mic2mic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Musclemar είπε Πιστεύω θα γνωρίζεις την πολύ γνωστή φράση του δε μπορείς να χτίσεις μυική μάχα και να χάσεις λίπος ταυτόχρονα. Το ένα θέλει θερμιδικό πλεόνασμα και το άλλο θερμιδικό έλλειμμα. Το πρόβλημα με αυτήν την φράση είναι ότι δεν καθορίζει χρονικό διάστημα. Προφανώς είναι απολύτως δυνατόν να γίνει ταυτόχρονα αν το "ταυτόχρονα" περιλαμβάνει μια περίοδο ενός έτους. Πχ. 6 μήνες bulking + 6 μήνες cutting. Αλλά γιατί δεν μπορεί να γίνει και αν μιλάμε για 1 βδομάδα bulking - 1 βδομάδα cutting; Και γιατί όχι και 12 ώρες bulking - 12 ώρες cutting; Πάνω-κάτω αυτό κάνουν ένα σωρό αθλητές που έχουν ξεκινήσει πχ από τα 18 τους και μετά από 5 χρόνια έχουν ανεβάσει μυική μάζα και έχουν ρίξει λίπος χωρίς να κάνουν ποτέ τους "κύκλους" και παραμένοντας πάνω-κάτω στα ίδια κιλά. Το ερώτημα τώρα είναι ποιά μέθοδος θα είναι πιο αποτελεσματική. Σχετικά μ'αυτό δεν έχω δει κάποια σχετική μελέτη, αλλά φαντάζομαι ότι έτσι κι αλλιώς οι διαφορές θα είναι μικρές. Οπότε, αν δεν προκύψουν κάποιες μελέτες που να δίνουν σαφές προβάδισμα σε πιο μεγάλους κύκλους, προσωπικά θεωρώ καλύτερους τους εβδομαδιαίους ή και ημερήσιους κύκλους. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πλέον ένα σωρό bodybuilders και αθλητές με καλή μυική μάζα που διατηρούνται σε χαμηλά ποσοστά λίπους όλο τον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Έχοντας ξεκινήσει ξανά το γυμναστήριο με πολύ όρεξη πριν από 2 μήνες περίπου, και βλέποντας ήδη αρκετά καλά αποτελέσματα (+2 κιλά μιας και είμαι σε φάση που θέλω να πάρω, και αύξηση της δύναμης σιγά σιγά) έσκασε και το πρώτο εμπόδιο. Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον δεξί ώμο, με πόνους οι οποίος έρχονται και φεύγουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και επηρεάζονται από το αν κάνω βαριές δουλειές η περιέργες κινήσεις γενικά. Η τελευταία φορά που με είχε πιάσει ήταν λίγο πριν ξεκινήσω το γυμναστήριο, σε κάτι εργασίες βαψίματος στο σπίτι όπου για μια εβδομάδα με είχε πιάσει απίστευτος πόνος (τις 2 πρώτες μέρες ξύπναγα 1-2 φορές το βράδυ από τον πόνο) και μετά σχεδόν εξαφανίστηκε. Μετά την επιστροφή στο γυμναστήριο με πόναγε κάποιες μέρες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Το ξέρω βλακεία μου που δεν το είχα ψάξει τόσο καιρό, αλλά πήγα επιτέλους το Σάββατο και έκανα μαγνητική. Αποτέλεσμα; Τενοντίτιδα (παρέα με λίγο υγρό στην άρθρωση) καθώς και ελάττωση εύρους ακρωμίου-κεφαλής βραχιονίου όπως το έγραψε ο γιατρός (στην ουσία αντί για 1εκ που είναι το σύνηθες εμένα είναι 0,6-0,7 εκ.-κάτι που όπως είπε μπορεί να οφείλεται στην τενοντίτιδα). Η συνέχεια έχει 10 μέρες off από γυμναστήρια, απότομες-περίεργες κινήσεις με συνοδεία χαπιών Voltaren. Αν δεν έχει αποτέλεσμα πάμε σε φυσικοθεραπείες και τέλος αν και αυτές δεν βοηθήσουν, προχωράμε σε ενέσεις. Σόρρυ για το σεντόνι αλλά είπα και εγώ να πω τον πόνο μου. Τόση όρεξη για γυμναστήριο παίζει να είχα πρώτη φορά στη ζωή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Arwindan είπε Έχοντας ξεκινήσει ξανά το γυμναστήριο με πολύ όρεξη πριν από 2 μήνες περίπου, και βλέποντας ήδη αρκετά καλά αποτελέσματα (+2 κιλά μιας και είμαι σε φάση που θέλω να πάρω, και αύξηση της δύναμης σιγά σιγά) έσκασε και το πρώτο εμπόδιο. Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον δεξί ώμο, με πόνους οι οποίος έρχονται και φεύγουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και επηρεάζονται από το αν κάνω βαριές δουλειές η περιέργες κινήσεις γενικά. Η τελευταία φορά που με είχε πιάσει ήταν λίγο πριν ξεκινήσω το γυμναστήριο, σε κάτι εργασίες βαψίματος στο σπίτι όπου για μια εβδομάδα με είχε πιάσει απίστευτος πόνος (τις 2 πρώτες μέρες ξύπναγα 1-2 φορές το βράδυ από τον πόνο) και μετά σχεδόν εξαφανίστηκε. Μετά την επιστροφή στο γυμναστήριο με πόναγε κάποιες μέρες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Το ξέρω βλακεία μου που δεν το είχα ψάξει τόσο καιρό, αλλά πήγα επιτέλους το Σάββατο και έκανα μαγνητική. Αποτέλεσμα; Τενοντίτιδα (παρέα με λίγο υγρό στην άρθρωση) καθώς και ελάττωση εύρους ακρωμίου-κεφαλής βραχιονίου όπως το έγραψε ο γιατρός (στην ουσία αντί για 1εκ που είναι το σύνηθες εμένα είναι 0,6-0,7 εκ.-κάτι που όπως είπε μπορεί να οφείλεται στην τενοντίτιδα). Η συνέχεια έχει 10 μέρες off από γυμναστήρια, απότομες-περίεργες κινήσεις με συνοδεία χαπιών Voltaren. Αν δεν έχει αποτέλεσμα πάμε σε φυσικοθεραπείες και τέλος αν και αυτές δεν βοηθήσουν, προχωράμε σε ενέσεις. Σόρρυ για το σεντόνι αλλά είπα και εγώ να πω τον πόνο μου. Τόση όρεξη για γυμναστήριο παίζει να είχα πρώτη φορά στη ζωή μου Φίλε μου τις περισσότερες φορές μαθαίνουμε να ζούμε και να γυμναζόμαστε με αυτούς τους πόνους. Η πλειοψηφία όσων γνωρίζω ότι έκαναν σοβαρές προπονήσεις στο παρελθόν, γυμνάζεται πάνω από τον πόνο πλέον διότι οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι μόνιμοι. Υπομονή λοιπόν, ελπίζω να σου περάσει αλλά κι αν δεν, απλά θα μάθεις να ζεις με αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, JcD είπε Φίλε μου τις περισσότερες φορές μαθαίνουμε να ζούμε και να γυμναζόμαστε με αυτούς τους πόνους. Η πλειοψηφία όσων γνωρίζω ότι έκαναν σοβαρές προπονήσεις στο παρελθόν, γυμνάζεται πάνω από τον πόνο πλέον διότι οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι μόνιμοι. Υπομονή λοιπόν, ελπίζω να σου περάσει αλλά κι αν δεν, απλά θα μάθεις να ζεις με αυτό! Μα έτσι κι αλλιώς είχα μάθει να ζω με αυτό :P. Σκέψου ότι αυτό το θέμα το έχω σχεδόν 10 χρόνια και γυμναστήριο πήγαινα και παλαιότερα όχι μόνο τώρα. Απλά όντως είναι ενοχλητικό ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις δεν μπορώ να ανεβάσω με τίποτα κιλά, φοβάμαι ότι θα μου φύγουν από χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arwindan είπε Μα έτσι κι αλλιώς είχα μάθει να ζω με αυτό :P. Σκέψου ότι αυτό το θέμα το έχω σχεδόν 10 χρόνια και γυμναστήριο πήγαινα και παλαιότερα όχι μόνο τώρα. Απλά όντως είναι ενοχλητικό ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις δεν μπορώ να ανεβάσω με τίποτα κιλά, φοβάμαι ότι θα μου φύγουν από χέρι. Καλά έτσι είμαστε η πλειοψηφία ρε'συ. Ώμους, γόνατα, πήχεις κλπ, άνθρωπος δεν πάει στον γιατρό. Όλοι λέμε θα του περάσει κάποτε 😂 Συγχαρητήρια για την επιστροφή σου στα γυμναστήρια και καλή τύχη με τον ώμο! Εγώ για να ξεκινήσω να κάνω πάγκο, παίζω με την μπάρα άδεια μέχρι να ζεσταθεί ο...δεξής κι εμένα...ώμος και μετά βάζω πλάκες, στον γιατρό δεν πάω όμως, καλύτερα να μην ξέρω τι έχει 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, JcD είπε Καλά έτσι είμαστε η πλειοψηφία ρε'συ. Ώμους, γόνατα, πήχεις κλπ, άνθρωπος δεν πάει στον γιατρό. Όλοι λέμε θα του περάσει κάποτε 😂 Συγχαρητήρια για την επιστροφή σου στα γυμναστήρια και καλή τύχη με τον ώμο! Εγώ για να ξεκινήσω να κάνω πάγκο, παίζω με την μπάρα άδεια μέχρι να ζεσταθεί ο...δεξής κι εμένα...ώμος και μετά βάζω πλάκες, στον γιατρό δεν πάω όμως, καλύτερα να μην ξέρω τι έχει 😂 Καλά δεν παίζει να το σταματήσω, απλά θα κάνω ένα διαλλειματάκι για όσο πει ο γιατρός και μετά το πολύ πολύ προσαρμόζω λίγο το πρόγραμμά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Καλά έτσι είμαστε η πλειοψηφία ρε'συ. Ώμους, γόνατα, πήχεις κλπ, άνθρωπος δεν πάει στον γιατρό. Όλοι λέμε θα του περάσει κάποτε 😂 Συγχαρητήρια για την επιστροφή σου στα γυμναστήρια και καλή τύχη με τον ώμο! Εγώ για να ξεκινήσω να κάνω πάγκο, παίζω με την μπάρα άδεια μέχρι να ζεσταθεί ο...δεξής κι εμένα...ώμος και μετά βάζω πλάκες, στον γιατρό δεν πάω όμως, καλύτερα να μην ξέρω τι έχει 😂 Δες ολο το πάνω βιντεάκι ειναι η πρώτη συμβουλη που μπορώ να σου δώσω. Η δεύτερη ειναι στο πάγκο -> Πριν πέσεις στο στρώμα πάτησε τους ώμους σου προς τα πισω λές και έχεις ένα μήλο στο κέντρο της πλάτης και θέλεις να το φτάσεις. Αγκώνες μέσα , ποδια σταθερά στο έδαφος , αυχένας κλειδωμένος (δεν κανεις κινησεις με αυτον) και η ασκηση ειναι ασφαλης πάντοτε στα κιλά που μπορεις να σηκώσεις. Επισης μη κλειδώνεις αποτομα στο ανέβασμα γιατι ενεργοποιεις τρικέφαλο και ειναι κακο για την άρθρωση του αγκώνα επισης. 3 ώρες πριν, epp είπε πως μπορειτε να τρωτε 1 ή 1μιση ωρα πριν την γυμναστικη χωρις προβλημα? ζηλευω λιγο.. Εγω ειλικρινα ακομα και απο πρωινο θελω 2μιση-3 ωρες σιγουρα αν παω σε high intensity προγραμμα τυπου body-pump.. αλλιως καπου στα μεσα ή στα σκουατς νιωθω ειτε την πιεση να πεφτει και διακοπτω ειτε φαγητο να ανεβαινει... Εμενα στις 3 ωρες γουργουριζει η κοιλια μου και δεν μπορω να κάνω προπονηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Αν έχεις κάποιους μύες πάνω σου και κάνεις υποθερμιδική διατροφή τρώγοντας κάνα 40 γρ πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα και κάνοντας σκληρή προπόνηση, τότε όσο χάνεις λίπος τόσο δείχνεις διπλάσιος μυικά ακόμη και ας μην έχεις βάλει ούτε ένα γραμμάριο σε μύες ! Γιατί κουράζετε το μυαλό σας, είναι τόσο απλό .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Αν έχεις κάποιους μύες πάνω σου και κάνεις υποθερμιδική διατροφή τρώγοντας κάνα 40 γρ πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα και κάνοντας σκληρή προπόνηση, τότε όσο χάνεις λίπος τόσο δείχνεις διπλάσιος μυικά ακόμη και ας μην έχεις βάλει ούτε ένα γραμμάριο σε μύες ! Γιατί κουράζετε το μυαλό σας, είναι τόσο απλό .. Γιατι σκληρη προπονηση με υποθερμιδικη διατροφη δεν μπορεις να κάνεις για αυτο ή νομιζεις οτι κάνεις προπονηση σκληρή. Ολοι αυτοι στους οποιους δουλευει αυτο το πραγμα ειναι οσοι έχουν ηδη μυες απλα σταματησαν το γυμναστηριο ή ετσι ηταν το σκαρι τους και τωρα που ξαναρχισαν και κάνουν μια διατροφη "καθαρισματος" με λιγοτερο υδατανθρακα , φευγει το λιπος και φαινεται αυτο που έχουν απο κάτω. Αν δεν εχεις απο κάτω τιποτα , τι υποθερμιδικη διατροφη να κανεις δηλαδη. 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Έχοντας ξεκινήσει ξανά το γυμναστήριο με πολύ όρεξη πριν από 2 μήνες περίπου, και βλέποντας ήδη αρκετά καλά αποτελέσματα (+2 κιλά μιας και είμαι σε φάση που θέλω να πάρω, και αύξηση της δύναμης σιγά σιγά) έσκασε και το πρώτο εμπόδιο. Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον δεξί ώμο, με πόνους οι οποίος έρχονται και φεύγουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και επηρεάζονται από το αν κάνω βαριές δουλειές η περιέργες κινήσεις γενικά. Η τελευταία φορά που με είχε πιάσει ήταν λίγο πριν ξεκινήσω το γυμναστήριο, σε κάτι εργασίες βαψίματος στο σπίτι όπου για μια εβδομάδα με είχε πιάσει απίστευτος πόνος (τις 2 πρώτες μέρες ξύπναγα 1-2 φορές το βράδυ από τον πόνο) και μετά σχεδόν εξαφανίστηκε. Μετά την επιστροφή στο γυμναστήριο με πόναγε κάποιες μέρες, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Το ξέρω βλακεία μου που δεν το είχα ψάξει τόσο καιρό, αλλά πήγα επιτέλους το Σάββατο και έκανα μαγνητική. Αποτέλεσμα; Τενοντίτιδα (παρέα με λίγο υγρό στην άρθρωση) καθώς και ελάττωση εύρους ακρωμίου-κεφαλής βραχιονίου όπως το έγραψε ο γιατρός (στην ουσία αντί για 1εκ που είναι το σύνηθες εμένα είναι 0,6-0,7 εκ.-κάτι που όπως είπε μπορεί να οφείλεται στην τενοντίτιδα). Η συνέχεια έχει 10 μέρες off από γυμναστήρια, απότομες-περίεργες κινήσεις με συνοδεία χαπιών Voltaren. Αν δεν έχει αποτέλεσμα πάμε σε φυσικοθεραπείες και τέλος αν και αυτές δεν βοηθήσουν, προχωράμε σε ενέσεις. Σόρρυ για το σεντόνι αλλά είπα και εγώ να πω τον πόνο μου. Τόση όρεξη για γυμναστήριο παίζει να είχα πρώτη φορά στη ζωή μου Αμα σου ειπε ο γιατρος μονο 10 μέρες με υγρο στην άρθρωση μια χαρά εισαι ! Ετσι και αλλιως αυτο θα πρέπει να το κανεις ανα 4-5 εβδομάδες χωρις να στο πει γιατρος!!! Λέγονται deload weeks. Ανα 4-5 εβδομάδες σκληρης προπονησης κατεβάζεις τα κιλά στο μισο και απλά κάνεις πολυ χαλαρη προπονηση για καμια βδομάδα με 10 μέρες. Παιδια θέλει μυστικά για να μην τραυματιστεις οταν δεν μου κάνεις ζέσταμα , οταν δεν εκτελεις σωστά την άσκηση , οταν φορτώνεις συνέχεια , οταν εισαι μέρα παρα μέρα στο γυμναστηριο ε μη περιμενεις να μην τραυματιστεις ! Ρωτα κάποιον "εμπειρο" τους γνωριζει τους κανονες ασφαλειας ή εχει 2-3 χειρουργεια; Κάνει ζέσταμα; εκτελει σωστα την άσκηση; η φορτωνει και στο βωμο του να τα σηκώσουμε οπως να ναι τα σηκώνει με τους τένοντες - τους τρικεφαλους τους ωμους , τη κοιλια και δε ξερω και εγω τι άλλο! Το προγραμμα του στο γυμναστηριο ποιο ειναι .... αφηνει 2 μέρες για ανάρρωση; απο τη στιγμή που δεν έχεις τα κιλά που έχεις φορτώσει το εμφανες ειναι οτι καταρχην χαλάει η σταση του σώματος. Βάλε απο περιεργεια το deadlift challenge στο μοναστηρακι να δεις οι τσομπαναραιοι πως σηκώνουν τα κιλά στις άρσεις θανάτου. Ο άλλος εβαλε 150 κιλά ουτε τα 120 δεν μπορουσε να σηκώσει σωστά και πηγε να βάλει 150. Εντάξει κάτι τέτοιους θέλουν οι φυσικοθεραπευτές και οι ορθοπεδικοι για να έχουνε δουλειά. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Αμα σου ειπε ο γιατρος μονο 10 μέρες με υγρο στην άρθρωση μια χαρά εισαι ! Ετσι και αλλιως αυτο θα πρέπει να το κανεις ανα 4-5 εβδομάδες χωρις να στο πει γιατρος!!! Λέγονται deload weeks. Ανα 4-5 εβδομάδες σκληρης προπονησης κατεβάζεις τα κιλά στο μισο και απλά κάνεις πολυ χαλαρη προπονηση για καμια βδομάδα με 10 μέρες. Παιδια θέλει μυστικά για να μην τραυματιστεις οταν δεν μου κάνεις ζέσταμα , οταν δεν εκτελεις σωστά την άσκηση , οταν φορτώνεις συνέχεια , οταν εισαι μέρα παρα μέρα στο γυμναστηριο ε μη περιμενεις να μην τραυματιστεις ! Δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα όπως μου είπε αλλά το δεύτερο ( ελάττωση εύρους ακρωμίου-κεφαλής βραχιονίου ). Οι 10 μέρες είναι για να δούμε εάν υπάρξει κάποια βελτίωση, αλλιώς πάμε σε φυσικοθεραπείες και βλέπουμε. Πάντως εμένα δεν είναι θέμα τραυματισμού στο γυμναστήριο αλλά κάτι που έπαθα πριν από αρκετά χρόνια και συνεχίζει να με ταλαιπωρεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arwindan είπε Δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα όπως μου είπε αλλά το δεύτερο ( ελάττωση εύρους ακρωμίου-κεφαλής βραχιονίου ). Οι 10 μέρες είναι για να δούμε εάν υπάρξει κάποια βελτίωση, αλλιώς πάμε σε φυσικοθεραπείες και βλέπουμε. Πάντως εμένα δεν είναι θέμα τραυματισμού στο γυμναστήριο αλλά κάτι που έπαθα πριν από αρκετά χρόνια και συνεχίζει να με ταλαιπωρεί. Θέλω να κάνω και εγω μια εξέταση γιατι έχω ενοχλησεις συχνά-πυκνά στον δικέφαλο και ειναι κατα 80% επικονδυλιτιδα δηλαδη γιατι ετσι μου ειχε πει ένας που με πιεσε σε μια κλινικη εξέταση αλλα θελω να δω τι παιζει μέσα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Θέλω να κάνω και εγω μια εξέταση γιατι έχω ενοχλησεις συχνά-πυκνά στον δικέφαλο και ειναι κατα 80% επικονδυλιτιδα δηλαδη γιατι ετσι μου ειχε πει ένας που με πιεσε σε μια κλινικη εξέταση αλλα θελω να δω τι παιζει μέσα εκει. Μην το ψάχνεις γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις (πλάκα κάνω έ, εννοείται πρέπει να το ψάξεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Arwindan είπε Μην το ψάχνεις γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις (πλάκα κάνω έ, εννοείται πρέπει να το ψάξεις). Μωρε ενοχλει απο περυσι αυτο. Και το Μαϊο μου έκανε μια κλινικη εξεταση ενας ορθοπεδικος που ηρθε κατα τυχη απο τη δουλειά και μου λεει μεγαλε επικονδυλιτιδα κοψε 2 εβδομάδες τα βάρη. Μάλιστα μου ειπε οτι επηρεάζει στις εκτάσεις , και οχι στις κάμψεις δηλαδη αν εσυ κάνεις κάμψεις δικεφάλων θα εισαι οκ (ετσι ειπε αυτος) αλλα ολες οι αλλες ασκησεις δηλαδη πιεσεις ωμων , πιεσεις παγκου το ερεθιζουν. Και ο ΗΥ φυσικά. Τεσπα εμεινα περιπου 1 μηνα εκτος και ξαναμπηκα. Ε και τωρα που ανεβάζω σιγα σιγα που και που τσιμπάει. Τενοντιτιδα ειναι απο αυτες τις χρονιες που δε περνάνε ευκολα. Ειδικα η επικονδυλιτιδα ειναι κωλο τενοντιτιδα. Τιποτα αυτο θέλει οι πιτσιρικάδες που ξεκινάνε απο τα 20 τους να πάνε με εναν σοβαρο περσοναλ στο γυμναστηριο να τους δειξει τις βασικές ασκησεις , να τους δειξει τους βασικους ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ κανονες ασφαλειας. Οταν κάναμε βολές στο στρατο μας λέγανε για τους κανονες ασφαλειας στα οπλα. Ιδιοι κανονες ασφαλειας υπάρχουν και στο γυμναστηριο απλα δεν τους περιμενεις απο τους γυμναστες γιατι οι ανθρωποι και δεν θέλουν και δεν ξέρουν δεν ενδιαφερονται να μάθουν. Εν τω μεταξυ δεν ξέρουν οτι αυτο που κάνουν ειναι εις βαρος τους διοτι θα έρθει ο πιτσιρικας θα του δωσεις εσυ μια μαλακια προγραμμα , θα τραυματιστει στη χειροτερη στη καλυτερη δε θα καταφερει τιποτα. Και δεν θα ξαναέρθεο θα μισησει και τα βάρη και μετά θα γινει ενας ακομα ..... πονεμενος που θα διαδιδει οτι οι αρσεις θανατου και τα καθισματα ειναι "επικινδυνες" ασκησεις. Προγραμμα τωρα σε αρχάριο -> 3 επι 12 εκτασεις τρικεφάλων σε μηχανημα! 3 επι 12 "αυτοσυγκέντρωση" θα πετυχει τωρα κάτι ο πιτσιρικας με την "αυτοσυγκέντρωση". Ενω θα έπρεπε ενας σοβαρος ιδιοκτητης-γυμναστης να λέει εΣΕΝΑ σε ειδα και χθές γιατι ηρθες και σημερα;;;; αναρρωση το σώμα σου δεν θα κάνει; εφυγες οπως εισαι ή κανεις ποδηλατάκι σημερα και διάδρομο! Εσυ δεν έκανες ζέσταμα για τους ώμους πριν μπεις στον πάγκο; εφυγες έλα εδω να σου δειξω να κανεις σωστο ζέσταμα για τους ώμους σου να μην λές μετά οτι ειναι η άσκηση επικινδυνη. Εσυ εκει κάτω γιατι έχεις τη προσοχη σου στον γνωστο που πέρασε και σε χαιρετησε οταν κάνεις αρσεις θανατου σηκωνεις τον αυχένα να τον χαιρετησεις και σπάς ολοκληρη τη μέση; γιατι φορτωνεις 120 κιλά ενω δεν μπορεις να κάνεις σωστα ουτε τα 100; βιάζεσαι ε; να βγεις στη παραλια! Κανονικα αυτα θα έπρεπε να κάνουν οι γυμναστες και οχι να κάνει ο καθενας οτι θέλει επειδη πληρώνει μια συνδρομη! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Πες τα μεγάλε !!! Από χθες εγώ έχω μυριστεί τρελή επιστροφή στον νήμα πάντως ❤️💛😋🤓😅💜🖤 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε εΣΕΝΑ σε ειδα και χθές γιατι ηρθες και σημερα;;;; αναρρωση το σώμα σου δεν θα κάνει; εφυγες οπως εισαι ή κανεις ποδηλατάκι σημερα και διάδρομο! Το προσπάθησαν καμπόσοι προπονητές σε εμένα και δεν έπιασε, εγώ ήξερα καλύτερα από αυτούς! Παιδιά κακά τα ψέματα, η περίοδος 20 με 30 είναι η eye of the tiger περίοδος, δεν καταλαβαίνει κανείς ούτε από προπονητές ούτε από κούραση ούτε από συμβουλές, όποιος έχει το iq να ακολουθήσει οδηγίες και συμβουλές αυτήν την περίοδο, αυτός πραγματικά προοδεύει απροβλημάτιστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις