TEOKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν ο ωμος σου απλα ποναει σε καμια παραξενη κινηση και δεν εχεις καποιο προβλημα του στυλ οκ μου βγηκε ο ομως πριν μια εβδομαδα τοτε πηγαινε. το αλεξιπτωτο (πτερυγα) ανοιγει σταδιακα οποτε μην περιμενεις οτι θα νιωσεις κανα τρανταγμα που θα σου κανει προβλημα στους ωμους. γιατι αν θυμαμε καλα ειχες απλα προβλημα με τον ωμο σε καποιες ασκησεις? Από ότι μου είπε η κόρη μου σου δίνει και τα χερούλια κατεύθυνσης να παίξεις για λίγο και η αίσθηση είναι σαν να κάνεις εκτάσεις ώμων με ικανά κιλά. Άμα είναι να σκάσω 260 ευρώ τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ πλήρως. Ο ώμος δυστυχώς ήταν αρκετά πιο σοβαρά και στην πορεία μετά από δεύτερη μαγνητική και καλύτερο φυσιοθεραπευτή στο σύνολο τα προβλήματα που βγήκαν ήταν τεντονοπάθεια στον υποπλάτιο και υπερακάνθιο, εκφυλιστικές αλιώσεις στο ακρώμνιο, ριζίτιδες στον αυχένα και τα απάλευτα trigger points στον υποπλάτιο και τραπεζοειδή . Είμαι στο 70% περίπου μετά από 7 μήνες θεραπείες. 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Μπραβο Τεοκε εκανες πολυ καλα εμενα ο δικος μου απλα δεν θελει να ξερει τι κανω αχχα Άμα υπάρχει έφεση να φτιάχνεσαι με την αδρεναλίνη καλύτερα κάπου που να είναι ελεγχόμενα. Άμα κάνει τις δικές μου @αλακίες την έβαψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 39 minutes ago, TEOKOS said: Από ότι μου είπε η κόρη μου σου δίνει και τα χερούλια κατεύθυνσης να παίξεις για λίγο και η αίσθηση είναι σαν να κάνεις εκτάσεις ώμων με ικανά κιλά. Άμα είναι να σκάσω 260 ευρώ τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ πλήρως. Ο ώμος δυστυχώς ήταν αρκετά πιο σοβαρά και στην πορεία μετά από δεύτερη μαγνητική και καλύτερο φυσιοθεραπευτή στο σύνολο τα προβλήματα που βγήκαν ήταν τεντονοπάθεια στον υποπλάτιο και υπερακάνθιο, εκφυλιστικές αλιώσεις στο ακρώμνιο, ριζίτιδες στον αυχένα και τα απάλευτα trigger points στον υποπλάτιο και τραπεζοειδή . Είμαι στο 70% περίπου μετά από 7 μήνες θεραπείες. ναι αμα δεν εχει φοβηθει καποιος συνηθως τον αφηνουν να παιξει λιγο με την πτερυγα.φερνει καποια αντισταση η πτερυγα αλλα το ποσο δυσκολα εξαρτατε και απο το ατομο που το κανει. αλλη δυναμη εχει το χ ατομο αλλη δυναμη το ψ ατομο.αλλα ναι σε γενικες γραμμες δεν ειναι μεγαλη η αντισταση και ουτε χρειαζεται βιαστικες κινησεις.επισης τα χερια δεν χρειαζεται να τα ανοιξεις σε εκταση οπως θα δεις αλλα θα ειναι παραπανω απο το υψος του ωμου για να χειριστεις την πτερυγα. δες το παρακατω videaki σαν παραδειγμα ωστε να δεις την κινηση που θα κανει το χερι σου και αν μπορεις να την κανεις ανετα.ειναι απο παραπεντε αλλα ειναι το ιδιο. https://www.youtube.com/watch?v=aCiwPZUe2Z8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, girnapiswiestwtilefwna είπε Καλημέρα συνφορουμίτες, παρακολουθώ το νήμα καιρό και επειδή βλέπω ότι υπάρχει κόσμος με διάθεση και γνώση είπα να γράψω και εγώ για να μου δώσετε τις συμβουλές σας μιας και έχω φτάσει σχεδόν σε τέλμα. (Ξανά)Ξεκίνησα τον φλεβάρη τζυμ, όντας 80 κιλά περίπου με ύψος 1.77. τους πρώτους μήνες έκανα 5-6 προπονήσεις την εβδομάδα +μια μέρα μίνιμουμ που έπαιζα και μπάλα. στις προπονήσεις έκανα κυρίως όγκο (8 επαναλήψεις όσο περισσότερα κιλά μπορούσα) αλλά έκοψα σε μεγάλο βαθμό το φαγητό. με αποτέλεσμα τώρα Αύγουστο να είμαι 69 κιλά περίπου αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από θέμα λίπους και γράμμωσης. το θέμα είναι ότι συνεχίζω να χάνω ενώ θέλω να πάρω όγκο αλλά φοβάμαι ότι αν πλακωθώ στα φαγιά θα ξεφύγει η φάση.. κανόνισα να πάω σε έναν διαιτολόγο αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.. thanks in advance. Scared to bulk???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, Fotis13 είπε Τι τρως στις 2700 για πες ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, revolver1990 είπε Πρεπει να αυξησεις τις ποσοτητες π.χ πινε 2-3 φορες πρωτεινη ,τρωγε μεσημερι ,βραδυ κοτοπουλο ,μπιφτεκι ρυζι διπλασια ποσοτητα απο αυτη που τρως τωρα . Δεν ειναι διατροφη αυτη για καποιον που θελει να βαλει κιλα .Μισο κιλο το μηνα ειναι λιγο και δεν ειναι εγγυημενο πως θα βαζεις καθε μηνα μισο κιλο . Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ρε Φώτη μια χαρά είναι, έχει βάλει φώτο, πόσο να πάει πια... εκτός αν θέλει να κατέβει σε αγώνες ποζαρίσματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Ρε Φώτη μια χαρά είναι, έχει βάλει φώτο, πόσο να πάει πια... εκτός αν θέλει να κατέβει σε αγώνες ποζαρίσματος Ειναι αδυνατος ρε θα τονιστει η μυικοτητα του , αφου θελει να βαλει κιλα να ξεφυγει απο το "πακιστανικο" , πρεπει να παρει 3-4 κιλα , ξερει πως να τα βαλει δεν ειναι ασχετος απλα δεν το εχει με το φαγητο χαχαα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Εντάξει καμία φορά οι φωτό ξεγελάνε. Πάντως καλύτερα να μην τόχεις με το φαγητό παρά να το έχεις ανεξέλεγκτα. Όλη αυτή την περίοδο με τα χορτάρια κόντεψε να μου στρίψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Πάντως καλύτερα να μην τόχεις με το φαγητό παρά να το έχεις ανεξέλεγκτα. Ισχυει αυτο που ειπες ,συμφωνω αν και δεν μπορω να το διανοηθω .Το να χασεις ειναι παντα πιο δυσκολο . Και μενα οταν κανω αυστηρη διατροφη να μου στριψει παει ειναι οτι πιο δυσκολο εχω κανει στην ζωη μου χαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 1:03 ΜΜ, revolver1990 είπε Είναι διαφορά...ποτέ μου δεν έτρωγα πάνω από 2300-2400 σε bulk..αλλιώς θα ανέβαινα πάνω από 15% fast Σοβαρα ?? Τα τελευταία χρόνια Πότε δεν έχω πέσει κάτω από 2700 θερμίδες, το χειμώνα αγγίζω κ τις 4000 σχεδόν. Μερικές μέρες να φάω έτσι πιο λίγο τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη μένω ο μισός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη ανανεωσα την συνδρομη μου στο yava μου δωσανε 5 καρτες για την προσφορα των 48 ευρω που θα εχουν στης 5 και 6/9 . Οποιος δεν θελει να στηθει στην ουρα, με αυτη την καρτα παει και γραφεται οποιαδηποτε μερα με τα 48ευρω. Οποιος θελει καποια καρτα να μου στειλει p.m. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από raid_av Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 λογικά σε αυτά τα γυμναστήρια θα γίνεται χαμός αλλά πόσο τυχεροί είστε που έχετε τέτοιες προσφορές στις μεγάλες πόλεις, εδώ είναι 30€ τον μήνα και αν πεις για χρόνο κανά 150 σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, frozex είπε λογικά σε αυτά τα γυμναστήρια θα γίνεται χαμός αλλά πόσο τυχεροί είστε που έχετε τέτοιες προσφορές στις μεγάλες πόλεις, εδώ είναι 30€ τον μήνα και αν πεις για χρόνο κανά 150 σίγουρα. μεγάλες προσφορές με μεγάλο τίμημα. Με τόσο κόσμο που μαζεύεται δεν μπορείς να κάνεις σοβαρά γυμναστική. Ενας λόγος που ξέκοψα απο αλυσίδες δεν παλευόταν άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε μεγάλες προσφορές με μεγάλο τίμημα. Με τόσο κόσμο που μαζεύεται δεν μπορείς να κάνεις σοβαρά γυμναστική. Ενας λόγος που ξέκοψα απο αλυσίδες δεν παλευόταν άλλο. Η συντριπτικη πλειοψηφια που εγγραφεται με αφορμη τετοιου ειδους προσφορες, ειναι επισκεπτες του τριμηνου και πολυ λεω. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Η συντριπτικη πλειοψηφια που εγγραφεται με αφορμη τετοιου ειδους προσφορες, ειναι επισκεπτες του 3μηνου και πολυ λεω. ετσι έλεγα κι εγώ αλλα δεν ειναι απόλυτο. Στην περιοχή μου τουλάχιστον στα Planet γίνεται το αδιαχώρητο.. Είναι τόσες πολλές οι προσφορες που αυτοι του 3μηνου εναλλασονται συνέχεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις