yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Αυτό που βάζετε υποκοριστικά στα φαγητά (ρυζάκι, πατατούλσ, γυρούλη, κτλ) μαλακιούλα μου κάνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 24/11/2019 στις 10:06 ΠΜ, JcD είπε Τι εστίν κράκερ φακής? Πάλι καλά, να λες, που δεν είναι cracken φακής!😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Fotis13 είπε χαχχα γιατι τι σου καναμε ? Μουσι για παντα ρε . @OneWaySystem πρεπει μαζι αθροιστικα να εχουμε καταναλωσει ενα container ριο μαρε .Η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να φαω αλλη μαρκα τονο μου φαινεται πολυ εντονη η διαφορα στην γευση . Γιατί τα γένια τσιμπάνε και συνήθως είναι βρώμικα. Είναι σαν να τρως με τα μαλλιά σου. Προτιμώ το ξυρισμένο look αντε μέχρι μια βδομάδα αξύριστος. Bonus point αν και το κεφάλι είναι τελείως ξυρισμένο. Το παραδέχομαι ότι μου αρέσουν οι καραφλες... Με τίποτα όμως καράφλα με μούσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Απλα στέγνωσε την μάζα που ηδη ειχε. Εγω αυτο βλέπω. Κάποιος που ειναι πχ με λιγη μυικη μάζα πρέπει να κινηθει με τον κλασσικο τροπο να παχυνει οσο πιο ποιοτικά μπορεί. 4 ώρες πριν, JcD είπε Συμφωνώ χωρίς να έχω διαβάσει κάτι σχετικό! Επίκτητος σοφία εκ του γυμναστηρίου, άμα κάποιος έχει καλές ορμόνες και τρώει αρκετή πρωτεΐνη γίνεται να βάλει μυς και με θερμιδικό έλειμα. Παίζει βέβαια ρόλο και σε τί επίπεδο είσαι. Αν είσαι γυμνασμένος με ποσοστό λίπους 9% και ξεκινάς δίαιτα για να πέσεις στο 7%, είναι εντελώς χλωμό να βάλεις μυική μάζα και θα είσαι και "τυχερός" αν χάσεις μόνο λίγο. Αλλά αν είσαι σαν τον τύπο του παραδείγματος, 30% και αγύμναστος, θα πρέπει να κάνεις πολλά λάθη σε διατροφή και γυμναστική για να μην καταφέρεις να βάλεις μυική μάζα πέφτοντας στο 15%. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από mic2mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Pr σημερα στο FS, 130 kg το ενα και 135 kg το αλλο. Στα 135 επρεπε να κατεβω λιγο περισσότερο αλλα εκεινη τη στιγμη ενοιωθα οτι ηταν αρκετα βαθη https://www.dropbox.com/sh/xn9vs7lgp1dd7lj/AACfnd-R_CxkYYRvXrRhcZtya?dl=0 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, mic2mic είπε Παίζει βέβαια ρόλο και σε τί επίπεδο είσαι. Αν είσαι γυμνασμένος με ποσοστό λίπους 9% και ξεκινάς δίαιτα για να πέσεις στο 7%, είναι εντελώς χλωμό να βάλεις μυική μάζα και θα είσαι και "τυχερός" αν χάσεις μόνο λίγο. Αλλά αν είσαι σαν τον τύπο του παραδείγματος, 30% και αγύμναστος, θα πρέπει να κάνεις πολλά λάθη σε διατροφή και γυμναστική για να μην καταφέρεις να βάλεις μυική μάζα πέφτοντας στο 15%. Γιατι πιστευεις οτι έβαλε μυική μάζα και απλά δεν "καθαρισε" αυτην που ηδη ειχε; εγω πιστευω οτι εκανε απλα μια υποθερμιδική διατροφη και με σωστές τροφές έδιωξε απο πάνω του λίπος παράλληλα με γυμναστική "γέμισαν" οι μυς γιατι αμα πας και βγαλεις μια φωτο μετα το γυμναστηριο φαινεσαι λιγο διαφορετικά απο αν βγαλεις μολις ξυπνήσεις. Εγω δεν βλέπω οτι οι ώμοι του μεγάλωσαν ουτε τα χέρια του. Μπορει να κανω και λάθος βεβαια. Αμα βάζαμε τοσο εύκολα μάζα μεσα σε 2-3 μήνες! Θα ειμασταν ολοι μοντέλα. Αλλα η αληθεια ειναι πιο σκληρη και εκτος απο επιμονή και υπομονη θέλει και χρονο αυτο το άθλημα. Βάλε 1 χρονο το λιγοτερο να αλλάξεις το σώμα σου. Εκτος ξαναλέω και αν έχεις ήδη μάζα ..... οποτε με μια υποθερμιδικη διατροφουλα καθαριζεις το λιπος. Ε αυτο δεν ειναι δυσκολο. Και σε 3 μηνες γινεται. Φιλε για να πάρεις μάζα ... πρέπει να βελάξεις και οσο πιο μικρος κανεις προπονηση τοσο το καλυτερο γιατι μικρος το σωμα αντεχει και περισσοτερο. Δεν σε πιάνουν τενοντιτιδες κάθε λιγο. Επειδη κάποιοι νομιζουν οτι αυτα γινονται με μαγικά. Λοιπον οταν πας στο γυμναστηριο και καθε φορά πιέζεις τον εαυτο σου (λογικά πάντα και οχι σαν καγκουρας) να ζοριζεται λιγο περισσοτερο το σώμα πιστευει οτι εσυ εισαι εκει εξω και παλευεις με θηρια και αρα για να επιβιώσει πρέπει την επομενη φορά να γινει πιο δυνατο! Αυτο ειναι η αναπτυξη. Την προκαλεις με διεγερση στο γυμναστηριο δεν λέει πουθενα οτι αμα πλακώσεις την πρωτεινη θα γεμισεις με μυς. Η διατροφη απλα βοηθάει στην ανάρρωση και στην προπονηση. Δηλαδη σε βοηθάει να πάς γυμναστηριο και να σηκώσεις κιλά! Γιατι αν δεν φάς δεν θα εχεις δυναμη για τιποτα.... και μετά στην αναρρωση βοηθάει την αποκατασταση. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Γιατι πιστευεις οτι έβαλε μυική μάζα και απλά δεν "καθαρισε" αυτην που ηδη ειχε; εγω πιστευω οτι εκανε απλα μια υποθερμιδική διατροφη και με σωστές τροφές έδιωξε απο πάνω του λίπος παράλληλα με γυμναστική "γέμισαν" οι μυς γιατι αμα πας και βγαλεις μια φωτο μετα το γυμναστηριο φαινεσαι λιγο διαφορετικά απο αν βγαλεις μολις ξυπνήσεις. Εγω δεν βλέπω οτι οι ώμοι του μεγάλωσαν ουτε τα χέρια του. Μπορει να κανω και λάθος βεβαια. Απλά δεν μου φαίνεται σαν κάποιος από αυτούς που έχουν μεν χαμηλό ποσοστό λίπους αλλά είναι εντελώς αγύμναστοι. Και επίσης ξέρω προσωπικά και τον διατροφολόγο του, ο οποίος έχει πείρα και στο bodybuilding. Για να λέει ότι πήρε μυική μάζα, φαντάζομαι ότι έχει κάνει και τις ανάλογες λιπομετρήσεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν στέκομαι στον συγκεκριμένο, απλά είπα ότι κάποιος που ξεκινάει από ψηλό ποσοστό λίπους και χαμηλή μυική μάζα, μπορεί να βελτιωθεί ταυτόχρονα και στα δύο. Το πόσο χρόνο θα πάρει, είναι άλλο θέμα που έχει πολλές παραμέτρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, mic2mic είπε Απλά δεν μου φαίνεται σαν κάποιος από αυτούς που έχουν μεν χαμηλό ποσοστό λίπους αλλά είναι εντελώς αγύμναστοι. Και επίσης ξέρω προσωπικά και τον διατροφολόγο του, ο οποίος έχει πείρα και στο bodybuilding. Για να λέει ότι πήρε μυική μάζα, φαντάζομαι ότι έχει κάνει και τις ανάλογες λιπομετρήσεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν στέκομαι στον συγκεκριμένο, απλά είπα ότι κάποιος που ξεκινάει από ψηλό ποσοστό λίπους και χαμηλή μυική μάζα, μπορεί να βελτιωθεί ταυτόχρονα και στα δύο. Το πόσο χρόνο θα πάρει, είναι άλλο θέμα που έχει πολλές παραμέτρους. Μπορει να εννοουμε το ιδιο πράγμα αλλα να το κάνουμε με διαφορετικο τροπο εγω εκεινο που έκανα ηταν να κάνω μια διατροφη "ογκου" δηλαδη ήξερα οτι η συντηρηση μου ηταν στις 2400-2500 θερμιδες οποτε ανέβασα σε 2800-3000 και καμια φορά και σε 3100-3200 αλλα ο ΜΟ ηταν στις 3000 δεν πηρα καθολου κοιλιά και ανεβηκε η ζυγαριά 3,5 κιλά! Γέμισα αλλού που ήθελα. Ανέβηκα +10 κιλά παγκο μέσα σε 2 μήνες. Η μαλακια ειναι οτι έχω απο παλιά μια τενοντιτιδα στον κονδυλο που καμια φορά με ενοχλει ειχα κοψει τελειως το καλοκαιρι για 1 μηνα αλλα τωρα ξαναεμφανιστηκε. αλλα παρολαυτα μπορεσα και ανεβηκα. Σημερα στο γυμναστηριο έμεινα στο 'ρεκορ" μου αλλα εκανα +1 παραπανω επαναληψη απο οτι την προηγουμενη φορά στον πάγκο. Τωρα με τσιμπάει λιγο ο δικέφαλος. Επικονδυλιτιδα ειναι. Δεν περνάει εύκολα αυτο. 3 μηνες τωρα το χω ξεγελάσει και εχω πατηθει και στο γυμναστηριο!!! Κάνω κανα 10λεπτο ζέσταμα πριν ξεκινησω. Και ειδικά στον κονδυλο. Απο ώμους - γονατα - μέση πάμε περιφημα και μας έπιασε το χέρι ρε φιλε. Οτι να ναι. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Απλα στέγνωσε την μάζα που ηδη ειχε. Εγω αυτο βλέπω. Κάποιος που ειναι πχ με λιγη μυικη μάζα πρέπει να κινηθει με τον κλασσικο τροπο να παχυνει οσο πιο ποιοτικά μπορεί. Αυτο επισης το έγραψα γιατι ειναι και κάποιοι που πινουν καφέ κάθε μερα , αναψυκτικά , καπνιζουν ειναι μέσα στο αγχος χωρις λογο και μετά παραπονιούνται για το στομάχι τους. Α) Δε μιλάμε για περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν επισκεφτεί γιατρό. Β) Αυτά που λες καλώς τα λες, αλλά δεν ισχύουν πάντα είναι απλώς κληρονομικό ή οργανικό καμία φορά. Γ) Δεν είμαστε οι άνθρωποι που περιγράφεις. 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 23/11/2019 στις 10:25 ΜΜ, OneWaySystem είπε 98 gr μακαρόνια 64 γρ τόνο και 2 γρ γραβιέρα ! Χαχαχαχα μισό πακέτο μακαρόνια, 2 ριο μαρε (ο ένας είναι θαμμένος απο κάτω) και μια χούφτα τυρι ! Τι απίστευτο γεύμα ειναι αυτό ρε φίλε πως σπέρνει έτσι ? Το τρώω 30 χρόνια και καλά να είμαστε να το τρώω άλλα τόσα !! Tρωω το ιδιο αλλα χωρις γραβιέρα. Μακαρονια με τονο , λάδι 15-20γρ συνηθως και ανακάτεμα με κυκνος (τοματοπολτο) ωμό. Αλατάκι πιπεράκι και δώσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και πιάσαμε, ώρα ήταν, τη συζήτηση και πάλι για προπόνηση, σήμερα μπήκα στη δεύτερη εβδομάδα της φάσης όπου δουλεύω την αποδιδόμενη ισχύ. Tην Παρασκευή έβγαλα με επιτυχία μια εξαιρετική προπόνηση, όπου συγκεκριμένα έκανα: 5,5 km @ 225W Airbike 30' mobility και warmup με λάστιχα και 5x5 Βodyweight Νeutral Grip Chin-ups 3x24@30kg (2x15) Matrix Lunge 1x5@80kg Ηigh Bar Back Squat με 1 και 1/4 reps (Warmup) 1x5@90kg Ηigh Bar Back Squat με 3΄' pause (Warmup) 1x5@90kg Ηigh Bar Back Squat με tempo 3"/0"/3" (Warmup) 7x3@100, 110, 110, 110, 120, 120, 120kg Ηigh Bar Back Squat 1x15@80kg Ηigh Bar Back Squat (AMRAP) 1x10@100kg Hip Thrust με πάγκο (Warmup) 7x4@120kg Hip Thrust με πάγκο 1x12@100kg Hip Thrust με πάγκο (AMRAP) 1x8@100kg Romanian Deadlift (Warmup) 7x3@110, 110, 110, 120, 120, 120, 120kg Romanian Deadlift 1x16@80kg Romanian Deadlift (AMRAP) 2x10@45kg Overhead Press (Warmup) 7x3@60kg Overhead Press 1x12@50kg Overhead Press (AMRAP) 1x10@70kg Bench Press (Warmup) 7x3@80, 80, 90, 90, 90, 100, 100kg Bench Press 1x12@70kg Bench Press (AMRAP) 4x8@25kg Back Extension στο GHD with 3'' pause 4x1'@80kg (2x40) Farmer's Walk 2x1'@40kg Suitcase Carry με Fat Grip 4x12@45kg Face Pull with External Rotation To Σ/Κ ξεκουράστηκα αρκετά και έφαγα τον άμπακο (13259 kcal για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο σύνολο). Το Σάββατο έκανα active recovery με 7,5 km περπάτημα (τα 2,5 πάνω κάτω στο λόφο της Φιλοθέης). Την Κυριακή μόνο mobility με λάστιχα στο σπίτι και ελάχιστο περπάτημα. Χθες είχα αρκετή όρεξη για προπόνηση και μπήκα γερά στο Β' πρόγραμμα, το οποίο και έβγαλα χωρίς απρόοπτα: 5,5 km @ 225W Airbike 40' mobility και warmup με λάστιχα και 5x5 Βodyweight Pullups 4x1'@80kg (2x40) Farmer's Walk 4x8@73kg Straight Arm Pulldown 1x15@59kg Straight Arm Pulldown (AMRAP) 2x8@105, 125kg Deadlift (Warmup) 7x3@135, 150, 150, 150, 160, 160, 160kg Deadlift 1x14@110kg Deadlift (AMRAP) 2x5@85kg Ηigh Bar Back Squat με 1 και 1/4 reps (Warmup) 7x4@90, 90, 90, 95, 95, 100, 100kg Zercher Squat 1x12@70kg Zercher Squat (AMRAP) 1x10@75kg Reverse-grip Barbell Row (Warmup) 7x4@80, 90, 90, 90, 100, 100, 100kg Reverse-grip Barbell Row 2x4@100kg Dead Row 5x6@70kg Barbell Chinese Pull (Clean Pull) 1x10@70kg Barbell Floor Press (Warmup) 7x4@80, 80, 90, 90, 90, 100, 100kg Barbell Floor Press 1x20@60kg Barbell Floor Press (AMRAP) 4x8@10kg (2x5) Hyper W/Y Extensions στο GHD 4x8@73kg Wide-Grip Seated Cable Row 4x10@20kg (2x10) Dumbbell Lateral Raise with 3'' Static Hold 4x12@45kg Face Pull with External Rotation Στο τελευταίο set deadlift στα 160, τα είχα ψιλοφτύσει γιατί αυτή τη φορά ήμουν πιο αυστηρός με τα διαλλείματα και εκεί που είχα πυρώσει και έσταζα ιδρώτα και σκεφτόμουν ότι I'm too old for this shit, μπήκαν οι Slayer με το Raining Blood και το έβγαλα αέρα, πιο εύκολα από τα προηγούμενα 8 sets. To δε ΑΜRAP set στο τέλος το έβγαλα και γελούσα. Το κουφό είναι ότι στην αρχή της προπόνησης έκανα πλάκα στον @Dakonblackblade και του είπα ότι με βλέπω, εφεξής, τις βαριές προπονήσεις να τις βγάζω μόνο με Slayer. Η σημερινή προπόνηση ήταν challenging αλλά χαίρομαι που την έβγαλα χωρίς να το παρακάνω και να πιέσω τον εαυτό μου. Στη χειρότερη έφτασα σε RPE 9 στα πρώτα δύο sets στα 160 sta deadlifts. Στις υπόλοιπες ασκήσεις ήμουν πιο χαλαρός σε tempo και κιλά. Γύρισα σπίτι μου με τα πόδια, έκανα το foam rolling μου, ήπια τη μπύρα μου και το μαγνήσιό μου, έφαγα 3 χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο (440 gr κρέας), 350 gr πατάτες λεμονάτες και 150 gr ψωμί Ζέας. Η γυναίκα μου δεν έφτιαξε τζατζίκι, οπότε έφτιαξα καυτερή σως με 2 γιαούρτια, sriracha, πιπέρι cayenne, Aromat και σιναπόσπορο τριμμένο. Έκοψα και μια μικρή σαλάτα με αγγούρια και κρεμμύδια. Έφαγα και δύο μήλα. Δεν μπορώ να πω ότι χόρτασα. ΄Ηπια τα αμινοξέα μου, την κρεατίνη και τη γλουταμίνη μου μαζί με 30 gr μαλτοδεξτρίνης και πήγα στο ιατρείο. Κατά τις 9, ήπια ένα Milko Protein αλλά συνέχισα να πεινάω. Γύρισα σπίτι λίγο πριν τις 12, όπου έφαγα μια μπριζόλα που είχε μείνει, 2 γιαούρτια, 1 μήλο και 25 gr Νutella με άλλο τόσο αμυγδαλοβούτυρο. Μετά από 5183 kcal, μπορώ να πω ότι χόρτασα. Να σημειώσω ότι χρειάζομαι γύρω στις 2650 kcal για να ζήσω και απέδωσα και άλλες 2290 στην προπόνηση και το περπάτημα (σπίτι-ιατρείο-γυμναστήριο-σπίτι-ιατρείο-σπίτι με τα πόδια). Προσπαθώ να είμαι ελαφρώς υπερθερμιδικός (+200-300 kcal) κάθε μέρα, παρόλαυτά στην τελευταία λιπομέτρηση με υπέρηχο έχασα 0,9% ΒF (είμαι στο 18,2%) και πήρα και κάτι ψιλά σε μυς (~300 gr). To βάρος μου δεν αλλάζει, παραμένω κολλημένος μεταξύ 85 και 86 και κάτι ψιλά. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο μήνα όλοι μου λένε ότι έχω αδυνατίσει ή έχω πάρει μύες ή και τα δύο. Δεν είναι ο σκοπός μου, ούτε και με ενδιαφέρει. To πρωί που ξυπνάω μοιάζω με τον Klokov και μόλις φάω το (υπερπλούσιο) πρωινό μου φέρνω πιο πολύ στον Eddie Hall 😁. Τα δεδομένα λένε ότι δυναμώνω, διατηρώ υψηλή φυσική κατάσταση και έχω καλή αποκατάσταση. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από gntgrx 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Ison_ είπε Μια απορία που την είχα πάντα: αν κάποιος πηγαίνει γυμναστήριο και τρώει αρκετή πρωτεΐνη σύμφωνα με τις ανάγκες του, αλλά το σύνολο της διατροφής του είναι ελάχιστα υποθερμιδικό, τί συμβαίνει στο σώμα; Συνεχίζουν να χτίζονται οι μυς; Επίσης το έλλειμμα ενέργειας καλύπτεται από το απόθεμα λίπους; Εξαρτάται από το πόσα χρόνια κάνεις βάρη, πόσο σκληρά προπονείσαι, τι ποσοστό των συνολικών θερμίδων σου είναι από πρωτεϊνες και, πολύ σημαντικό, τι ποσοστό λίπους έχεις. Το "αρκετή πρωτεϊνη" είναι πολύ γενικό. Άλλες ανάγκες έχει κάποιος που κάνει 3 σετ x 10 σε 5 μηχανήματα, 3 φορές την εβδομάδα, και απλά κουνάει τα χέρια του, και άλλες κάποιος που γυμνάζεται με στόχο και σκοπό, γνωρίζοντας ακριβώς τι κάνει, γιατί το κάνει και πως το κάνει. Πιστεύω θα γνωρίζεις την πολύ γνωστή φράση του δε μπορείς να χτίσεις μυική μάχα και να χάσεις λίπος ταυτόχρονα. Το ένα θέλει θερμιδικό πλεόνασμα και το άλλο θερμιδικό έλλειμμα. Ενώ αυτό πράγματι ισχύει στη θεωρία, στην πράξη είναι εφικτό και εξαρτάται κατά πολύ από αυτά ποτ έγραψα πιο πάνω. Σε μέγιστο βαθμό δε θα τα καταφέρει κάποιος, αλλά ως ένα ορισμένο σημείο είναι δυνατό τα επιτευχθούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Musclemar είπε Εξαρτάται από το πόσα χρόνια κάνεις βάρη, πόσο σκληρά προπονείσαι, τι ποσοστό των συνολικών θερμίδων σου είναι από πρωτεϊνες και, πολύ σημαντικό, τι ποσοστό λίπους έχεις. Το "αρκετή πρωτεϊνη" είναι πολύ γενικό. Άλλες ανάγκες έχει κάποιος που κάνει 3 σετ x 10 σε 5 μηχανήματα, 3 φορές την εβδομάδα, και απλά κουνάει τα χέρια του, και άλλες κάποιος που γυμνάζεται με στόχο και σκοπό, γνωρίζοντας ακριβώς τι κάνει, γιατί το κάνει και πως το κάνει. Πιστεύω θα γνωρίζεις την πολύ γνωστή φράση του δε μπορείς να χτίσεις μυική μάχα και να χάσεις λίπος ταυτόχρονα. Το ένα θέλει θερμιδικό πλεόνασμα και το άλλο θερμιδικό έλλειμμα. Ενώ αυτό πράγματι ισχύει στη θεωρία, στην πράξη είναι εφικτό και εξαρτάται κατά πολύ από αυτά ποτ έγραψα πιο πάνω. Σε μέγιστο βαθμό δε θα τα καταφέρει κάποιος, αλλά ως ένα ορισμένο σημείο είναι δυνατό τα επιτευχθούν. Οι περισσοτεροι φοβουνται οτι αν αρχισουν να τρώνε θα πάρουν αποτομα λίπος. Ισως για αυτο αποφευγουν το θερμιδικο πλεόνασμα. Δεν ειναι κακο κάποιος να πάρει βάρος και λιγο λίπος ειδικα αν παιρνει περιπου 1-1.5 κιλο το μήνα και έχει μετρησει την περιφέρεια του με μια μεζούρα. Εγω οταν ήμουν σε προγραμμα ειχα μετρηθει και έβλεπα οτι δεν βάζω νουμερα στη περιφέρεια παρα το οτι το νουμερο στην ζυγαριά αυξανοταν. Στο τέλος το πολυ να μεγάλωσα στη κοιλιά μισο ποντο. Το αποκορυφωμα ηταν στο τέλος του "ογκου" που κάποιος μου λέει (μεγαλυτερης ηλικιας) "εσυ δεν εχεις και κοιλια" !!!! Ενω την ιδια περιοδο ειχα πλακωθει σε μισο πακετο ρυζι την ημέρα ή μακαρονια εκτος των 150γρ κουακερ καθε μερα των 50γρ φυστικοβουτυρο , φουλ ξηροι καρποι κτλπ. Λοιπον αν δεν φάς δεν θα δεις προκοπη!!! Η έξτρα μάζα ειναι δυναμη , μην την δαιμονοποιούν κάποιοι! Και επισης το "Μη τρως βράδυ υδατανθρακα γιατι θα βάλεις λιπος" ειναι ενας ακομα μύθος. Ο οποιος εμενα δεν με χάλασε. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 18 hours ago, Magic_Nature said: Αυτο επισης το έγραψα γιατι ειναι και κάποιοι που πινουν καφέ κάθε μερα , αναψυκτικά , καπνιζουν ειναι μέσα στο αγχος χωρις λογο και μετά παραπονιούνται για το στομάχι τους. ο καφες και τα αναψυκτικα με μετρο οκ.το αγχος πολλες φορες δεν το ελεγχεις αλλα σιγουρα μπορεις να το αποβαλεις αρκετα με γυμναστικη.το καπνισμα απλα No comment. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πως μπορειτε να τρωτε 1 ή 1μιση ωρα πριν την γυμναστικη χωρις προβλημα? ζηλευω λιγο.. Εγω ειλικρινα ακομα και απο πρωινο θελω 2μιση-3 ωρες σιγουρα αν παω σε high intensity προγραμμα τυπου body-pump.. αλλιως καπου στα μεσα ή στα σκουατς νιωθω ειτε την πιεση να πεφτει και διακοπτω ειτε φαγητο να ανεβαινει... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από epp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις