mic2mic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Και εδώ έρχεται η γνωστή και μη εξαιρετέα chickentuna να δέσει τον τόνο με την ζήλια: "When my friends and relatives see me, they will always say: “you’re so lucky you are thin and can eat whatever you want. I say: ” I eat healthy food all the time, that is why I’m not fat. Friends: ” oh, well you are sooooooooo lucky that you like you like that stuff because we don’t like it at all.. ha ha ,. We only like all the food that isn’t healthy..ha ha ha.. We 'crave’ it all the time. Oh yeah, that’s right..it is so LUCKY that I love to eat plain nasty old tuna out of can for some meals while you are stuffing down a delicious pepperoni pizza with extra crust and washing it down with a few vodka tonics.. there is no way I would crave eating that scrumptious meal, bring on the smelly plain cold tuna instead because I just LOVE that boring gross tuna over the amazing smell and taste of a hot fresh extra cheesy pizza. I mean come on, get a serious grip, who in the hell wouldn’t like the pizza over the tuna,: maybe there are some: but that is strange. The point is that the pizza won’t help me reach my goals, so I’ll take the tuna instead and I won’t complain about it because that is my choice… but it is certainly not my preference, because I am indeed ‘craving’ the pizza just like you.. If you don’t care about being in shape, it is all good and we are all different..not a problem ever,.. everyone has different goals and priorities but please don’t call me lucky for making daily sacrifices you are not making."
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Βασικά σταδιακά συνηθίζουμε στις γεύσεις. Μπορεί στην αρχή τα "υγιεινά" φαγητά* να φαίνονται βαρετά και τα ανθυγιεινά σούπερ γουάου αλλά αν τρως σταθερά από τα "υγιεινά" συνηθίζεις σε αυτά κι έπειτα πίτσες και τα συναφή αν τύχει να φας σου φαίνονται κάπως υπερβολικά. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις σούπερ γευστικά τα "υγιεινά" φαγητά αν βρεις το σωστό συνδυασμό μπαχαρικών. *για μένα δεν υπάρχει υγιεινό φαγητό αλλά υγιεινή διατροφή. Ούτε θα γίνεις παχύσαρκος αν φας 1 φορά πίτσα ούτε θα γίνεις οδοντογλυφίδα αν φας 1 φορά σαλάτα. Αυτό που μετράει είναι το σύνολο της διατροφής σε βάθος χρόνου και κυρίως αν εντάσσεται στον τρόπο ζωής ή είναι κάτι προσωρινό. 2
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 12 hours ago, Toxo <3 lover said: Με πήρε το παράπονο ρε συ γιατί μου ήρθε από το πουθενά και με ενοχλούσε πραγματικά. Ευτυχώς στη δουλειά είμαι τόσο συγκεντρωμένη πάντα που δεν το νιώθω, αλλά όταν πάω να χαλαρώσω, του δίνει και καταλαβαίνει. Δε μου δημιουργεί πρόβλημα στην κατάποση, όχι, ενώ αν φάω ένα καυτερό και βαρύ γεύμα μπορεί να νιώσω και καλύτερα μη σου πω. Παράλογα πράγματα. Ας το λήξουμε εδώ γιατί το κάναμε θρεντ γαστρεντερολογίας αντί για fitness. 😏 Θα συνεχίσω να το ψάχνω κι ελπίζω να βρω κι εγώ τη χρυσή τομή. θελει δοκιμουλες και τα αποτελεσματα θελουν τον χρονο τους για να φανουν ακομα και με Nexium
OneWaySystem Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Φίλε teo μόνο ο Ρίο μάρε υπάρχει, όλοι οι άλλοι είναι τόνοι!!!
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ειναι οτι καποιος πρεπει να τρωει πανω απο αυτα που συντηρειται.αλλα παραδειγμα αν εγω καιω καθε μερα 4000 θερμιδες πρεπει να φαω για 4000 θερμιδες.αν σε δει ο αλλος να τρως 4000 θερμιδες και να πηγαινεις με δεκα ταπερ στην δουλεια ακομα και εκει θα ξεκινησει τα σχολια.και τα σχολια θα ειναι απο ζηλια.οτι πως τρωει αυτη τοσο και δεν παχαινει.ε ναι αμα καθεσαι γραφειο εσυ ολη μερα και καις 1500 θερμιδες και η αλλη ο αλλος τρεχει ολη μερα και καιει 3000 θερμιδες λογικο ειναι να τρωει πολυ παραπανω Τωρα εντάξει δεν θα κάτσω να πιαστώ με αυτους που βλέπουν τα τάπερ και κοιτάνε λές και εισαι εξωγήινος. Ειναι εμφανές οτι ο καθενας ακολουθει έναν τροπο ζωής. Και οσοι ακολουθούν εναν σοβαρο τρόπο άθλησης και δεν πάνε στο γυμναστηριο απλα για να λένε οτι πήγαν ειναι επισης πολυ ξεκάθαρο και απαραιτητο οτι θα πρέπει να αλλαξουν τη διατροφη τους και οχι αυτα που τρωει ο μεσος καθημερινος άνθρωπος λιγο καφε το πρωι μετα καμια τυροπιτουλα απο το φουρνο μετά κανα κεικ που έφτιαξε η μαμά και μεσημερι και βράδυ οτι έφτιαξε η μαμα ή η γυναικα. Οποιος θέλει να πάει γυμναστηριο και να κάνει δουλειά γιατι στη φάση που θέλεις να πάρεις ογκο ειναι ιδιαιτερα απαιτητικη περιοδος και πρέπει να τρως τροφές που θα υποστηριξουν τη προπονηση σου στο γυμναστηριο. Πχ εγω ειχα φτάσει στο σημειο να φορτωνω 150-200γρ κουάκερ. 1ο γευμα , άλλα 150γρ μπανάνα , μέλι , 300γρ γιαουρτι και μετά απο καμια ώρα με μιαμιση πηγαινα γυμναστηριο να σπάσω ρεκορ στο πάγκο. Και οντως πηγαινα και ένιωθα οτι με κρατάνε αυτα που έφαγα τα οποια ηταν περιπου 1000-1200 θερμιδες μονο το 1ο γευμα. Οποτε μην λεμε οτι ααα τρωω τρωω και δεν παχαινω. Δεν τρως σωστά κατα 90%. Ένας άλλος μου έλεγε ααα ενας 30αρης δεν μπορει να πάρει ογκο. Εντάξει ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Εσυ εχεις ενα προγραμμα και δεν ακους άσχετα πράγματα. Αυτό.
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 minutes ago, Magic_Nature said: Τωρα εντάξει δεν θα κάτσω να πιαστώ με αυτους που βλέπουν τα τάπερ και κοιτάνε λές και εισαι εξωγήινος. Ειναι εμφανές οτι ο καθενας ακολουθει έναν τροπο ζωής. Και οσοι ακολουθούν εναν σοβαρο τρόπο άθλησης και δεν πάνε στο γυμναστηριο απλα για να λένε οτι πήγαν ειναι επισης πολυ ξεκάθαρο και απαραιτητο οτι θα πρέπει να αλλαξουν τη διατροφη τους και οχι αυτα που τρωει ο μεσος καθημερινος άνθρωπος λιγο καφε το πρωι μετα καμια τυροπιτουλα απο το φουρνο μετά κανα κεικ που έφτιαξε η μαμά και μεσημερι και βράδυ οτι έφτιαξε η μαμα ή η γυναικα. Οποιος θέλει να πάει γυμναστηριο και να κάνει δουλειά γιατι στη φάση που θέλεις να πάρεις ογκο ειναι ιδιαιτερα απαιτητικη περιοδος και πρέπει να τρως τροφές που θα υποστηριξουν τη προπονηση σου στο γυμναστηριο. Πχ εγω ειχα φτάσει στο σημειο να φορτωνω 150-200γρ κουάκερ. 1ο γευμα , άλλα 150γρ μπανάνα , μέλι , 300γρ γιαουρτι και μετά απο καμια ώρα με μιαμιση πηγαινα γυμναστηριο να σπάσω ρεκορ στο πάγκο. Και οντως πηγαινα και ένιωθα οτι με κρατάνε αυτα που έφαγα τα οποια ηταν περιπου 1000-1200 θερμιδες μονο το 1ο γευμα. Οποτε μην λεμε οτι ααα τρωω τρωω και δεν παχαινω. Δεν τρως σωστά κατα 90%. Ένας άλλος μου έλεγε ααα ενας 30αρης δεν μπορει να πάρει ογκο. Εντάξει ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Εσυ εχεις ενα προγραμμα και δεν ακους άσχετα πράγματα. Αυτό. καλα ναι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις καν με το τι λενε. αλλα οι περισσοτεροι ετσι ειναι.καφεδακι τυροπιτα και φαγητο στο σπιτι. ουτε επισης εχω θεμα αν ο αλλος παει στο γυμναστηριο χαλαρος γιατι και αυτος μπορει να μην θελει κατι παραπανω.το βασικο ειναι να εισαι συνηδητοποιημενος σε αυτο που κανεις και να μην εχεις παραλογες απαιτησεις.ναι αν πηγαινεις χαλαρα gym και καλα κανεις δεν προκειται να πετυχεις αυτα που θα πετυχει καποιος αλλος που παει και λιωνει και προσεχει την διατροφη.και οι 2 καλα κανουν απλα ο πρωτος μην αρχισει να λεει τα μα μου σου του γιατι δεν πετυχαινω τιποτα. και γενικως σε ολα τα πραγματα υπαρχει ο κοσμος που δεν ασχολειται καν δεν θελει να μαθει τιποτα και τα περιμενει ολα ετοιμα.οποτε ο 30αρης που δεν παιρνει ογκο μπορει να ειναι ενα ατομο που δεν εχει ψαξει τιποτα και περιμενει να τον παρει καποιος αποτο χερακι και να τον κανει θηρίο.και αφου αυτο δεν γινεται βγαινει να λεει οτι δεν μπορω να παρω ογκο. 1
Ison_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μια απορία που την είχα πάντα: αν κάποιος πηγαίνει γυμναστήριο και τρώει αρκετή πρωτεΐνη σύμφωνα με τις ανάγκες του, αλλά το σύνολο της διατροφής του είναι ελάχιστα υποθερμιδικό, τί συμβαίνει στο σώμα; Συνεχίζουν να χτίζονται οι μυς; Επίσης το έλλειμμα ενέργειας καλύπτεται από το απόθεμα λίπους;
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Ison_ είπε Μια απορία που την είχα πάντα: αν κάποιος πηγαίνει γυμναστήριο και τρώει αρκετή πρωτεΐνη σύμφωνα με τις ανάγκες του, αλλά το σύνολο της διατροφής του είναι ελάχιστα υποθερμιδικό, τί συμβαίνει στο σώμα; Συνεχίζουν να χτίζονται οι μυς; Επίσης το έλλειμμα ενέργειας καλύπτεται από το απόθεμα λίπους; Εξαρταται τι κάνει στο γυμναστηριο, αν στρεσάρει καταλληλα τους μυς και για να τους στρεσάρεις θελεις φαγητο. Δηλαδη υδατάνθρακα. Αν πηγαινει χαζευει μια ωρα στο διαδρομο με το κινητο στο χέρι μπα οχι τιποτα ιδιος μπηκε ιδιος θα βγει. 27 λεπτά πριν, poulinos είπε καλα ναι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις καν με το τι λενε. αλλα οι περισσοτεροι ετσι ειναι.καφεδακι τυροπιτα και φαγητο στο σπιτι. ουτε επισης εχω θεμα αν ο αλλος παει στο γυμναστηριο χαλαρος γιατι και αυτος μπορει να μην θελει κατι παραπανω.το βασικο ειναι να εισαι συνηδητοποιημενος σε αυτο που κανεις και να μην εχεις παραλογες απαιτησεις.ναι αν πηγαινεις χαλαρα gym και καλα κανεις δεν προκειται να πετυχεις αυτα που θα πετυχει καποιος αλλος που παει και λιωνει και προσεχει την διατροφη.και οι 2 καλα κανουν απλα ο πρωτος μην αρχισει να λεει τα μα μου σου του γιατι δεν πετυχαινω τιποτα. και γενικως σε ολα τα πραγματα υπαρχει ο κοσμος που δεν ασχολειται καν δεν θελει να μαθει τιποτα και τα περιμενει ολα ετοιμα.οποτε ο 30αρης που δεν παιρνει ογκο μπορει να ειναι ενα ατομο που δεν εχει ψαξει τιποτα και περιμενει να τον παρει καποιος αποτο χερακι και να τον κανει θηρίο.και αφου αυτο δεν γινεται βγαινει να λεει οτι δεν μπορω να παρω ογκο. Για μενα το βασικοτερο ειναι να μη τραυματιστεις ! Τα άλλα γινονται. Και η διατροφη δεν ειναι δηλητηριο έχει μεσα και ρυζακι και μπιφτεκάκι και πατατούλα και κοτοπουλάκι και λαχανικά δεν εχει μονο πιτογυρα και πιτσες ε ντάξει επειδη γράφετε για τστομάχι εγω απο τοτε που τα εκοψα αυτα δεν με ξαναπιασε το στομάχι μου ουτε καούυρα ομως. Μα τι να σου κανει καουρα τωρα το κουάκερ; η μπανάνα , το νεροβραστο ρυζι! Εχω να φάω πιτσα και πιτογυρο απο πέρυσι το Μάρτιο! Ενας φιλος προχθές μου λεγε πηγαμε λέει μετα τη βολτα και φάγαμε 1 πιτογυρο στη 1 η ωρα το βράδυ ο τυπος ειναι 32! Σηκωθηκα μου λεει στις 5 και ειχα μια καουρα αναγκαστηκα να πάρω χάπι για το στομαχι. Του κανω καλα να παθεις. Πάς και τρως οτι σαβουρα υπάρχει του σουβλατζη ξαναζεσταμενος γυρος , σάπιες τηγανητες πατατες κτλπ και μετά παραπονιέσαι. Απολυτα λογικο αυτο που έπαθες! Αμα θές να φτιάξεις πιτσα παιρνεις ακομα και αλευράκι διχως υδατάνθρακα , βάζεις τυρακι χαμηλων λιπαρων γαλοπουλα κοτοπουλάκι μανιτάρια σαλτσούλα και φτιαχνεις μια ωραιοτατη ελαφρυα πιτσα. Εγω αποφευγω τα λουκουλεια γευματα γιατι μετά θα ειμαι σαν να θέλω να ξεράσω. Δεν γινεται κάθε μερα να δινεις στον οργανισμο καυσιμο ΑΑ και ξαφνικά να πας να του δωσεις μισο ταψι παστιτσιο με κρεμα γαλακτος , 1 οικογενειακη πιτσα , 2 μεριδες πατατες , 1 γαρδουμπάκια και τζατζικι δώσε και μια τουρτα στο τέλος. Ε ντάξει εγω θα ξερνούσα. Οποτε για μενα το χειροτερο ειναι να τραυματιστεις σε αυτο το τροπο ζωής γιατι ... γιατι στα γυμναστηρια ΔΕΝ προσέχουν τον αθλούμενο ουτε καν αυτον που τους ρωτάει και ενδιαφέρεται βγάζουν φασον προγραμματα! Δινουν ενα καρο άχρηστες ασκησεις για αρχάριους δεν τις δειχνουν κιολας και δεν βοηθάνε κανέναν. Οποτε ειναι πολυ πιθανο να τραυματιστει κάποιος και μετά να τον ακολουθει. Τωρα βάζουν κάποιον να κάνει ορθιος ασκησεις χωρις να του έχουν δωσεις άσκηση για τη μέση. Τι γυμνάζεις δηλαδη με το να κανεις εκτάσεις τρικεφάλων στο μηχανημα. Τιποτα δεν κερδιζεις. Αυτα ειναι ασκησεις που χρησιμευουν σε προχωρημένους ανθρώπους οχι στον Τάκη πυ ηρθε στο γυμναστηριο ειναι 1.80 75 κιλά με κοιλιτσα και θέλει να πάρει ένα σχήμα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 17 minutes ago, Magic_Nature said: Για μενα το βασικοτερο ειναι να μη τραυματιστεις ! Τα άλλα γινονται. Και η διατροφη δεν ειναι δηλητηριο έχει μεσα και ρυζακι και μπιφτεκάκι και πατατούλα και κοτοπουλάκι και λαχανικά δεν εχει μονο πιτογυρα και πιτσες ε ντάξει επειδη γράφετε για τστομάχι εγω απο τοτε που τα εκοψα αυτα δεν με ξαναπιασε το στομάχι μου ουτε καούυρα ομως. Μα τι να σου κανει καουρα τωρα το κουάκερ; η μπανάνα , το νεροβραστο ρυζι! Εχω να φάω πιτσα και πιτογυρο απο πέρυσι το Μάρτιο! Ενας φιλος προχθές μου λεγε πηγαμε λέει μετα τη βολτα και φάγαμε 1 πιτογυρο στη 1 η ωρα το βράδυ ο τυπος ειναι 32! Σηκωθηκα μου λεει στις 5 και ειχα μια καουρα αναγκαστηκα να πάρω χάπι για το στομαχι. Του κανω καλα να παθεις. Πάς και τρως οτι σαβουρα υπάρχει του σουβλατζη ξαναζεσταμενος γυρος , σάπιες τηγανητες πατατες κτλπ και μετά παραπονιέσαι. Απολυτα λογικο αυτο που έπαθες! Αμα θές να φτιάξεις πιτσα παιρνεις ακομα και αλευράκι διχως υδατάνθρακα , βάζεις τυρακι χαμηλων λιπαρων γαλοπουλα κοτοπουλάκι μανιτάρια σαλτσούλα και φτιαχνεις μια ωραιοτατη ελαφρυα πιτσα. Εγω αποφευγω τα λουκουλεια γευματα γιατι μετά θα ειμαι σαν να θέλω να ξεράσω. Δεν γινεται κάθε μερα να δινεις στον οργανισμο καυσιμο ΑΑ και ξαφνικά να πας να του δωσεις μισο ταψι παστιτσιο με κρεμα γαλακτος , 1 οικογενειακη πιτσα , 2 μεριδες πατατες , 1 γαρδουμπάκια και τζατζικι δώσε και μια τουρτα στο τέλος. Ε ντάξει εγω θα ξερνούσα. Οποτε για μενα το χειροτερο ειναι να τραυματιστεις σε αυτο το τροπο ζωής γιατι ... γιατι στα γυμναστηρια ΔΕΝ προσέχουν τον αθλούμενο ουτε καν αυτον που τους ρωτάει και ενδιαφέρεται βγάζουν φασον προγραμματα! Δινουν ενα καρο άχρηστες ασκησεις για αρχάριους δεν τις δειχνουν κιολας και δεν βοηθάνε κανέναν. Οποτε ειναι πολυ πιθανο να τραυματιστει κάποιος και μετά να τον ακολουθει. Τωρα βάζουν κάποιον να κάνει ορθιος ασκησεις χωρις να του έχουν δωσεις άσκηση για τη μέση. Τι γυμνάζεις δηλαδη με το να κανεις εκτάσεις τρικεφάλων στο μηχανημα. Τιποτα δεν κερδιζεις. Αυτα ειναι ασκησεις που χρησιμευουν σε προχωρημένους ανθρώπους οχι στον Τάκη πυ ηρθε στο γυμναστηριο ειναι 1.80 75 κιλά με κοιλιτσα και θέλει να πάρει ένα σχήμα η καουρα στο στομαχι και προβληματα στον οισοφαγο οπως εγραψα δεν εχουν να κανουν μονο με την τροφη .εχει να κανει και με αλλεργιες εχει να κανει και ποσο τρως και ποτε τρως.πχ το κουακερ επειδη το τρωω με γαλα (δεν βαζω πολυ) παλι μου καθεται λιγο βαρυ για το στομαχι. επισης ακομα και κατι υγιεινο αν φας το βραδυ και πεσεις να κοιμηθεις παλι μπορει να σε σκισει στο στομαχι οποτε το βασικο ειναι να μην κοιμασαι μετα το φαγητο.αλλο τοσο οταν εχεις φαει 10 κιλα φαγητο και ειναι και σαβουρα. τωρα για τα γυμναστηρια ναι γενικως δεν υπαρχει πολυ ενδιαφερον ειδικα σε γυμναστηρια στυλ yava,planet fitness που δινεις και 60 ευρω το χρονο.εκει τα προγραμματα ειναι Copy paste αναλογως το τι επιπεδο θα πεις οτι εισαι. δυσκολα να ασχοληθει καποιος μαζι σου.αν τους ζητησεις βοηθεια θα βοηθησουν αλλα μεχριε κει. πρεπει να το θες μετα και εσυ ο ιδιος σαν γυμναστης να βοηθας. βεβαια υπαρχουν και ατομα ΔΥΣΤΥΧΩΣ που ειναι εκτος πραγματικοτητας.πανε σε ενα οργανο δεν εχουν δει καν τις οδηγιες πανω και αρχιζουν και κανουν .η λεξη λαθος ειναι λιγο.πρεπει να εχεις φαντασια για να κανεις τοσο μεγαλα λαθη με μηχανηματα που κατα καποιο τροπο σε βαζουν στην σωστη θεση. μερικα ατομα μου θυμιζουν το videaki των Netwix με το γυμναστηριο. και βεβαια υπαρχουν και τα ατομα που δεν θα δεχτουν βοηθεια ή δεν θα ζητησουν οποτε και τις κανουν λαθος.ο Super duper τα ξερω ολα. 1 1
mic2mic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Ison_ είπε Μια απορία που την είχα πάντα: αν κάποιος πηγαίνει γυμναστήριο και τρώει αρκετή πρωτεΐνη σύμφωνα με τις ανάγκες του, αλλά το σύνολο της διατροφής του είναι ελάχιστα υποθερμιδικό, τί συμβαίνει στο σώμα; Συνεχίζουν να χτίζονται οι μυς; Επίσης το έλλειμμα ενέργειας καλύπτεται από το απόθεμα λίπους; Αν εννοείς κατά πόσον είναι δυνατόν να βάλεις μυική μάζα σε ένα διάστημα που συνολικά είσαι υποθερμιδικός, η απάντηση είναι ναι. Φυσικά παίζουν ρόλο πολλά (πόσο μυώδης είσαι ήδη, τί είδους διατροφή κάνεις, τί ποσοστό λίπους έχεις αρχικά κτλ). Ναι και ένα case study από διατροφολόγο που τον ξέρω προσωπικά και δεν λέει μαλακίες (είναι και μπιλντέρι ο ίδιος). 1
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, poulinos είπε η καουρα στο στομαχι και προβληματα στον οισοφαγο οπως εγραψα δεν εχουν να κανουν μονο με την τροφη .εχει να κανει και με αλλεργιες εχει να κανει και ποσο τρως και ποτε τρως.πχ το κουακερ επειδη το τρωω με γαλα (δεν βαζω πολυ) παλι μου καθεται λιγο βαρυ για το στομαχι. επισης ακομα και κατι υγιεινο αν φας το βραδυ και πεσεις να κοιμηθεις παλι μπορει να σε σκισει στο στομαχι οποτε το βασικο ειναι να μην κοιμασαι μετα το φαγητο.αλλο τοσο οταν εχεις φαει 10 κιλα φαγητο και ειναι και σαβουρα. τωρα για τα γυμναστηρια ναι γενικως δεν υπαρχει πολυ ενδιαφερον ειδικα σε γυμναστηρια στυλ yava,planet fitness που δινεις και 60 ευρω το χρονο.εκει τα προγραμματα ειναι Copy paste αναλογως το τι επιπεδο θα πεις οτι εισαι. δυσκολα να ασχοληθει καποιος μαζι σου.αν τους ζητησεις βοηθεια θα βοηθησουν αλλα μεχριε κει. πρεπει να το θες μετα και εσυ ο ιδιος σαν γυμναστης να βοηθας. βεβαια υπαρχουν και ατομα ΔΥΣΤΥΧΩΣ που ειναι εκτος πραγματικοτητας.πανε σε ενα οργανο δεν εχουν δει καν τις οδηγιες πανω και αρχιζουν και κανουν .η λεξη λαθος ειναι λιγο.πρεπει να εχεις φαντασια για να κανεις τοσο μεγαλα λαθη με μηχανηματα που κατα καποιο τροπο σε βαζουν στην σωστη θεση. μερικα ατομα μου θυμιζουν το videaki των Netwix με το γυμναστηριο. και βεβαια υπαρχουν και τα ατομα που δεν θα δεχτουν βοηθεια ή δεν θα ζητησουν οποτε και τις κανουν λαθος.ο Super duper τα ξερω ολα. Το κουάκερ το βράδυ οντως ειναι βαρύ! Εγω γάλα δεν πινω γιατι με φουσκώνει ετσι και αλλιώς αλλα τρωω αρκετο γιαουρτι! Τωρα εντάξει το στομαχι του δεν ξερω απο τι μπορει να το χάλασε ο καθενας αλλα αν δεν φτιάχνει ουτε με καλη διατροφή ή αυτο που ειπες με τον ύπνο τοτε θέλει γιατρο. Επισης μπορει κάποιος να καπνιζει ή να ειναι πολυ αγχωδης. Οσα φάρμακα και να πάρει αν δεν αλλάξει νοοτροπια να μην ειναι χέστης με το παραμικρο και υστερικος ή να καπνιζει σαν φουγάρο δεν θα φτιάξει το στομάχι του. Εντάξει εγω αν ήμουν ιδιοκτητης στο γυμναστηριο θα τους έδιωχνα. Γιατι εμένα θα ακουστει κακο ονομα αν ο ηλιθιος πάει να φορτώσει 100 κιλα στις άρσεις θανάτου και μεινει επιτοπου και έρθει το φορειο να τον πάρει. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 26 minutes ago, Magic_Nature said: Το κουάκερ το βράδυ οντως ειναι βαρύ! Εγω γάλα δεν πινω γιατι με φουσκώνει ετσι και αλλιώς αλλα τρωω αρκετο γιαουρτι! Τωρα εντάξει το στομαχι του δεν ξερω απο τι μπορει να το χάλασε ο καθενας αλλα αν δεν φτιάχνει ουτε με καλη διατροφή ή αυτο που ειπες με τον ύπνο τοτε θέλει γιατρο. Επισης μπορει κάποιος να καπνιζει ή να ειναι πολυ αγχωδης. Οσα φάρμακα και να πάρει αν δεν αλλάξει νοοτροπια να μην ειναι χέστης με το παραμικρο και υστερικος ή να καπνιζει σαν φουγάρο δεν θα φτιάξει το στομάχι του. Εντάξει εγω αν ήμουν ιδιοκτητης στο γυμναστηριο θα τους έδιωχνα. Γιατι εμένα θα ακουστει κακο ονομα αν ο ηλιθιος πάει να φορτώσει 100 κιλα στις άρσεις θανάτου και μεινει επιτοπου και έρθει το φορειο να τον πάρει. το γαλα πιστευω οτι κανει θεμα στο στομαχι παρα το κουακερ απο μονο του.