Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, TEOKOS είπε Να πας και σε άλλον γιατρό,αθλητίατρο κατά προτίμηση. Έχω καεί με τους μαμάκες —————————————— Άσχετο, μες στην υγεία είμαστε όλοι βλέπω... Καλά που γυμναζόσαστε για super healthy life παρακαταθήκη για τα γεράματα Σταματα ρε εχεις λυσαξει και εσυ χαχαχα . Οι τραυματισμοι καλως η' κακως αποτελουν μερος του αθλητισμου σε ολα τα επιπεδα .Το θεμα ειναι να αποφευγουμε τους "χαζους" τραυματισμους και να προστατευομαστε ωστε να εχουμε μεγαλη διαρκεια σε αυτο που κανουμε αφου δεν μιλαμε για πρωταθλητισμο εδω μεσα . Στον αντιποδα τα αποτελεσματα τα βλεπουμε στον κοινωνικο περιγυρο μας απο ατομα που δεν κανουν καμμια μορφη ασκησης πως ειναι ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Σταματα ρε εχεις λυσαξει και εσυ χαχαχα . Οι τραυματισμοι καλως η' κακως αποτελουν μερος του αθλητισμου σε ολα τα επιπεδα .Το θεμα ειναι να αποφευγουμε τους "χαζους" τραυματισμους και να προστατευομαστε ωστε να εχουμε μεγαλη διαρκεια σε αυτο που κανουμε αφου δεν μιλαμε για πρωταθλητισμο εδω μεσα . Στον αντιποδα τα αποτελεσματα τα βλεπουμε στον κοινωνικο περιγυρο μας απο ατομα που δεν κανουν καμμια μορφη ασκησης πως ειναι ... Και γενικά οποίος κυκλοφορεί κι ειναι σε κινηση κατι μπορεί να πάθει που πεις ο λόγος. Ο μόνος που δε... ρισκάρει ειναι αυτος που κάθεται όλη μερα στον καναπέ, κι αυτος μακροχρόνια θα χει τις επιπτώσεις της καθιστικής ζωής. εγω μέχρι κ για θεμα γυναικολογικό που αντιμετωπίζω άκουσα τον γιατρό να μου λεει να δουλέψω φουλ κοιλιακούς γιατί βοηθανε πολυ. Τωρα αν εγώ ειμαι ηλίθια και πάω και κάνω 10 ασκήσεις κοιλιακών 30 σετ ξερω γω κ πάθω θλάση, Ε δε θα φταιει η άσκηση Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από margaritagr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε εδω εχω γνωστο που εσπασε αστραγαλο καθως σηκωνοταν απο την ξαπλωστρα στην παραλια και βυθιστικε αποτομα το ποδι του στην αμμο και του γυρισε ,τι να λεμε .Τουλαχιστον εγω οταν ειχα χτυπησει επεσα απο 9 μετρα και βρηκα βραχο κατω απο το νερο χαχα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Ρε εδω εχω γνωστο που εσπασε αστραγαλο καθως σηκωνοταν απο την ξαπλωστρα στην παραλια και βυθιστικε αποτομα το ποδι του στην αμμο και του γυρισε ,τι να λεμε .Τουλαχιστον εγω οταν ειχα χτυπησει επεσε απο 9 μετρα και βρηκα βραχο κατω απο το νερο χαχα. Τα ίδια εδώ, αγύμναστο φιλαράκι απλά σηκώθηκε από το τραπέζι του φαγητού και έσπασε χιαστούς 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ντάξει είχα ακούσει τις προάλλες για γνωστό μας παιδί γύρω στα 18, πήγε να κάτσει στη καρέκλα του γραφείου κ έπεσε κάτω κι έπαθε συντριπτικό κάταγμα αγκωνα, μιλάμε τον διελυσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 WTF ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Αν καθε φορα που επεφτα εσπαγα κατι τωρα θα ημουν σαν τριμενη φρυγανια. Πως τα καταφερνουν και σακατευονται ετσι; Εχω στραμπουληξει ποδια, χτυπησει πλατη, μουτρα οτι θες αλλα παντα ηταν απο μεγαλες αθλητικες κουλαμαρες (σαλτο απο τραμπολινο και εφαγα τα ποδια μου στην μαπα πχ). Τι κανουν λαθος αυτα τα ατομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Γι'αυτό, ας προσέχουμε πολύ την εκτέλεση μιας άσκησης με καλή τεχνική κατά το δυνατόν. Εννοείται ότι όταν φέρνεις το σώμα σου στα όριά του, ο κίνδυνος τραυματισμού αυξάνεται. Αν συμβεί κάτι, υπομονή για ίαση, και αν χρειαστεί, προσαρμόζουμε ξανά το πρόγραμμά μας με βάση την κατάσταση του σώματός μας(προσωπικά μιλάω, έτσι και αλλιώς η ίδια η δουλειά που κάνω με φθείρει καθημερινά... ) . Όσο θέλει ο καθένας πάντα και για όσο αυτό τον ευχαριστεί, ποιός ξέρει, σε 1-2-5 10 χρόνια μπορεί να μην μου αρέσουν πια τα βάρη και οι μπάρες(έχω σταματήσει πολλές φορές και για μεγάλα διαστήματα από έφηβος που ξεκίνησα, καμιά φορά σκέφτομαι πού μπορεί να ήμουν, αν έκανα εντατικά)-, ίσως κάνω κάτι άλλο ή καλλισθενική ή ορειβασία ή.... Άσε, νεότατος γνωστός μου, υπέροχος Άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας πήγε από ανακοπή εχθές, γιατρός ο ίδιος.... Άφησε πίσω οικογένεια και βρέφη.... Καθημερινά βλέπω αρκετή δυστυχία και απρόβλεπτα γύρω μου.... Καμιά φορά δεν συνηδητοποιούμε ότι μπορεί να χτυπήσει και την πόρτα μας, οποιαδήποτε στιγμή, μην παίρνουμε ως δεδομένο ότι θα πεθάνουμε στα χ χρόνια ξαφνικά, γεροί και δυνατοί... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Τα ίδια εδώ, αγύμναστο φιλαράκι απλά σηκώθηκε από το τραπέζι του φαγητού και έσπασε χιαστούς 😂 Φαντάσου πόσο είχε φάει δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέχρι πόσα χλμ. θεωρείται επιτρεπτή απόσταση με τα πόδια για να πας σε ένα γυμναστηριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, arnold94 είπε Μέχρι πόσα χλμ. θεωρείται επιτρεπτή απόσταση με τα πόδια για να πας σε ένα γυμναστηριο; Ρωτάς για μελέτη στο pubmed ή σε τρόμαξε κανένας που πήγαινε σχολείο με τα πόδια μέσα στα χιόνια δύο ώρες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, evabb είπε WTF ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Αν καθε φορα που επεφτα εσπαγα κατι τωρα θα ημουν σαν τριμενη φρυγανια. Πως τα καταφερνουν και σακατευονται ετσι; Εχω στραμπουληξει ποδια, χτυπησει πλατη, μουτρα οτι θες αλλα παντα ηταν απο μεγαλες αθλητικες κουλαμαρες (σαλτο απο τραμπολινο και εφαγα τα ποδια μου στην μαπα πχ). Τι κανουν λαθος αυτα τα ατομα; Δεν κουνιούνται. Ατροφουν οι μυς σε μεγάλο βαθμο παράλληλα με την κακη διατροφη γεμιζουν λιπος. Γινονται σαν μπάλες και πλεον ειναι επιρρεπεις ακομα και σε ενα στραβοπάτημα ή επειδη το σκαρι τους ειναι έτσι γινονται σαν καχεκτικοι. Μικρά χέρια , μικροι ώμοι , μαζευουν οι πλάτες , και ενιοτε πετάει η κοιλιτσα. Τις προάλλες έκανα πατινάζ το βράδυ σε σημειο που δεν προσεξα και ειμαι σιγουρος πως οποισδηποτε απο αυτους που λέμε το πάθαινε γιατι ηταν καλο άνοιγμα εγιναν τα ποδια μου ψαλιδι ! Θα ειχε τωρα στραμπουληγμα. Αλλα εγω επειδη εχω "κακοποιησει" τα ποδια μου στο γυμναστηριο άντεξαν. Οποτε ας αφησουμε τις ανοησιες "ΔΕΝ ΕΧΩ χρονο" , "Οι αρσεις θανατου και τα καθισματα ειναι επικινδυνα" , "εχω να πάω τα παιδια στις κουνιες" , "Μολις παντρευτεις θα δεις ..." ακουγεται πολυ και το τελευταιο..... μολις παντρευτεις φιλε πσσσσσ θα δεις τι έχεις να πάθεις. Λες και τωρα δεν μενω εργένης μονος μου, δεν μαγειρευω καθε μερα , δεν πλενω , δεν σκουπιζω δεν γυρνάω απο τη δουλεια στις 4-5 το μεσημερι σπιτι. Δεν βάζω στη γάτα φαγητο, δεν πάω σουπερ μάρκετ. Μονο οι παντρεμενοι τα κάνουν αυτα!!!! Τεσπα δικαιολογιες υπάρχουν πολλές. Οποιος δεν θέλει να κανει δουλειά βρισκει κάμποσες. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν κουνιούνται. Ατροφουν οι μυς σε μεγάλο βαθμο παράλληλα με την κακη διατροφη γεμιζουν λιπος. Γινονται σαν μπάλες και πλεον ειναι επιρρεπεις ακομα και σε ενα στραβοπάτημα ή επειδη το σκαρι τους ειναι έτσι γινονται σαν καχεκτικοι. Μικρά χέρια , μικροι ώμοι , μαζευουν οι πλάτες , και ενιοτε πετάει η κοιλιτσα. Τις προάλλες έκανα πατινάζ το βράδυ σε σημειο που δεν προσεξα και ειμαι σιγουρος πως οποισδηποτε απο αυτους που λέμε το πάθαινε γιατι ηταν καλο άνοιγμα εγιναν τα ποδια μου ψαλιδι ! Θα ειχε τωρα στραμπουληγμα. Αλλα εγω επειδη εχω "κακοποιησει" τα ποδια μου στο γυμναστηριο άντεξαν. Οποτε ας αφησουμε τις ανοησιες "ΔΕΝ ΕΧΩ χρονο" , "Οι αρσεις θανατου και τα καθισματα ειναι επικινδυνα" , "εχω να πάω τα παιδια στις κουνιες" , "Μολις παντρευτεις θα δεις ..." ακουγεται πολυ και το τελευταιο..... μολις παντρευτεις φιλε πσσσσσ θα δεις τι έχεις να πάθεις. Λες και τωρα δεν μενω εργένης μονος μου, δεν μαγειρευω καθε μερα , δεν πλενω , δεν σκουπιζω δεν γυρνάω απο τη δουλεια στις 4-5 το μεσημερι σπιτι. Δεν βάζω στη γάτα φαγητο, δεν πάω σουπερ μάρκετ. Μονο οι παντρεμενοι τα κάνουν αυτα!!!! Τεσπα δικαιολογιες υπάρχουν πολλές. Οποιος δεν θέλει να κανει δουλειά βρισκει κάμποσες. αυτο με τα κακοποιημενα ποδια που λες ισχυει! Εχω στραμπουληξει τοσες πολλες φορες τους αστραγαλους μου μικρη που πλεον μπορει να στραβοπατησω να γυρισει το ποδι και απλα ισιωνω και συνεχιζω το περπατημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, evabb είπε αυτο με τα κακοποιημενα ποδια που λες ισχυει! Εχω στραμπουληξει τοσες πολλες φορες τους αστραγαλους μου μικρη που πλεον μπορει να στραβοπατησω να γυρισει το ποδι και απλα ισιωνω και συνεχιζω το περπατημα. Εμενα μου έκανε τρελη εντυπωση που έφαγα τέτοια γλιστρα και μετά δεν ειχα τιποτα. Μονο ενα σφιξιμο εσωτερικα για λιγο αλλα συνέχισα το περπατημα ως το σπιτι. Συνηθως οτι γράφω το έχω δοκιμάσει πρώτα. Κάποιος που σου λεει οτι σηκώθηκε και έσκυψε να πιάσει κάτι , καταλαβαινεις σε τι άθλια κατασταση βρισκονται οι ραχιαιοι του. Και αντι να ξυπνησει και να πάει σε ενα γυμναστηριο να βάλει απλα 10 και 10 κιλα σε μια μπάρα και να εκτελεσει σωστα άρσεις θανάτου κάθεται και σου λέει ειναι "Ουυυυ ειναι επικινδυνη άσκηση" το μυαλο σου ειναι επικινδυνο φιλε οχι η άσκηση. Αυτο συνηθως το λένε οσοι α) Δεν ξέρουν και δεν θέλουν να μάθουν επειδη φοβούνται ή επειδη έχουν το κομπλεξ οτι ξέρεις δεν φτουράω γιατι θα μου έρθει διπλα το θηριο θα βάλει 150 κιλά στη μπάρα και θα ξεφτιλισει εμενα με τα 40. Βρε αρχάριος εισαι! Έχεις και εγωισμο;;;; κοιτα να μαθεις σωστά την άσκηση και άσε τους γυρω σου. β) Ανθρώπους οι οποιοι την έκαναν σαν ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ και απλα τραυματιστηκαν ενα τυπικο παράδειγμα ειναι το κάτωθι βιντεο (δυστυχως ο Obi άφησε να γινει τέτοια κτηνωδια στην άσκηση μπροστά του. Έπεσε στα μάτια μου) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, evabb είπε WTF ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Αν καθε φορα που επεφτα εσπαγα κατι τωρα θα ημουν σαν τριμενη φρυγανια. Πως τα καταφερνουν και σακατευονται ετσι; Εχω στραμπουληξει ποδια, χτυπησει πλατη, μουτρα οτι θες αλλα παντα ηταν απο μεγαλες αθλητικες κουλαμαρες (σαλτο απο τραμπολινο και εφαγα τα ποδια μου στην μαπα πχ). Τι κανουν λαθος αυτα τα ατομα; Δυο πράγματα, έλλειψη ευλυγισίας και μυική ατροφια. Ο μυς προστατεύει και υποστηρίζει τις αρθρώσεις κλπ ενώ η ευλυγισία θα σε προστατέψει σε μια απότομη αλλαγή κίνησης πχ αστράγαλο παραπατημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, arnold94 είπε Μέχρι πόσα χλμ. θεωρείται επιτρεπτή απόσταση με τα πόδια για να πας σε ένα γυμναστηριο; Με γρήγορο περπάτημα είναι περίπου από ένα 20λεπτο Αντι να κάνεις το αερόβιο στο γυμναστήριο θα το κάνεις στο πήγαινε έλα και είσαι κομπλέ, τι το σκέφτεσαι , εννοείται να πας ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις