλω κιλά. Με το μπροκολο και το μαρουλι και τα χορτα κιλά δεν μπαινουνε. Σορρυ. Σαφώς και το να αποκλείεις τελείως κάποια τρόφιμα ή χειρότερα ολους τους υδατάνθρακες ή τα λιπαρά είναι λάθος. Προφανώς ανάλογα με τους στόχους σου πρέπει να τρως συγκεκριμένες αναλογίες. Απλά το να φας πχ 400 θερμίδες από κρέας και 400 θερμίδες από μακαρόνια δεν είναι το ίδιο και το σώμα το καταλαβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2ο γεύμα (δεκατιανο) https://imgur.com/a/fu6M5Hw ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : 100gr παξιμάδι , 25γρ καρυδια , 50γρ φυστικοβουτυρο , 15γρ χαρουπομελο ΘΕΡΜΙΔΕΣ 850 ( 720 απο πριν + 850 -> 1570) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 100 (120 απο πριν + 100 -> 220) ΠΡΩΤΕΙΝΗ 16 ( 33 απο πριν + 16 -> 49) δεν συμπεριλαμβανεται η πρωτεινη απο το παξιμάδι. ΛΙΠΑΡΑ 44 ( 12 απο πριν + 44 -> 66) Ως εδω θα μου πει κάποιος ρε μεγαλε ωραια μας τα γραφεις αλλα .... πολυ λιγη πρωτεινη .... γιατι έτσι. Προσωπικα δεν βιάζομαι μπορω να έχω 60γρ πρωτεινη στο μεσημεριανο απο κοτοπουλο και αλλα 30γρ το βράδυ επισης απο κοτοπουλο ή ροφημα. Οποτε πιάσαμε τα 110-130γρ την ημέρα τα οποια χρει΄ζεται ένας μέσος γυμνασμενος άνθρωπος ο οποιος δεν ειναι 95-100 κιλα πρησμένος με μυς πάνω του και θελει να κατεβει σε αγωνες αυτο το γραφω επειδη επικρατει γενικα μια υστερια στο τι συμπληρωμα θα πάρει κάποιος με το που πατήσει σε γυμναστηριο. Ακομα δεν μάθανε να τρώνε , δεν μάθανε τις βασικές ασκησεις αλλα ας σκάσουμε μυτη με το σέικερ για να δειξουμε οτι κάτι κάνουμε! Και φυσικα ένα καρο αχρειαστες λεπτομέρειες μικροσκοπικοτατες για τις τροφές οι οποιες και πάλι σου χάνουν χρονο απο το δάσος και οχι το δέντρο. Προσωπικα πιστευω οτι τα 2 παραπανω γευματα ειναι πραγματικα τουρμπο για να πάει κάποιος για προπονηση στις 2 και μιση. Τωρα ειναι 1 και 10 εντάξει μην μας έρθει πάνω το παξιμάδι στις άρσεις θανατου δεν λέει περιμενουμε λιγο. 220γρ υδατάνθρακα φιλε σπας ρεκορ στο πάγκο, ο υδατανθρακας θα σηκώσει τα κιλά! 24 λεπτά πριν, evabb είπε Σαφώς και το να αποκλείεις τελείως κάποια τρόφιμα ή χειρότερα ολους τους υδατάνθρακες ή τα λιπαρά είναι λάθος. Προφανώς ανάλογα με τους στόχους σου πρέπει να τρως συγκεκριμένες αναλογίες. Απλά το να φας πχ 400 θερμίδες από κρέας και 400 θερμίδες από μακαρόνια δεν είναι το ίδιο και το σώμα το καταλαβαίνει. Αποκλειω ολα τα κρουασαν και τις πιτσες και τα πιτογυρα και τα πατατάκια! Πατατακια πρέπει να έχω να φάω κανα χρονο , πιτσες πιτογυρα ειπαμε κανα 7μηνο , κρουασαν το ιδιο. Οποτε δεν πιστευω οτι θα με χαλάσει το μέλι. Τωρα το να πηγαινει κάποιος κάθε βδομάδα και να τρώει τη μιση ταβέρνα και μετά το μισο ζαχαροπλαστειο επειδη ειναι "μερα cheat" πιστευω του κάνει περισσοτερο κακο απο το να βαλει 10-20γρ μέλι στο φαγητο του το πρωι και 100γρ μακαρονια στο βραδινο του. Ναι στο βραδινο του. Εισαι στον ογκο θέλεις απλα να πιάσεις τις θερμιδες πρέπει απλα να φάς. Πιστευω η λογικη του "δεν τρωμε υδατανθρακα το βράδυ" επειδη ο υδατανθρακας ειναι κατι κακο και θα χάσουμε τη γράμμωση μας εχει χαντακωσει αρκετους που μετά αναρωτιούνται γιατι δεν βάζουν κιλά. Και εδω σε αυτο το σημειο έρχονται οι διαφωνιες με κάποιους youtubers και εμάς που λέμε οτι δεν ειναι μονο ρυζι και πατατα η διατροφη μπορει να ειναι και μακαρονια και ψωμάκι ολικής και παξιμάδι (οχι ολα μαζι κάθε μέρα ένα απο αυτά) και οσπρια. Εντάξει ο καθενας εχει την αποψη του. Αν νομιζεις οτι τα μακαρονια τα οσπρια και τα ψωμιά ολικης ειναι δαιμονας και θα σου βάλουνε 50γρ λιπος στην κοιλια μην τα φάς. Ειπαμε εδω δεν μιλαμε για αγωνες. Οποτε δεν υπάρχει νοημα να μπουμε σε τοσο μεγαλη λεπτομέρεια. Εδω θέλουμε ενα γυμνασμένο γραμμωμενο σχετικά σώμα να φαινονται οι ώμοι να διαγραφει το στήθος να διαγραφουν τα χέρια και η κοιλια να ειναι μικροτερη απο το θώρακα. πΙΣΤΕΥΩ ειναι εφικτο με αυτά ενα αποτελεσμα πολυ πάνω του μέσου ορου. Γιατι αν δεις τι τρωει καθε μερα ο μεσος ορος ...... τεσπα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, evabb είπε Η ζάχαρη είναι γλυκόζη και φρουκτόζη ενωμένες. Άρα αυτή την ίδια ζάχαρη έχει το μέλι https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sucrose Δεν θα διαφωνήσω με την πρώτη πρόταση αλλά θα διαφωνήσω με το συμπέρασμα. ο #gntgrx θα μας διαφωτίσει σίγουρα καλύτερα αλλά άλλη η διαδικασία που ακολουθείται για την διάσπαση και απορρόφηση ενός δισακχαρίτη όπως η ζάχαρη από το πεπτικό μας σύστημα και άλλη αν τα δυο σάκχαρα που τον αποτελούν δεν είναι ενωμένα. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω αν διαφωνούμε. Για μένα ούτε το μέλι, ούτε ο βασιλικός πολτός είναι κάποια μαγική τροφή για τους ανθρώπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν θα διαφωνήσω με την πρώτη πρόταση αλλά θα διαφωνήσω με το συμπέρασμα. ο #gntgrx θα μας διαφωτίσει σίγουρα καλύτερα αλλά άλλη η διαδικασία που ακολουθείται για την διάσπαση και απορρόφηση ενός δισακχαρίτη όπως η ζάχαρη από το πεπτικό μας σύστημα και άλλη αν τα δυο σάκχαρα που τον αποτελούν δεν είναι ενωμένα. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω αν διαφωνούμε. Για μένα ούτε το μέλι, ούτε ο βασιλικός πολτός είναι κάποια μαγική τροφή για τους ανθρώπους. Προσέξτε τώρα, κουταλιά μέλι σε χλιαρό νερό με κανέλα και λεμόνι για πρωινό ρόφημα, αφήνω αυτό εδώ να υπάρχει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν θα διαφωνήσω με την πρώτη πρόταση αλλά θα διαφωνήσω με το συμπέρασμα. ο #gntgrx θα μας διαφωτίσει σίγουρα καλύτερα αλλά άλλη η διαδικασία που ακολουθείται για την διάσπαση και απορρόφηση ενός δισακχαρίτη όπως η ζάχαρη από το πεπτικό μας σύστημα και άλλη αν τα δυο σάκχαρα που τον αποτελούν δεν είναι ενωμένα. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω αν διαφωνούμε. Για μένα ούτε το μέλι, ούτε ο βασιλικός πολτός είναι κάποια μαγική τροφή για τους ανθρώπους. Ο Στεφανιδης που ειναι 95-100 κιλα μυς ολοκληρος προτεινει μέλι + σταφιδες. Και ο συγκεκριμενος ξέρω οτι κανει αγωνιστική διατροφη. Επομενως το μέλι δεν θα παιξει κανενα κακο ρολο ακομη και αν ειναι φρουκτοζη και σουκραλοζη και δεν ξερω και εγω τι άλλο μια και δεν ειμαι μηχανικος τροφιμων και δεν με απασχολεί αυτη η λεπτομέρεια. Ισα ισα σου δινει και ενα boost ωστε να μη ψάχνεις μεσα στην εβδομάδα ζαχαροπλαστειο προσωπικα κάνω cheat 1 φορα τον 1.5 μήνα και το πολύ 200γρ ποσοτητα. Οχι μια οικογενειακη πιτσα οχι 10 πιτογυρα και 2 πάστες οχι 3 κρέπες ενα ταψι μουσακα και 1 κιλο παϊδάκια!!! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Δεν θα διαφωνήσω με την πρώτη πρόταση αλλά θα διαφωνήσω με το συμπέρασμα. ο #gntgrx θα μας διαφωτίσει σίγουρα καλύτερα αλλά άλλη η διαδικασία που ακολουθείται για την διάσπαση και απορρόφηση ενός δισακχαρίτη όπως η ζάχαρη από το πεπτικό μας σύστημα και άλλη αν τα δυο σάκχαρα που τον αποτελούν δεν είναι ενωμένα. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω αν διαφωνούμε. Για μένα ούτε το μέλι, ούτε ο βασιλικός πολτός είναι κάποια μαγική τροφή για τους ανθρώπους. Δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά ως προς την πέψη. Αν μιλάμε για πολυσακχαριτες υπάρχει διαφορά. 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε 2ο γεύμα (δεκατιανο) https://imgur.com/a/fu6M5Hw ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : 100gr παξιμάδι , 25γρ καρυδια , 50γρ φυστικοβουτυρο , 15γρ χαρουπομελο ΘΕΡΜΙΔΕΣ 850 ( 720 απο πριν + 850 -> 1570) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 100 (120 απο πριν + 100 -> 220) ΠΡΩΤΕΙΝΗ 16 ( 33 απο πριν + 16 -> 49) δεν συμπεριλαμβανεται η πρωτεινη απο το παξιμάδι. ΛΙΠΑΡΑ 44 ( 12 απο πριν + 44 -> 66) Ως εδω θα μου πει κάποιος ρε μεγαλε ωραια μας τα γραφεις αλλα .... πολυ λιγη πρωτεινη .... γιατι έτσι. Προσωπικα δεν βιάζομαι μπορω να έχω 60γρ πρωτεινη στο μεσημεριανο απο κοτοπουλο και αλλα 30γρ το βράδυ επισης απο κοτοπουλο ή ροφημα. Οποτε πιάσαμε τα 110-130γρ την ημέρα τα οποια χρει΄ζεται ένας μέσος γυμνασμενος άνθρωπος ο οποιος δεν ειναι 95-100 κιλα πρησμένος με μυς πάνω του και θελει να κατεβει σε αγωνες αυτο το γραφω επειδη επικρατει γενικα μια υστερια στο τι συμπληρωμα θα πάρει κάποιος με το που πατήσει σε γυμναστηριο. Ακομα δεν μάθανε να τρώνε , δεν μάθανε τις βασικές ασκησεις αλλα ας σκάσουμε μυτη με το σέικερ για να δειξουμε οτι κάτι κάνουμε! Και φυσικα ένα καρο αχρειαστες λεπτομέρειες μικροσκοπικοτατες για τις τροφές οι οποιες και πάλι σου χάνουν χρονο απο το δάσος και οχι το δέντρο. Προσωπικα πιστευω οτι τα 2 παραπανω γευματα ειναι πραγματικα τουρμπο για να πάει κάποιος για προπονηση στις 2 και μιση. Τωρα ειναι 1 και 10 εντάξει μην μας έρθει πάνω το παξιμάδι στις άρσεις θανατου δεν λέει περιμενουμε λιγο. 220γρ υδατάνθρακα φιλε σπας ρεκορ στο πάγκο, ο υδατανθρακας θα σηκώσει τα κιλά! Αποκλειω ολα τα κρουασαν και τις πιτσες και τα πιτογυρα και τα πατατάκια! Πατατακια πρέπει να έχω να φάω κανα χρονο , πιτσες πιτογυρα ειπαμε κανα 7μηνο , κρουασαν το ιδιο. Οποτε δεν πιστευω οτι θα με χαλάσει το μέλι. Τωρα το να πηγαινει κάποιος κάθε βδομάδα και να τρώει τη μιση ταβέρνα και μετά το μισο ζαχαροπλαστειο επειδη ειναι "μερα cheat" πιστευω του κάνει περισσοτερο κακο απο το να βαλει 10-20γρ μέλι στο φαγητο του το πρωι και 100γρ μακαρονια στο βραδινο του. Ναι στο βραδινο του. Εισαι στον ογκο θέλεις απλα να πιάσεις τις θερμιδες πρέπει απλα να φάς. Πιστευω η λογικη του "δεν τρωμε υδατανθρακα το βράδυ" επειδη ο υδατανθρακας ειναι κατι κακο και θα χάσουμε τη γράμμωση μας εχει χαντακωσει αρκετους που μετά αναρωτιούνται γιατι δεν βάζουν κιλά. Και εδω σε αυτο το σημειο έρχονται οι διαφωνιες με κάποιους youtubers και εμάς που λέμε οτι δεν ειναι μονο ρυζι και πατατα η διατροφη μπορει να ειναι και μακαρονια και ψωμάκι ολικής και παξιμάδι (οχι ολα μαζι κάθε μέρα ένα απο αυτά) και οσπρια. Εντάξει ο καθενας εχει την αποψη του. Αν νομιζεις οτι τα μακαρονια τα οσπρια και τα ψωμιά ολικης ειναι δαιμονας και θα σου βάλουνε 50γρ λιπος στην κοιλια μην τα φάς. Ειπαμε εδω δεν μιλαμε για αγωνες. Οποτε δεν υπάρχει νοημα να μπουμε σε τοσο μεγαλη λεπτομέρεια. Εδω θέλουμε ενα γυμνασμένο γραμμωμενο σχετικά σώμα να φαινονται οι ώμοι να διαγραφει το στήθος να διαγραφουν τα χέρια και η κοιλια να ειναι μικροτερη απο το θώρακα. πΙΣΤΕΥΩ ειναι εφικτο με αυτά ενα αποτελεσμα πολυ πάνω του μέσου ορου. Γιατι αν δεις τι τρωει καθε μερα ο μεσος ορος ...... τεσπα Δεν διαφωνώ μαζί σου. Αν μείνεις στο ένα κουταλάκι μέλι την ημέρα σαφώς και δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει μέτρο στα πάντα. Και σίγουρα καλύτερα να φας καρύδια με μέλι πάρα τσιπς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως σε έναν πιτσιρίκα 1/85 ύψος 60κιλά όρθια οδοντογλυφίδα με πακιστανικούς κοιλιακούς που παραπονιοταν ότι δεν παίρνει κιλά, του έβαλα στο πρόγραμμα για απόγευμα ένα ποτήρι (από αυτά τα φαρδιά όχι τα λεπτά) γεμάτο φουντούκια και ψύχες καρύδια ανάλατα ανακατεμένα με δυο φουλ γεμάτες κουταλιές μέλι και σε συνδυασμό με προπόνηση φόρτωσε σε δυο μήνες όσα δεν είχε φορτώσει σε δυο χρόνια! ~~~~~~~ DD σούπερ το ντουλαπάκι με τις προμήθειες πολύ δυνατό μπράβο, τις μαρμελάδες μόνο πέτα κ είσαι κομπλέ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4, αυγά μάτια, ρύζι με λαχανικά, 4 φέτες σαγανάκι γραβιέρα, 250 γρ γιαούρτι με μέλι , σαλάτα λάχανο, και ένα τσίπουρο δεκαρακι το Μοσχάτο. Γεύμα ταβέρνα το βραδινό και απλά έχω ρεκλαρει στον καναπέ μετά από μια μέρα με καθίσματα και άρσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε 4, αυγά μάτια, ρύζι με λαχανικά, 4 φέτες σαγανάκι γραβιέρα, 250 γρ γιαούρτι με μέλι , σαλάτα λάχανο, και ένα τσίπουρο δεκαρακι το Μοσχάτο. Γεύμα ταβέρνα το βραδινό και απλά έχω ρεκλαρει στον καναπέ μετά από μια μέρα με καθίσματα και άρσεις Το ρυζι ηταν καστανο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, yannis27gr είπε Είναι το πρώτο που κοιτάω όποτε βλέπω διατροφικές πληροφορίες. Σαν κάτι άλλα προϊόντα (όχι γαλακτοκομικά, γενικά μιλάω) που λένε "χωρίς συντηρητικά" κι είναι τίγκα στο αλάτι. Πάντως για γαλακτοκομικό προϊόν είναι λογική η ποσότητα αλατιού. Και πρέπει να είναι αρκετά γευστικό. Εγώ το βλέπω υπερβολικό για ένα μικρό κεσεδάκι 100γρ να έχει 1600mg νατρίου. Σκέψου ας πούμε οτι αν ένας ενήλικος έχει ανώτατο οριο τα 2500 - 3000mg τη μέρα, με ένα κεσεδάκι έχει φτάσει ήδη στο μισό. Συγκριτικά το cottage έχει περίπου 1000mg/100γρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το ρυζι ηταν καστανο ? Εννοείται όχι. Πάμε πρωινό. Σέικερ πρωτεινης με νερό, τοστακι διπλή γαλοπούλα τυρί, γιαούρτι στραγιστο πλήρες,πολυβιταμινη, μαγνησιο ζινκ, κρεατινη, μύκητες σε χάπι, μπανάνα , καφές. Γρήγορα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Εννοείται όχι. Πάμε πρωινό. Σέικερ πρωτεινης με νερό, τοστακι διπλή γαλοπούλα τυρί, γιαούρτι στραγιστο πλήρες,πολυβιταμινη, μαγνησιο ζινκ, κρεατινη, μύκητες σε χάπι, μπανάνα , καφές. Γρήγορα πράγματα Εγω μια μπανανα και τοστακι αλλα με μονα γιατι ειμαι εγκρατης και γιατι το παραγγελνω και καφε φυσικα παντα φραπε το πρωι γιατι δεν με πιανει κατι αλλο με 3,5 κουταλιες καφε,γαλα αρκετο και ελαχιστη ζαχαρη . Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Εγώ πάντως σε έναν πιτσιρίκα 1/85 ύψος 60κιλά όρθια οδοντογλυφίδα με πακιστανικούς κοιλιακούς που παραπονιοταν ότι δεν παίρνει κιλά, του έβαλα στο πρόγραμμα για απόγευμα ένα ποτήρι (από αυτά τα φαρδιά όχι τα λεπτά) γεμάτο φουντούκια και ψύχες καρύδια ανάλατα ανακατεμένα με δυο φουλ γεμάτες κουταλιές μέλι και σε συνδυασμό με προπόνηση φόρτωσε σε δυο μήνες όσα δεν είχε φορτώσει σε δυο χρόνια! ~~~~~~~ DD σούπερ το ντουλαπάκι με τις προμήθειες πολύ δυνατό μπράβο, τις μαρμελάδες μόνο πέτα κ είσαι κομπλέ! Και εγω 20-30γρ μελι καταναλωνω ημερησιως. Προχωράμε στο επομενο γευμα το οποιο θα ειναι το 3ο αλλα και το 4ο ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : 200GR μακαρονια (αβραστα πάντα γιατι βρασμενα βγαινουν 350) , 150γρ τονος σε νερο ή και σε ελαιολαδο δεν μας ενοχλει , 50γρ σάλτσα κυκνος (απο την αγαπημενη της ευας) , 20γρ λάδι , αλάτι-πιπέρι εννοειται και 100γρ σαλάτα έτοιμη (δεν την εχω βάλει τη φωτο) λάχανο καροτο , χωρισα τη ποσοτητα και την εφαγα σε 2 δοσεις. https://imgur.com/a/VuiT5yH ΘΕΡΜΙΔΕΣ 1110 (1570 απο πριν + 1110 -> 2680) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 160 ( 220 απο πριν + 160 -> 380 ) ΠΡΩΤΕΙΝΗ 40 ( 49 απο πριν + 40 -> 89) ΛΙΠΑΡΑ 22 ( 44 απο πριν + 22 -> 66) Η αληθεια ειναι οτι ως εδω ο υδατανθρακα έχει πέσει κάπως αρκετος ειδικά αν σκεφτεις οτι δεν ηταν μέρα γυμναστηριου αλλα δεν πειράζει , συνηθως ειμαι στα 320-340 την ημέρα. Και τέλος 5ο και τελευταιο γευμα της ημέρας ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : 250gr ροφημα ασπραδιου , 50γρ καρυδια και 15γρ ταχινι https://imgur.com/a/L0il43A ΘΕΡΜΙΔΕΣ 580 ( 2680 απο πριν + 580 -> 3260 ) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 16 ( 380 απο πριν + 16 -> 395) ΠΡΩΤΕΙΝΗ 36 ( 89 απο πριν + 36 -> 125) ΛΙΠΑΡΑ 40 ( 66 απο πριν + 40 -> 106) ΤΕΛΙΚΟ (ΦΑΣΗ ΟΓΚΟΥ) στοχος : 1kg / μήνα. 3260 395 125 106 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, άμα βγάλω φωτογραφία στο γυμναστήριο (που έχει καλούς καθρέφτες) θα με πουν ψωναρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις