Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 λεπτά πριν, lactate είπε

Nα μοιραστώ και εγώ τον πόνο μου για αλλη μια φορά. Θέλω να χάσω 5 κιλά και δεν το καταφέρνω με τίποτα. Είμαι 95,7κιλά (1.83 υψος). Πέρσι υπήρχαν και στιγμές που είχα φτάσει τα 108 κιλά. Αλλά εδώ και 4 μήνες πάω cross και όντως έχει φοβερή διαφορά. Έχω κόψει τα γλυκά, έχω βάλει λίγους ξηρούς καρπούς με μαύρη σοκολάτα στη θέση τους, πιο πολλά λαχανικά τρώω, δεν τρώω γενικότερα πίτσες και ιστορίες, υπάρχουν φορές που μπορεί για μεσημεριανό να τρώω μια μπάρα δημητριακών αν δεν προλάβω. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι φταίει το γάλα του καφέ που παχαίνω (πρέπει να πίνω 1,5-2 ποτήρια γάλα πλήρες). Προφανώς κάπου κάνω λάθος αλλα δεν μπορώ να βρω που.

Πέρυσι ήσουν 108, φέτος 95 και δεν χάνεις κιλά? Τι θέλει να πει  ποιητής? 13 κιλά το χρόνο είναι νορμάλ απώλεια!

Το γάλα κάνει κατακράτηση υγρών, εγώ όποτε θέλω να βάλω μπαζοκιλά βάζω γάλα στην διατροφή μου

Η μία μπάρα δημητριακών σου κάνει ζημιά, κανονικό φαγητό χρειάζεσαι διότι από την μία η άσκηση ανεβάζει τον μεταβολισμό σου και καις, το να μην βάζεις όμως αρκετές και καλές θερμίδες κατεβάζει τον μεταβολισμό σου και δεν καις. Το θέμα είναι  να είναι μόνιμα ο μεταβολισμός ψηλά, τουτέστιν σου χρειάζεται..

1. είτε διατροφολόγος/personal trainer για να κάνεις σωστή και πειθαρχημένη διατροφή είτε...

2. εγώ για προπονητής, ότι και να φας θα κάψεις και το γάλα που σου έδινε η μάνα σου 😂 (αστεΐζομαι, μίλησε σε διατροφολόγο.)

Έχουμε έναν personal trainer εδώ στο γυμναστήριο που κάνει καταπληκτικές δουλειές, φτιάχνει συνδυασμό προγραμμάτων διατροφής και άσκησης κομμένα και ραμμένα στον κάθε πελάτη του και τον κάνει κομμάτια, αν βρεις έναν άνθρωπο να σου κάνει αυτή τη δουλειά για λίγο καιρό και μετά που θα καταλάβεις τι παίζει να γίνεις personal trainer του εαυτού σου.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Οι δικοί μας δάσκαλοι γκρινιάζουν αν δεν ανάψουν τα σώματα στους 18 βαθμούς...

18 βαθμοι ηταν η θερμοκρασια μεσα στην αιθουσα προχθες (εχει θερμομετρο) και σιγουρα δεν ηταν το πιο πολυ κρυο που εχω νιωσει φετος.

1 hour ago, evabb said:

18 βαθμοι ηταν η θερμοκρασια μεσα στην αιθουσα προχθες (εχει θερμομετρο) και σιγουρα δεν ηταν το πιο πολυ κρυο που εχω νιωσει φετος.

18 ειναι η θερμοκρασια που εχω ηδη εδω που κοιμαμε(σαλονι) και δεν εχουν μπει τα κρυα ακομα. εχω να φαω κατι 15 και 13αρια εδωμεσα.

7 hours ago, yannis27gr said:

Εύα, δεν έχετε θέρμανση στο Βέλγιο; Πως γίνεται αυτό, υποτίθεται σε προηγμένη χώρα;!

Μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις ισοθερμικά εσώρουχα για να την παλέψεις με το κρύο. Ας γράψουν καλύτερα ο πουλινος κι ο Φώτης που ξέρουν περισσότερα επ αυτού.

τα θερμοεσωρουχα ειναι απο τα πολυ βασικα layers για να παγιδευεις την θερμοτητα.αλλο τοσο που η eva δεν παραγει και πολυ εργο στο σχολειο για να ζεσταθει το σωμα απο την ασκηση.το καλο ειναι οτι μπορει να φορεσει πιο βαρυ ρουχο αφου δεν ειναι οτι θα το κουβαλαει μαζι της στο βουνο.υπαρχουν επισης ωραιες καλτσες για να εισαι πιο ζεστα.

https://www.heatholders.com/

οι γυναικειες ειναι και ομορφες για να μην γκρινιαζει οτι τις ειπαμε να παρει ασχημες καλτσες.μετα το θερμοεσωρουχο ενα fleece ειναι must . γενικως μπορει να παιξει με layers και πανω πανω να βαλει κατι πιο official λογω της δουλειας.απο κατω ενα καλο θερμοεσωρουχο κανει την δουλεια και δεν φαινεται. και οι κοπελες συνηθως εχουν την ταση να κρυωνουν παραπανω απο τα αγορια.

20 hours ago, evabb said:

Εχω μια ερωτηση εδω μιας και μιλαμε για θερμιδες και μιας και εχει μπει σχεδον χειμωνας. Προφανως μιλαω για τις κλιματικες συνθηκες εδω που ζω (Βελγιο). Τις τελευταιες εβδομαδες εχει βαλει παρα πολυ κρυο 0°C-5°C καθημερινα. Στην δουλεια μου (σχολειο) τα καλοριφερ υπολειτουργουν ή δεν λειτουργουν καθολου οποτε τρωω κρυο ολη μερα σχεδον συν οτι μετακινουμε με τις αστικες συγκοινωνιες μονο. Εχω φτασει να τρωω τον αμπακο καθε μερα σχεδον και δεν την παλευω καστανο απο το κρυο (και δεν βαζω γραμμαριο). Ο αντρας μου λεει οτι ειναι επειδη εχει πεσει το ποσοστο λιπους μου σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια (εχασα 17 κιλα και ειμαι στο 25% λιπος το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερως χαμηλο). Πως την παλευετε εσεις που εχετε ακομα πιο χαμηλα ποσοστα λιπους; Εχετε το ιδιο προβλημα τον χειμωνα; Ειλικρινα ετσι κι ακολουθησω την διαιτα μου για να χασω παραπανω βαρος νιωθω οτι θα μεινω στον τοπο, αυτα που τρωω ειναι για να μπουν στο anti-fitness αυτη την στιγμη.

α.με το κρυο σιγουρα καις παραπανω θερμιδες για να κρατησεις θερμοκρασια.

β.παραπανω μυς καλυτερο μεταβολισμο και παραπανω καυσεις.

γ.απλο παραδειγμα. πριν 2 3 χρονια 30 μερες βουνο περπατημα. το πρωινο μου  υπηρχαν μερες που ηταν 2000 θερμιδες και παραπανω.δεν ηταν υποχρεωτικα καλο φαγητο αλλα οταν εισαι στο βουνο τρως οτι βρεις.εχει τυχει να σηκωθω και να φαω ενα μεγαλο πακετο μπισκοτα με τα μεγαλα γεμιστα.βλεπε φωτογραφια πιο κατω

μετα απο μια ωρα ξαναπεινουσα και ξαναφαγα.

αντιθετα αλλα ατομα που η λεξη μυς και γυμναστικη ηταν αγνωστη ετρωγαν πολυ πολυ λιγοτερο. ειχαν βεβαια μια χαρα φυσικη κατασταση και ειχαν μαθει να περπατανε με βαρος αφου καναν βουνα αλλα μεχρι εκει.  η λεξη γυμναστικη με βαρη δεν υπηρχε.οπως καταλαβες ο πειναλας της παρεας ημουν εγω. ακομα και οταν ετρωγa πρωινο στο καταφυγιο εφευγα με φαγητα στις τσεπες για να εχω μια ωρα μετα που ξαναπεινουσα.οσες φορες περναγαμε και απο χωριο το backpack γινοταν και 3 κιλα πιο βαρυ απο τα εξτρα φαγητα.και βεβαια μετα απο 30 μερες γυρισα πισω μειον 4 κιλα περιπου. και εννοειται οτι ειμαι σε μυς πολυ λιγοτερο απο αλλα ατομα εδωμεσα που ασχολουνται μονο με αυτο και ουτε ειμαι σε 12 13  ποσοστο λιπους. το καθε πακετο μπισκοτα απο αυτα ειναι περιπου 2400 θερμιδες και ηταν πρωινο οταν μπορουσα και γινοταν. οποτε μην σε παραξενευει που τρως παραπανω. και οι θερμιδες ειναι πιο δυσκολο να μαζευτουν απο οτι οταν μπορεις να φας οτι βρεις μπροστα σου

5201004041401.jpg

• Like 2

Κι εγώ πεινάω παράλογα πολύ με το γυμναστήριο ρε παιδιά. Κάθε τρεις ώρες ό,τι και να έχω φάει, το στομάχι μου γουργουρίζει. Θέλω να πάω σε διατροφολόγο να δω αν μπορούμε να το ρυθμίσουμε γιατί το στομάχι μου πάσχει τελευταία και δε βοηθάει και η πείνα την όλη κατάσταση. Ο φίλος μου που δε γυμνάζεται μου ρίχνει σε ύψος και είναι 20 κιλά παραπάνω, τρώμε τα ίδια πολλές φορές, μπορεί αυτός να τρώει και λιγότερο και μονίμως κάνει αμάν να χάσει βάρος αν ξεκινήσει να φουσκώνει στην κοιλιά ενώ εγώ χάνω με τη μία. 

Lactate σκέφτηκες μήπως τρως πολύ λίγο και γι' αυτό κόλλησες; Ή μήπως δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σε ό,τι αφορά το πόσο τρως; Το σώμα σου είναι ίδιο ακριβώς; Εννοείται να μιλήσεις με ειδικό εφόσον έχεις αυτόν τον στόχο ώστε να παραμείνεις υγιής στη διαδικασία της απώλειας βάρους, αλλά ψάξε λίγο και μόνος σου τι μπορεί να κάνεις λάθος. 

• Like 3

BF εκτός από Myprotein που φτάνει - 45&50% υπάρχει καμία άλλη καλή εταιρεία στο χώρο ώστε να προμηθευτουμε πρωτεΐνη; πέρσι θυμάμαι πήρα 9-10 το κιλό την impact την εβδομάδα της BF 

3 λεπτά πριν, frozex είπε

BF εκτός από Myprotein που φτάνει - 45&50% υπάρχει καμία άλλη καλή εταιρεία στο χώρο ώστε να προμηθευτουμε πρωτεΐνη; πέρσι θυμάμαι πήρα 9-10 το κιλό την impact την εβδομάδα της BF 

Dymatize η ΟΝ με αυτή τη σειρά για εμένα.

• Like 1

ναι σαν εταιρείες τις ξέρω απλώς ρωτάω (μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά) αν βγάζουν και αυτές καλές εκπτώσεις ώστε να αγοράσω με 13-15€ το κιλό και όχι 25+.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, frozex είπε

ναι σαν εταιρείες τις ξέρω απλώς ρωτάω (μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά) αν βγάζουν και αυτές καλές εκπτώσεις ώστε να αγοράσω με 13-15€ το κιλό και όχι 25+.

Α για εκπτωσεις δεν ξερω sorry, η ΟΝ νομιζω βγαζει γιατι πετυχα στο amazon μια προσφορα

https://www.amazon.co.uk/Optimum-Nutrition-Standard-Protein-Glutamine/dp/B000QSNYGI/ref=sr_1_5?crid=3DCX3N2JQQ6EJ&keywords=on+whey+protein+powder&qid=1574525285&smid=A3P5ROKL5A1OLE&sprefix=On+whey%2Caps%2C178&sr=8-5

(Αν δεν επιτρεπεται το link sorry :P )

Επεξ/σία από ADHD
  • Thanks 1

56 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Κι εγώ πεινάω παράλογα πολύ με το γυμναστήριο ρε παιδιά. Κάθε τρεις ώρες ό,τι και να έχω φάει, το στομάχι μου γουργουρίζει. Θέλω να πάω σε διατροφολόγο να δω αν μπορούμε να το ρυθμίσουμε γιατί το στομάχι μου πάσχει τελευταία και δε βοηθάει και η πείνα την όλη κατάσταση. Ο φίλος μου που δε γυμνάζεται μου ρίχνει σε ύψος και είναι 20 κιλά παραπάνω, τρώμε τα ίδια πολλές φορές, μπορεί αυτός να τρώει και λιγότερο και μονίμως κάνει αμάν να χάσει βάρος αν ξεκινήσει να φουσκώνει στην κοιλιά ενώ εγώ χάνω με τη μία. 

Lactate σκέφτηκες μήπως τρως πολύ λίγο και γι' αυτό κόλλησες; Ή μήπως δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σε ό,τι αφορά το πόσο τρως; Το σώμα σου είναι ίδιο ακριβώς; Εννοείται να μιλήσεις με ειδικό εφόσον έχεις αυτόν τον στόχο ώστε να παραμείνεις υγιής στη διαδικασία της απώλειας βάρους, αλλά ψάξε λίγο και μόνος σου τι μπορεί να κάνεις λάθος. 

τι εννοεις πασχει? για το στομαχι εννοω

8 ώρες πριν, evabb είπε

Σωματα εχει αλλα ειτε δεν τα αναβουν ειτε υπολειτουργουν γιατι περιμενουν τα πιο χοντρα κρυα. Τα σχολεια παντου τρωνε τις περικοπες, δεν εχει να κανει με την χωρα. Μαλλον οντως πρεπει να παρω ισοθερμικα φανελακια κτλ. Κι ακομα δεν εχουμε φτασει στα βαρια κρυα.

να κοψεις την σοκολατα σε καθημερινη βαση και να αρχισεις να μετρας τις μεριδες σου. Ποσα γραμμαρια κρεας τρως; οχι ποσα κομματια.  τι εννοεις λιγους ξηρους καρπους; δύο φουχτες αμυγδαλα ή 10-15 αμυγδαλα μετρημενα; Οι μπαρες δημητριακων ειναι τιγκα στην ζαχαρη και μετα απο 10 λεπτα πεινας παλι. Χρειαζεσαι προγραμμα, ταπερακια και ελεγχο. Δεν υπολογιζεις νοητα τις μεριδες σου, τις ζυγιζεις ή μετρας με καποιο τροπο και τις  καταγραφεις. Πρεπει να βαλω σε φωτογραφια τον εξοπλισμο μου μαλλον για να καταλαβεις.

Όχι μετρημένα είναι 7-8 συνήθως (φουντούκια τρώω τα λατρεύω). Και αμύγδαλα που και που αλλα προτιμώ φουντούκια. Ναι ψιλοισχύει για τις μπάρες δημητριακών, εκεί που τις παίρνω είναι χειροποιήτες, γευστικά δεν θεωρώ ότι είναι τίγκα στη ζάχαρη. Δεν πεινάω με κρατάει, το ξέρω δεν ειναι καλη λυση για μεσημεριανο. Πολλές φορές δεν έχω χρόνο όμως.

8 ώρες πριν, JcD είπε

Πέρυσι ήσουν 108, φέτος 95 και δεν χάνεις κιλά? Τι θέλει να πει  ποιητής? 13 κιλά το χρόνο είναι νορμάλ απώλεια!

Το γάλα κάνει κατακράτηση υγρών, εγώ όποτε θέλω να βάλω μπαζοκιλά βάζω γάλα στην διατροφή μου

Η μία μπάρα δημητριακών σου κάνει ζημιά, κανονικό φαγητό χρειάζεσαι διότι από την μία η άσκηση ανεβάζει τον μεταβολισμό σου και καις, το να μην βάζεις όμως αρκετές και καλές θερμίδες κατεβάζει τον μεταβολισμό σου και δεν καις. Το θέμα είναι  να είναι μόνιμα ο μεταβολισμός ψηλά, τουτέστιν σου χρειάζεται..

1. είτε διατροφολόγος/personal trainer για να κάνεις σωστή και πειθαρχημένη διατροφή είτε...

2. εγώ για προπονητής, ότι και να φας θα κάψεις και το γάλα που σου έδινε η μάνα σου 😂 (αστεΐζομαι, μίλησε σε διατροφολόγο.)

Έχουμε έναν personal trainer εδώ στο γυμναστήριο που κάνει καταπληκτικές δουλειές, φτιάχνει συνδυασμό προγραμμάτων διατροφής και άσκησης κομμένα και ραμμένα στον κάθε πελάτη του και τον κάνει κομμάτια, αν βρεις έναν άνθρωπο να σου κάνει αυτή τη δουλειά για λίγο καιρό και μετά που θα καταλάβεις τι παίζει να γίνεις personal trainer του εαυτού σου.

Ναι αλλα στα 95-96 σταμάτησε να δουλευει το σύστημα για καποιο λογο. Μπάρα συνήθως τρώω 1-2 φορές την εβδομάδα για μεσημεριανό. Γενικά προσπαθώ να τρώω ένα νορμάλ μεσημεριανό. Ίσως να θέλω και περισσότερο αερόβιο; Δεν ξέρω. Μυες έχουν φουσκώσει, γενικά έχει δουλέψει και ο αναβολισμός. Για το γάλα το πιστεύω ότι κάτι λαμογία μου κάνει :P

78138823_1429566470545948_7095520014349893632_n.jpg.0814ae640391924aeaa1c9f924a0fc1b.jpg

98 gr μακαρόνια 64 γρ τόνο και 2 γρ γραβιέρα !

Χαχαχαχα μισό πακέτο μακαρόνια, 2 ριο μαρε (ο ένας είναι θαμμένος απο κάτω) και μια χούφτα τυρι !

Τι απίστευτο γεύμα ειναι αυτό ρε φίλε πως σπέρνει έτσι ? Το τρώω 30 χρόνια και καλά να είμαστε να το τρώω άλλα τόσα !!

• Like 7

6 ώρες πριν, poulinos είπε

18 ειναι η θερμοκρασια που εχω ηδη εδω που κοιμαμε(σαλονι) και δεν εχουν μπει τα κρυα ακομα. εχω να φαω κατι 15 και 13αρια εδωμεσα.

τα θερμοεσωρουχα ειναι απο τα πολυ βασικα layers για να παγιδευεις την θερμοτητα.αλλο τοσο που η eva δεν παραγει και πολυ εργο στο σχολειο για να ζεσταθει το σωμα απο την ασκηση.το καλο ειναι οτι μπορει να φορεσει πιο βαρυ ρουχο αφου δεν ειναι οτι θα το κουβαλαει μαζι της στο βουνο.υπαρχουν επισης ωραιες καλτσες για να εισαι πιο ζεστα.

https://www.heatholders.com/

οι γυναικειες ειναι και ομορφες για να μην γκρινιαζει οτι τις ειπαμε να παρει ασχημες καλτσες.μετα το θερμοεσωρουχο ενα fleece ειναι must . γενικως μπορει να παιξει με layers και πανω πανω να βαλει κατι πιο official λογω της δουλειας.απο κατω ενα καλο θερμοεσωρουχο κανει την δουλεια και δεν φαινεται. και οι κοπελες συνηθως εχουν την ταση να κρυωνουν παραπανω απο τα αγορια.

α.με το κρυο σιγουρα καις παραπανω θερμιδες για να κρατησεις θερμοκρασια.

β.παραπανω μυς καλυτερο μεταβολισμο και παραπανω καυσεις.

γ.απλο παραδειγμα. πριν 2 3 χρονια 30 μερες βουνο περπατημα. το πρωινο μου  υπηρχαν μερες που ηταν 2000 θερμιδες και παραπανω.δεν ηταν υποχρεωτικα καλο φαγητο αλλα οταν εισαι στο βουνο τρως οτι βρεις.εχει τυχει να σηκωθω και να φαω ενα μεγαλο πακετο μπισκοτα με τα μεγαλα γεμιστα.βλεπε φωτογραφια πιο κατω

μετα απο μια ωρα ξαναπεινουσα και ξαναφαγα.

αντιθετα αλλα ατομα που η λεξη μυς και γυμναστικη ηταν αγνωστη ετρωγαν πολυ πολυ λιγοτερο. ειχαν βεβαια μια χαρα φυσικη κατασταση και ειχαν μαθει να περπατανε με βαρος αφου καναν βουνα αλλα μεχρι εκει.  η λεξη γυμναστικη με βαρη δεν υπηρχε.οπως καταλαβες ο πειναλας της παρεας ημουν εγω. ακομα και οταν ετρωγa πρωινο στο καταφυγιο εφευγα με φαγητα στις τσεπες για να εχω μια ωρα μετα που ξαναπεινουσα.οσες φορες περναγαμε και απο χωριο το backpack γινοταν και 3 κιλα πιο βαρυ απο τα εξτρα φαγητα.και βεβαια μετα απο 30 μερες γυρισα πισω μειον 4 κιλα περιπου. και εννοειται οτι ειμαι σε μυς πολυ λιγοτερο απο αλλα ατομα εδωμεσα που ασχολουνται μονο με αυτο και ουτε ειμαι σε 12 13  ποσοστο λιπους. το καθε πακετο μπισκοτα απο αυτα ειναι περιπου 2400 θερμιδες και ηταν πρωινο οταν μπορουσα και γινοταν. οποτε μην σε παραξενευει που τρως παραπανω. και οι θερμιδες ειναι πιο δυσκολο να μαζευτουν απο οτι οταν μπορεις να φας οτι βρεις μπροστα σου

5201004041401.jpg

Έχω γίνει η σιχαμένη αδύνατη που τρώει και δεν παχαίνει. Βασικά έχασα κι ένα κιλό. Το τι έφαγα σήμερα δεν λέγεται. Απορούσα που το έβαζα τόσο φαΐ. Όχι ότι με χαλάει δλδ. Ελπίζω να μην με καρυδωσει ο lactate. 

4 ώρες πριν, lactate είπε

Όχι μετρημένα είναι 7-8 συνήθως (φουντούκια τρώω τα λατρεύω). Και αμύγδαλα που και που αλλα προτιμώ φουντούκια. Ναι ψιλοισχύει για τις μπάρες δημητριακών, εκεί που τις παίρνω είναι χειροποιήτες, γευστικά δεν θεωρώ ότι είναι τίγκα στη ζάχαρη. Δεν πεινάω με κρατάει, το ξέρω δεν ειναι καλη λυση για μεσημεριανο. Πολλές φορές δεν έχω χρόνο όμως.

Ναι αλλα στα 95-96 σταμάτησε να δουλευει το σύστημα για καποιο λογο. Μπάρα συνήθως τρώω 1-2 φορές την εβδομάδα για μεσημεριανό. Γενικά προσπαθώ να τρώω ένα νορμάλ μεσημεριανό. Ίσως να θέλω και περισσότερο αερόβιο; Δεν ξέρω. Μυες έχουν φουσκώσει, γενικά έχει δουλέψει και ο αναβολισμός. Για το γάλα το πιστεύω ότι κάτι λαμογία μου κάνει :P

Βρες διατροφολόγο. Ντροπή δεν είναι. 

6 hours ago, ADHD said:

Α για εκπτωσεις δεν ξερω sorry, η ΟΝ νομιζω βγαζει γιατι πετυχα στο amazon μια προσφορα

https://www.amazon.co.uk/Optimum-Nutrition-Standard-Protein-Glutamine/dp/B000QSNYGI/ref=sr_1_5?crid=3DCX3N2JQQ6EJ&keywords=on+whey+protein+powder&qid=1574525285&smid=A3P5ROKL5A1OLE&sprefix=On+whey%2Caps%2C178&sr=8-5

(Αν δεν επιτρεπεται το link sorry :P )

τα Links επιτρεπονται.τα referral links απαγορευονται

5 hours ago, Toxo <3 lover said:

Απο γαστροοισοφαγικη παλινδρόμηση. 🙄

πηγες σε γιατρο να σου πει τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται και τι μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις την κατασταση(περα απο φαρμακα)? εχω παρομοιο θεμα απλα εμενα με χτυπαει στον οισοφαγο. δεν ηθελα να παιρνω χαπια εφορου ζωης αλλα εκανα μερικα πραγματα που βελτιωσαν αρκετα την κατασταση μου. η ευκολη λυση για τον γιατρο ειναι να παρεις χαπια στυλ nexium,controlok κτλ.αν ασχοληθει παραπανω θα σου πει διαφορα αλλα οπως μικρες μεριδες,οχι καυτερα, μην τρως και κοιμασαι κτλ κτλ.

5 minutes ago, evabb said:

Έχω γίνει η σιχαμένη αδύνατη που τρώει και δεν παχαίνει. Βασικά έχασα κι ένα κιλό. Το τι έφαγα σήμερα δεν λέγεται. Απορούσα που το έβαζα τόσο φαΐ. Όχι ότι με χαλάει δλδ. Ελπίζω να μην με καρυδωσει ο lactate. 

Βρες διατροφολόγο. Ντροπή δεν είναι. 

δεν σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.οτι και να κανεις παντα θα υπαρχει καποιος να σε κρινει.ο ενας θα πει η ευα τρωει σαν γουρουνι και δεν παιρνει κιλα,ο αλλος θα πει κοιτα της εχει γινει κοκκαλο διοτι εχει περασει το standard οτι πρεπει να εισαι γουρουνι για να εισαι ομορφη και δεν ξερω τι αλλα.οι μισοι θα πουν οτι εισαι ανορεκτικη και για αυτο εχασες κιλα ή οτι επεσες σε καταθλιψη.ο καθενας θα υποθετει οτι θελει.μονο οταν εισαι 100 κιλα κανεις δεν λεει τιποτα. γενικως η βλακεια μερικων δεν υπαρχει.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...