Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, frozex είπε

λογικά σε αυτά τα γυμναστήρια θα γίνεται χαμός αλλά πόσο τυχεροί είστε που έχετε τέτοιες προσφορές στις μεγάλες πόλεις, εδώ είναι 30€ τον μήνα και αν πεις για χρόνο κανά 150 σίγουρα.

Σιγα την τυχη,για ρωτα τους τυχερους αν νιωθουν τυχεροι που σε καθε προσφορα γεμιζει το gym λες και ειναι το +soda σαββατοβραδο.

Μετα σιγαααα σιγα σπανε,για να σκασουν παλι Γεναρη να τα γ@μησουν ολα παλι για κανα 2μηνο και μετα παλι τιγκαρει το Μαιο.

Μονοι "τυχεροι" οι μετοχοι,καθως παει ο καθε ηλιθιος,γραφεται,παει 15 μερες και μετα εξαφανιζεται.

Ετσι εχουν παρει το 50ρικο και δεν εχουν φθορες στα μηχανηματα.

Αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα αυτοι που πραγματικα θελουν να γυμναστουν να στρεφονται σε πιο μικρα γυμναστηρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

30 minutes ago, Fotis13 said:

Η  συντριπτικη πλειοψηφια που εγγραφεται με αφορμη  τετοιου ειδους προσφορες, ειναι επισκεπτες του τριμηνου  και πολυ λεω.

αισιοδοξο σε βλεπω.:p .με δυο ατομα πηγα παλια gym μαζι ,στην βδομαδα τερμα.με αλλα δυο ατομα στο μηνα εκτος

• Like 1

Τυχεροί εμείς που σε επαρχίακο χωριό έχουμε 24ωρο γυμναστήριο με διπλάσια τιμή απ την ετήσια του yava. Νταξει δεν είναι τεράστιο και χλιδατο αλλά την δουλειά μας την κάνουμε 

16 λεπτά πριν, poulinos είπε

με δυο ατομα πηγα παλια gym μαζι ,στην βδομαδα τερμα.με αλλα δυο ατομα στο μηνα εκτος

Μπράβο, τους έβγαλες νοκ άουτ

8 minutes ago, TriLoBiTe said:

Μπράβο, τους έβγαλες νοκ άουτ

χαχα.δεν υπαρχεις.μπα δεν χρειαζεται να τους βγαλεις νοκ ουτ 

φευγουν μονοι τους πριν το καμπανακι.:p

• Like 1

Θέλω γνώμες για τι εξής: να μπω όγκο δλδ αύξηση μυικης μάζας ενώ έχω φτάσει στο 80% του cut που θέλω ή να συνεχίσω cut έως να γίνω κομμάτια και έπειτα βάζω μάζα; 

14 hours ago, beatshooter said:

Τυχεροί εμείς που σε επαρχίακο χωριό έχουμε 24ωρο γυμναστήριο με διπλάσια τιμή απ την ετήσια του yava. Νταξει δεν είναι τεράστιο και χλιδατο αλλά την δουλειά μας την κάνουμε 

και στην αθηνα θα βρεις συνοικιακα γυμναστηρια που δεν ειναι αλυσιδες και εχουν μεν πιο ακριβη συνδρομη αλλα καποια πραγματα ειναι καλυτερα.

• Moderators
5 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Τυχεροί εμείς που κάνουμε καλισθενικη, στα @@ μας τα γυμναστήρια ;)

Τυχεροί εμείς που πάμε γυμναστήριο, δεν έχουμε κόσμο απο εσάς που κάνετε καλισθενική!! :P

Γιάννη σε πειράζω μην το πάρεις στραβα!

Όχι και να το πάρω στραβά από σένα!

Frozex, όχι, καθόλου βάρη. Μόνο εκείνη την άσκηση που έδειξα πριν λίγες σελίδες με το kettlebell για ώμους και καρπούς. 

Στις διακοπές έφαγα και πολύ και λάθος αλλά δεν έβαλα γραμμάριο. Υποθέτω πως τόσο καιρό σε cut είχε πέσει ο μεταβολικός ρυθμος και τώρα αυξήθηκε (για αυτό και πεινάω πολύ) οπότε λογικό να μην παχύνω άμεσα. Από αύριο επιτέλους επιστροφή σπίτι και στην σωστή διατροφή.

Στις 28/8/2018 στις 10:47 ΠΜ, Fotis13 είπε

Ισχυει αυτο που ειπες    ,συμφωνω  αν και δεν μπορω να το διανοηθω .Το να χασεις ειναι παντα πιο δυσκολο .

Και μενα οταν κανω αυστηρη διατροφη να μου στριψει παει ειναι οτι   πιο δυσκολο  εχω κανει στην ζωη μου χαχα.

😯😮

Ούτε κατά διάνοια. Καμία σχέση το να χάσεις λίπος, με το να αναπτύξεις καινούρια καθαρή μυϊκή μάζα.

18 ώρες πριν, beatshooter είπε

Θέλω γνώμες για τι εξής: να μπω όγκο δλδ αύξηση μυικης μάζας ενώ έχω φτάσει στο 80% του cut που θέλω ή να συνεχίσω cut έως να γίνω κομμάτια και έπειτα βάζω μάζα; 

Φουλ καθαρός όγκος (όχι σκατολοΐδια)...γράμμωση μόνο μετά από 4 - 5 χρόνια φουλ στον όγκο, απλά για να δεις που κάθεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολόκρηρο γυμναστηριο και να μην έχει 1.25 plates δλδ υμαρτον. να κουβαλάμε και plates

shoulders day 

Screenshot_2018-08-29_at_13.16.39.png

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...