εκει θελει δοκιμη με νερο ή με γαλα χωρις λακτοζη ή γαλα απο αμυγδαλο κτλ για να κανεις δοκιμη. και το αγχος δεν βοηθαει το στομαχι. αν δεν αλλαξεις νοοτροπια το σιγουρο ειναι οτι τα παντρευεσαι τα φαρμακα εφορου ζωης. στα μισα γυμναστηρια υπαρχει και η πινακιδα οτι αμα δεν ξερετε μια ασκηση για να μην τραυματιστειτε καλεστε εναν γυμναστη.μαλλον το εχουν για να ειναι και καλυμμενοι .γενικως στα γυμναστηρια του κιλου υπαρχουν πολλα ασχημα.απο μικρους χωρους μεχρι απειρα χαλασμενα μηχανηματα.εχει τυχει στο μηχανημα που κανεις τρικεφαλα ορθιος με την λαβη να εχει θεμα ο πυρος που ασφαλιζει την τροχαλια στο πανω μερος και οταν ο αλλος τραβηκε προς τα κατω να κατεβει ολη η τροχαλια προς τα κατω.αφου δεν την εφαγε σε κανα κεφαλι καλα ηταν.και πολλες επισκευες παιζει να γινονται απο αυτους γιατι γινονται με πολλες πατεντες.στο συγκεκριμενο μηχανημα στο τελος εβαλαν παξιμαδι και αφησαν την τροχαλια μονιμα στο κατω μερος αντι να το φτιαξουν. 1
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, mic2mic είπε Αν εννοείς κατά πόσον είναι δυνατόν να βάλεις μυική μάζα σε ένα διάστημα που συνολικά είσαι υποθερμιδικός, η απάντηση είναι ναι. Φυσικά παίζουν ρόλο πολλά (πόσο μυώδης είσαι ήδη, τί είδους διατροφή κάνεις, τί ποσοστό λίπους έχεις αρχικά κτλ). Ναι και ένα case study από διατροφολόγο που τον ξέρω προσωπικά και δεν λέει μαλακίες (είναι και μπιλντέρι ο ίδιος). Απλα στέγνωσε την μάζα που ηδη ειχε. Εγω αυτο βλέπω. Κάποιος που ειναι πχ με λιγη μυικη μάζα πρέπει να κινηθει με τον κλασσικο τροπο να παχυνει οσο πιο ποιοτικά μπορεί. 21 λεπτά πριν, poulinos είπε το γαλα πιστευω οτι κανει θεμα στο στομαχι παρα το κουακερ απο μονο του.εκει θελει δοκιμη με νερο ή με γαλα χωρις λακτοζη ή γαλα απο αμυγδαλο κτλ για να κανεις δοκιμη. και το αγχος δεν βοηθαει το στομαχι. αν δεν αλλαξεις νοοτροπια το σιγουρο ειναι οτι τα παντρευεσαι τα φαρμακα εφορου ζωης. στα μισα γυμναστηρια υπαρχει και η πινακιδα οτι αμα δεν ξερετε μια ασκηση για να μην τραυματιστειτε καλεστε εναν γυμναστη.μαλλον το εχουν για να ειναι και καλυμμενοι .γενικως στα γυμναστηρια του κιλου υπαρχουν πολλα ασχημα.απο μικρους χωρους μεχρι απειρα χαλασμενα μηχανηματα.εχει τυχει στο μηχανημα που κανεις τρικεφαλα ορθιος με την λαβη να εχει θεμα ο πυρος που ασφαλιζει την τροχαλια στο πανω μερος και οταν ο αλλος τραβηκε προς τα κατω να κατεβει ολη η τροχαλια προς τα κατω.αφου δεν την εφαγε σε κανα κεφαλι καλα ηταν.και πολλες επισκευες παιζει να γινονται απο αυτους γιατι γινονται με πολλες πατεντες.στο συγκεκριμενο μηχανημα στο τελος εβαλαν παξιμαδι και αφησαν την τροχαλια μονιμα στο κατω μερος αντι να το φτιαξουν. Αυτο επισης το έγραψα γιατι ειναι και κάποιοι που πινουν καφέ κάθε μερα , αναψυκτικά , καπνιζουν ειναι μέσα στο αγχος χωρις λογο και μετά παραπονιούνται για το στομάχι τους.
JcD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Conan2046 είπε Βασικά καλύτερα να αποφεύγεται τον Τόνο, και για την προστασία του Τόνου και για την δική σας από τα Βαρέα Μέταλλα. Αν το ψάρι είναι μεγάλο θα έχει, απλώς στην μεσόγειο πιθανότατα θα έχει λιγότερα από ένα αντίστοιχο ψάρι ωκεανού. Ομολογώ ότι είναι ευκολία, κι εγώ έχω μερικές κονσέρβες για ώρα ανάγκης αλλά δεν τον καταναλώνω σε καμία περίπτωση σε μόνιμη βάση. Έχεις τα δίκια σου τώρα αλλά έχω φάει κι εγώ τόσο τόνο στην ζωή μου που καμιά φορά αισθάνομαι σαν θερμόμετρο στις αλλαγές της θερμοκρασίας! 😂 50 λεπτά πριν, mic2mic είπε Αν εννοείς κατά πόσον είναι δυνατόν να βάλεις μυική μάζα σε ένα διάστημα που συνολικά είσαι υποθερμιδικός, η απάντηση είναι ναι. Φυσικά παίζουν ρόλο πολλά (πόσο μυώδης είσαι ήδη, τί είδους διατροφή κάνεις, τί ποσοστό λίπους έχεις αρχικά κτλ). Ναι και ένα case study από διατροφολόγο που τον ξέρω προσωπικά και δεν λέει μαλακίες (είναι και μπιλντέρι ο ίδιος). Συμφωνώ χωρίς να έχω διαβάσει κάτι σχετικό! Επίκτητος σοφία εκ του γυμναστηρίου, άμα κάποιος έχει καλές ορμόνες και τρώει αρκετή πρωτεΐνη γίνεται να βάλει μυς και με θερμιδικό έλειμα.
Magic_Nature Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε λιγο πάω γυμναστηριο θα κάνω μονο 4 ασκησεις Πιέσεις στηθους στο πάγκο. Πιέσεις ωμων με αλτηρες Άρσεις θανάτου Καθισματα Πριν τις 2 πρώτες ασκησεις (επειδη ουτε αυτα τα λενε στο γυμναστηριο) θέλεις ειδικο ζέσταμα για τους ώμους και κυριως για τους στροφεις. Στις επομενες 2 θέλεις ζεσταμα στα γονατα στο ισχιο και στην μέση. Στον πάγκο ειναι πολυ βασικο (αν θέλουμε τους ώμους μας) να πατησουμε τις ωμοπλάτες πισω να βάλουμε τους αγκώνες μέσα και έτσι απο την κινησιολογια προκυπτει οτι δεν κουνιούνται οι δελτοειδεις αρα απομονώνεις μονο τον μειζονα θωρακικο ο οποιος εκτελει την κινηση! Και αυτο δεν το λένε. Ακομα και αν τους φωνάξεις και ρωτησεις. Και μετά λές ωχ ρε γαμωτο έχω ενα τραβηγμα στον ώμο γιατι άραγε. μετά μπαινω σε deload week γιατι ηδη ειμαι 4-5 βδομάδες στη πιεση Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Magic_Nature
Προτεινόμενες αναρτήσεις