Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, JcD είπε Το προσπάθησαν καμπόσοι προπονητές σε εμένα και δεν έπιασε, εγώ ήξερα καλύτερα από αυτούς! Παιδιά κακά τα ψέματα, η περίοδος 20 με 30 είναι η eye of the tiger περίοδος, δεν καταλαβαίνει κανείς ούτε από προπονητές ούτε από κούραση ούτε από συμβουλές, όποιος έχει το iq να ακολουθήσει οδηγίες και συμβουλές αυτήν την περίοδο, αυτός πραγματικά προοδεύει απροβλημάτιστα. Αν θέλουν οι γυμναστές και έχουν μεράκι για την επιχειρηση τους ολα μπορούν να τα καταφέρουν. Μαζι με την συνδρομη σου αποδέχεσαι και κάποιους ορους - ασφαλειας. Αν δεν τους αποδεκτεις δεν εγγράφεσαι και άρα το γυμναστηριο επιλέγει καλούς πελάτες με σωστη νοοτροπια ! Γιατι αν εσυ πάς και τραυματιστεις , θα πει ο άλλος που θα το ακουσει .... ααα ο ταδε παει σε εκεινο το γυμναστηριο που ουτε καν τον κοιτανε για αυτο έκανε β΄λακειες και τραυματιστηκε. Ο καθε καγκουρας μπορει να πάρει μια μπάρα σπιτι του να τη φορτωσει πάνω με 200 κιλά και να κάνει αρσεις θανατου (καθε μερα) επειδη ετσι νομιζει οτι θα δυναμώσει , και να τις σηκώνει με τους ωμους , με τους δικέφαλους , με τη μέση σε σχημα ουρανιο τοξο κτλπ κτλπ σαφως και δεν θα επιβάλλεις στον άλλον μετα το τέλος της προπονησης να μη φάει γαριδάκια ή πιτσες αλλα τουλαχιστον οση ωρα ειναι εκει , θα πρέπει να κάνει τις ασκησεις σωστά. Δεν ειναι δυσκολο αν εχεις 2-3 γυμναστες (μιλαμε για μεγαλα γυμναστηρια) σπάς το χωρο σε τομεις και βαζεις απο εναν σε κάθε τομέα. Τους προχωρημενους που ξέρουν τι κάνουν δεν τους ενοχλει εκτος αν κανουν ανοησιες ΚΑΙ αυτοι και τους υπολοιπους τους βαράς στο ψαχνο. Ας μην ξαναρθουν. Αμα δεν γουστάρουν τουλαχιστον θα φτιάξεις ενα γυμναστηριο με σωστους αθλητες μέσα. Εγω ετσι θα το δουλευα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Αν έχεις κάποιους μύες πάνω σου και κάνεις υποθερμιδική διατροφή τρώγοντας κάνα 40 γρ πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα και κάνοντας σκληρή προπόνηση, τότε όσο χάνεις λίπος τόσο δείχνεις διπλάσιος μυικά ακόμη και ας μην έχεις βάλει ούτε ένα γραμμάριο σε μύες ! Γιατί κουράζετε το μυαλό σας, είναι τόσο απλό .. Eτσι ειναι με δεδομενο πως καποιος γυμναζεται και εχει μυικη υποδομη ,η απωλεια λιπους κανει το σωμα του να δειχνει περισσοτερο μυωδες .Και εγω οταν μπαινω σε υποθερμιδικη περιοδο η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Γιατρέ, κάθε ποσταρισμα που κάνεις θα πρέπει να το ξεκινάς με τη φράση: Αγαπητό μου ημερολόγιο... περα από την πλάκα, σε ζηλεύω που έχεις τόσο χρόνο διαθέσιμο για προπόνηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Eτσι ειναι με δεδομενο πως καποιος γυμναζεται και εχει μυικη υποδομη ,η απωλεια λιπους κανει το σωμα του να δειχνει περισσοτερο μυωδες .Και εγω οταν μπαινω σε υποθερμιδικη περιοδο η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη . Πολύ απλό παράδειγμα Πες ότι έχεις δικέφαλα 50 πόντους με τε λίπος τους όμως σε περίοδο όγκου κτλ Αν μπεις γράμμωση γερά και κόψουνε και φύγει το λίπος και στεγνώσουν, μπορεί να γίνουν 45 πόντουςι, όμως στο μάτι θα φαίνονται κυριολεκτικά διπλάσια τα χέρια σου! Ότι γράφουμε εδώ ισχύει Φώταρε 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Arwindan είπε Έχοντας ξεκινήσει ξανά το γυμναστήριο με πολύ όρεξη πριν από 2 μήνες περίπου, και βλέποντας ήδη αρκετά καλά αποτελέσματα (+2 κιλά μιας και είμαι σε φάση που θέλω να πάρω, και αύξηση της δύναμης σιγά σιγά) έσκασε και το πρώτο εμπόδιο. Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον δεξί ώμο, με πόνους οι οποίος έρχονται και φεύγουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και επηρεάζονται από το αν κάνω βαριές δουλειές η περιέργες κινήσεις γενικά. Η τελευταία φορά που με είχε πιάσει ήταν λίγο πριν ξεκινήσω το γυμναστήριο, σε κάτι εργασίες βαψίματος στο σπίτι όπου για μια εβδομάδα με είχε πιάσει απίστευτος πόνος (τις 2 πρώτες μέρες ξύπναγα 1-2 φορές το βράδυ από τον πόνο) και μετά σχεδόν εξαφανίστηκε. Μετά την επιστροφή στο γυμναστήριο με πόναγε κάποιες μέρες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Το ξέρω βλακεία μου που δεν το είχα ψάξει τόσο καιρό, αλλά πήγα επιτέλους το Σάββατο και έκανα μαγνητική. Αποτέλεσμα; Τενοντίτιδα (παρέα με λίγο υγρό στην άρθρωση) καθώς και ελάττωση εύρους ακρωμίου-κεφαλής βραχιονίου όπως το έγραψε ο γιατρός (στην ουσία αντί για 1εκ που είναι το σύνηθες εμένα είναι 0,6-0,7 εκ.-κάτι που όπως είπε μπορεί να οφείλεται στην τενοντίτιδα). Η συνέχεια έχει 10 μέρες off από γυμναστήρια, απότομες-περίεργες κινήσεις με συνοδεία χαπιών Voltaren. Αν δεν έχει αποτέλεσμα πάμε σε φυσικοθεραπείες και τέλος αν και αυτές δεν βοηθήσουν, προχωράμε σε ενέσεις. Σόρρυ για το σεντόνι αλλά είπα και εγώ να πω τον πόνο μου. Τόση όρεξη για γυμναστήριο παίζει να είχα πρώτη φορά στη ζωή μου Να πας και σε άλλον γιατρό,αθλητίατρο κατά προτίμηση. Έχω καεί με τους μαμάκες —————————————— Άσχετο, μες στην υγεία είμαστε όλοι βλέπω... Καλά που γυμναζόσαστε για super healthy life παρακαταθήκη για τα γεράματα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από TEOKOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Να πας και σε άλλον γιατρό,αθλητίατρο κατά προτίμηση. Έχω καεί με τους μαμάκες —————————————— Άσχετο, μες στην υγεία είμαστε όλοι βλέπω... Καλά που γυμναζόσαστε για super healthy life παρακαταθήκη για τα γεράματα Καλύτερα αυτά τα προβλήματα παρά τα άλλα που έχει η πλειοψηφία του αγύμναστου λαού, παχυσαρκίες πίεση και πάνω απ'όλα ψυχολογικά...που εμείς καταπολεμάμε με την γυμναστική. 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, JcD είπε Καλύτερα αυτά τα προβλήματα παρά τα άλλα που έχει η πλειοψηφία του αγύμναστου λαού, παχυσαρκίες πίεση και πάνω απ'όλα ψυχολογικά...που εμείς καταπολεμάμε με την γυμναστική. 😊 Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Όταν διαβάζω * ανέβασα το 1 rp μου * , μου κάνει deja vu και μαντεύω την κατάληξη αργά η γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Να πας και σε άλλον γιατρό,αθλητίατρο κατά προτίμηση. Έχω καεί με τους μαμάκες —————————————— Άσχετο, μες στην υγεία είμαστε όλοι βλέπω... Καλά που γυμναζόσαστε για super healthy life παρακαταθήκη για τα γεράματα Τις προάλλες μου λεγε ενας "εχω θέμα με τη μέση" κλασσικα η επομενη ερωτηση μου ηταν πως το έπαθε..... "Να πηγα μια μέρα να σκυψω να πιάσω κάτι και έμεινα εκει...." πιο πριν μου ειχε πει οτι οι άρσεις θανατου ειναι επικινδυνες ωραια δεν τις έκανε.... και τι καταλαβε; αν τις έκανε και ειχε δυναμώσει στη μέση δεν θα το παθαινε αυτο που έπαθε. Εγω την τενοντιτιδα στο χέρι την άρπαξα απο 2-3 μαλακιες που ειχα κάνει. Καταρχην έκανα την αισχρη άσκηση "Ορθια κωπηλατική" για ώμους με κλειστή λαβή. Μετά το ένιωσα μια μέρα και στον πάγκο ισως εβαλα παραπανω κιλά απο οσα έπρεπε ενω ειχα αποχη απο το γυμναστηριο και έπρεπε να συνηθισω πρώτα. Και τέλος μια άλλη άσκηση που ξαπλώνεις σε ενα κάθισμα (οπως αυτο που έχουμε για να κάνουμε πιέσεις ωμων καθιστοι) ξάπλωσα μπρουμυτα και έπιασα 2 αλτηρες και τα χέρια ηταν στον αέρα και τα σήκωνα οριζοντια μπροστά. Εκει το ένιωσα. Έκανα παράβαση κανονων ασφαλειας , οποτε λογικο που την πάτησα. 1. Εκανα άσκηση που δεν ήξερα την εκτελεση της. 2. Ισως δεν εκανα σωστο ζέσταμα για αυτη την άσκηση. 3. Στο πάγκο εβαλα παραπανω κιλά απο οσα θα έπρεπε. Και σιγουρα εκει πρέπει να τραυματιστηκα στον τρικέφαλο διοτι δεν πάτησα τις ωμοπλάτες πισω, δεν έβαλα τους αγκώνες μεσα και οταν δεν τα κανεις αυτα σηκώνεις το βάρος με το τρικέφαλο και τους ώμους και οχι με το στήθος ειναι πολυ μεγαλο λάθος αυτο στον πάγκο το οποίο κάνουν πολλοί! Κάνουν ανουσια κλειδώματα και σηκωνουν το βάρος με τον ώμο με τον τρικέφαλο και ελάχιστα με το στηθος! Να απλά κάθεσαι στο πάγκο και κάνεις αυτη την κινηση ειχε πει ο γυμναστης σε εναν.... οχι δεν καθεσαι απλα σε εναν παγκο ηλιθιε γυμναστη. Δεν εισαι στο κρεβάτι σου για να κοιμηθεις! Βασικοι κανονες ασφαλειας σωστη εκτέλεση - σωστο ζέσταμα - δεν βάζω κιλα που δεν μπορω να ελέγξω. Ελπιζω να μου περάσει αν και απο το καλοκαιρι ειχε περάσει αλλα τωρα λιγο με ξαναπιασε. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, TEOKOS είπε Να πας και σε άλλον γιατρό,αθλητίατρο κατά προτίμηση. Έχω καεί με τους μαμάκες —————————————— Άσχετο, μες στην υγεία είμαστε όλοι βλέπω... Καλά που γυμναζόσαστε για super healthy life παρακαταθήκη για τα γεράματα Θα περιμένω να περάσουν αυτές οι 10 μέρες με ξεκούραση + χάπια όπως μου είπε και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Arwindan είπε Θα περιμένω να περάσουν αυτές οι 10 μέρες με ξεκούραση + χάπια όπως μου είπε και βλέπουμε. Δες λιγο πιο πάνω και τις ασκησεις που προτεινει ο Jeremy για τους rotators! Mε 1-2 κιλά αλτηράκια μπορεις να τις κάνεις. Ρωτα και το γιατρο σου μπορει να νιώσεις καλυτερα. Εγω οταν ειχα ξανα ξεκινησει τις πιέσεις στον πάγκο μετά απο 3-4 προπονησεις σηκωνομουν το πρωι και ένιωθα τον ωμο εσωτερικα στο κέντρο σαν να μην ηταν καλά. Κλασσικα στο γυμναστηριο δεν δώσανε σημασια δεν θυμαμαι να μου ειπαν κατι της προκοπης οποτε έψαξα μονος μου... και βρηκα οτι πρέπει να κάνεις αυτες τις ασκήσεις για τους στροφεις των ώμων. Γιατι αν δεν τις κάνεις ειναι σαν να μην έχεις κάνει ζέσταμα. Οποτε ξεκινησα να τις κάνω και ως δια μαγειας μου έφυγε η ενοχληση στον ώμο. Δεν με ξαναπειραξε ο ώμος ΠΟΤΕ! Οι ωμοι μου δεν δινουν ουτε τσίμπημα. Γιατι πάντα πριν μπω κάνω αυτες εδω τις ασκήσεις. Αλλα επειδη η συνολικη μου στάση στο πάγκο ήταν λάθος δηλαδη ηταν οι αγκώνες έξω σηκωνα το βάρος και με τον τρικέφαλο. Οποτε εκει εκτέθηκα. Ένιωσα λοιπον ενα τσιμπημα απο τοτε και με ακολουθει με υφέσεις και εξάρσεις. Αν κάνεις το τέστ τωρα στο σπιτι σου και προσομοιάσεις σαν να εισαι στον πάγκο αν δεν πατησεις τους ώμους πισω θα δεις οτι κινειται ο μπροστινος ώμος. Ενω αν βάλεις τους ώμους πισω και τους αγκωνες μέσα θα διαπιστωσεις οτι το σώμα σου ειναι πολυ πιο σταθερο! Οι ωμοι ειναι ακινητοι 9αρα δεν υπάρχει επιβάρυνση και κινδυνος τραυματισμου στον μπροστινο δελτοειδη) και δουλευει ο μειζον θωρακικος δηλαδη ο μυς που μας ενδιαφέρει. Και δεν κλειδώνεις στο ανέβασμα δεν συμμετεχει σχεδον καθολου ο τρικέφαλος. Επιμενω σε αυτο για να γλιτώσω κανεναν συνάδελφο. Οι γυμναστες ΔΕΝ ασχολουνται ειναι γελοιοι ολοι τους. Θυμαμαι πριν χρονια να λέω τωρα σε γυμναστη οτι στις άρσεις ορθιος για πλάγιους κοιλιακους με αλτηρες με τσιμπάει δεξιά κάτω και να με κοιτάζει απορημένος. Το ισχιο ειναι βρε βλάκα! Ρωτα τον αθλουμενο αν το γυμνάζει ! Καθεται ορθιος , έχει γερο κορμο; τι κοιτάς σαν χάνος! Μετα απορουν γιατι κλεινουνε γιατι δεν ξέρουν να δουλέψουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δες λιγο πιο πάνω και τις ασκησεις που προτεινει ο Jeremy για τους rotators! Mε 1-2 κιλά αλτηράκια μπορεις να τις κάνεις. Ρωτα και το γιατρο σου μπορει να νιώσεις καλυτερα. Τις είδα τις ασκησεις και τις κρατώ για αργότερα. Προς το παρόν ο γιατρός μου απέκλεισε οποιαδήποτε μορφή άσκησης για 10 μέρες. Σκέψου ότι μου είπε να αποφεύγω να σηκώνω το χέρι ψηλότερα από γωνία 90 μοιρών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Τις είδα τις ασκησεις και τις κρατώ για αργότερα. Προς το παρόν ο γιατρός μου απέκλεισε οποιαδήποτε μορφή άσκησης για 10 μέρες. Σκέψου ότι μου είπε να αποφεύγω να σηκώνω το χέρι ψηλότερα από γωνία 90 μοιρών. Α εσυ εισαι ζορικα. Εμενα δεν με ενοχλει ποτέ στην άσκηση. Μετά αμα κρυώσει με ενοχλει. Και τωρα πχ νιωθω περδικι έρχεται και φευγει. Δε βαριέσαι πολυ πολυ θα το ριξω στις άρσεις θανατου και τα καθισματα αμα δω οτι ενοχλει. Αποχη 15 μέρες απο άνω κορμο , αλλα θα κάνω τη πουστια με τα deadlift που ειναι άνω κορμος αλλα δεν συμμετέχουν τα χέρια. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, yannis27gr είπε Γιατρέ, κάθε ποσταρισμα που κάνεις θα πρέπει να το ξεκινάς με τη φράση: Αγαπητό μου ημερολόγιο... περα από την πλάκα, σε ζηλεύω που έχεις τόσο χρόνο διαθέσιμο για προπόνηση. Γιάννη είναι στάση ζωής. Σταμάτησα τις προπονήσεις όταν ήμουν στην Αμερική γιατί πραγματικά δεν προλάβαινα, με δύο παιδιά στην πορεία και καμία βοήθεια, 100+ ώρες δουλειάς την εβδομάδα, με τις εφημερίες, απλά δεν είχα το σθένος. Η αποχή από τις συστηματικές προπονήσεις συνεχίστηκε και όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα και κράτησε συνολικά 11 χρόνια. Είμαι στο ιατρείο από τις 9 μέχρι τις 12 και κάτι και από τις 17.30 μέχρι το αργά το βράδυ, συνήθως μετά τις έντεκα. Αυτές τις 5 ώρες, είτε καθόμουν σπίτι με τα πόδια ψηλά είτε ήμουν έξω και έκανα δουλειές, τίποτα όμως για τον εαυτό μου. Όταν ήρθε το μπραφ με τη μυοκαρδιοπάθεια, έδωσα δυο μπάτσους στον εαυτό μου και κινητοποιήθηκα να κάνω κάτι και για τον εαυτό μου. Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι το παραπάνω ήταν η αφορμή αλλά όχι η αιτία που ξεκίνησα τη συστηματική προπόνηση. Οι αιτίες είναι δύο: 1) Έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου που έχω πετύχει πάρα πολλά και δεν είχα κάποια σοβαρή πρόκληση ώστε να γίνω καλύτερος και να μην τελματώσω. 2) Χρειάζομαι μια διέξοδο για να αποφορτιστώ συναισθηματικά και να μην κουβαλάω σπίτι μου όλα τα άσχημα που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου. Κανείς δεν έρχεται στο ιατρείο για να δει τί κάνω, όλοι έχουν τα προβλήματά τους, μικρά ή μεγάλα, και ελπίζουν εγώ να τους δώσω τη λύση που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους. Προτιμώ, λοιπόν, να ξεδίνω στα σίδερα από να τα κουβαλάω μέσα μου. Από εκεί και πέρα, ό,τι κάνω στη ζωή μου, θέλω να το κάνω σωστά και να το καταγράφω. Το ίδιο ισχύει και για τις προπονήσεις. Έχω επενδύσει σε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (παπούτσια, ζώνη, περικάρπια, επιγονατίδες, περιαγκωνίδες, straps, λάστιχα, μαγνησίες, μπάλες lacrosse, foam rollers κ.α.) και δίνω τεράστια έμφαση στη σωστή φόρμα και την ασφάλεια. Προφανώς, η προπόνηση που κάνω εγώ, ο όγκος της, ο χρόνος που αφιερώνω, το φαγητό που τρώω και όλα τα συναφή, δουλεύουν αποδοτικά μόνο για μένα διότι ο οργανισμός μου αντιδρά θετικά στις συγκεκριμένες συνθήκες. Μπορεί να τρώω 15 ώρες την εβδομάδα στην προπόνηση, όμως η επιλογή μου να διαθέσω τον ελεύθερό μου χρόνο στο strength training με έχει βελτιώσει συνολικά σαν άνθρωπο, καθώς διαπιστώνω ότι είμαι πιο αποδοτικός και στις υπόλοιπες δραστηριότητές μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά Πείτε μου λίγο τη γνώμη σας..έχω ένα γυμναστηριο yava στα 2.2χλμ απ' το σπίτι μου με τα πόδια (κάποιο άλλο μέσο δε παίζει) και λιγουρευομαι τη προσφορά την ετήσια 60€.. αξίζει να παω; γενικά τόσο καιρό κάνω γυμναστική με το βάρος του σώματος σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, arnold94 είπε Παιδιά Πείτε μου λίγο τη γνώμη σας..έχω ένα γυμναστηριο yava στα 2.2χλμ απ' το σπίτι μου με τα πόδια (κάποιο άλλο μέσο δε παίζει) και λιγουρευομαι τη προσφορά την ετήσια 60€.. αξίζει να παω; γενικά τόσο καιρό κάνω γυμναστική με το βάρος του σώματος σπίτι Ναι μην το σκέφτεσαι, αξίζει να πας σε οποιοδήποτε γυμναστήριο και να αλλάξεις την προπόνηση που κάνεις τώρα με κανονικά βάρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις