Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς προλαβαίνετε να βοηθάτε, εγώ δεν βλέπω μπροστά μου ήδη στις πρώτες ασκήσεις, κοιτάζω γύρω, αλλά δεν βλέπω ακριβώς. Όχι ότι ξέρω ή μπορώ να βοηθήσω, μερικά πράγματα που βλέπω πάντως δείχνουν κουλά κι αναρωτιέμαι "είσαι σίγουρος/η" γι' αυτό που κάνεις; Δε θα το μοιραζόμουν ποτέ όμως με κανέναν. Ο μόνος που βγάζει νόημα να πει κάτι είναι ο γυμναστής που είναι όλη μέρα εκεί και ξέρει πού να μιλήσει και πού όχι. 

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Είναι υποκειμενικό. Για μένα όπως θα βοηθούσα κάποιον στο δρόμο για το χψ λόγο έτσι θα κάνω και στο γυμναστήριο. Πάντα εννοείται κρίνω αν έχει νόημα ή όχι να το κάνω και προφανώς δεν το κάνω συνέχεια. Το να μοιράζεις την γνώση που έχεις δεν είναι κακό. Ότι κάποιος είναι γυμναστής δεν λέει πολλά δυστυχώς, ειδικά στα γυμναστήρια πολλοί μπαίνουν σε μια ρουτίνα και λένε 5 συγκεκριμένα πράγματα λες και κάνουν πωλήσεις στο τέλεμάρκετινγκ

Δημοσ.

Εγώ είμαι πολύ άσχετη για να τολμήσω να διορθώσω οποιονδήποτε. Κάθομαι στην γωνίτσα μου και κάνω τις ασκήσεις μου. Εκτός κι αν βρεθεί κανένας μαλακας σκατογερος όπως χθες που νομίζει ότι του τρώω το οξυγόνο. 

Δημοσ.
2 hours ago, Toxo <3 lover said:

Πώς προλαβαίνετε να βοηθάτε, εγώ δεν βλέπω μπροστά μου ήδη στις πρώτες ασκήσεις, κοιτάζω γύρω, αλλά δεν βλέπω ακριβώς. Όχι ότι ξέρω ή μπορώ να βοηθήσω, μερικά πράγματα που βλέπω πάντως δείχνουν κουλά κι αναρωτιέμαι "είσαι σίγουρος/η" γι' αυτό που κάνεις; Δε θα το μοιραζόμουν ποτέ όμως με κανέναν. Ο μόνος που βγάζει νόημα να πει κάτι είναι ο γυμναστής που είναι όλη μέρα εκεί και ξέρει πού να μιλήσει και πού όχι. 

a. οτι ο γυμναστης ξερει ειναι παντα σχετικο.επισης καποιος αθλουμενος που δεν ειναι γυμναστης μπορει να ξερει περισσοτερα.

β.υπαρχουν ατομα που κανουν καποιες ασκησεις τελειως λαθος και κανει καραμπαμ. το αν θα πας να μιλησεις το πως θα μιλησεις κτλ ειναι στο χερι σου.οπως και το αν θα πεισεις τον αλλον ή οχι παλι εξαρτατε απο το πως θα του το φερεις.δεν ειναι κακο το να διορθωσεις αρκει να μην το κανεις με κακο τροπο.με εχουν διορθωσει και το εχω εκτιμησει γιατι ο αλλος το ειπε με ωραιο τροπο και οχι σε στυλ τι κανεις ρε και δεν ξερω τι αλλο. υπαρχει και η λυση να του πεις οτι πχ την κανει λαθος την ασκηση και οτι μπορει να μιλησει με καποιον γυμναστη να του δειξει πως να την κανει. 

και επισης παντα υπαρχει αυτος που θα διορθωσει μια κοπελα για να πιασει την συζητηση.

δηλαδη αν ειναι ο αλλος να κανει κατι πολυ λαθος που μπορει να του δημιουργησει προβλημα ειναι καλο καποιος να τον διορθωσει ή εστω να το πει σε καποιον γυμναστη αμα δεν νιωθει ανετα να το κανει ο ιδιος.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Αν καποιος εχει κωπηλατικο, medball και μονοζυγο και πιστευει οτι εχει καλη αντοχη του εχω ενα καλο προγραμματα για conditioning. In other news clean thruster (πρωτα κανεις squat clean και οπς ανεβαινεις τα πετας απευθειας πανω απο το κεφαλι) 100 κιλα σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Η πρώτη μου εμπειρία στο γυμναστήριο ήταν με γυναίκα γυμνάστρια. Μην τα πολυλογώ ερχόταν να με διορθώσει κι έπιανε ελεύθερα όπου έκρινε ότι έπρεπε να διορθώσω το σώμα μου χωρίς αναστολές. Προχθές ήρθε να με διορθώσει αντίστοιχα ένας γυμναστής στο τωρινό γυμναστήριο και με ακουμπούσε με τα ακροδάχτυλα, γέλασα τόσο πολύ με τη διαφορά στην προσέγγιση.

Εννοείται το εκτίμησα ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει με κανέναν τρόπο, αλλά ταυτόχρονα μου φάνηκε και πάρα πολύ αστείο. Επίσης στο δικό μου γυμναστήριο δε μιλάει κανένας με κανέναν πέρα από μερικά "παρεάκια", είναι ωραίο γιατί είσαι τελείως συγκεντρωμένος. 

• Like 6
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Αν καποιος εχει κωπηλατικο, medball και μονοζυγο και πιστευει οτι εχει καλη αντοχη του εχω ενα καλο προγραμματα για conditioning. In other news clean thruster (πρωτα κανεις squat clean και οπς ανεβαινεις τα πετας απευθειας πανω απο το κεφαλι) 100 κιλα σημερα.

Στο greek throwdown πως τα πήγες; διάβασα άσχημα πράγματα για την διοργάνωση 

Δημοσ.

Πάντως αν γυμναστής σας γράψει πρόγραμμα και σας βάλει το pullover ως άσκηση πλάτης και τις άρσεις ως άσκηση ποδιών τότε κάντε την με ελαφρά να γλυτώσετε !  

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, telis είπε

Στο greek throwdown πως τα πήγες; διάβασα άσχημα πράγματα για την διοργάνωση 

Πηγαμε ομαδικο οποτε ειχα χαμηλα expectations. Δεν πηγαμε για θεση αλλα για χαβαλε. ΝΑι ηταν τραγικη διοργανωση απο ολες τις απόψεις. Στα γρηγορα

1)Briefing λενε οτι αρχιζει αυστηρα στις 8, περιμενουμε να στησουν ενα μονοζυγο για να αρχισουμε γιατι θεωρουσαμε οτι θα χρειαστει για να μας δειξουν ασκησεις κλπ. Αφου εχει περασει 1 ωρα αρχιζει να μιλαει ενας τυπος χωρις μικροφωνο και το πρωτο πραγμα που ειπε ειναι οτι ο χορηγος δεν παρεδωσω assault bikes & rowing machines. Ο χορηγος αργοτερα ειπε οτι η διοργανωση δεν τηρησε την συμφωνια που ειχαν και για αυτο δεν τους τα παρεδωσαν. Μετα ειπαν κατι αλλα ασχετα που δεν μπορεσα να ακουσω

2) Το 1ο wod απο κωπηλατικο αλλαζει σε 800μ τρεξιμο

3) τις 2 πρωτες μερες ειχε τοσο πολλα ποδια που ειχαμε καει ολοι.

4) σε ενα wod ειχει 1 rm και επειδη δεν ειχαν αρκετα κιλα για ολους το γυρισαν σε max rep . Δηλαδη ειναι τοσο ακυρο απο εκει που ειχες να κανεις 2-3 επαναληψεις σε 4 λεπτα καταληγεις να κανεις 40+ με αποτελεσμα τα ποδια να βγουν off

5) σε καποιο αλλο wod δεν ειχαν ασφαλειες για ολες τις μπαρες με αποτελεσμα να κανουν τα κιλα βολτα

6) οι κριτες ηταν πραγματικα οτι ναναι, μετρουσαν οπως να ναι, πολλα no rep δεν τα εδιναν κλπ. Μια σε 2 γυρους σκοινακι μετρησε λιγο παραπανω απο 80 και στο τριτο στα 50 με σταματησε (επρεπε να κανω 3χ80)

7) καθυστερηση 1+ ωρες

8 ) δεν ειχαν μαγνησια, νερο και γενικα δεν προσεφεραν τιποτα

9) αυτος που εφτιαχνε τα προγραμματα δεν κοιτουσε τι εβγαζε. Δηλαδη οταν αλλαζε μια ασκηση δεν κοιτουσε νατο αλλαξει με κατι παραπλησιο η να δει τι ειχαν πριν η μετα.

10) Οι κανονισμοι οπως και τα προγραμματα αλλαζαν ακομη και την τελευταια στιγμη. Την πρωτη μερα που αλλαξαν τα προγραμματα τα εβγαλαν στο φβ 12 το βραδυ και οι αλλοι ξεκινησουν 8 το πρωι..

γενικα ηταν οτι ναναι. Η χειροτερη χαλαρα. Επομενη θα ειναι στην Χαλκιδα scaled individual αναλογα την κατασταση και πς θα παει η προετοιμασια ισως παω για βαθρο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε

και σας βάλει το pullover ως άσκηση πλάτης

Το pullover, ανάλογα πως το εκτελείς - και σε ποιό σημείο της προπόνησης - πιάνει και στήθος και πλάτη. Μιλάω πάντα για ξαπλωτό pullover με αλτήρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, και οι πιέσεις στήθους στον επικλινή πιάνουν τους πρόσθιους δελτοειδείς, μάλιστα σε όσο ψηλότερη γωνία βάζουμε τον πάγκο τόσο περισσότερο συμμετέχουνε, όμως αν γυμναστής μας γράψει πάγκο επικλινή ως άσκηση ώμων τότε επίσης την κάνουμε με ελαφρά!!

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Πάντως αν γυμναστής σας γράψει πρόγραμμα και σας βάλει το pullover ως άσκηση πλάτης και τις άρσεις ως άσκηση ποδιών τότε κάντε την με ελαφρά να γλυτώσετε !  

😂😂😂😂

Sorry...αλλά...🤣🤣

Δημοσ.

Φαντάσου λοιπόν τί θα γινόταν αν όλοι εμείς με την πείρα, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθησή μας διορθώναμε έναν αρχάριο σχετικά με το pullover. Ο άνθρωπος θα πάθαινε κρίση ταυτότητας :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...