yannis27gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Tυχερεεεεε, εγω παλι αυτη την περιοδο κανω για να εξισορροπησω λιγο την διατροφικη κραιπαλη ... Αντιθέτως, κρατάω πολύ αυστηρά τη διατροφή μου ώστε να βάλω όσο το δυνατόν πιο λίγο λίπος, να χρειαστώ όσο το δυνατόν λιγότερο cut τέλη άνοιξης αλλά και να είναι πιο ομαλή η μετάβαση από τη διατροφή όγκου σε αυτή της γράμμωσης. Απορώ πώς αντέχεις 6 μήνες να τρως με την ψυχή σου και τους άλλους 6 να τη βγάζεις με ένα πράσινο μήλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, mic2mic είπε Ξέρεις σε ποιό σημείο είναι η ρήξη; Στην εξωτερική πλευρά του μηνίσκου ή και στην εσωτερική; Ο γιατρός είπε στην εξωτερική αλλά βλέποντας τις εικόνες μου φαίνεται πως είναι τόσο εκτεταμένη που πιάνει και εσωτερική και εξωτερική. Μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό καθώς δεν ξέρω να διαβάζω καλά την μαγνητική. Η εξωτερική πλευρά του μηνίσκου έχει αιμοφόρα αγγεία άρα υπάρχει πιθανότητα επούλωσης σύμφωνα με τον γιατρό, γιαυτό μου είπε να προσπαθήσουμε συντηρητικά. Άμα ήταν στην εσωτερική θα είχαμε πάει κατευθείαν για χειρουργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε Συμπληρώνω 4 μήνες όπου: α) Κάνω "μόλις" 1 προπόνηση τη βδομάδα upper body και 1 lower. Τις ενδιάμεσες μέρες της βδομάδας combo κοιλιακοί/ευλυγισία/ραχιαίοι και το ΣΚ ξεκούραση. β) Αυστηρή bodybuilderάδικη διατροφή, όπως την ανέλυσε πριν μερικα μνμ ο Τζον (με κάποιες μικρές παραλλαγές στον υδατάνθρακα). γ) Επαρκής ύπνος και μάλιστα τις σωστές ώρες (11.00-11.30 μαξ έχω ήδη κοιμηθεί). Αποτέλεσμα: +1εκ γάμπα, +3 τετρακέφαλος, +5 στήθος, +4 δικέφαλος. Απλά πράγματα. Κι ας έκλεισα τα 46 πριν μερικές βδομάδες Ωραίος φίλε! Μπράβο σου, εύχομαι καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ο γιατρός είπε στην εξωτερική αλλά βλέποντας τις εικόνες μου φαίνεται πως είναι τόσο εκτεταμένη που πιάνει και εσωτερική και εξωτερική. Μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό καθώς δεν ξέρω να διαβάζω καλά την μαγνητική. Η εξωτερική πλευρά του μηνίσκου έχει αιμοφόρα αγγεία άρα υπάρχει πιθανότητα επούλωσης σύμφωνα με τον γιατρό, γιαυτό μου είπε να προσπαθήσουμε συντηρητικά. Άμα ήταν στην εσωτερική θα είχαμε πάει κατευθείαν για χειρουργείο Σου είπε και για πιθανότητα χειρουργείου για ράμματα ή απόξεση προκειμένου να βοηθηθεί η επούλωση ή δεν παίζει κάτι τέτοιο στην περίπτωσή σου; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από mic2mic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Χμμ δεν αναφέρθηκε σε αυτό που λες οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα γινόταν σε ένα χειρουργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Χμμ δεν αναφέρθηκε σε αυτό που λες οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα γινόταν σε ένα χειρουργείο Ρωτάω επειδή κάποτε που το είχε ψάξει κάποιος γνωστός είχε καταλήξει σε ένα χειρουργείο για ράμματα, ακριβώς για να βοηθήσει την συγκόλληση. Κάτι σαν αυτό που γράφει εδώ: "Νεαροί αθλητές που έχουν χειρουργηθεί για μερική ή υφολική μηνισκεκτομή έχουν ένα ποσοστό να αναπτύξουν αρθρίτιδα αργότερα στη ζωή τους από 70%-90%. Για το λόγο αυτό πλέον, τα σύγχρονα guidelines της ESSKA δίνουν οδηγίες για συρραφή των μηνίσκων, όποτε είναι αυτό εφικτό. Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν, για τη μετέπειτα λειτουργία του γόνατος, η διατήρηση όσο μεγαλύτερης μηνισκικής μάζας μέσω της συρραφής του μηνίσκου. Επομένως, ο χειρουργός πρέπει πάντα πρώτα να έχει στο μυαλό του τη συρραφή του μηνίσκου με όλες τις διαθέσιμες τεχνικές και όχι τη μηνισκεκτομή. Ακόμα και αν κριθεί αναγκαίο να προχωρήσει σε μερική μηνισκεκτομή, πρέπει επίσης να προσπαθήσει να συρράψει έστω τμήμα του ραγέντος μηνίσκου με συνδυασμό τεχνικών (μηνισκετομή στο κατεστραμένο τμήμα και συρραφή στο κομμάτι του μηνίσκου που μπορεί να σωθεί). Εν ολίγοις, η συρραφή μηνίσκου πρέπει να έχει προβάδισμα στη διεγχειρητική απόφαση του εξειδικευμένου χειρουργού σχετικά με τη μερική μηνισκεκτομή, εφόσον βέβαια αυτό είναι δυνατό και πάντα έχοντας στο μυαλό και άλλους παράγοντες (ηλικία, μορφότυπος γόνατος, επάγγελμα ασθενούς, ποιότητα μηνισκικού ιστου κλπ.). Η απόφαση αυτή μπορεί να κοστίζει χειρουργικό χρόνο στο χειρουργό και να είναι πιο απαιτητική τεχνικά, αλλά σίγουρα μπορεί να σημαίνει την επιβίωση για πολλά χρόνια του γονατος!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ενδιαφέρον, θα το έχω υπόψην μου. Βέβαια αν ο γιατρός πει για μηνισκεκτομή δεν ξέρω πως θα το αντικρούσω σαν μη ειδικός, ή έστω ποιο στοιχείο έχω για το ότι αυτό που προτείνει δεν είναι το καταλληλότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Ενδιαφέρον, θα το έχω υπόψην μου. Βέβαια αν ο γιατρός πει για μηνισκεκτομή δεν ξέρω πως θα το αντικρούσω σαν μη ειδικός, ή έστω ποιο στοιχείο έχω για το ότι αυτό που προτείνει δεν είναι το καταλληλότερο Οκ, απλά νομίζω ότι αν υπάρχει πιθανότητα επούλωσης, σε κάποιες τουλάχιστον περιπτώσεις ενδείκνυνται τα ράμματα. Και επίσης κάποιες φορές μπορεί να κάνουν ράμματα για να μην επεκταθεί η ρήξη στον εσωτερικό μηνίσκο. Γι'αυτό ρώτησα, επειδή μου φάνηκε λίγο περίεργο το δίλημμα "επούλωση χωρίς χειρουργείο ή αφαίρεση εξωτερικού μηνίσκου". Χειρουργείο ειδικά για να βοηθηθεί η επούλωση δεν παίζει; Αλλά προφανώς παίζουν ρόλο και ένα σωρό άλλοι παράγοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Θα σε γελάσω, δεν ξέρω περισσότερα αυτή την στιγμή. Το θέμα του χειρουργείου δεν συζητήθηκε εκτενώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Another PR on the book, 155 Kg Back squat @ 86,5 Kg!! https://www.dropbox.com/s/fpke4zreomlwqp7/20191202_162549.mp4?dl=0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα κάτι δουλειες σημερα και έφαγα έξω. https://imgur.com/a/MFE4f2O Πολύ καλο. Και για τον φιλο μου τον @OneWaySystem https://imgur.com/a/FH4JQ3I 8 ώρες πριν, yannis27gr είπε Συμπληρώνω 4 μήνες όπου: α) Κάνω "μόλις" 1 προπόνηση τη βδομάδα upper body και 1 lower. Τις ενδιάμεσες μέρες της βδομάδας combo κοιλιακοί/ευλυγισία/ραχιαίοι και το ΣΚ ξεκούραση. β) Αυστηρή bodybuilderάδικη διατροφή, όπως την ανέλυσε πριν μερικα μνμ ο Τζον (με κάποιες μικρές παραλλαγές στον υδατάνθρακα). γ) Επαρκής ύπνος και μάλιστα τις σωστές ώρες (11.00-11.30 μαξ έχω ήδη κοιμηθεί). Αποτέλεσμα: +1εκ γάμπα, +3 τετρακέφαλος, +5 στήθος, +4 δικέφαλος. Απλά πράγματα. Κι ας έκλεισα τα 46 πριν μερικές βδομάδες Αυτα πες τα στους τυπάδες που λένε οτι μετά τα 30 δεν μπορεις να βάλεις μυική μάζα. Ένας έλεγε οτι θέλει φάρμακο. Μετά τον ειδα στο μονοζυγο και μου θυμισε κάτι χιμπατζηδες που κάνουνε τραμπάλα στα δέντρα. Έτσι εκανε την άσκηση. Αλλα έχει άποψη και αυτος τι να κανουμε. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραιος φιλε! Τον πελτέ μόνο άνοιξε έναν κάδο και πετα τον μέσα, κατά τα άλλα πολύ δυνατά γεύματα και τα δυο μπράβο !!! --------------- Poulinos πριν κανα μήνα είδα αυτο το πραγματικά πολυ όμορφο ντοκιμαντερ https://www.nationalgeographic.com/films/free-solo/ και θυμάμαι να λεω στην παρέα οτι ο παίχτης μετράει μέρες .. Χθες διάβασα τα ασχημα νεα, πολύ κρίμα νέο παλικάρι, ομως το ηξερε, διαλεξε ο ίδιος τον θανατο του .. RIP ----- Φωτη συμφωνούμε μια ώρα με μικρά διαλείμματα είναι ότι πρέπει ! Εγώ όταν χτυπούσα δίωρα το χα τερματίσει .. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από OneWaySystem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Ωραιος φιλε! Τον πελτέ μόνο άνοιξε έναν κάδο και πετα τον μέσα, κατά τα άλλα πολύ δυνατά γεύματα και τα δυο μπράβο !!! --------------- Poulinos πριν κανα μήνα είδα αυτο το πραγματικά πολυ όμορφο ντοκιμαντερ https://www.nationalgeographic.com/films/free-solo/ και θυμάμαι να λεω στην παρέα οτι ο παίχτης μετράει μέρες .. Χθες διάβασα τα ασχημα νεα, πολύ κρίμα νέο παλικάρι, ομως το ηξερε, διαλεξε ο ίδιος τον θανατο του .. RIP ----- Φωτη συμφωνούμε μια ώρα με μικρά διαλείμματα είναι ότι πρέπει ! Εγώ όταν χτυπούσα δίωρα το χα τερματίσει .. E λιγη σαλτσούλα αγνή κύκνος χωρις επεξεργασια .... να νοστιμησει λιγο https://imgur.com/a/YMjKaoT και μερικές προμηθειες! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Poulinos πριν κανα μήνα είδα αυτο το πραγματικά πολυ όμορφο ντοκιμαντερ https://www.nationalgeographic.com/films/free-solo/ και θυμάμαι να λεω στην παρέα οτι ο παίχτης μετράει μέρες .. Χθες διάβασα τα ασχημα νεα, πολύ κρίμα νέο παλικάρι, ομως το ηξερε, διαλεξε ο ίδιος τον θανατο του .. RIP Δεν ήταν ο πρωταγωνιστής του Free Solo που πέθανε, άλλος ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katman2000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε E λιγη σαλτσούλα αγνή κύκνος χωρις επεξεργασια .... να νοστιμησει λιγο https://imgur.com/a/YMjKaoT και μερικές προμηθειες! το πλιγουρι πως μπορεις και το τρως εισαι ηρωας 😁 πλακα πλακα πρεπει να χει καλα μακρος ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις