gntgrx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε Σε εμένα τα πάντα κάνουν κρατς απλά και μόνο που αναπνέω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Λοιπόν πέτυχα φωτογραφία μιας άσκησης που κάνω αλλά είναι πολύ δύσκολο να την ψάξεις στο ίντερνετ επειδή οι αναφορές που θα βρείς έχουν σχεδόν πάντα να κάνουν με την παραλλαγή της που γίνεται σε μηχάνημα και είναι απείρως πιο εύκολη. Πχ το exrx έχει την παραλλαγή που την λέει Weighted Glute-Ham Raise. Όμως αυτή που κάνω εγώ γίνεται σε πάγκο, χωρίς το μαξιλάρι που ρολάρει και είναι έτσι: Εκεί που την πέτυχα την ονομάζει "Single Leg Manual Hamstring Curls" και γράφει: "Try doing the exercise above with a straight body, nose 1 inch away from the pad and with one leg at a time. These are so hard that I’ve never even seen anybody do this exercise and if you did then leave the link in the comment section below because I would like to see it." Όπως την έχει στην φωτογραφία βγάζω 6-7 επαναλήψεις, αλλά κι εγώ δεν έχω δει ποτέ κανέναν να την κάνει με ένα πόδι. Αν ξέρετε καμμιά τέτοια περίπτωση βάλτε κάνα βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Θέλω να αγοράσω κάτι αξεσουάρ και επειδή μπερδεύτηκα θέλω μια γνώμη για το ποια είναι καλύτερα https://www.fitshop.gr/hardcore-hooks-imantes-dynamis-me-gantzo-arsis-varon-el.html https://www.e-stathatos.gr/product/unstoppable-strength-wraps-grey-camo?skr_prm=WyI2MDcwYWViNi0yMDA2LTQ4ZDAtOWY0Yi01ZDI3NmFlOGQxNDIiLDE1NzQ5Mzg5MjU4NDcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.skalidis-sport.gr/διάφορα/10108-fat-grip-λαβές-για-μπάρα-β-8066.html https://strength-fit.gr/44155.html https://www.skalidis-sport.gr/μονόζυγα-δίζυγα/4681-δέστρες-αναστροφής-title-blk601-για-μονόζυγο.html https://strength-fit.gr/power-straps-ps-3400.html https://www.marinlife.gr/perikarpia-arsis-baron-me-imanta-31cm-amila-83296.html?skr_prm=WyI2MDcwYWViNi0yMDA2LTQ4ZDAtOWY0Yi01ZDI3NmFlOGQxNDIiLDE1NzQ5MzkyMTc4NDcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.fitshop.gr/power-system-arm-blaster-ps-4069-el.html https://emuscle.gr/mikroorgana-gymnastikis/aksesouar-gymnastiriou/gantia-gia-vari/perikarpia-maximuscle.html?skr_prm=WyI2MDcwYWViNi0yMDA2LTQ4ZDAtOWY0Yi01ZDI3NmFlOGQxNDIiLDE1NzQ5MzkzMjM4NTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Άσχετο αλλά βολεύουν αυτά τα αφρολέξ που βάζετε στην πλάτη για τα squats? Μήπως να έβαζες καμιά πετσετούλα ξέρω'γω? Καλύτερα βολεύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ντοκ, διάβαζα για μια εξέταση αίματος που αναπτύσσουν ερευνητές στη Σουηδία η οποία δείχνει τη βιολογική ηλικία του ατόμου (που είναι εξίσου και ενίοτε πιο σημαντικός δείκτης από τη χρονολογική). Υπάρχει κάτι τέτοιο; Αν όχι, υπάρχει κάποια άλλη εξέταση; Mic, κι εγώ την κάνω αυτή την άσκηση. Πολύ καλή πράγματι. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από yannis27gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, JcD είπε Άσχετο αλλά βολεύουν αυτά τα αφρολέξ που βάζετε στην πλάτη για τα squats? Μήπως να έβαζες καμιά πετσετούλα ξέρω'γω? Καλύτερα βολεύει! Ναι και μετά ζητάμε από κάποιον να μας το κάνει μακια να περάσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ναι και μετά ζητάμε από κάποιον να μας το κάνει μακια να περάσει.. Όχι ρε'συ με τον καιρό σκληραίνει και συνηθίζεις και δεν δείχνει και τίποτα περίεργο εκεί! Το λέω γιατί κάποιοι λένε ότι κάνει λίπωμα η περιοχή αλλά εγώ δεν έχω τίποτα στο σημείο και βάζω πάντα γυμνή μπάρα χρόνια τώρα, απλά επιλέγω μπάρες που να μην έχουν στην μέση διαμόρφωση για καλύτερο grip, είναι καθαρό γλιστερό ατσάλι στην μέση δλδ. Δεν ξέρω εμένα δεν με βολεύει με τίποτα το αφρολέξ, είναι πολύ χοντρό αλλά περί ορέξεως...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Τίναφταρε, τί μαξιλάρια και πετσέτες... σιγά μη βάλουμε και πάμπερς. Πάρτε ρε μια αντρίκια μπάρα σαν αυτήν να φχαριστηθείτε προπόνηση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα καθίσματα πρέπει να προσέξεις τον αυχένα εκτος απο την μέση και τα γονατα. Ειναι προτιμοτερο να μην πέφτει η μπάρα με το βάρος πάνω του. Γιατι να ρισκάρεις αυχενικο;;; Οποτε με βάση τον βασικο κανονα "πατάω τις ωμοπλάτες πισω" που εφαρμοζουμε και στον πάγκο. Θα κάνουμε το ιδιο και εδώ , οποτε θα δημιουργηθει ενα "φυσικο" μαξιλαράκι το οποιο θα κρατήσει τη μπάρα μας με τις πλάτες και οχι με κάποιο κοκκαλο του αυχένα που δεν θέλουμε. Προσοχη ομως τοσο ... οσο! Δεν θέλεις να στραβώσεις την μέση. Οχι λορδωση. Η μέση πρέπει να ειναι ακεραια στην φυσική της θέση. Στον πάγκο δεν μας πειράζει να κανει ενα μικρο λακάκι αλλα εδω εισαι ορθιος! Τα γονατα κοιτανε προς τα έξω δεν ξεπερνάνε τις μυτες των ποδιών, δηλαδη ποτέ δεν φευγεις σε προβολή. Ιδανικα εκει που κοιτάνε και οι μυτες των ποδιών και η κινηση ξεκινάει με το ισχιο οποτε θέλεις αυτο που λεμε σύνδεση μυαλου-μύ. Ιδανικα τωρα το κεφαλι σου δεν κοιτάζει πανω κατω αριστερα δεξια ο αυχενας ακολουθει τον κορμο γιατι δεν θέλεις να σπάσει η μέση καθολου. Το ιδιο γινεται και στις αρσεις θανάτου με τον αυχένα πρέπει να ακολουθει τον κορμο. Αν την κάνεις σωστά την άσκηση μπορεις να πιάσεις κάποιον σε αποδοση με τα διπλάσια ακομη και αν εσυ έβαλες 60-70. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ωραίος!! Δεν έχω δει άλλον να τα λέει τόσο αναλυτικά, μιλάμε για περσοναλ μέσω διαδικτύου και μιλάω εντελώς σοβαρά δεν κάνω καθόλου πλάκα! Δάσκαλος!!!! Να σε ρωτήσω κάτι περί διατροφής φίλε! Κάπου άκουσα ότι τα λιπαρά που έχουν τα ψάρια όχι μόνο κάνουν καλό στην διατροφή αλλά είναι υποχρεωτικά, επιβάλλονται !! Οπότε σαρδέλιτσα μια δυο φορές την βδομάδα να την εντάξω στο πρόγραμμα? Μαζί με φάβα για όγκο και για δύναμη , τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το παραπάνω ποστ λίγοι το κατάλαβαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Φάτε σαρδέλα. Όσο για τη μπάρα, υπάρχει λόγος που υπάρχει το κεντρικό knurl , όπως υπάρχει για τα χέρια. Και υπάρχει λόγος που πρέπει να φοράτε μπλούζα από βαμβάκι. Και υπάρχει λόγος που δημιουργούνται τενοντίτιδες και πόνοι στους αγκώνες και στους καρπούς όταν μια μπάρα που ζυγίζει 60 κιλά , σιγά σιγά γλιστράει προς τα κάτω όταν κάνετε κάθισμα. Επίσης για τα manta, τα μαξιλαράκια και τις πετσέτες, απλά βγάζουν τη μπάρα έξω από το κέντρο βάρους του σώματος και δημιουργούν ροπές . Αν δεν έχετε θέμα με λίγους κάλους στα χέρια από τα βάρη, δε θα έχετε θέμα με λίγο πιο σκληρό δέρμα εκεί που πατάει η μπάρα. Περνάει πολύ γρήγορα . Ένα debunking για το φιλμ The Gamechangers που ήταν για τους αθλητές Vegan και πολλές πληροφορίες για το θέμα. kai 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το είδα και γω το βίντεο πολύ ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Λες και χρειαζόταν debunking, δεν ήταν προφανής η απάτη. Oneway, άσε ήσυχη τη σαρδέλα, χάσαμε άνθρωπο εξαιτίας της! (πήγε και στο bodybuilding forum κι έλεγε κι εκεί για σαρδέλες κι έφαγε κράξιμο έμαθα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Ωραίος!! Δεν έχω δει άλλον να τα λέει τόσο αναλυτικά, μιλάμε για περσοναλ μέσω διαδικτύου και μιλάω εντελώς σοβαρά δεν κάνω καθόλου πλάκα! Δάσκαλος!!!! Να σε ρωτήσω κάτι περί διατροφής φίλε! Κάπου άκουσα ότι τα λιπαρά που έχουν τα ψάρια όχι μόνο κάνουν καλό στην διατροφή αλλά είναι υποχρεωτικά, επιβάλλονται !! Οπότε σαρδέλιτσα μια δυο φορές την βδομάδα να την εντάξω στο πρόγραμμα? Μαζί με φάβα για όγκο και για δύναμη , τι λες? Δεν ξέρω , εγω τρωω τονο , σολομό και μπακαλιάρο αλλα δεν τρωω συχνά ψάρια. Τρωω και γλώσσα αλλα μου φαινεται λιγο άνοστη. Δεν ειναι θέμα περσοναλ αυτα ειναι τα βασικά. Απλα αν δεν τα ξέρεις τα μαθαινεις μολις αρπάξεις κάποιο τράβηγμα (μακρυα απο μάς) α επισης δεν τα γράφω για να κάνω το Δάσκαλο αλλα για συζητηση. Μπορει να κάνω και εγω κάποιο λάθος και να με διορθώσει κάποιος. Το προτιμω αν πηγαινω ολοταχως για τραυματισμο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Ο τονος δεν ειναι για να τον τρως συχνά έχει υδράργυρο. Ευχαριστώ πάντως για τα καλα λογια. Ψάχνω πάρα πολυ τις ασκησεις γιατι δεν έχουμε σαν τους πρωταθλητές γιατρους και γυμναστες απο πάνω μας και μπορει κάποια βλακεια να μας αφησει καιρο απόξω πράγμα που επισης δεν θέλουμε. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις