Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Πάντως κανένας δεν είπε φάε γιολο και κάνε ο,τι σου κατέβει , μάλλον παρερμηνεύτηκε το παραπάνω post. 

Δεν ειναι το θεμα να πείσει ο ένας τον άλλον, απλά το «παιδιά τα πραγματα δουλεύουν και πιο απλά απ ο,τι νομίζουμε» 

@JcD εκει διαφωνούμε, κοίτα. Λες οτι του χρόνου πχ θα χεις έτοιμη τη συνταγή. Μα του χρόνου παίζει να μιλάμε για διαφοροποιημένες συνθήκες. Γι αλλο διαθέσιμο χρόνο, γι αλλη σωματική κατάσταση κλπ. Ομως εσυ γυμνάζεσαι 20 χρονια και ειναι αρκετά προφανώς για να χεις κατασταλάξει. Ο άλλος που θα ξεκινήσει τωρα , αν φάει 10γρ παραπάνω υδατάνθρακα ή πρωτεΐνη δε θα δει διαφορά, χάνει την ουσία, χάνει το χρόνο του κ πιέζεται τσάμπα.

Κούκλα  Μαργαρίτα γιατι ασχολείσαι ? Εγω  σχολίασα την φώτο με την μια κουτσουλιά ρύζι Κ οτι το παλικάρι μπορεί να φάει άφοβα αν πεινάει και δυο και τρεις κουτσουλιές χωρίς να μετράει τα γραμμάρια και ο άλλος έχει πάρει φόρα και λέει για γιολο φάτε οτι σας κατέβει και ένα σωρό αλλες παπαριες,  αυτά κατάλαβε από το μήνυμα μου αυτά γράφει οκ τι να κάνουμε τώρα..

Για να το κλείσω, αυτό που ηθελα να πω πριν με ολόκληρο κατεβατό το  είπε ο φωτης με δυο λέξεις .. Ξοδευτε τον χρόνο σας στις προπονήσεις και οχι στα  μπλοκάκια στις εφαρμογές και στον γκουγκλι.

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Μπορουμε να τον ξοδευουμε και στα 2.

Ναι  φυσικα μπορεις να τον ξοδευεις οπου θες δικο σου ειναι ο χρονος .

Απο την εμπειρια μου  ομως εδω μεσα και  απο το  gym  αλλα και απο τα χρονια που ασχολουμε με τα βαρη ,πολλοι απο αυτους που το ψειριζουν το θεμα με κατεβατα και  υπεραναλυσεις ειναι αγυμναστοι η' για να το θεσω καλυτερα δεν αποτυπωνεται στο σωμα τους ο υπερβαλλων ζηλος που εχουν στο θεωρητικο κομματι .To  προβλημα με τα φορουμ και τα new entry των ατομων που πηγαινοερχονται   ειναι πως δεν ξερεις σε τι επιπεδο και κατασταση ειναι αυτος που γραφει διοτι δεν υπαρχει η εικονα (για μερικους δλδ γιατι για αλλους υπαρχει ).

Καλως η' κακως  η προπονηση με βαρη και η αντιστοιχη διατροφη  ειναι κατι που  φαινεται  στο σωμα μας  .Δεν ειναι πολιτικη τοποθετηση  να κανουμε debate. Οτι και να λεμε  στο τελος  η εικονα μας  ειναι αυτη που  θα υποστηριξει αυτα που κανουμε  η'  θα μας  εκθεσει εφοσον μιλαμε παντα  για ασκουμενους .

Στην αντιθετη περιπτωση ομως που καποιος στο γυμναστηριο ερχοταν και μου ελεγε φιλε προσεχω πολυ την διατροφη μου τρωω 143 γραμμαρια καστανο ρυζι   και γενικα τις ασκησεις  τις κανω προβα στο καθρεπτη του σπιτιου μου και εχω αφιερωσει 3 χρονια απο την ζωη μου σε videakia  στο youtube  να βλεπω τι κανουν οι αλλοι .Οταν λοιπον αυτος  που λεει αυτα τα πραγματα μπροστα μου ειναι σαν οδοντογλυφιδα με ποδια η' σαν λουκουμας  , εκει απλα θα χαμογελασω θα του πω συγχαρητηρια   για αυτο που κανεις και δεν ασχοληθω παραπερα.

Το οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι ειναι αυτονοητο  ,αν δεν σου αρεσει η τοποθετηση μου μπορει να την προσπερασεις .Το τοπικ ομως το βλεπουν και πολλα αλλα ατομα που δεν γραφουν και απλα παιρνουν γνωμες η' ξεκινανανε τωρα  και θα κανουν ολα τα κλασικα λαθη που καναμε ολοι  χανοντας τον χρονο μας .Οποτε και ενας να παρει κατι απο αυτο κερδος θα ειναι .

Τα βασικα πραγματα για τους αρχαριους ειναι απλα .

Πολυπλοκα γινονται γιατι συνηθως χανονται σε ενα κυκεωνα πληροφοριας  ,συχνα αντικρουωμενων αποψεων και επειδη λειπει η εμπειρια  στο θεμα και η κριτικη ικανονοτητα ,πολλες φορες εχει σαν αποτελεσμα   μια σπαταλη χρονου ανευ  ουσιας.  Στατιστικα εσυ που σκιζεις τα ρουχα  σου (οχι εσυ προσωπικα)  τωρα για την μεθοδολογια  που ακολουθεις  και την μεθοδικοτητα που εχεις ,σε 5 χρονια  θα εχεις αλλαξει αλλες 300 φορες το συστημα σου και το πιθανοτερο ειναι να μην γυμναζεσαι καν.

Bottom line  πολυ μπλα-μπλα και απο κοκο τιποτα .

Σταδιακα ερχονται ολα ,απο το νηπιαγωγειο στις  διαφορικες εξισωσεις δεν μπορεις να πας γιατι δεν θα καταλαβεις τιποτα  και φυσικα δεν θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ναι  φυσικα μπορεις να τον ξοδευεις οπου θες δικο σου ειναι ο χρονος .

Απο την εμπειρια μου  ομως εδω μεσα και  απο το  gym  αλλα και απο τα χρονια που ασχολουμε με τα βαρη ,πολλοι απο αυτους που το ψειριζουν το θεμα με κατεβατα και  υπεραναλυσεις ειναι αγυμναστοι η' για να το θεσω καλυτερα δεν αποτυπωνεται στο σωμα τους ο υπερβαλλων ζηλος που εχουν στο θεωρητικο κομματι .To  προβλημα με τα φορουμ και τα new entry των ατομων που πηγαινοερχονται   ειναι πως δεν ξερεις σε τι επιπεδο και κατασταση ειναι αυτος που γραφει διοτι δεν υπαρχει η εικονα (για μερικους δλδ γιατι για αλλους υπαρχει ).

Στην αντιθετη περιπτωση ομως που καποιος στον γυμναστηριο ερχοταν και μου ελεγε φιλε προσεχω πολυ την διατροφη μου τρωω 143 γραμμαρια καστανο ρυζι   και γενικα τις ασκησεις  τις κανω προβα στο καθρεπτη του σπιτιου μου και εχω αφιερωσει 3 χρονια απο την ζωη μου σε videakia  στο youtube  να βλεπω τι κανουν οι αλλοι .Οταν λοιπον αυτος  που λεει αυτα τα πραγματα μπροστα μου ειναι σαν οδοντογλυφιδα με ποδια η' σαν λουκουμας  , εκει απλα θα χαμογελασω θα του πω συγχαρητηρια   για αυτο που κανεις και δεν ασχοληθω παραπερα.

Το οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι ειναι αυτονοητο  ,αν δεν σου αρεσει η τοποθετηση μου μπορει να την προσπερασεις .Το τοπικ ομως το βλεπουν και πολλα αλλα ατομα που δεν γραφουν και απλα παιρνουν γνωμες η' ξεκινανανε τωρα  και θα κανουν ολα τα κλασικα λαθη που καναμε ολοι  χανοντας τον χρονο μας .Οποτε και ενας να παρει κατι απο αυτο κερδος θα ειναι .

Τα βασικα πραγματα για τους αρχαριους ειναι απλα .Πολυπλοκα γινονται γιατι συνηθως χανονται σε ενα κυκεωνα πληροφοριας  ,συχνα αντικρουωμενων αποψεων και επειδη λειπει η εμπειρια  στο θεμα και η κριτικη ικανονοτητα πολλες φορες εχει σαν αποτελεσμα   μια σπαταλη χρονου χωρις ουσια.  Στατιστικα εσυ που σκιζεις τα ρουχα  σου (οχι εσυ προσωπικα)  τωρα για την μεθοδολογια  που ακολουθεις  και την μεθοδικοτητα που εχεις σε 5 χρονια  θα εχεις αλλαξει αλλες 300 φορες το συστημα σου και το πιθανοτερο ειναι να μην γυμναζεσαι καν.

Bottom line  πολυ μπλα-μπλα και απο κοκο τιποτα .

Σταδιακα ερχονται ολα ,απο το νηπιαγωγειο στις  διαφορικες εξισωσεις δεν μπορεις να πας γιατι δεν θα καταλαβεις τιποτα  και φυσικα δεν θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα .

Αυτή είναι η μία πλευρά, η άλλη είναι όσοι χτυπιόμασταν 3-4 ώρες  στο γυμανστήριο δίχως προγραμματισμό διατροφή και google και επίσης στο σώμα μας δεν φαινόταν ο ζήλος, καλό είναι να υπάρχει ισοροπία και να ξοδέυουμε τον χρόνο μας και στα δύο!

Καλημέρα δεν είπα, καλημέρες!

Επεξ/σία από JcD
  • Like 2

ο μεγαλυτερος εχθρος μου μεσα στα χρονια περα απο απειρους τραυματισμους απειρους πονους(χερια,γονατα,μεση) ηταν η απογοητευση, εβλεπα χιλιαδες βιντεο με ατομα να σηκωνουν κιλα σαν πουπουλα και απορουσα γιατι εγω δεν εφτανα εκει. τελικα ομως αυτο ηταν και που με πεισμωνε να δουλεψω περισσοτερο πραγμα που πολλες φορες δεν ειναι και οτι καλυτερο για προπονηση με βαροι. πιστευω οτι μετα απο πολλα πολλα χρονια θα δεις αποτελεσμα και χωρις να τα κανεις ολα τελεια απο αποψη διατροφης το πιο βασικο κατα τη γνωμη μου ειναι η συνεπεια στο γυμναστηριο

Θέμα το έχουμε κάνει χωρίς λόγο, δικαίωμα του καθενός να υπολογίζει ή να μην υπολογίζει αυτό που τρώει και να καταγράφει ή όχι πως γυμνάζεται.

Εγώ θα έλεγα ότι είναι όλο και πιο απαραίτητο όσο πιο πολλά χρόνια ασχολείται κάποιος με την γυμναστική να το κάνει.

Αν κάποιος ξεκινάει τώρα ότι και να κάνει εφ' όσον βάζει την απαραίτητη ένταση, θα βλέπει πρόοδο και θα ανεβάζει κιλά και επαναλήψεις, αν είναι σε μικρή ηλικία ότι και να τρώει θα το μεταβολίζει (μην το πάρετε και στην κυριολεξία), θα αναρρώνει γρηγορότερα, θα βγάζει λιγότερους τραυματισμούς. Αν κάποιος όμως (όπως εγώ π.χ) ασχολείται για χρόνια δεν είναι εύκολο να ανεβάσει κιλά ή επαναλήψεις, μπορεί να μην είναι καν εφικτό, ο χρόνος ανάρρωσης αυξάνει, το ίδιο και η ροπή προς τραυματισμούς. Πρέπει, λοιπόν, να παρακολουθεί καλύτερα τον όγκο και την ένταση αυτών που κάνει, να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που τρώει.

Δεν διαφωνώ με αυτό που θέλει να πει ο Onewaysystem ότι πρέπει κυρίως να γυμναζόμαστε σωστά, αυτό δεν θεωρώ ότι εμποδίζει την καταγραφή αυτών που κάνουμε σε λογικά πλαίσια πάντα, Μπορεί να γίνει και στο τέλος της γυμναστικής, στο διάλειμα μεταξύ των ασκήσεων κ.ο.κ.

Για την διατροφή χρειάζεται επίσης ένα πλάνο, το πόσο αυστηρό είναι εξαρτάται και από τους στόχους μας, σίγουρα δεν χάθηκε ο κόσμος αν φάμε 120 ή 130 γραμμάρια ρύζι μια φορά ή περισσότερες παρ' εκτός αν κατεβαίνει κάποιος σε αγώνα και θέλει να πιάσει κάποιο στόχο βάρους, γράμμωσης, επίδοσης.

• Like 2

Ενίοτε η καταγραφή σε οδηγεί σε λάθη όπως το να χαλάσεις την τεχνική για να "ανεβάσεις" τα νούμερα ή το αντίθετο να μην ανεβάσεις την απόδοση -ενώ μπορείς- επειδή τα νούμερα είναι ικανοποιητικά. Αυτό που λέει ο τζον είναι να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προπόνηση per se και λιγότερη στην καταγραφή της.

Για μένα η καταγραφή είναι χρήσιμη όταν κάποιος έχει την εμπειρία να την κάνει. Αλλιώς γίνεται δίκοπο μαχαίρι.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπα και παραπάνω υπάρχει σαφέστατος διαχωρισμός μεταξύ προπονητή και αθλητή. Πχ ο Lyle McDonald έχει κοουτσάρει επαγγελματίες bodybuiilders κι ας είναι ο ίδιος σαν οδοντογλυφίδα. Επίσης, η οδοντογλυφίδα μπορεί στο παρελθόν να ήταν τούμπανο. Με το που τα παράτησε ξέχασε αυτά που ήξερε; Και όταν δίνουμε συμβουλές εδώ μέσα, αυτομάτως κάνουμε μια μικρή προπονητική. Άλλο να λέμε "σε μένα δούλεψε αυτό" και άλλο να λέμε "κάνε αυτό επειδή αυτό δουλεύει γενικά και μην κάνεις το άλλο επειδή δεν δουλεύει". 

Αλλά και τούμπανο να είναι ο άλλος, σημαίνει ότι οι συμβουλές που δίνει είναι σωστές; Υπάρχουν επαγγελματίες bodybuilders με τρομερά διαφορετικές διατροφές, προπονήσεις και συνήθειες. Άλλοι τα μετράνε και τα γράφουν όλα από τη μέρα που ξεκίνησαν και άλλοι μπαίνουν στο γυμναστήριο και αποφασίζουν εκείνη τη στιγμή τί θα κάνουν και πώς θα το κάνουν. Κάποιοι είναι vegetarians. Χωρίς υπερβολή, υπάρχουν ένα σωρό "επιτυχημένοι" που πέτυχαν "despite of what they were doing" και όχι "because of what they were doing".

Επίσης, ας υποθέσουμε ότι εγώ δεν έχω άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή μου και αυτό που με φτιάχνει είναι να θεωρούμαι αυθεντία στο thread για το fitness του insomnia. Και χωρίς να ξέρω τίποτα εγώ, με μηδέν γνώσεις και εμπειρία, οποιοδήποτε θέμα τίθεται εδώ το ρωτάω στον κολητό μου που είναι Mr.Universe εργοφυσιολόγος αθλητίατρος προπονηταράς. Και ύστερα εγώ, η οδοντογλυφίδα, ποστάρω τις απαντήσεις του εδώ ως δικές μου. Έχουν αξία τότε τα λεγόμενά μου ή όχι;  Και αν ο κολητός μου μού δώσει άδεια να παρουσιάζω και δικές του φωτογραφίες ως δικές μου; Αυτομάτως αποκτώ αξιοπιστία επειδή ανέβασα μια φωτογραφία;

Καταλαβαίνω την ανάγκη να υπάρξει ένα φιλτράρισμα ειδικά στον χώρο του ίντερνετ που μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να γράφει μαλακίες χωρίς να έχει ακουμπήσει ποτέ μπάρα στη ζωή του. Αλλά 1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ, GET OVER IT και 2) αν χρειάζεται να τον δεις για να αξιολογήσεις αυτά που γράφει, τότε η αξιολόγησή σου είναι πολύ πιθανόν να πάσχει ούτως ή άλλως. Ακόμα και αν με κάποιον τρόπο αφήναμε να γράφουν εδώ μόνο τα τούμπανα (και πόσο τούμπανα ακριβώς; το ποσοστό λίπους παίζει ρόλο; η εμπειρία τους; τα κιλά που σηκώνουν; το πώς είναι τώρα; το πώς ήταν κάποτε; οι σπουδές τους;) και πάλι θα ακούγονταν ένα σωρό εντελώς διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις και ένα σωρό απίστευτες μαλακίες.

Επίσης: Ο καθένας που ψάχνεται έστω και λίγο, πρέπει ΠΡΩΤΑ απ'όλα να μάθει να αξιολογεί τα εκατομμύρια πληροφοριών που θα πάρει. Διότι εμείς εδώ δεν του είμαστε απολύτως τίποτα για να δώσει ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενά μας. Θα ακούσει χίλιες φορές περισσότερα από άλλα sites, fora, youtube, γυμναστήρια κτλ. Και δυστυχώς πολλές φορές βλέπω έμπειρους στο χώρο να δίνουν συμβουλές χωρίς να είναι καν σε θέση οι ίδιοι να αξιολογήσουν πληροφορίες, παρόλη την δική τους εμπειρία.

Γιατί είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ:

1) να καταλάβουμε ότι υπάρχουν διαφορετικοί δρόμοι για την επιτυχία. Και ότι αυτό που κάνουμε εμείς, που ίσως θεωρούμε τον εαυτό μας επιτυχημένο, ΔΕΝ είναι απαραίτητα σωστό και για κάποιον άλλον, ακόμα και αν είναι νέος και άπειρος; Ειδικά για όσους θέλουν να θεωρούνται (ή ακόμα χειρότερα, είναι) "προπονητές" είναι πραγματικά απαράδεκτο να σου λένε "ΑΥΤΟ είναι" χωρίς να παίρνουν υπόψιν τους την πιθανότητα για διαφορετικότητα και χωρίς να ξέρουν τις ιδιαιτερότητες του άλλου.

2) να διαχωρίσουμε τις απόψεις από τον κομιστή των απόψεων; Τί τραγικά ad hominems εμφανίζονται συνέχεια; Αν κάποιος δεν μπορεί να αξιολογήσει μια συμβουλή, μια πληροφορία, ένα άρθρο χωρίς να δει φωτό και stats αυτού που τα γράφει, έχει πρόβλημα. Ανεξαρτήτως της εμπειρίας του.

3) να καταλάβουμε ότι οι άλλοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ με μας. Δεν πάει να πει ότι ένας που πάει γυμναστήριο και σηκώνει βάρη θέλει απαραίτητα να ανέβει κιλά, να γραμμώσει, να πάρει όγκο ή οτιδήποτε άλλο.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 1
  • Thanks 4

40 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Ενίοτε η καταγραφή σε οδηγεί σε λάθη όπως το να χαλάσεις την τεχνική για να "ανεβάσεις" τα νούμερα ή το αντίθετο να μην ανεβάσεις την απόδοση -ενώ μπορείς- επειδή τα νούμερα είναι ικανοποιητικά. Αυτό που λέει ο τζον είναι να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προπόνηση per se και λιγότερη στην καταγραφή της.

Για μένα η καταγραφή είναι χρήσιμη όταν κάποιος έχει την εμπειρία να την κάνει. Αλλιώς γίνεται δίκοπο μαχαίρι.

Παιδιά κρατήστε log, παλιοί και νέοι αθλητές, θα με θυμηθείτε μετά από λίγα χρόνια! Κρατήστε ένα χαλαρό log με ένα προγραμματάκι σαν το simple workout log όσοι έχετε android που έχει και χρονόμετρο για τα set. Έχεις την μουσικούλα σου και το κινητό σου κοντά έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνο καλό θα κάνει να θυμάσαι το τι και πως έκανες κάτι κάποτε.!

18 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Γιατί είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ:

Διότι είμεθα τενεκέδες gym rats 😂

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nταφίτνες θρεντ τουρλουμπούκι 

Άλλος του τρέχουν τα σάλια με τον άρνολντ,άλλος θέλει να ζήσει χίλια χρόνια, άλλος να κάνει το υποζύγιο στην καλντέρα,άλλος φετιχιστής με τα εξέλ

Όλοι δίκιο έχουν :)

Εγω έκανα 5 χλμ με 2 100άρια μέσα. ΜαμάΩ και δέρνω λέμε ...

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 2

3 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Nταφίτνες θρεντ τουρλουμπούκι 

Άλλος του τρέχουν τα σάλια με τον άρνολντ,άλλος θέλει να ζήσει χίλια χρόνια, άλλος να κάνει το υποζύγιο στην καλντέρα,άλλος φετιχιστής με τα εξέλ

Όλοι δίκιο έχουν :)

Εγω έκανα 5 χλμ με 2 100άρια μέσα. ΜαμάΩ και δέρνω λέμε ...

Χρόνος?

Προσωπικά κρατάω log, είμαι αρρωστάκι με τα νούμερα (όχι σαν τον ντοκ βέβαια, αυτός είναι ένα επίπεδο μόνος του).

Απλά έχει παγίδες όπως ανέφερα άνωθεν, παγίδες στις οποίες μάλιστα έπεσα και ο ίδιος όντας άπειρος στην καταγραφή. Δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα όπως ίσως να νομίζει κάποιος αφελής.

Και στην τελική πέσατε να φάτε τον Τζον επειδή έγραψε ότι μπορείς να κάνεις καλύτερη προπόνηση χωρίς καταγραφές αποδόσεων, απλά και μόνο δίνοντας όλο το φόκους στην προπόνηση. Δεν το βρίσκω παράλογο.

Ουτε είναι παράλογο να μη μετράς το φαί αλλά να τρως ποικιλία "σωστών" τροφών και όσο για την ποσότητα να ακούς το σώμα σου.

Προφανώς σε άλλους θα δουλέψει αυτό το συστημα, σε άλλους όχι.

Και προφανώς μπορεί κάποιος να ακολουθεί το "ελεύθερο" σύστημα κάποια περίοδο του χρόνου και το "αυστηρό" κάποια άλλη.

Χαλαρώστε λίγο.

• Like 1
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, katman2000 είπε

το πιο βασικο κατα τη γνωμη μου ειναι η συνεπεια στο γυμναστηριο

To πιο βασικο (η εστω το ιδιο βασικο) ειναι η συνεπεια στην κουζινα.Δεν παει να σκιζεσαι στον γυμναστηριο καθε μερα, αν εισαι 75 κιλα και τρως 6.000 θερμιδες μαντεψε τι θα γινει.

• Like 5

Παντως ειναι η καλυτερη περιοδος αυτη για gym .Σταματησαν οι ετησιοι τουριστες και μπορουμε να κανουμε προπονηση σαν ανθρωποι  πλεον ,οσοι δεν εχουμε την τυχη να πηγαινουμε Holmes .

@margaritagr σε ζηλευω .

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...