Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωω τώρα που το σκέφτομαι έχω να χάσω προπόνηση κάνα 4μηνο. 😅😅

Τρώω δίχως αύριο, έχω φτάσει 2700kcal(από 1700 στο cut) και πάλι δεν παίρνω(μισό κιλό σε 1 μήνα).. 

3000 από βδομάδα.

Επεξ/σία από revolver1990
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πως σας φαίνονται τα παρακάτω για κοιλιακούς - διατάσεις και άλλα στο σπίτι; 

https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/organa-gymnastikhs/aksesoyar-gymnastikis/161798-toorx-mat-ge-180x60x2.5cm

3 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Συνόδευσα σήμερα την κοράκλα μου που ήθελε να κάνει ελεύθερη πτώση. 

Ζήλεψα τρελά. Θα κάνω και εγώ άμα γιάνει τελείως ο ώμος.

D3809A7A-19BA-4428-963B-20DBF23791F7.jpeg

Να παρεις και τον Γιαννακη μαζι την επομενη φορα χαχαχχαχσχα

Καλησπερα,

Ποια η γνωμη σας για τα προιοντα του myprotein? Ελεγα να προμηθευτω λιγη whey μιας και τα αυγα ειναι ασυμφορα....Ακουσα επισης 2 τυπους τις προαλλες στο γυμναστηριο να συζητουν για τα οφελη της κρεατινης.Μιας και δεν γνωριζα πολλα,απο ενα απλο google search, μου φανηκε καλο συμπληρωμα διατροφης, τι λετε

12 hours ago, revolver1990 said:

Τρώω δίχως αύριο, έχω φτάσει 2700kcal(από 1700 στο cut) και πάλι δεν παίρνω(μισό κιλό σε 1 μήνα).. 

3000 από βδομάδα.

eat big to get big 

10 ώρες πριν, panira είπε

Καλησπερα,

Ποια η γνωμη σας για τα προιοντα του myprotein? Ελεγα να προμηθευτω λιγη whey μιας και τα αυγα ειναι ασυμφορα....Ακουσα επισης 2 τυπους τις προαλλες στο γυμναστηριο να συζητουν για τα οφελη της κρεατινης.Μιας και δεν γνωριζα πολλα,απο ενα απλο google search, μου φανηκε καλο συμπληρωμα διατροφης, τι λετε

Γιατι είναι ασύμφορα τα αυγά; στο σουπερμαρκετ εχει κατι 12άδες οχι επώνυμα αλλά πολυ οικονομικά. Καθαρή πρωτεινη.

Επίσης οτι συμπλήρωμα παίρνετε να "συμβουλεύεστε" πρώτα το συκώτι σας γιατι απο εκει περνάνε όλα αυτά . Φιλικά.

• Like 1

12 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε

Lol, chose one

Είναι διαφορά...ποτέ μου δεν έτρωγα πάνω από 2300-2400 σε bulk..αλλιώς θα ανέβαινα πάνω από 15% fast

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως αρχάριος παντως παρατηρησα πως πρέπει να τρώω μεγαλύτερες ποσότητες για χάσω βάρος σωστά γιατι εχανα 1,5kg/week. Που ειναι λογικό γιατι αν φας μια τυροπιτα και παγωτο εχεις 800 θερμιδες με το καλημερα και θα πεινας ενω με υγιεινη διατροφή θες μεγαλυτερη ποσοτητα σε "καθαρες τροφες" και μπορει να νιωθεις λιγοτερη πεινα

Επεξ/σία από ParhsG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2018 στις 9:42 ΠΜ, yannis27gr είπε

Σειρά μου για ολιγοήμερες διακοπές (καιρός ήταν, σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι). Θα απέχω από τις προπονήσεις 4 μέρες κι από Δευτέρα δυνατά σε νέο bulking, πιο συγκρατημενο ομως γιατί αν ξεφύγει τελείως, το cutting μετά είναι μεγάλο παλούκι.

Άσχετο, γιατί έχουν τον κλιματισμό τόσο δυνατά στα πλοία; Μπουφάν θέλει, έλεος δλδ.

Εχει να κανει με την συγκεντρωση μικροβιων νομιζω σε κλειστους χωρους που  συναθροιζονται  αρκετοι ανθρωποι ,τους υποχρεωνουν με οδηγια το ιδιο ισχυει και στα αεροπλανα .

Στις 24/8/2018 στις 9:28 ΜΜ, TEOKOS είπε

Στις 24/8/2018 στις 9:30 ΜΜ, vasiliasGR είπε

μοναδικη εμπειρια!!!

Στις 24/8/2018 στις 9:33 ΜΜ, revolver1990 είπε

3000 από βδομάδα.

Τι  τρως στις 2700  για πες ?

Στις 24/8/2018 στις 9:28 ΜΜ, TEOKOS είπε

Μπραβο Τεοκε   εκανες πολυ καλα εμενα ο δικος μου απλα δεν θελει να ξερει τι κανω αχχα 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Στις 25/8/2018 στις 1:40 ΠΜ, panira είπε

Ακουσα επισης 2 τυπους τις προαλλες στο γυμναστηριο να συζητουν για τα οφελη της κρεατινης.Μιας και δεν γνωριζα πολλα,απο ενα απλο google search, μου φανηκε καλο συμπληρωμα διατροφης, τι λετε

"everyone and their grandmother should be taking 5-10 grams of creatine monohydrate daily" 😄

On 24/08/2018 at 21:28, TEOKOS said:

αν ο ωμος σου απλα ποναει  σε καμια παραξενη κινηση και δεν εχεις καποιο προβλημα του στυλ οκ μου βγηκε ο ομως πριν μια εβδομαδα τοτε πηγαινε. το αλεξιπτωτο (πτερυγα) ανοιγει σταδιακα οποτε μην περιμενεις οτι θα νιωσεις κανα τρανταγμα που θα σου κανει προβλημα στους ωμους. γιατι αν θυμαμε καλα ειχες απλα προβλημα με τον ωμο σε καποιες ασκησεις?

• Like 1

Καλημέρα συνφορουμίτες, παρακολουθώ το νήμα καιρό και επειδή βλέπω ότι υπάρχει κόσμος με διάθεση και γνώση είπα να γράψω και εγώ για να μου δώσετε τις συμβουλές σας μιας και έχω φτάσει σχεδόν σε τέλμα. (Ξανά)Ξεκίνησα τον φλεβάρη τζυμ, όντας 80 κιλά περίπου με ύψος 1.77. τους πρώτους μήνες έκανα 5-6 προπονήσεις την εβδομάδα +μια μέρα μίνιμουμ που έπαιζα και μπάλα. στις προπονήσεις έκανα κυρίως όγκο (8 επαναλήψεις όσο περισσότερα κιλά μπορούσα) αλλά έκοψα σε μεγάλο βαθμό το φαγητό. με αποτέλεσμα τώρα Αύγουστο να είμαι 69 κιλά περίπου αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από θέμα λίπους και γράμμωσης. το θέμα είναι ότι συνεχίζω να χάνω ενώ θέλω να πάρω όγκο αλλά φοβάμαι ότι αν πλακωθώ στα φαγιά θα ξεφύγει η φάση.. κανόνισα να πάω σε έναν διαιτολόγο αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.. 

thanks in advance.

Στις Sat Aug 25 2018 στις 2:40 ΠΜ, panira είπε

Καλησπερα,

Για κρεατινη δε ξέρω, ας μιλήσει κάποιο που έχει πάρει. Η myprotein να ξες κάνει καλές προσφορές. Παρακολουθα καθημερινά και θα δεις. 

Αυγά παίρνεις από σ/μ ή λαϊκή; λαϊκή έχει καλύτερες τιμές 

36 λεπτά πριν, girnapiswiestwtilefwna είπε

Καλημέρα συνφορουμίτες, παρακολουθώ το νήμα καιρό και επειδή βλέπω ότι υπάρχει κόσμος με διάθεση και γνώση είπα να γράψω και εγώ για να μου δώσετε τις συμβουλές σας μιας και έχω φτάσει σχεδόν σε τέλμα. (Ξανά)Ξεκίνησα τον φλεβάρη τζυμ, όντας 80 κιλά περίπου με ύψος 1.77. τους πρώτους μήνες έκανα 5-6 προπονήσεις την εβδομάδα +μια μέρα μίνιμουμ που έπαιζα και μπάλα. στις προπονήσεις έκανα κυρίως όγκο (8 επαναλήψεις όσο περισσότερα κιλά μπορούσα) αλλά έκοψα σε μεγάλο βαθμό το φαγητό. με αποτέλεσμα τώρα Αύγουστο να είμαι 69 κιλά περίπου αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση σωματικά από θέμα λίπους και γράμμωσης. το θέμα είναι ότι συνεχίζω να χάνω ενώ θέλω να πάρω όγκο αλλά φοβάμαι ότι αν πλακωθώ στα φαγιά θα ξεφύγει η φάση.. κανόνισα να πάω σε έναν διαιτολόγο αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.. 

thanks in advance.

Θα με ενδιέφερε να διαβάσω τι σε πρότεινε ο διατροφολογος 

56 minutes ago, girnapiswiestwtilefwna said:

thanks in advance.

μαλλον θα σου πουν οτι 69 kg και ενα 1.77  + γυμναστικη δεν πανε μαζι.

On 25/08/2018 at 02:40, panira said:

Καλησπερα,

σε λαικη δεν ειναι ακριβα αλλα υπάρχει και ενα οριο στα ποσα αντεχεις να φας και για ποσο καιρο.

On 22/08/2018 at 06:36, Fotis13 said:

Το ip67 εχει σωσει πολυ κοσμο ,ειδικα οσους ασχολουνται με δραστηριοτητες  τους εχει λυσει τα χερια και απαλαξει απο θηκες αδιαβροχες και "πατεντες " .

απο τις καλυτερες αγορες που ειχα κανει να παρω παλια κινητο ip67

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...