Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μλκ ποσο τρολλς ειστε μερικοι ...κανατε την τριχα τριχια με το ρυζι και ...τεσπα.

τελος δεν ασχολουμαι ξανα με το νημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2019 στις 10:15 ΜΜ, CallMeRp είπε

Ευχαριστούμε για την ανάλυση grx.

Εγώ στατς δεν ανεβάζω ,έχω δρόμο μέχρι τα καλά νούμερα.Στο αεροβιο είμαι δυνατός ,επανήλθα γρήγορα.

Μπιφτέκια μοσχαρίσια με 40γρ ρύζι μετά από στήθος ώμοι.

IMG_20191120_221056.jpg

IMG_20191120_221129.jpg

Γιατι βάζεις τοσο λιγο υδατάνθρακα;;; εγω σήμερα έφαγα 250γρ ρυζι (άβραστο ζυγισμένο) οποτε βρασμενο υπολογισε κανα 400αρι στάνταρ :P 

Στις 16/11/2019 στις 10:20 ΜΜ, evabb είπε

Εγώ πάντως είδα διαφορά (βελτίωση) στους μυϊκους πόνους μετά την προπόνηση όταν άρχισα να παίρνω μαγνήσιο και βιταμίνη D. 

Εγω πάλι οταν έμαθα να εκτελώ τις ασκήσεις σωστά και να μην βάζω κιλά που δεν μπορώ να ελέγξω :D 

Επισης για κάθε άσκηση θέλεις και το αντιστοιχο κατάλληλο ζέσταμα πχ στις άρσεις θανάτου πρέπει να κάνεις 2-3 ασκησεις για ισχιο - γονατα και μέση πρώτα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πλάκα μέτρησα σήμερα το κολατσιό στην δουλειά.

Καθαρό βάρος 550 γρ. 
Κοτόπουλο στήθος με ταμπουλέ και κράκερ φακής.

2 ώρες πριν σχολάσω τρώω πάντα Και ένα γιαούρτι 

5A0B92F8-319D-4AD7-B0DF-094D269613B9.jpeg

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 4

Τι όμορφο που φαίνεται 😊

8 ώρες πριν, poulinos είπε

τα Links επιτρεπονται.τα referral links απαγορευονται

πηγες σε γιατρο να σου πει τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται και τι μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις την κατασταση(περα απο φαρμακα)? εχω παρομοιο θεμα απλα εμενα με χτυπαει στον οισοφαγο. δεν ηθελα να παιρνω χαπια εφορου ζωης αλλα εκανα μερικα πραγματα που βελτιωσαν αρκετα την κατασταση μου. η ευκολη λυση για τον γιατρο ειναι να παρεις χαπια στυλ nexium,controlok κτλ.αν ασχοληθει παραπανω θα σου πει διαφορα αλλα οπως μικρες μεριδες,οχι καυτερα, μην τρως και κοιμασαι κτλ κτλ.

Πήγα, μου έδωσε μια λίστα από αυτές που είχα βρει στο internet 😋 και nexium, εγώ από εκεί και πέρα ξεκίνησα τις δοκιμές και τα πειράματα. Είχα καταφέρει ένα τριήμερο να μη νιώθω τίποτα, είχαν φύγει όλα, αλλά μετά για ενάμιση μήνα είχα καούρα στο τέλος του οισοφάγου κι έτρωγα ό,τι να 'ναι από απελπισία (δεν εννοώ τα πάντα, απλώς δεν τα διάλεγα). Δεν το διαχειρίστηκα και υποδειγματικά. Ωστόσο εντάξει, ηρέμησα πάλι κι αρχίζω από την αρχή. Χθες το κράτησα σε πολύ οκ επίπεδο με χάπια μεν, αλλά δεν υπέφερα. Όντως θέλει μικρά και συχνά γεύματα. Δε με βοηθάει οτιδήποτε σε γλυκό (goodbye my lovers) και ιδιαίτερα η σοκολάτα και δεν πρέπει να μένω νηστική για πάνω από τέσσερις ώρες, με σκοτώνει. Το οποίο στην καθημερινότητα δεν είναι κι ακριβώς εφικτό, αλλά έκανα μερικά κουμάντα να δω πώς μπορώ να το ξεγελάω. 

4 ώρες πριν, TEOKOS είπε

κράκερ φακής.

Μου έχει σηκωθεί το αριστερό φρύδι απάνω από την περιέργεια πρωί πρωί. Τι εστίν κράκερ φακής? 😦

• Like 2

9 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.οτι και να κανεις παντα θα υπαρχει καποιος να σε κρινει.ο ενας θα πει η ευα τρωει σαν γουρουνι και δεν παιρνει κιλα,ο αλλος θα πει κοιτα της εχει γινει κοκκαλο διοτι εχει περασει το standard οτι πρεπει να εισαι γουρουνι για να εισαι ομορφη και δεν ξερω τι αλλα.οι μισοι θα πουν οτι εισαι ανορεκτικη και για αυτο εχασες κιλα ή οτι επεσες σε καταθλιψη.ο καθενας θα υποθετει οτι θελει.μονο οταν εισαι 100 κιλα κανεις δεν λεει τιποτα. γενικως η βλακεια μερικων δεν υπαρχει.

Εν τω μεταξυ αποκλειεται να τρώς πάνω απο αυτο που συντηρεισαι και να μην βάλεις κιλά ;) 

9 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.οτι και να κανεις παντα θα υπαρχει καποιος να σε κρινει.ο ενας θα πει η ευα τρωει σαν γουρουνι και δεν παιρνει κιλα,ο αλλος θα πει κοιτα της εχει γινει κοκκαλο διοτι εχει περασει το standard οτι πρεπει να εισαι γουρουνι για να εισαι ομορφη και δεν ξερω τι αλλα.οι μισοι θα πουν οτι εισαι ανορεκτικη και για αυτο εχασες κιλα ή οτι επεσες σε καταθλιψη.ο καθενας θα υποθετει οτι θελει.μονο οταν εισαι 100 κιλα κανεις δεν λεει τιποτα. γενικως η βλακεια μερικων δεν υπαρχει.

απο αυτα εχω ακουσει πολλα. Αλλα ουδεποτε εδινα σημασια γιατι απλα δεν αφορα κανεναν το σωμα μου περα απο εμενα την ιδια. Με την ιδια λογικη κι εγω δεν κανω ποτε σχολιο για την εμφανιση καποιου αν με ενοχλει κατι (ποσο θελω να βγω στον δρομο με ενα ψαλιδι και να κουρεψω ολους τους μουσατους). Το χειροτερο πραγμα ομως που δυσκολευομαι να διαχειριστω ειναι η γυναικεια ζηλεια. Ειναι ο τροπος που σε κοιτανε, η μια μικρη λεξουλα που θα πεταξουν, το πως αλλαζουν συμπεριφορα ξαφνικα. Ειλικρινα ειναι φορες που σκεφτομαι τι να φορεσω ωστε να μην ενοχλησω καποια. Προφανως και δεν κυκλοφορω εξω λες και παω σε κλαμπακι αλλα ακομα και μια απλη εφαρμοστη μπλουζα ή ενα περιποιημενο βαψιμο εχει «ενοχλησει» καποια (η οποια τωρα τελευταια τρωει κρισεις ζηλειας με οποιαδηποτε γυναικα ειναι πιο περιποιημενη απο αυτη, οποτε το προβλημα ειναι δικο της σιγουρα). Ειναι κουραστικο.

11 ώρες πριν, evabb είπε

Έχω γίνει η σιχαμένη αδύνατη που τρώει και δεν παχαίνει. Βασικά έχασα κι ένα κιλό. Το τι έφαγα σήμερα δεν λέγεται. Απορούσα που το έβαζα τόσο φαΐ. Όχι ότι με χαλάει δλδ. Ελπίζω να μην με καρυδωσει ο lactate. 

Βρες διατροφολόγο. Ντροπή δεν είναι. 

Σίγουρα δεν ειναι ντροπή.

Ο lactate δε θα σε καρυδωσει γιατι και αυτος τρωει τον αμπακο καποιες μερες και δεν παχαινει. Το πρβλημα μου ειναι οτι αν φαω λιγο δεν αδυνατίζω (και περιστασιακα αν φαω τον αμπακο δεν παχαινω αυτο το διαστημα)

Επειδή είχα αρρωστήσει παίρνω και κατι βιταμινες της lanes (xtra energy με γευση πορτοκαλι και grapefruit). Είναι η πρωτη φοα που παιρνω βιταμινες μου αρεσει σαν φαση και σαν γευση. Ξέρουμε ποτε τις παιρνουμε; Λεει με ψιλογεματο στομαχι για να απορροφηθουν καλυτερα, ειναι καλη ιδεα μετα το πρωινο; Υπαρχει καποιο συμπληρωμα αντιστοιχο για καποιους που γυμναζονται; 

5 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε

Τι όμορφο που φαίνεται 😊

Πήγα, μου έδωσε μια λίστα από αυτές που είχα βρει στο internet 😋 και nexium, εγώ από εκεί και πέρα ξεκίνησα τις δοκιμές και τα πειράματα. Είχα καταφέρει ένα τριήμερο να μη νιώθω τίποτα, είχαν φύγει όλα, αλλά μετά για ενάμιση μήνα είχα καούρα στο τέλος του οισοφάγου κι έτρωγα ό,τι να 'ναι από απελπισία (δεν εννοώ τα πάντα, απλώς δεν τα διάλεγα). Δεν το διαχειρίστηκα και υποδειγματικά. Ωστόσο εντάξει, ηρέμησα πάλι κι αρχίζω από την αρχή. Χθες το κράτησα σε πολύ οκ επίπεδο με χάπια μεν, αλλά δεν υπέφερα. Όντως θέλει μικρά και συχνά γεύματα. Δε με βοηθάει οτιδήποτε σε γλυκό (goodbye my lovers) και ιδιαίτερα η σοκολάτα και δεν πρέπει να μένω νηστική για πάνω από τέσσερις ώρες, με σκοτώνει. Το οποίο στην καθημερινότητα δεν είναι κι ακριβώς εφικτό, αλλά έκανα μερικά κουμάντα να δω πώς μπορώ να το ξεγελάω. 

Πάρε από φαρμακείο μαστίχα Χίου. Απ' όσο έχω δει, πολλοί έχουν βρει ανακούφιση. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lactate είπε

Σίγουρα δεν ειναι ντροπή.

Ο lactate δε θα σε καρυδωσει γιατι και αυτος τρωει τον αμπακο καποιες μερες και δεν παχαινει. Το πρβλημα μου ειναι οτι αν φαω λιγο δεν αδυνατίζω (και περιστασιακα αν φαω τον αμπακο δεν παχαινω αυτο το διαστημα)

Επειδή είχα αρρωστήσει παίρνω και κατι βιταμινες της lanes (xtra energy με γευση πορτοκαλι και grapefruit). Είναι η πρωτη φοα που παιρνω βιταμινες μου αρεσει σαν φαση και σαν γευση. Ξέρουμε ποτε τις παιρνουμε; Λεει με ψιλογεματο στομαχι για να απορροφηθουν καλυτερα, ειναι καλη ιδεα μετα το πρωινο; Υπαρχει καποιο συμπληρωμα αντιστοιχο για καποιους που γυμναζονται; 

Φιλε μου εσυ που τρώς τον άμπακο .... με προτασεις οπως έφαγα λιγο ή εφαγα πολύ δεν μπορουμε να κάνουμε συζήτηση. 

Το λιγο τι σημαινει; 1000 θερμιδες; 1500; 2000;

To πολύ τι σημαινει; 2500; 3000+;;;;  πάρε μια ζυγαριά κουζινας , δωσε στο fitnesspal να σου βγάλει τις θερμιδες για αδυνατισμα 

υπολογισε μακρος , φτιάξε μια διατροφή. Και εκει θα δεις αν χάνεις ή οχι. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1

15 hours ago, Toxo <3 lover said:

Τι όμορφο που φαίνεται 😊

τα spicy δεν βοηθανε.βγαζεις παραπανω γαστρικα.τα γλυκα ναι δυστυχως μια απο τα ιδια. δεν πρεπει να τρως και να κοιμασαι.αυτο σε σκιζει τελειως.το εκανα δυστυχως. τα φαρμακα βοηθανε και ειχα παρει nexium για πολυ καιρο μετα τα μειωσα χωρις να αλλαξω πολυ την διατροφη μου και ενα χρονο μετα περασα μια βολτα απο το νοσοκομειο.τα ξεκινησα παλι τα ξαναμειωσα αφου εφτιαξα την διατροφη μου οσο μπορω παντα και ειμαι καπως καλυτερα.δυστυχως δεν ειμαι και ουτε θα γινω τοσο καλα οσο με τα φαρμακα αλλα δεν θελω να τα παιρνω.βεβαια εχω και αυτο τα ρισκα του οποτε καλο ειναι να γινεται καμια γαστροσκοπηση που και που. επισης δεν βοηθαει πολυ το να φας και να πας να τρεξεις ή να κανεις γυμναστηριο διοτι θα νιωθεις οτι ανεβαινει το φαγητο πανω. σου δημιουργει προβλημα στην καταποση του φαγητου δηλαδη το φαγητο να μην κατεβαινει ευκολα και να νιωθεις οτι σφηνωνει στον οισοφαγο ψηλα? γενικως θελει προσοχουλα διοτι υπαρχουν και οι αρκετα ασχημες πλευρες της παλινδρομισης. πχ οισοφαγος barrett.(μακρυα μας)

14 hours ago, Magic_Nature said:

Εν τω μεταξυ αποκλειεται να τρώς πάνω απο αυτο που συντηρεισαι και να μην βάλεις κιλά ;) 

δεν ειναι οτι καποιος πρεπει να τρωει πανω απο αυτα που συντηρειται.αλλα παραδειγμα αν εγω καιω καθε μερα 4000 θερμιδες πρεπει να φαω για 4000 θερμιδες.αν σε δει ο αλλος να τρως 4000 θερμιδες και να πηγαινεις με δεκα ταπερ στην δουλεια ακομα και εκει θα ξεκινησει τα σχολια.και τα σχολια θα ειναι απο ζηλια.οτι πως τρωει αυτη τοσο και δεν παχαινει.ε ναι αμα καθεσαι γραφειο εσυ ολη μερα και καις 1500 θερμιδες και η αλλη ο αλλος τρεχει ολη μερα και καιει 3000 θερμιδες λογικο ειναι να τρωει πολυ παραπανω

14 hours ago, evabb said:

απο αυτα εχω ακουσει πολλα. Αλλα ουδεποτε εδινα σημασια γιατι απλα δεν αφορα κανεναν το σωμα μου περα απο εμενα την ιδια. Με την ιδια λογικη κι εγω δεν κανω ποτε σχολιο για την εμφανιση καποιου αν με ενοχλει κατι (ποσο θελω να βγω στον δρομο με ενα ψαλιδι και να κουρεψω ολους τους μουσατους). Το χειροτερο πραγμα ομως που δυσκολευομαι να διαχειριστω ειναι η γυναικεια ζηλεια. Ειναι ο τροπος που σε κοιτανε, η μια μικρη λεξουλα που θα πεταξουν, το πως αλλαζουν συμπεριφορα ξαφνικα. Ειλικρινα ειναι φορες που σκεφτομαι τι να φορεσω ωστε να μην ενοχλησω καποια. Προφανως και δεν κυκλοφορω εξω λες και παω σε κλαμπακι αλλα ακομα και μια απλη εφαρμοστη μπλουζα ή ενα περιποιημενο βαψιμο εχει «ενοχλησει» καποια (η οποια τωρα τελευταια τρωει κρισεις ζηλειας με οποιαδηποτε γυναικα ειναι πιο περιποιημενη απο αυτη, οποτε το προβλημα ειναι δικο της σιγουρα). Ειναι κουραστικο.

α.καλα κανεις και τους γραφεις.β.προσπαθησε να γραφεις στα τετοια σου και την γυναικεια ζηλια γιατι απλα δεν θα σταματησει ποτε. δυστυχως αναμεσα στις κοπελες υπαρχει αυτο διοτι η αλλη θελει να ειναι καλυτερη απο σενα και να εχει τα ματια των αλλων πανω της. αλλο τοσο οταν καποια γυμναζεται.στην αρχη οταν το ειχα ακουσει οτι αναμεσα στις γυναικες παιζει παραπανω ζηλεια δεν ειχα δωσει πολυ σημασια και δεν σκεφτηκα αν ειναι αληθεια ή οχι.μεχρι που ετυχε να το δω και με Live Παραδειγμα. το καλυτερο αστους να λενε γιατι παντα θα λενε κατι.δεν βρισκω και μια ωραια εικονα που δείχνει οτι οτι και να κανεις παντα θα λενε κατι

• Like 1

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

τα spicy δεν βοηθανε.βγαζεις παραπανω γαστρικα.τα γλυκα ναι δυστυχως μια απο τα ιδια. δεν πρεπει να τρως και να κοιμασαι.αυτο σε σκιζει τελειως.το εκανα δυστυχως. τα φαρμακα βοηθανε και ειχα παρει nexium για πολυ καιρο μετα τα μειωσα χωρις να αλλαξω πολυ την διατροφη μου και ενα χρονο μετα περασα μια βολτα απο το νοσοκομειο.τα ξεκινησα παλι τα ξαναμειωσα αφου εφτιαξα την διατροφη μου οσο μπορω παντα και ειμαι καπως καλυτερα.δυστυχως δεν ειμαι και ουτε θα γινω τοσο καλα οσο με τα φαρμακα αλλα δεν θελω να τα παιρνω.βεβαια εχω και αυτο τα ρισκα του οποτε καλο ειναι να γινεται καμια γαστροσκοπηση που και που. επισης δεν βοηθαει πολυ το να φας και να πας να τρεξεις ή να κανεις γυμναστηριο διοτι θα νιωθεις οτι ανεβαινει το φαγητο πανω. σου δημιουργει προβλημα στην καταποση του φαγητου δηλαδη το φαγητο να μην κατεβαινει ευκολα και να νιωθεις οτι σφηνωνει στον οισοφαγο ψηλα? γενικως θελει προσοχουλα διοτι υπαρχουν και οι αρκετα ασχημες πλευρες της παλινδρομισης. πχ οισοφαγος barrett.(μακρυα μας)

Με πήρε το παράπονο ρε συ γιατί μου ήρθε από το πουθενά και με ενοχλούσε πραγματικά. Ευτυχώς στη δουλειά είμαι τόσο συγκεντρωμένη πάντα που δεν το νιώθω, αλλά όταν πάω να χαλαρώσω, του δίνει και καταλαβαίνει. Δε μου δημιουργεί πρόβλημα στην κατάποση, όχι, ενώ αν φάω ένα καυτερό και βαρύ γεύμα μπορεί να νιώσω και καλύτερα μη σου πω. Παράλογα πράγματα. Ας το λήξουμε εδώ γιατί το κάναμε θρεντ γαστρεντερολογίας αντί για fitness. 😏 Θα συνεχίσω να το ψάχνω κι ελπίζω να βρω κι εγώ τη χρυσή τομή. 

• Like 1

22 ώρες πριν, evabb είπε

ι (ποσο θελω να βγω στον δρομο με ενα ψαλιδι και να κουρεψω ολους τους μουσατους). 

χαχχα  γιατι τι σου καναμε ? Μουσι για παντα ρε .

@OneWaySystem  πρεπει μαζι αθροιστικα να εχουμε καταναλωσει ενα container  ριο μαρε .Η αληθεια ειναι  πως δεν μπορω να φαω αλλη μαρκα τονο  μου φαινεται πολυ εντονη η διαφορα στην γευση .

• Like 3

9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

χαχχα  γιατι τι σου καναμε ? Μουσι για παντα ρε .

@OneWaySystem  πρεπει μαζι αθροιστικα να εχουμε καταναλωσει ενα container  ριο μαρε .Η αληθεια ειναι  πως δεν μπορω να φαω αλλη μαρκα τονο  μου φαινεται πολυ εντονη η διαφορα στην γευση .

Ο ριο μαρε είναι χόρτο ,φάε γκέισα και πες μου.

Βασικά ο καλύτερος μακράν είναι ο Αλλονήσου. Νόστιμος και χωρίς βαρέα μέταλλα . Αλλά πανάκριβος ο κιαρατάς

• Like 1

Βασικά καλύτερα να αποφεύγεται τον Τόνο, και για την προστασία του Τόνου και για την δική σας από τα Βαρέα Μέταλλα. Αν το ψάρι είναι μεγάλο θα έχει, απλώς στην μεσόγειο πιθανότατα θα έχει λιγότερα από ένα αντίστοιχο ψάρι ωκεανού. 

Ομολογώ ότι είναι ευκολία, κι εγώ έχω μερικές κονσέρβες για ώρα ανάγκης αλλά δεν τον καταναλώνω σε καμία περίπτωση σε μόνιμη βάση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...