TEOKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Για τρέξιμο το θέλω που το χάνω. Στα βάρη το ελέγχω . Φτερουγίζει η καρδιά ...σταματάω. Στο τρέξιμο μπαίνεις μετά από λίγο σε ένα περίεργο mode που δεν καταλαβαίνεις τίποτις. Ούτε πόνους ούτε φτερουγίσματα . Μην μείνω και δεν ξέρω από που μου ήρθε... Καμια συγκεκριμένη πρόταση δοκιμασμένη υπάρχει;
epp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Για τρέξιμο το θέλω που το χάνω. Στα βάρη το ελέγχω . Φτερουγίζει η καρδιά ...σταματάω. Στο τρέξιμο μπαίνεις μετά από λίγο σε ένα περίεργο mode που δεν καταλαβαίνεις τίποτις. Ούτε πόνους ούτε φτερουγίσματα . Μην μείνω και δεν ξέρω από που μου ήρθε... Καμια συγκεκριμένη πρόταση δοκιμασμένη υπάρχει; Τα 2 μοντελα που εχω υποψη μου απο γνωστους μου ειναι το fitbit ionic και το garmin forerunner 645 . Απλα σε τιμη ξεφευγουν και τα δυο πανω απο 250 ευρω... 1
wizzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 @TEOKOS εάν καταλήξεις σε ζώνη παλμών, πριν αγοράσεις στείλε μου pm. 1
gntgrx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 To Stratos 3 υποστηρίζει σύνδεση με bluetooth chest straps. Mπορείς να τα βρεις πακέτο και τα δύο από Κίνα, προς το παρόν, με λιγότερα απο €250. Δεν πολυγράφουμε για προπονήσεις. Χθες είχα μια πολύ δυνατή προπόνηση, αν και βρίσκομαι σε deloading phase και είχα ξυπνήσει από τα αξημέρωτα. Έχουμε και λέμε: 5,5 km @ 180W Airbike 25' mobility και warmup με λάστιχα 3x24@25kg (2x12,5) Matrix Lunge 1x5@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat με 3΄' pause 1x5@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat με tempo 3"/0"/3" 4x12@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat 4x12@100kg Romanian Deadlift 4x12@45kg Overhead Press 4x12@75kg Bench Press 4x12@25kg Back Extension στο GHD 4x1'@80kg (2x40) Farmer's Walk 2x1'@40kg Suitcase Carry με Fat Grip 4x12@36kg Face Pull with External Rotation 2 ½ ώρες σχεδόν, με 47' ΤUT σε σεβαστό tonnage και τα υπόλοιπα set up, ξεκούραση και αρκετή κουβεντούλα με τον @Dakonblackblade, όπου τη μια στιγμή με καμάρωνε και την άλλη με λυπόταν από την ταλαιπωρία μου. Βοήθησε πάρα πολύ η μουσική, είχα τις προτάσεις του Wizzy και μεταλλικές παρεμβάσεις από τον Dakon. Ενδιάμεσα, έπαιξαν και Ηallucinogen και λοιπαί κινητήριαι δυνάμεις. Το highlight της ημέρας: 2
kogba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, gntgrx είπε To Stratos 3 υποστηρίζει σύνδεση με bluetooth chest straps. Mπορείς να τα βρεις πακέτο και τα δύο από Κίνα, προς το παρόν, με λιγότερα απο €250. Δεν πολυγράφουμε για προπονήσεις. Χθες είχα μια πολύ δυνατή προπόνηση, αν και βρίσκομαι σε deloading phase και είχα ξυπνήσει από τα αξημέρωτα. Έχουμε και λέμε: 5,5 km @ 180W Airbike 25' mobility και warmup με λάστιχα 3x24@25kg (2x12,5) Matrix Lunge 1x5@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat με 3΄' pause 1x5@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat με tempo 3"/0"/3" 4x12@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat 4x12@100kg Romanian Deadlift 4x12@45kg Overhead Press 4x12@75kg Bench Press 4x12@25kg Back Extension στο GHD 4x1'@80kg (2x40) Farmer's Walk 2x1'@40kg Suitcase Carry με Fat Grip 4x12@36kg Face Pull with External Rotation 2 ½ ώρες σχεδόν, με 47' ΤUT σε σεβαστό tonnage και τα υπόλοιπα set up, ξεκούραση και αρκετή κουβεντούλα με τον @Dakonblackblade, όπου τη μια στιγμή με καμάρωνε και την άλλη με λυπόταν από την ταλαιπωρία μου. Βοήθησε πάρα πολύ η μουσική, είχα τις προτάσεις του Wizzy και μεταλλικές παρεμβάσεις από τον Dakon. Ενδιάμεσα, έπαιξαν και Ηallucinogen και λοιπαί κινητήριαι δυνάμεις. Το highlight της ημέρας: Σε τι γυμναστήρια πάτε και έχετε χώρο και πρόσβαση σε εξοπλισμό strongman; Τι τυχεροί που είναι στο Αμέρικα και έχουν τα πάντα και με καλές τιμές... Ήθελα να μάθω για κανένα γυμναστήριο με τα στοιχειώδη στη Θεσσαλονίκη, αν πάω για κάποιες ημέρες(Καλαμαριά γενικώς), και από τα λίγα που βρήκα μέσω του Γκούγκλη, με έπιασε απογοήτευση(όχι ολυμπιακές μπάρες δεν έχουν τα περισσότερα, ούτε καν όργανα παρά μπάλες, τσουλήθρες, ηλεκτροδιεγέρσεις και ένας Θεός τι βρίσκουν μοδάτο... )
Musclemar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2019 στις 3:54 ΜΜ, CallMeRp είπε Παίρνει κανενας σας συμπληρωμα αλόης ή σπιρουλίνας; Πιο παλιά, ναι, από myprotein. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Musclemar
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, kogba είπε Σε τι γυμναστήρια πάτε και έχετε χώρο και πρόσβαση σε εξοπλισμό strongman; Τι τυχεροί που είναι στο Αμέρικα και έχουν τα πάντα και με καλές τιμές... Ήθελα να μάθω για κανένα γυμναστήριο με τα στοιχειώδη στη Θεσσαλονίκη, αν πάω για κάποιες ημέρες(Καλαμαριά γενικώς), και από τα λίγα που βρήκα μέσω του Γκούγκλη, με έπιασε απογοήτευση(όχι ολυμπιακές μπάρες δεν έχουν τα περισσότερα, ούτε καν όργανα παρά μπάλες, τσουλήθρες, ηλεκτροδιεγέρσεις και ένας Θεός τι βρίσκουν μοδάτο... ) Αυτή την ηλεκτροδιεγερση την πέτυχα σε ένα γυμναστήριο στην Αθήνα το καλοκαίρι. Μου φάνηκε το αντίστοιχο των μηχανημάτων αδυνατισματος σαν ιδέα, δηλαδή μια μαλακια και μισή (δεν κάθισα να το δοκιμάσω, απλά μου το προμοταραν). Ισχύει αυτό ή όντως έχει κάποια βάση και τσάμπα το βρίζω;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Musclemar είπε Πιο παλιά, ναι, από myprotein. Ειδες καποιο αποτελεσμα ; Για την αλοη διαβασα και ερευνες που ειναι αντιθετες στην χρηση της. Καλημερα! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
GothicCrusader Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, gntgrx είπε 5,5 km @ 180W Airbike 25' mobility και warmup με λάστιχα 3x24@25kg (2x12,5) Matrix Lunge 1x5@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat με 3΄' pause 1x5@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat με tempo 3"/0"/3" 4x12@80kg περίπου Ηigh Bar Back Squat 4x12@100kg Romanian Deadlift 4x12@45kg Overhead Press 4x12@75kg Bench Press 4x12@25kg Back Extension στο GHD 4x1'@80kg (2x40) Farmer's Walk 2x1'@40kg Suitcase Carry με Fat Grip 4x12@36kg Face Pull with External Rotation woa Δεν είναι toο much; Ανά πόσες μέρες κάνεις προπόνηση;
Mighty-apple Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μπορω να ανεβασω μι φωτογραφια με την πλατη μου πριν και μετα χωρις μπλουζα για να μου πειτε τη γνωμη σας η δεν επιτρεπεται;
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, evabb είπε Αυτή την ηλεκτροδιεγερση την πέτυχα σε ένα γυμναστήριο στην Αθήνα το καλοκαίρι. Μου φάνηκε το αντίστοιχο των μηχανημάτων αδυνατισματος σαν ιδέα, δηλαδή μια μαλακια και μισή (δεν κάθισα να το δοκιμάσω, απλά μου το προμοταραν). Ισχύει αυτό ή όντως έχει κάποια βάση και τσάμπα το βρίζω; Ας πούμε ότι ισχύει, για πόσο θα το κάνεις?
kogba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, evabb είπε Αυτή την ηλεκτροδιεγερση την πέτυχα σε ένα γυμναστήριο στην Αθήνα το καλοκαίρι. Μου φάνηκε το αντίστοιχο των μηχανημάτων αδυνατισματος σαν ιδέα, δηλαδή μια μαλακια και μισή (δεν κάθισα να το δοκιμάσω, απλά μου το προμοταραν). Ισχύει αυτό ή όντως έχει κάποια βάση και τσάμπα το βρίζω; Δεν το δοκίμασα ποτέ για να δω πως είναι. Φαντάζομαι ότι προκαλεί συσπάσεις με το ρεύμα, παρόμοια με μηχάνημα φυσιοθεραπείας (που έχω δοκιμάσει και στις "υψηλής κλίμακας" ισχύος) . Καλό για αποθεραπεία, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση ως "άθληση", για κάποιον άλλο όμως, ίσως είναι αρκετό. 1
Mighty-apple Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Βλεπετε καποια διαφορα; Περαν της τριχΑς, σε φυσικη κατασταση εννοω 1
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 τρικέφαλα ανεβασμένα. χάσιμο κιλών αλλα πάλι αρκετό λοιπος. αχνονοφαίνονται τα lats zero traps. λίγο τα ωμάκια πετάχτηκαν. 1
Mighty-apple Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε τρικέφαλα ανεβασμένα. χάσιμο κιλών αλλα πάλι αρκετό λοιπος. αχνονοφαίνονται τα lats zero traps. λίγο τα ωμάκια πετάχτηκαν. Τα τρικεφαλα θα ελεγα οτι ηταν το outsider γιατι στις προπονησεις εκανα πολυ ηπιες ασκησεις (στα ντιπς εβαζα παντα ποδια πχ). Κιλα εχω χασει 3-4 μονο. Τα zero traps τι ειναι; Βασικα το δωσιβιο οπως φαινεται απο πισω με χαλαει αλλα θεωρω μειωθηκε καπως. 1,5 μηνα διαφορα εχουν οι φωτος. Θεωρεις ειναο καλη προοδος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις