Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, kogba είπε Δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις μειονεκτικά, δεν είμαστε επαγγελματίες και ολυμπιονίκες εδώ, ότι μπορεί και όσο θέλει ο καθένας, με αντίπαλο τον εαυτό του. Χαχα οχι καμια σχεση.Δεν εχει νοημα στην παρουσα φαση.True story το τελευταιο. Το αφηνω εδω https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/the-truth-about-fats-bad-and-good?fbclid=IwAR3-CfL5VE852scrt1YxZ6I7kLS7ExfeYZT2Arq4GVm0w5-xCp5QxIy8K48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 «Όλοι οι γιατροί θα πρέπει να μπορούν να κάνουν άρση θανάτου στα 185 κιλά». Αισθάνομαι κάμπια τώρα. Πέρα από την πλάκα, πολύ καλό video. Δεν έχει σημασία τα κιλά που σηκώνει κανείς ή οι χρόνοι που κάνει εφόσον το κάνει για την πάρτη του και για κανέναν άλλο. Ξέχασα να το αναφέρω, σήμερα είδα κοπέλα να κάνει 8άρες Glute-Ham Raise με 10άρα πλάκα αγκαλιά. Τί να μας πει και ο κύριος Αυγολέμονος^^^ μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 εχει χρησιμοποιησει κανεις το fitbod app για τις προπονησεις του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, kogba είπε Δεν υπάρχει λόγος να νοιώθεις μειονεκτικά, δεν είμαστε επαγγελματίες και ολυμπιονίκες εδώ, ότι μπορεί και όσο θέλει ο καθένας, με αντίπαλο τον εαυτό του. Γιατι τοσο λιγο ρυζι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, CallMeRp είπε Ευχαριστούμε για την ανάλυση grx. Εγώ στατς δεν ανεβάζω ,έχω δρόμο μέχρι τα καλά νούμερα.Στο αεροβιο είμαι δυνατός ,επανήλθα γρήγορα. Μπιφτέκια μοσχαρίσια με 40γρ ρύζι μετά από στήθος ώμοι. Τα βράζεις τα λαχανικά ή μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 4saken είπε Γιατι τοσο λιγο ρυζι? Μάλλον εννοείς τον CallMeRp, δικές του οι φωτογραφίες.😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ρε συ γιατρέ, καλή η ανάλυση περί υγείας αλλά περιττή, δεν είμαστε 16χρονα εδώ μέσα. Σε ρώτησα ποιες εξετάσεις θα έβαζες στο check up ενός μέσου ανθρώπου (χωρίς να γνωρίζεις ιστορικό) πλην των γνωστών και έγραψες ολόκληρο σεντόνι αλλά όχι εξετάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Βλέπω συχνά μεγάλους όγκους προπόνησης με υψηλή ένταση (= ποσοστό του RM) το οποίο δεν είναι καλή συνταγή ούτε για όγκο ούτε για δύναμη, παρά μόνο για μικρές περιόδους. Αλλιώς έχουμε τα γνωστά "κάψιμο" και "κόλημα". Για όσους ενδιαφέρονται κυρίως για δύναμη, αφήνω εδώ κάτι που το είχα ανακαλύψει και μόνος μου εμπειρικά πολύ πριν το διαβάσω στον Zatsiorsky και αλλού. Τώρα το Grease the Groove μπορεί να μη βολεύει τους περισσότερους που αδυνατούν να κάνουν σετάκια 4-5 φορές τη μέρα, αλλά θα ήταν καλό για όλους τουλάχιστον να ξεφύγουν από την αντιπαραγωγική ιδέα του "τα δίνω όλα κάθε μέρα στο γυμναστήριο" την οποία κατέστησαν δημοφιλή οι μποντιμπιλντεράδες των 70s χωρίς καν να την εφαρμόζουν οι ίδιοι (ούτε καν οι φαρμακωμένοι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, mic2mic είπε Βλέπω συχνά μεγάλους όγκους προπόνησης με υψηλή ένταση (= ποσοστό του RM) το οποίο δεν είναι καλή συνταγή ούτε για όγκο ούτε για δύναμη, παρά μόνο για μικρές περιόδους. Αλλιώς έχουμε τα γνωστά "κάψιμο" και "κόλημα". Για όσους ενδιαφέρονται κυρίως για δύναμη, αφήνω εδώ κάτι που το είχα ανακαλύψει και μόνος μου εμπειρικά πολύ πριν το διαβάσω στον Zatsiorsky και αλλού. Τώρα το Grease the Groove μπορεί να μη βολεύει τους περισσότερους που αδυνατούν να κάνουν σετάκια 4-5 φορές τη μέρα, αλλά θα ήταν καλό για όλους τουλάχιστον να ξεφύγουν από την αντιπαραγωγική ιδέα του "τα δίνω όλα κάθε μέρα στο γυμναστήριο" την οποία κατέστησαν δημοφιλή οι μποντιμπιλντεράδες των 70s χωρίς καν να την εφαρμόζουν οι ίδιοι (ούτε καν οι φαρμακωμένοι). Τι ακριβώς έχει καταφέρει ο κύριος και είναι τόσο διάσημος, διότι ακούω το όνομα του συχνά αλλά δεν ξέρω γιατί! Έχει κερδίσει πρωταθλήματα powerlift, έχει τίτλους κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Ρε συ γιατρέ, καλή η ανάλυση περί υγείας αλλά περιττή, δεν είμαστε 16χρονα εδώ μέσα. Σε ρώτησα ποιες εξετάσεις θα έβαζες στο check up ενός μέσου ανθρώπου (χωρίς να γνωρίζεις ιστορικό) πλην των γνωστών και έγραψες ολόκληρο σεντόνι αλλά όχι εξετάσεις Τα βασικά, σου σηκώνεται, περιφέρεια κοιλιάς, αδυνατίζεις παχαινεις, ζάχαρο χοληστερίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, JcD είπε Τι ακριβώς έχει καταφέρει ο κύριος και είναι τόσο διάσημος, διότι ακούω το όνομα του συχνά αλλά δεν ξέρω γιατί! Έχει κερδίσει πρωταθλήματα powerlift, έχει τίτλους κλπ? Απλά έχει κάνει δημοφιλείς στην Αμερική κάποιες μεθόδους προπονητικής της "χρυσής εποχής" του Σοβιετικού αθλητισμού. Δεν είναι δικές του οι ιδέες και τα έχουν πει κι άλλοι πριν από αυτόν, πχ ο Zatsiorsky που ανέφερα πριν ή ο Mel Siff και άλλοι γνωστοί προπονητές. Ειδικά για το "Grease the Groove" υπάρχουν ένα σωρό πηγές από ένα σωρό προπονητές και "προπονητές". Πάντως πολλά από τα προγράμματα που πωλούνται σήμερα από επιτυχημένους youtubers, βασίζονται σε πράγματα που είχε κάνει ευρέως γνωστά ο Tsatsouline (χωρίς, επαναλαμβάνω, να είναι δικές του ιδέες). Κάτι Gymnastics Bodies, Al Kavadlo, Athlean-X, Gold Medal Bodies κτλ, έχουν όλοι επηραστεί από αυτόν. Τώρα το τί έχει κάνει κάποιος ως αθλητής δεν παίζει και τόσο ρόλο. Οι πιο επιτυχημένοι προπονητές δεν υπήρξαν επιτυχημένοι αθλητές οι ίδιοι, και οι κορυφαίοι αθλητές σπάνια γίνονται καλοί προπονητές. Αυτή είναι μια νοοτροπία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αποτινάξει κανείς, παρόλο που είναι τόσο προφανής σχεδόν σε όλα τα αθλήματα. Χρειάζεται εντελώς διαφορετικό σετ ικανοτήτων για να είσαι καλός προπονητής απ'ότι για να είσαι καλός αθλητής. Σε κάποιο βαθμό θα έλεγα ότι είναι και ελαφρώς ασύμβατα, γιατί δεν μπορούν όλοι να μετατοπίζουν εύκολα το focus από τον εαυτό τους σε άλλους. Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει τόσο ρόλο το ποιός τα λέει αυτά. Οι ιδέες είναι που μετράνε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JcD είπε Τα βράζεις τα λαχανικά ή μου φαίνεται? Βραστά πως αλλιώς; Ρύζι έβαλα λίγο γιατί είχα συμπληρώσει υδ/κα από πρωινό κ μεσημέρι. Καλημέρα. Edit.Απο υγρά πλέον μόνο νερό και και καφες.Το θέμα του καφέ το έχω λύσει.Ουτε γάλα ,ούτε ζάχαρες.Φρεντο εσπρέσσο σκέτο με λίγο πάγο για να μην γίνεται νερουλό. Spoiler Μιλώντας για καφέ take away πρόσφατα δοκίμασα του coffee Island το microfarmproject με επιγευση μύρτιλο.Το προτείνω στους λάτρεις καθώς και τον εσπρέσσο του carpo. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Βραστά πως αλλιώς; Ρύζι έβαλα λίγο γιατί είχα συμπληρώσει υδ/κα από πρωινό κ μεσημέρι. Καλημέρα. Φρέσκα ρε'συ όπως είναι, πολύ μου αρέσουν άψητα φρέσκα τελείως τα λαχανικά αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ρε συ γιατρέ, καλή η ανάλυση περί υγείας αλλά περιττή, δεν είμαστε 16χρονα εδώ μέσα. Σε ρώτησα ποιες εξετάσεις θα έβαζες στο check up ενός μέσου ανθρώπου (χωρίς να γνωρίζεις ιστορικό) πλην των γνωστών και έγραψες ολόκληρο σεντόνι αλλά όχι εξετάσεις Γιατρός δεν ειμαι αλλα η (μεγάλη) εμπειρία μου λεει οτι τα κάτωθι ειναι ενα πολυ καλο πακέτο γενικά + vitB12, vitD , γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη και έλεγχο θυρεοειδούς (tsh, ft3, ft4). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, CallMeRp είπε Εγώ στατς δεν ανεβάζω ,έχω δρόμο μέχρι τα καλά νούμερα.Στο αεροβιο είμαι δυνατός ,επανήλθα γρήγορα. 4 ώρες πριν, CallMeRp είπε Ρύζι έβαλα λίγο γιατί είχα συμπληρώσει υδ/κα από πρωινό κ μεσημέρι. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μιλώντας για καφέ take away πρόσφατα δοκίμασα του coffee Island το microfarmproject με επιγευση μύρτιλο.Το προτείνω στους λάτρεις καθώς και τον εσπρέσσο του carpo. Ναι είχες συμπληρώσει τον υδατάνθρακα της ημέρας και εάν έβαζες και δεύτερη πιρουνιά ρύζι στο πιάτο θα ξέφευγες από το πλάνο σου και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι !!! Φίλε μου ο λόγος που έχεις πολύ δρόμο ακόμη για καλά νούμερα και θα έχεις για πάρα πολύ καιρό ακόμη, είναι γιατί ζυγίζεις το ρύζι που τρως, όταν καταλάβεις τι σου λέω και πετάξεις την ζυγαριά θα είσαι σε σωστό δρόμο .. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις