Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Ναι είχες συμπληρώσει τον υδατάνθρακα της ημέρας και εάν έβαζες και δεύτερη πιρουνιά ρύζι στο πιάτο θα ξέφευγες από το πλάνο σου και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι !!! Φίλε μου ο λόγος που έχεις πολύ δρόμο ακόμη για καλά νούμερα και θα έχεις για πάρα πολύ καιρό ακόμη, είναι γιατί ζυγίζεις το ρύζι που τρως, όταν καταλάβεις τι σου λέω και πετάξεις την ζυγαριά θα είσαι σε σωστό δρόμο .. Ζυγίζω μόνο υδκα για να ξέρω περίπου που είμαι.Συμφωνουμε αλλά υδκα στις καθημερινές ζυγίζω για αρχή (τώρα ξεκίνησα το σπορ με την έλευση της ζυγαριάς). Γενικότερα δεν είμαι φαν ,ίσα ίσα για να έχω ένα μια εικόνα.Και σε αυτό το νήμα αλλά και σε άλλα φόρουμ υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές που το θεωρουν must παρεμπιπτόντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίτα, ξεκινάμε από το ότι όλα μου τα μηνύματα εδώ είναι καλοπροαίρετα και για το καλό σας οκ? Πάμε.. Είσαι παχύσαρκος και πρέπει να κάνεις ειδική διατροφή για να χάσεις κιλά? Όχι Είσαι άρρωστος έχεις ζάχαρο , διαβήτη ή κάποια άλλη πάθηση και πρέπει να κάνεις επίσης ειδική διατροφή? Και πάλι όχι! Κανε δωράκι λοιπόν την καινούργια σου ζυγαριά στην μαμά σου και ξεκινά να τρως όσο θέλει ο οργανισμός σου! Αν ζητάει περισσότερο υδατάνθρακα φάε περισσότερο υδατάνθρακα, από την στιγμή που γυμνάζεσαι και τρως υποτίθεται ισορροπημένα μόνο καλά αποτελέσματα θα δεις! Όλα τα φαγητά που ανεβάζεις εδώ είναι σπέσιαλ είναι φαγητά που μπορείς να φας και στις 12 το βράδυ φτάνει να κοιμηθείς αφού θα έχεις χωνέψει! Άσε αυτούς που τα ζυγίζουν να τα ζυγίζουν και εσύ φάε όσο τραβάει η όρεξη σου αν τα αποτελέσματα όσο αναφορά την διατροφή σου δεν σε βοηθήσουν εδώ είμαστε να μου το πεις! Το ίδιο ακριβώς σχύει και στην προπόνηση! Πετάξτε στα σκουπίδια τα μπλοκάκια και τις εφαρμογές του κωλου και γυμναστείτε! Οκ Μια φορά στο τόσο να σημειώνεις που βρίσκεσαι δεκτό, όμως σε κάθε προπόνηση σε κάθε άσκηση σε κάθε σετ να σταματάς και να σημειώνεις έκανα τόσο χρόνο, σήκωσα τόσα κιλά, έκλασα τόσες φορές' νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο όμως ουσιαστικά κάνεις μια τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο! Μια φορά πριν παρά πολλά χρόνια έκανα μια προπόνηση με βάρη σε έναν έμπειρο αθλητή που γυμναζόταν όμως αυτοματοποιημένα με εφαρμογές μπλοκάκια κτλ, τα αφήσαμε όλα στην άκρη έκανε για μιαμισή ώρα ακριβώς ότι του έλεγα κ στο τέλος ξέρεις τη μου είπε? Φίλε γυμνάζομαι 10 χρόνια αλλά τέτοιο πρήξιμο δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου, νιώθω ότι γυμναζόμουν τζάμπα! Όσοι βλέπουν τις επιδόσεις τους να ανεβαίνουν με μπλοκάκι, χωρίς μπλοκάκι θα ανέβαιναν ακόμη περισσότερο! Φάε καλά, κοιμησου καλά, γυμνάσου καλά και θα ανέβεις αυτόματα, όλα τα αλλά είναι περιττά, άκου τον θείο κάτι ξέρει. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από OneWaySystem 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Κοίτα, ξεκινάμε από το ότι όλα μου τα μηνύματα εδώ είναι καλοπροαίρετα και για το καλό σας οκ? Πάμε.. Είσαι παχύσαρκος και πρέπει να κάνεις ειδική διατροφή για να χάσεις κιλά? Όχι Είσαι άρρωστος έχεις ζάχαρο , διαβήτη ή κάποια άλλη πάθηση και πρέπει να κάνεις επίσης ειδική διατροφή? Και πάλι όχι! Κανε δωράκι λοιπόν την καινούργια σου ζυγαριά στην μαμά σου και ξεκινά να τρως όσο θέλει ο οργανισμός σου! Αν ζητάει περισσότερο υδατάνθρακα φάε περισσότερο υδατάνθρακα, από την στιγμή που γυμνάζεσαι και τρως υποτίθεται ισορροπημένα μόνο καλά αποτελέσματα θα δεις! Όλα τα φαγητά που ανεβάζεις εδώ είναι σπέσιαλ είναι φαγητά που μπορείς να φας και στις 12 το βράδυ φτάνει να κοιμηθείς αφού θα έχεις χωνέψει! Άσε αυτούς που τα ζυγίζουν να τα ζυγίζουν και εσύ φάε όσο τραβάει η όρεξη σου αν τα αποτελέσματα όσο αναφορά την διατροφή σου δεν σε βοηθήσουν εδώ είμαστε να μου το πεις! Το ίδιο ακριβώς σχύει και στην προπόνηση! Πετάξτε στα σκουπίδια τα μπλοκάκια και τις εφαρμογές του κωλου και γυμναστείτε! Οκ Μια φορά στο τόσο να σημειώνεις που βρίσκεσαι δεκτό, όμως σε κάθε προπόνηση σε κάθε άσκηση σε κάθε σετ να σταματάς και να σημειώνεις έκανα τόσο χρόνο, σήκωσα τόσα κιλά, έκλασα τόσες φορές' νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο όμως ουσιαστικά κάνεις μια τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο! Μια φορά πριν παρά πολλά χρόνια έκανα μια προπόνηση με βάρη σε έναν έμπειρο αθλητή που γυμναζόταν όμως αυτοματοποιημένα με εφαρμογές μπλοκάκια κτλ, τα αφήσαμε όλα στην άκρη έκανε για μιαμισή ώρα ακριβώς ότι του έλεγα κ στο τέλος ξέρεις τη μου είπε? Φίλε γυμνάζομαι 10 χρόνια αλλά τέτοιο πρήξιμο δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου, νιώθω ότι γυμναζόμουν τζάμπα! Τρως καλά, κοιμάσαι καλά γυμνάζεσαι καλά και ανεβαίνουν αυτόματα οι επιδόσεις σου, όλα τα αλλά είναι περιττά, άκου τον θείο κάτι ξέρει. Και εγω εκει εχω καταληξει . Μερικοι εδω μεσα περισσοτερο το "ψειριζουν" το θεμα με ανουσιες λεπτομερειες ,καθως δεν πλησιαζουν καν το επιπεδο για να ασχοληθουν με αυτες -και ουτε θα το φτασουν ποτε- και λιγοτερο γυμναζονται .Αν αφιερωναν περισσοτερο χρονο στις προπονησεις απο οτι στη google και το youtube θα ειχαν καλυτερα αποτελεσματα στο σωμα τους και την φυσικη τους κατασταση . Απο την οθονη και το πληκτρολογιο δεν γυμναστηκε κανεις ... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Πετάξτε στα σκουπίδια τα μπλοκάκια και τις εφαρμογές του κωλου και γυμναστείτε! Οκ Μια φορά στο τόσο να σημειώνεις που βρίσκεσαι δεκτό, όμως σε κάθε προπόνηση σε κάθε άσκηση σε κάθε σετ να σταματάς και να σημειώνεις έκανα τόσο χρόνο, σήκωσα τόσα κιλά, έκλασα τόσες φορές' νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο όμως ουσιαστικά κάνεις μια τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο! Σε αυτό δεν συμφωνώ, είμαι πάνω από 20 χρόνια στα γυμναστήρια, μπλοκάκι και κατόπιν πρόγραμμα στο κινητό ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια και μου αρέσει που έχω πλέον ένα αρχείο με τα συστήματα, τις προπονήσεις και τα κιλά που σήκωνα μέσα στο χρόνο. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Κοίτα, ξεκινάμε από το ότι όλα μου τα μηνύματα εδώ είναι καλοπροαίρετα και για το καλό σας οκ? Πάμε.. Είσαι παχύσαρκος και πρέπει να κάνεις ειδική διατροφή για να χάσεις κιλά? Όχι Είσαι άρρωστος έχεις ζάχαρο , διαβήτη ή κάποια άλλη πάθηση και πρέπει να κάνεις επίσης ειδική διατροφή? Και πάλι όχι! Κανε δωράκι λοιπόν την καινούργια σου ζυγαριά στην μαμά σου και ξεκινά να τρως όσο θέλει ο οργανισμός σου! Αν ζητάει περισσότερο υδατάνθρακα φάε περισσότερο υδατάνθρακα, από την στιγμή που γυμνάζεσαι και τρως υποτίθεται ισορροπημένα μόνο καλά αποτελέσματα θα δεις! Όλα τα φαγητά που ανεβάζεις εδώ είναι σπέσιαλ είναι φαγητά που μπορείς να φας και στις 12 το βράδυ φτάνει να κοιμηθείς αφού θα έχεις χωνέψει! Άσε αυτούς που τα ζυγίζουν να τα ζυγίζουν και εσύ φάε όσο τραβάει η όρεξη σου αν τα αποτελέσματα όσο αναφορά την διατροφή σου δεν σε βοηθήσουν εδώ είμαστε να μου το πεις! Το ίδιο ακριβώς σχύει και στην προπόνηση! Πετάξτε στα σκουπίδια τα μπλοκάκια και τις εφαρμογές του κωλου και γυμναστείτε! Οκ Μια φορά στο τόσο να σημειώνεις που βρίσκεσαι δεκτό, όμως σε κάθε προπόνηση σε κάθε άσκηση σε κάθε σετ να σταματάς και να σημειώνεις έκανα τόσο χρόνο, σήκωσα τόσα κιλά, έκλασα τόσες φορές' νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο όμως ουσιαστικά κάνεις μια τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο! Μια φορά πριν παρά πολλά χρόνια έκανα μια προπόνηση με βάρη σε έναν έμπειρο αθλητή που γυμναζόταν όμως αυτοματοποιημένα με εφαρμογές μπλοκάκια κτλ, τα αφήσαμε όλα στην άκρη έκανε για μιαμισή ώρα ακριβώς ότι του έλεγα κ στο τέλος ξέρεις τη μου είπε? Φίλε γυμνάζομαι 10 χρόνια αλλά τέτοιο πρήξιμο δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου, νιώθω ότι γυμναζόμουν τζάμπα! Όσοι βλέπουν τις επιδόσεις τους να ανεβαίνουν με μπλοκάκι, χωρίς μπλοκάκι θα ανέβαιναν ακόμη περισσότερο! Φάε καλά, κοιμησου καλά, γυμνάσου καλά και θα ανέβεις αυτόματα, όλα τα αλλά είναι περιττά, άκου τον θείο κάτι ξέρει. Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ.Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης από την πλευρά μου. Κάνω έναν αγώνα να φτάσω ,προσωπικά σε ένα καλό σημείο.Και για αυτό το λόγο όλη η αυτή η ενασχόληση.Η προπόνηση και το φαγητό χάνει την χάρη της όταν μονίμως κοιτάς επιδόσεις και ζυγίζεις γραμμάρια. Και επειδή έχω φόρτο εργασίας ,για να μην ξεφύγω και να τηρήσω μια γραμμή κάνω ένα τρακιν της καθημερινότητας.Μεχρι το καλοκαίρι εδώ είμαστε χαχαχα Έχω βάλει κ στοίχημα.Αν κερδίσω με κερνάνε στο basegrill 😛😆 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Κοίτα, ξεκινάμε από το ότι όλα μου τα μηνύματα εδώ είναι καλοπροαίρετα και για το καλό σας οκ? Πάμε.. Είσαι παχύσαρκος και πρέπει να κάνεις ειδική διατροφή για να χάσεις κιλά? Όχι Είσαι άρρωστος έχεις ζάχαρο , διαβήτη ή κάποια άλλη πάθηση και πρέπει να κάνεις επίσης ειδική διατροφή? Και πάλι όχι! Κανε δωράκι λοιπόν την καινούργια σου ζυγαριά στην μαμά σου και ξεκινά να τρως όσο θέλει ο οργανισμός σου! Αν ζητάει περισσότερο υδατάνθρακα φάε περισσότερο υδατάνθρακα, από την στιγμή που γυμνάζεσαι και τρως υποτίθεται ισορροπημένα μόνο καλά αποτελέσματα θα δεις! Όλα τα φαγητά που ανεβάζεις εδώ είναι σπέσιαλ είναι φαγητά που μπορείς να φας και στις 12 το βράδυ φτάνει να κοιμηθείς αφού θα έχεις χωνέψει! Άσε αυτούς που τα ζυγίζουν να τα ζυγίζουν και εσύ φάε όσο τραβάει η όρεξη σου αν τα αποτελέσματα όσο αναφορά την διατροφή σου δεν σε βοηθήσουν εδώ είμαστε να μου το πεις! Το ίδιο ακριβώς σχύει και στην προπόνηση! Πετάξτε στα σκουπίδια τα μπλοκάκια και τις εφαρμογές του κωλου και γυμναστείτε! Οκ Μια φορά στο τόσο να σημειώνεις που βρίσκεσαι δεκτό, όμως σε κάθε προπόνηση σε κάθε άσκηση σε κάθε σετ να σταματάς και να σημειώνεις έκανα τόσο χρόνο, σήκωσα τόσα κιλά, έκλασα τόσες φορές' νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο όμως ουσιαστικά κάνεις μια τρύπα στο νερό και τίποτα άλλο! Μια φορά πριν παρά πολλά χρόνια έκανα μια προπόνηση με βάρη σε έναν έμπειρο αθλητή που γυμναζόταν όμως αυτοματοποιημένα με εφαρμογές μπλοκάκια κτλ, τα αφήσαμε όλα στην άκρη έκανε για μιαμισή ώρα ακριβώς ότι του έλεγα κ στο τέλος ξέρεις τη μου είπε? Φίλε γυμνάζομαι 10 χρόνια αλλά τέτοιο πρήξιμο δεν έχω ξανά δει ποτέ στην ζωή μου, νιώθω ότι γυμναζόμουν τζάμπα! Όσοι βλέπουν τις επιδόσεις τους να ανεβαίνουν με μπλοκάκι, χωρίς μπλοκάκι θα ανέβαιναν ακόμη περισσότερο! Φάε καλά, κοιμησου καλά, γυμνάσου καλά και θα ανέβεις αυτόματα, όλα τα αλλά είναι περιττά, άκου τον θείο κάτι ξέρει. Αν δούλευε αυτό για όλους (που δεν είναι παχύσαρκοί, δεν έχουν διαβήτη κοκ) τότε δεν θα είχαν ζήτηση ούτε τα βιντεάκια ούτε τα βιβλία. Απλά θα έτρωγαν όλοι όσο θέλει ο οργανισμός τους και τέλος. (hint: δεν πιάνει, ρωτήστε τους Αμερικάνους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Για μενα ειναι απαραιτητη η καταγραφη, βλεπεις την προοδο και το κυριοτερο εχεις παντα κινητρο για να πιεσεις λιγο παραπανω την επομενη φορα.Μου εχει τυχει να κανω καποια κιλα και μετα να συνειδητοποιω οτι στο προσφατο παρελθον εκανα περισσοτερα. Απο τοτε που αρχισα να ζυγιζω τροφες εχω δει βελτιωση, ειναι παιχνιδακι η καταγραφη σε ενα app. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 σιγά ρε λούμπεν τυπε σ επείραξε η ζυγαριά. h h σωστή καταγραφή να δούμε το progress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δηλαδή εγώ πχ που επανήλθα στο τζιμ και εβαζα στην αρχή 5 κιλά στο χ μηχάνημα και τωρα βάζω 25, έπρεπε να το χω γράψει κάπου για να το θυμαμαι ξερω γω? Ή παίζει ρόλο στις πόσες βδομάδες πήγα στα 10 στις πόσες στα 10.5 κλπ? Οσο ανεβαίνεις, όσο νιώθεις τον μυ να «υποφέρει» και δε πηγαίνεις να κανεις αέρα τα σετ εκει ειναι το νόημα. Τωρα αν μια βδομάδα δούλεψες παραπάνω κ πηγές 2 φορές γυμναστήριο κι αλλη πηγες 4 ενώ την επόμενη με ίωση καθόλου, δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν δεν είσαι επαγγελματίας. Γνωμη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δηλαδή εγώ πχ που επανήλθα στο τζιμ και εβαζα στην αρχή 5 κιλά στο χ μηχάνημα και τωρα βάζω 25, έπρεπε να το χω γράψει κάπου για να το θυμαμαι ξερω γω? Ή παίζει ρόλο στις πόσες βδομάδες πήγα στα 10 στις πόσες στα 10.5 κλπ? Οσο ανεβαίνεις, όσο νιώθεις τον μυ να «υποφέρει» και δε πηγαίνεις να κανεις αέρα τα σετ εκει ειναι το νόημα. Τωρα αν μια βδομάδα δούλεψες παραπάνω κ πηγές 2 φορές γυμναστήριο κι αλλη πηγες 4 ενώ την επόμενη με ίωση καθόλου, δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν δεν είσαι επαγγελματίας. Γνωμη μου Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να έχεις στόχους, το trainning log και η παρακολούθηση της διατροφής βοηθούν να φτάσει κάποιος στον στόχο του και να το επαναλάβει μετά από κάποια χρόνια αν το επιθυμήσει. Πχ αν θέλω εγώ να σηκώσω 200 κιλά squat του χρόνου έχω έτοιμη την συνταγή στο log μου! Πέραν αυτού όταν είναι στα καλά του κάποιος καλό είναι να κρατάει log διότι μετά από λίγα χρόνια με το γήρας να παραμονεύει δεν θα πιστεύει ότι έκανε αυτά που έκανε κάποτε αν δεν τα δει γραμμένα κάπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Εξαρταται τι κανει ο καθενας και τον στοχο. Για το ΜΟ ειναι περιττο το ιστορικο εφοσον θυμασαι τα 1rm. Για καποιον που θελει το κατι παραπανω τοτε το ιστορικο ειναι μονοδρομος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δηλαδή εγώ πχ που επανήλθα στο τζιμ και εβαζα στην αρχή 5 κιλά στο χ μηχάνημα και τωρα βάζω 25, έπρεπε να το χω γράψει κάπου για να το θυμαμαι ξερω γω? Ή παίζει ρόλο στις πόσες βδομάδες πήγα στα 10 στις πόσες στα 10.5 κλπ? Οσο ανεβαίνεις, όσο νιώθεις τον μυ να «υποφέρει» και δε πηγαίνεις να κανεις αέρα τα σετ εκει ειναι το νόημα. Τωρα αν μια βδομάδα δούλεψες παραπάνω κ πηγές 2 φορές γυμναστήριο κι αλλη πηγες 4 ενώ την επόμενη με ίωση καθόλου, δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν δεν είσαι επαγγελματίας. Γνωμη μου Την απάντηση την ξέρεις και είναι και προφανής και χιλιοειπωμένη. Ο καθένας κάνει αυτό που τον βολεύει ώστε να έχει αποτέλεσμα. Προτροπές του στυλ: μην μετράτε και γιόλο φάτε ότι σας κατέβει, κοιμηθείτε καλά και θα δείτε πρόοδο διαβάζονται ωραία και είναι ρομαντικές αλλά δεν βοηθάνε γιατί δεν δουλεύουν για όλους. Είναι το ίδιο λάθος με το να λέγαμε σε όλους να μετράτε τα πάντα, να ζυγίζετε και την οδοντόπαστα που έλεγε ο άλλος στο youtube. Εσύ δεν θες να θυμάσαι αν έβαζες κάποτε στην αρχή 5 κιλάκαι μετά 25, εγώ την βρίσκω να κάνω γραφικές παραστάσεις για να βλέπω την πρόοδό μου και γράφω σετς και load, reps σε κάθε προπόνηση, ο άλλος πάλι είναι με μία ζυγαριά στο χέρι μετρά και τα αμύγδαλα. Περί ορέξεως. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Πάντως κανένας δεν είπε φάε γιολο και κάνε ο,τι σου κατέβει , μάλλον παρερμηνεύτηκε το παραπάνω post. Δεν ειναι το θεμα να πείσει ο ένας τον άλλον, απλά το «παιδιά τα πραγματα δουλεύουν και πιο απλά απ ο,τι νομίζουμε» @JcD εκει διαφωνούμε, κοίτα. Λες οτι του χρόνου πχ θα χεις έτοιμη τη συνταγή. Μα του χρόνου παίζει να μιλάμε για διαφοροποιημένες συνθήκες. Γι αλλο διαθέσιμο χρόνο, γι αλλη σωματική κατάσταση κλπ. Ομως εσυ γυμνάζεσαι 20 χρονια και ειναι αρκετά προφανώς για να χεις κατασταλάξει. Ο άλλος που θα ξεκινήσει τωρα , αν φάει 10γρ παραπάνω υδατάνθρακα ή πρωτεΐνη δε θα δει διαφορά, χάνει την ουσία, χάνει το χρόνο του κ πιέζεται τσάμπα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, margaritagr είπε Πάντως κανένας δεν είπε φάε γιολο και κάνε ο,τι σου κατέβει , μάλλον παρερμηνεύτηκε το παραπάνω post. Δεν ειναι το θεμα να πείσει ο ένας τον άλλον, απλά το «παιδιά τα πραγματα δουλεύουν και πιο απλά απ ο,τι νομίζουμε» @JcD εκει διαφωνούμε, κοίτα. Λες οτι του χρόνου πχ θα χεις έτοιμη τη συνταγή. Μα του χρόνου παίζει να μιλάμε για διαφοροποιημένες συνθήκες. Γι αλλο διαθέσιμο χρόνο, γι αλλη σωματική κατάσταση κλπ. Ομως εσυ γυμνάζεσαι 20 χρονια και ειναι αρκετά προφανώς για να χεις κατασταλάξει. Ο άλλος που θα ξεκινήσει τωρα , αν φάει 10γρ παραπάνω υδατάνθρακα ή πρωτεΐνη δε θα δει διαφορά, χάνει την ουσία, χάνει το χρόνο του κ πιέζεται τσάμπα. Ε ναι, δυστυχώς δεν δουλεύουν «πιο απλά» από όσο νομίζουμε (ως αρχάριοι). Το αντίθετο θα έλεγα. Είναι πιο πολύπλοκα από όσο νομίζουμε αρχικά ως αρχάριοι. Γιατί στην αρχή θα πεις: απλά θα τρώω protein:fat:carbs x:y:z που μου είπε ο bob από το youtube και θα κάνω Progressive overload πέντε ασκησούλες και θα κοιμάμαι 8 ώρες και τι ωραία τι καλά, θα βλέπω πρόοδο. Έπειτα έρχεται η πραγματικότητα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα δικά σου αδύνατα σημεία γιατί οι ασκήσεις δεν θα βγαίνουν. θα πρέπει να δουλέψεις γύρω από τραυματισμούς, παλιούς και καινούργιους, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις περιόδους που δεν θα προλαβαίνεις να γυμναστείς όσο θα έπρεπε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα plateau που θα είναι όλα τέλεια και δεν θα βλέπεις καμία πρόοδο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις μέρες που δεν θα προλαβαίνεις να κοιμηθείς αρκετά, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις μέρες που θα βαριέσαι να πας γυμναστήριο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις μέρες που δεν βρίσκεις να αγοράσεις αυτά που είχες προβλέψει και πρέπει να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο και όλα αυτά επηρεάζονται ή επηρεάζουν τη διατροφή σου. Ένα log είναι ένας δεύτερος προπονητής ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος που μπορεί να σου θυμίσει τι συνέβηκε πριν και να σε βοηθήσει να κάνεις διορθώσεις. Εγώ, σαν αρχάριος, θα έλεγα Ίσα ίσα ότι στην αρχή είναι ΠΟΛΥ πιο χρήσιμο να μετράς τα πάντα. Για να κατανοήσεις τις αναλογίες και να εντοπίσεις τις δικές σου υπερβολές. Να δεις πόσο εύκολα με κάποιες συγκεκριμένες τροφές μπορείς να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα, να καταγράψεις τις φυσιολογικές διακυμάνσεις που κάνει το σώμα άσχετα με το τι κάνεις εσύ, τις φυσιολογικές κακές μέρες που θα έρθουν, τις φυσιολογικές καλές μέρες που θα έρθουν, να αναγνωρίσεις τα πρώτα plateau ώστε στην συνέχεια όταν τα ξαναβλέπεις (που θα τα ξαναδείς) να ξέρεις τι ακολουθεί. Και δεν είναι καταπίεση (τουλάχιστο όχι για όλους) γιατί είναι μέρος της μακροχρόνιας προπόνησης του μυαλού ώστε να αλλάξει ο προηγούμενος τρόπος ζωής και να περάσεις σε ένα νέο. Ανάποδα αν δεν καταγράφεις τίποτα είσαι βάρκα χωρίς πανί και πας όπου φυσάει ο άνεμος και όπου λέει η μόδα. Φέτος στο βορρά και του χρόνου στο νότο. Είναι σαν να κρατάς ένα ημερολόγιο εν τέλει, που για πάρα πολύ κόσμο δεν είναι καθόλου καταπίεση και, ίσα ίσα, μπορεί να είναι και χαλαρωτικό. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Ε ναι, δυστυχώς δεν δουλεύουν «πιο απλά» από όσο νομίζουμε (ως αρχάριοι). Το αντίθετο θα έλεγα. Είναι πιο πολύπλοκα από όσο νομίζουμε αρχικά ως αρχάριοι. Γιατί στην αρχή θα πεις: απλά θα τρώω protein:fat:carbs x:y:z που μου είπε ο bob από το youtube και θα κάνω Progressive overload πέντε ασκησούλες και θα κοιμάμαι 8 ώρες και τι ωραία τι καλά, θα βλέπω πρόοδο. Έπειτα έρχεται η πραγματικότητα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα δικά σου αδύνατα σημεία γιατί οι ασκήσεις δεν θα βγαίνουν. θα πρέπει να δουλέψεις γύρω από τραυματισμούς, παλιούς και καινούργιους, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις περιόδους που δεν θα προλαβαίνεις να γυμναστείς όσο θα έπρεπε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα plateau που θα είναι όλα τέλεια και δεν θα βλέπεις καμία πρόοδο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις μέρες που δεν θα προλαβαίνεις να κοιμηθείς αρκετά, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις μέρες που θα βαριέσαι να πας γυμναστήριο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις μέρες που δεν βρίσκεις να αγοράσεις αυτά που είχες προβλέψει και πρέπει να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο και όλα αυτά επηρεάζονται ή επηρεάζουν τη διατροφή σου. Ένα log είναι ένας δεύτερος προπονητής ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος που μπορεί να σου θυμίσει τι συνέβηκε πριν και να σε βοηθήσει να κάνεις διορθώσεις. Εγώ, σαν αρχάριος, θα έλεγα Ίσα ίσα ότι στην αρχή είναι ΠΟΛΥ πιο χρήσιμο να μετράς τα πάντα. Για να κατανοήσεις τις αναλογίες και να εντοπίσεις τις δικές σου υπερβολές. Να δεις πόσο εύκολα με κάποιες συγκεκριμένες τροφές μπορείς να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα, να καταγράψεις τις φυσιολογικές διακυμάνσεις που κάνει το σώμα άσχετα με το τι κάνεις εσύ, τις φυσιολογικές κακές μέρες που θα έρθουν, τις φυσιολογικές καλές μέρες που θα έρθουν, να αναγνωρίσεις τα πρώτα plateau ώστε στην συνέχεια όταν τα ξαναβλέπεις (που θα τα ξαναδείς) να ξέρεις τι ακολουθεί. Και δεν είναι καταπίεση (τουλάχιστο όχι για όλους) γιατί είναι μέρος της μακροχρόνιας προπόνησης του μυαλού ώστε να αλλάξει ο προηγούμενος τρόπος ζωής και να περάσεις σε ένα νέο. Ανάποδα αν δεν καταγράφεις τίποτα είσαι βάρκα χωρίς πανί και πας όπου φυσάει ο άνεμος και όπου λέει η μόδα. Φέτος στο βορρά και του χρόνου στο νότο. Είναι σαν να κρατάς ένα ημερολόγιο εν τέλει, που για πάρα πολύ κόσμο δεν είναι καθόλου καταπίεση και, ίσα ίσα, μπορεί να είναι και χαλαρωτικό. Πολύ καλό σχόλιο.! Το καλύτερο είναι εξ αρχής να ξεκινήσει κάποιος σωστά, διατροφή - log - ανοιχτόμυαλος σε συμβουλές και οδηγίες αποδεδειγμένα καλών αθλητών και προπονητών ιδιαίτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις