Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Προσωπικά κρατάω log, είμαι αρρωστάκι με τα νούμερα (όχι σαν τον ντοκ βέβαια, αυτός είναι ένα επίπεδο μόνος του).

Απλά έχει παγίδες όπως ανέφερα άνωθεν, παγίδες στις οποίες μάλιστα έπεσα και ο ίδιος όντας άπειρος στην καταγραφή. Δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα όπως ίσως να νομίζει κάποιος αφελής.

Και στην τελική πέσατε να φάτε τον Τζον επειδή έγραψε ότι μπορείς να κάνεις καλύτερη προπόνηση χωρίς καταγραφές αποδόσεων, απλά και μόνο δίνοντας όλο το φόκους στην προπόνηση. Δεν το βρίσκω παράλογο.

Ουτε είναι παράλογο να μη μετράς το φαί αλλά να τρως ποικιλία "σωστών" τροφών και όσο για την ποσότητα να ακούς το σώμα σου.

Προφανώς σε άλλους θα δουλέψει αυτό το συστημα, σε άλλους όχι.

Και προφανώς μπορεί κάποιος να ακολουθεί το "ελεύθερο" σύστημα κάποια περίοδο του χρόνου και το "αυστηρό" κάποια άλλη.

Χαλαρώστε λίγο.

Δεν μου την έπεσε κανείς ρε συνονόματε μια χαρά συζήτηση όμορφη κάνουμε και όποιος θέλει και μπορεί καταλαβαίνει τι θέλω να πω.

Είδα μια φώτο με τέλειο νερόβραστο ρυζάκι , μια πιρουνιά όμως για να μην φύγει ο υδατάνθρακας από το πλάνο του όπως είπε το παλικάρι και του απάντησα πως όταν τρως ισορροπημένα, όταν τρως δλδ το βραστό το κοτοπουλάκι σου τα λαχανικά σου και το νερόβραστο ρυζάκι και αν δεν είσαι άρρωστος η αν δεν κατεβαίνεις σε αγώνες καμία σημασία δεν έχει αν θα φας 40 , 52 η 84 γρ  

ΥΓ Καλές οι υπεραναλύσεις αλλά βάλτε και καμιά φώτο για να μένουμε εντός θέματος

Spoiler

vlcsnap-error153.png.5a14f7ab384c6fd0663a8535c4d55ef4.png

Βάλτε στο πρόγραμμα τα δικέφαλα σουπερ σετ μαζί με τρικέφαλα μεγαλώνουν πολύ πιο εύκολα έτσι

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Παντως ειναι η καλυτερη περιοδος αυτη για gym .Σταματησαν οι ετησιοι τουριστες και μπορουμε να κανουμε προπονηση σαν ανθρωποι  πλεον 

Για κάποιο λόγο αυτό δεν ισχύει καθόλου στο γυμναστήριο που πάω. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι. Μόνο Τετάρτη - Πέμπτη ελαττώνονται ελαφρώς. 

14 λεπτά πριν, frozex είπε

Για κάποιο λόγο αυτό δεν ισχύει καθόλου στο γυμναστήριο που πάω. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι. Μόνο Τετάρτη - Πέμπτη ελαττώνονται ελαφρώς. 

Εσεις εχετε  delay  xaxaxa.

Προφανως δεν κανει apply σε ολους .Εμεις παντως σωθηκαμε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προπόνηση χωρίς κυνήγι επιδόσεων είναι απλά άσκηση. Πολλοί θέλουν να είναι απλά ασκούμενοι να κάνουν μια γυμναστική και να νιώθουν μία ευεξία. 

Αν το πράγμα θες να πάει παρακάτω είτε νοερά είτε σε χαρτί, σημειώνεις τις επιδόσεις σου. Ας μη γελιομαστε η αρχή της προοδευτικότητας είναι είτε το γράφει κανείς είτε όχι, απαραβίαστη

3 ώρες πριν, 4saken είπε

To πιο βασικο (η εστω το ιδιο βασικο) ειναι η συνεπεια στην κουζινα.Δεν παει να σκιζεσαι στον γυμναστηριο καθε μερα, αν εισαι 75 κιλα και τρως 6.000 θερμιδες μαντεψε τι θα γινει.

Θα πάς 100 κιλά και θα σηκώνεις πολλά παραπάνω. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι το ύψος σου. Με άλλα λόγια, στα βάρη, δεν είσαι χοντρός, είσαι κοντός

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, 4saken είπε

@yannis27gr Ειχες γραψει κατι για ξινολαχανο?παιζει καμια συνταγη?Ειχα φαει Γερμανια και μου αρεσε πολυ, λεω να δοκιμασω 1-2 λαχανα.

Είχα δοκιμάσει να κάνω αλλά δεν το πέτυχα.

• Sad 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε

Προπόνηση χωρίς κυνήγι επιδόσεων είναι απλά άσκηση. Πολλοί θέλουν να είναι απλά ασκούμενοι να κάνουν μια γυμναστική και να νιώθουν μία ευεξία. 

Αν το πράγμα θες να πάει παρακάτω είτε νοερά είτε σε χαρτί, σημειώνεις τις επιδόσεις σου. Ας μη γελιομαστε η αρχή της προοδευτικότητας είναι είτε το γράφει κανείς είτε όχι, απαραβίαστη

Θα πάς 100 κιλά και θα σηκώνεις πολλά παραπάνω. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι το ύψος σου. Με άλλα λόγια, στα βάρη, δεν είσαι χοντρός, είσαι κοντός

170 87.5 Κιλα νταξει κοντο με λες χοντρο οχι :P

Spoiler

20191120_215205.jpg

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 1

Εχω μια ερωτηση εδω μιας και μιλαμε για θερμιδες και μιας και εχει μπει σχεδον χειμωνας. Προφανως μιλαω για τις κλιματικες συνθηκες εδω που ζω (Βελγιο). Τις τελευταιες εβδομαδες εχει βαλει παρα πολυ κρυο 0°C-5°C καθημερινα. Στην δουλεια μου (σχολειο) τα καλοριφερ υπολειτουργουν ή δεν λειτουργουν καθολου οποτε τρωω κρυο ολη μερα σχεδον συν οτι μετακινουμε με τις αστικες συγκοινωνιες μονο. Εχω φτασει να τρωω τον αμπακο καθε μερα σχεδον και δεν την παλευω καστανο απο το κρυο (και δεν βαζω γραμμαριο). Ο αντρας μου λεει οτι ειναι επειδη εχει πεσει το ποσοστο λιπους μου σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια (εχασα 17 κιλα και ειμαι στο 25% λιπος το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερως χαμηλο). Πως την παλευετε εσεις που εχετε ακομα πιο χαμηλα ποσοστα λιπους; Εχετε το ιδιο προβλημα τον χειμωνα; Ειλικρινα ετσι κι ακολουθησω την διαιτα μου για να χασω παραπανω βαρος νιωθω οτι θα μεινω στον τοπο, αυτα που τρωω ειναι για να μπουν στο anti-fitness αυτη την στιγμη.

• Like 1

Η απρόσωπη επικοινωνία γεννάει παρεξηγήσεις για προφανείς λόγους.Πόσο μάλλον στον χώρο του διαδικτύου που είναι ένα ξέφραγο αμπέλι.Προσωπικά .τα πόστ που δημοσιεύω είναι για να λάβω γνώμες - προτάσεις - ιδέες π.χ. εναλλακτικές γευμάτων ,συμβουλές στις προπονήσεις,άλλες φίρμες που εχουν στο ράφι το ίδιο προιόν που μπορεί να είναι vfm όπως σχολιάστηκε σε μια φώτο που είχα δημοσιεύσει απο την Mrs. Hyde της στήλης ,όπως σχολιάσε ο TEOKOS σε ένα προηγούμενο ποστ,όπως έχει βοηθήσει ο Musclemar σε αρκετά ερωτήματα που έχω θέσει και πάει λέγοντας.

Στο ποστ για το ρυζι που σχολιάστηκε,έγραψα πως απο υδ/κα για τα δικά μου δεδομένα ήμουν ΟΚ εκείνη την μέρα και με το παραπάνω.Ο τάδε φίλος μπορεί να είναι φοιτητής με  απλετο χρόνο ή επιχειρηματίας με ένα σκασμό υποχρεώσεις.Στην περίπτωση μου ,σε αυτή την περίοδο,δεν διαθέτω κάθε μέρα χρόνο για προπονήσεις και δεν είμαι διατεθειμένος να ΄΄πλακωθώ΄΄ ,βραδινές ώρες ,στον υδ/κα για μια σειρά λόγων από την στιγμή που έχω ένα πλάνο.Θα συμφωνήσω πως το tracking είναι μια χρονοβόρα διαδικασία , για να έναν αρχαριο αθλητή δεν συνιστάται.Ωστόσο αν έχεις έναν Χ προγραμματισμό ,θες να δεις αποτελέσματα ,γενικώς έχεις μπει σε μια σειρά ,το να κρατάς σημειώσεις νομίζω είναι αποδεκτό.Ορθώς για μένα τοποθετήθηκε ο onewaysystem , τα πάντα όμως είναι σχετικά.Δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας μας το κατα πόσο έχει τον χρόνο να εφαρμόσει στην πράξη αυτά που λέμε ,οι υποχρεώσεις τρέχουν και δυστυχώς ο ελέυθερος χρόνος δεν είναι πάντα δεδομένος.Ο χ μπορεί να έχει χρόνο και με το παραπάνω για προπονήσεις και καταγραφή ,ενώ ο άλλος φίλος όχι.Εγώ μπορεί να έρχομαι από μια δύσκολη φορτισμένη ψυχολογικά περίοδο και να έχω ανάγκη να πέσω σε κιλά ''παίζοντας'' πολύ επιθετικά καθόσον αφορά το πρόγραμμα διατροφής-προπόνησης.Κατ ΄εμε πολύ βαβούρα για το τίποτα στο νήμα ,στις τελευταίες σελίδες.Σε αυτό το σημείο ,για να αποφύγω την παρεξήγηση που λέγαμε ,δέχομαι κάθε άποψη ,σχόλιο στα πλαίσια ενός εποικοδομητικού διάλογου διότι αυτός είναι ο λόγος που ποστάρουμε.Για να μάθουμε ,να ανταλλάξουμε απόψεις ,να βοηθήσουμε τον φίλο που επιθυμει να λάβει γνώση.

Όπως έγραψε ο gntgrx ,Τί σημαίνει είμαι υγιής; Ότι δεν έχω κάποια μακροσκοπική ενόχληση; Ότι αποδίδω καλά στην εργασία μου ή/και στην προπόνησή μου; Ότι κοιμάμαι καλά; Ότι μπορώ να κάνω παιδιά; Ότι είμαι τακτικός στην τουαλέτα; Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο δέκαθλο, ο οποίος έχει μυωπία, είναι υγιής; 

Αυτός είναι και ο λόγος - φαντάζομαι - πως υφίσταται το υπάρχον θέμα ,για ανταλλαγή απόψεων και όχι συγκρίσεις.Συγκρίνεσαι με το παρελθόν σου διότι δεν γίνεται να συγκριθείς με κανέναν.Είμαστε ξεχωριστοί.

Παντα φιλικα

Γιωργος

Παλιό το βίντεο, αλλά τώρα που το ξαναπέτυχα δε νομίζω να έχω ξαναδεί τέτοιον breakdancer από τότε. Πέρα από αυτά που κάνει, έχει και σεβαστή μυική μάζα για bboy.

• Like 4

Εύα, δεν έχετε θέρμανση στο Βέλγιο; Πως γίνεται αυτό, υποτίθεται σε προηγμένη χώρα;!

Μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις ισοθερμικά εσώρουχα για να την παλέψεις με το κρύο. Ας γράψουν καλύτερα ο πουλινος κι ο Φώτης που ξέρουν περισσότερα επ αυτού.

Nα μοιραστώ και εγώ τον πόνο μου για αλλη μια φορά. Θέλω να χάσω 5 κιλά και δεν το καταφέρνω με τίποτα. Είμαι 95,7κιλά (1.83 υψος). Πέρσι υπήρχαν και στιγμές που είχα φτάσει τα 108 κιλά. Αλλά εδώ και 4 μήνες πάω cross και όντως έχει φοβερή διαφορά. Έχω κόψει τα γλυκά, έχω βάλει λίγους ξηρούς καρπούς με μαύρη σοκολάτα στη θέση τους, πιο πολλά λαχανικά τρώω, δεν τρώω γενικότερα πίτσες και ιστορίες, υπάρχουν φορές που μπορεί για μεσημεριανό να τρώω μια μπάρα δημητριακών αν δεν προλάβω. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι φταίει το γάλα του καφέ που παχαίνω (πρέπει να πίνω 1,5-2 ποτήρια γάλα πλήρες). Προφανώς κάπου κάνω λάθος αλλα δεν μπορώ να βρω που.

53 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Εύα, δεν έχετε θέρμανση στο Βέλγιο; Πως γίνεται αυτό, υποτίθεται σε προηγμένη χώρα;!

Μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις ισοθερμικά εσώρουχα για να την παλέψεις με το κρύο. Ας γράψουν καλύτερα ο πουλινος κι ο Φώτης που ξέρουν περισσότερα επ αυτού.

Σωματα εχει αλλα ειτε δεν τα αναβουν ειτε υπολειτουργουν γιατι περιμενουν τα πιο χοντρα κρυα. Τα σχολεια παντου τρωνε τις περικοπες, δεν εχει να κανει με την χωρα. Μαλλον οντως πρεπει να παρω ισοθερμικα φανελακια κτλ. Κι ακομα δεν εχουμε φτασει στα βαρια κρυα.

21 λεπτά πριν, lactate είπε

Nα μοιραστώ και εγώ τον πόνο μου για αλλη μια φορά. Θέλω να χάσω 5 κιλά και δεν το καταφέρνω με τίποτα. Είμαι 95,7κιλά (1.83 υψος). Πέρσι υπήρχαν και στιγμές που είχα φτάσει τα 108 κιλά. Αλλά εδώ και 4 μήνες πάω cross και όντως έχει φοβερή διαφορά. Έχω κόψει τα γλυκά, έχω βάλει λίγους ξηρούς καρπούς με μαύρη σοκολάτα στη θέση τους, πιο πολλά λαχανικά τρώω, δεν τρώω γενικότερα πίτσες και ιστορίες, υπάρχουν φορές που μπορεί για μεσημεριανό να τρώω μια μπάρα δημητριακών αν δεν προλάβω. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι φταίει το γάλα του καφέ που παχαίνω (πρέπει να πίνω 1,5-2 ποτήρια γάλα πλήρες). Προφανώς κάπου κάνω λάθος αλλα δεν μπορώ να βρω που.

να κοψεις την σοκολατα σε καθημερινη βαση και να αρχισεις να μετρας τις μεριδες σου. Ποσα γραμμαρια κρεας τρως; οχι ποσα κομματια.  τι εννοεις λιγους ξηρους καρπους; δύο φουχτες αμυγδαλα ή 10-15 αμυγδαλα μετρημενα; Οι μπαρες δημητριακων ειναι τιγκα στην ζαχαρη και μετα απο 10 λεπτα πεινας παλι. Χρειαζεσαι προγραμμα, ταπερακια και ελεγχο. Δεν υπολογιζεις νοητα τις μεριδες σου, τις ζυγιζεις ή μετρας με καποιο τροπο και τις  καταγραφεις. Πρεπει να βαλω σε φωτογραφια τον εξοπλισμο μου μαλλον για να καταλαβεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...