Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, Arwindan said:

Οκ ευχαριστώ. Θα τσιμπήσω ένα από το skroutz και βλέπουμε. Πάλι καλά που γενικά δεν ιδρώνω πολύ 😄

πριν παρεις κατι μπορεις να συγκρινεις και τιμες για να δεις απο περιεργεια.σε gearbest υπαρχει και περιπτωση να βρεις κατι απο ευρωπαικη αποθηκη οπου θα ερθει πιο γρηγορα και σιγουρα γλυτωνεις οτιδηποτε στραβη με καθυστερησεις τελωνεια(αν και μικρη αξια οποτε δεν θα πρεπει να σταματησει).και υπαρχει και ebay επισης

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, poulinos είπε

ip67 κινητα οσο γινεται για τετοιες περιπτωσεις.η αλλιως θηκη που να μην περναει ο ιδρωτας

Το ip67 εχει σωσει πολυ κοσμο ,ειδικα οσους ασχολουνται με δραστηριοτητες  τους εχει λυσει τα χερια και απαλαξει απο θηκες αδιαβροχες και "πατεντες " .

παιδια καλημέρα καμια ιδέα για την μπάρα που έγραψα πιο πάνω; 

Τελικά κατέληξα για μικρό δωμάτιο και για οικονομική λύση πάντα στους παρακάτω ορθοστάτες και μπάρα..

https://www.skroutz.gr/c/1825/orthostates_vaseis_varon.html?keyphrase=Ορθοστάτες+AMILA+(44348)

https://www.yourgym.gr/bari/154-mpara-arsis-varwn-me-isio-kolaro-28mmx160cm-amila-44352-520319444352.html (τυχαίο το κατάστημα)

Η μπάρα εχει εσωτερικό και οφέλιμο μήκος 100CM και συνολικό 160CM οπότε πιστεύω είμαι καλά για μικρή μπάρα.

Επίσης είναι Φ28 και επέλεξα ίσιο κολλάρο και όχι βιδωτό δεν ξέρω αν έκανα καλά. Απλά για να βάζω βγάζω θεωρησα οτι είναι κουραστική η βίδα.. 

Τους ορθοστάτες αν δώ οτι θέλουν σταθεροποίηση θα τους μοντάρω εύκολα για να γίνουν ενα κομμάτι.

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Ειμαι 1.75 79 κιλα και τον Νοέμβρη θα μπω φαντάρος. Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια στους περίπου 3 μήνες που απομένουν για να προσπαθήσω να μπω στις ειδικές δυνάμεις. Βγάζω 10 κάμψεις και δυστηχώς καμία έλξη. Έχετε να προτείνετε κάποιες συμβουλές έτσι ώστε να μπορέσω να τα αυξήσω; Θεωρείται εφικτό σε 3 μήνες να μπορώ να κάνω 25-30 κάμψεις και 4-5 έλξεις;

Οσο αναφορά το θέμα του τρεξίματος εκεί τα κουτσοκαταφέρνω. Από ότι έχω διαβάσει θέλει 1 χιλιομετρο σε κατω απο 5 λεπτα. Αν έχετε να προτείνετε κάτι και για αυτό, δεκτά όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vasiliasGR είπε

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Ειμαι 1.75 79 κιλα και τον Νοέμβρη θα μπω φαντάρος. Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια στους περίπου 3 μήνες που απομένουν για να προσπαθήσω να μπω στις ειδικές δυνάμεις. Βγάζω 10 κάμψεις και δυστηχώς καμία έλξη. Έχετε να προτείνετε κάποιες συμβουλές έτσι ώστε να μπορέσω να τα αυξήσω; Θεωρείται εφικτό σε 3 μήνες να μπορώ να κάνω 25-30 κάμψεις και 4-5 έλξεις;

Οσο αναφορά το θέμα του τρεξίματος εκεί τα κουτσοκαταφέρνω. Από ότι έχω διαβάσει θέλει 1 χιλιομετρο σε κατω απο 5 λεπτα. Αν έχετε να προτείνετε κάτι και για αυτό, δεκτά όλα.

Ένα ωραίο άρθρο για ασκήσεις με το βάρος του σώματος έχεις γράψει ο Γιάννης εδώ 

Προχώρα το μέχρι να βρεις για push ups και pull ups

Ξεκίνα από εκεί που είναι το επίπεδο σου.

Για το τρέξιμο χρονομετρήσου πρώτα να δεις που βρίσκεσαι

Καθημερινή προπόνηση με βοήθεια από την κατάλληλη διατροφή.

Δώσε βάση στην τεχνική των ασκήσεων. Για παράδειγμα στα push ups σπρώχνεις και δεν προσπαθείς να σηκώσεις το βάρος σου. Ανοιχτές οι παλάμες και άλλα πολλά. Goggle it.

3 μήνες πιστεύω είναι υπεραρκετές για να πιάσεις τον στόχο σου.

Καλή προσπάθεια και επιτυχία φίλε

Επεξ/σία από TEOKOS

4 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Ένα ωραίο άρθρο για ασκήσεις με το βάρος του σώματος έχεις γράψει ο Γιάννης εδώ 

Προχώρα το μέχρι να βρεις για push ups και pull ups

Ξεκίνα από εκεί που είναι το επίπεδο σου.

Καθημερινή προπόνηση με βοήθεια από την κατάλληλη διατροφή.

Δώσε βάση στην τεχνική των ασκήσεων. Για παράδειγμα στα push ups σπρώχνεις και δεν προσπαθείς να σηκώσεις το βάρος σου. Ανοιχτές οι παλάμες και άλλα πολλά. Goggle it.

3 μήνες πιστεύω είναι υπεραρκετές για να πιάσεις τον στόχο σου.

Καλή προσπάθεια και επιτυχία φίλε

να σαι καλα φιλε

Σειρά μου για ολιγοήμερες διακοπές (καιρός ήταν, σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι). Θα απέχω από τις προπονήσεις 4 μέρες κι από Δευτέρα δυνατά σε νέο bulking, πιο συγκρατημενο ομως γιατί αν ξεφύγει τελείως, το cutting μετά είναι μεγάλο παλούκι.

Άσχετο, γιατί έχουν τον κλιματισμό τόσο δυνατά στα πλοία; Μπουφάν θέλει, έλεος δλδ.

• Like 3

7 hours ago, yannis27gr said:

Σειρά μου για ολιγοήμερες διακοπές (καιρός ήταν, σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι). Θα απέχω από τις προπονήσεις 4 μέρες κι από Δευτέρα δυνατά σε νέο bulking, πιο συγκρατημενο ομως γιατί αν ξεφύγει τελείως, το cutting μετά είναι μεγάλο παλούκι.

Άσχετο, γιατί έχουν τον κλιματισμό τόσο δυνατά στα πλοία; Μπουφάν θέλει, έλεος δλδ.

ποτε δεν μου δεν καταφερα να το εξηγησω αυτο αλλα ναι ισχυει στα περισσοτερα πλοια οπως και πολλες φορες και σε αεροπλανα.και  επειδη εισαι και λιγο ακινητος μεσα στο πλοιο ειναι πιο εντονο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, yannis27gr said:

για τη βρώμα. φαντάσου όλο αυτό το τσούρμο να ζέχνει σε έναν τόσο ασφυκτικό χώρο.

εγώ έκανα ένα 15 ημερο rest αλλιως δεν παλευότανε.

Επεξ/σία από γροσερισοπ

9 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Καλά να περάσετε, Γιάννη! 

• Like 1

Συνόδευσα σήμερα την κοράκλα μου που ήθελε να κάνει ελεύθερη πτώση. 

Ζήλεψα τρελά. Θα κάνω και εγώ άμα γιάνει τελείως ο ώμος.

D3809A7A-19BA-4428-963B-20DBF23791F7.jpeg

• Like 8

1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε

Συνόδευσα σήμερα την κοράκλα μου που ήθελε να κάνει ελεύθερη πτώση. 

Ζήλεψα τρελά. Θα κάνω και εγώ άμα γιάνει τελείως ο ώμος.

D3809A7A-19BA-4428-963B-20DBF23791F7.jpeg

μοναδικη εμπειρια!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...