gntgrx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, wizzy είπε Ψήνεσαι να σου φτιάξω playlist με metal; Προχτές έβγαλα 99 spints των 15" με 15" break μεταξύ τους, στο 140% του FTP! Aν και δεν είμαι μεταλλάς, την εκτιμώ βαθύτατα. Ρίχνοντας μια ματιά, διαπίστωσα ότι έχω 271 metal κομμάτια, ξεκινώντας από το 1970 με UFO και Βlack Sabbath και φτάνοντας μέχρι τις αρχές του 2000. Δεν έχω ιδέα τί έχει παιχτεί στα τελευταία 15 χρόνια, με κάποιες λίγες εξαιρέσεις (κάποια κομμάτια από το 13 των Sabbath και το Firepower από Judas Priest). Έχω διαπιστώσει ότι η metal με κινητοποιεί εξαιρετικά στις βαριές προπονήσεις. Σήμερα λόγου χάρη έπεσε στη λίστα το Seek & Destroy από Ταλικαμέ και έβγαλα μια ντουζίνα καθίσματα αέρα. Είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις, πάντως. Δεν έχω κόλλημα με κάποιο subgenre, έχω μείνει όμως στα παλιά καλά. Σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις, ειδικά όταν σπρώχνω το tank, με βοηθάει καλύτερα η αγνή παραδοσιακή Goa Trance, η Tribal (ειδικά η Tribal Techno, όπου εστιάζει στα κρουστά) και φυσικά η motherfucking Electro! 6 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε μεταπροπονητικό γεύμα 150 γρ Μπέικον 4 ολόκληρα αυγά 200 γρ μακαρόνια kerrygold reggato +αλάτι+πιπέρι Το έχω πάρει αγκαλιά. Νομίζω είμαι ερωτευμένος. Ζήτα ένα πρόγραμμα για να ασχοληθούν και μαζί σου. Eίπε ότι θα φτιάξει καρμπονάρα, ό,τι πρέπει μετά από μια βαριά προπόνηση. Εγώ που είμαι στο deload 10ήμερο χόρτασα με φασολάδα.
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gntgrx είπε Aν και δεν είμαι μεταλλάς, την εκτιμώ βαθύτατα. Ρίχνοντας μια ματιά, διαπίστωσα ότι έχω 271 metal κομμάτια, ξεκινώντας από το 1970 με UFO και Βlack Sabbath και φτάνοντας μέχρι τις αρχές του 2000. Δεν έχω ιδέα τί έχει παιχτεί στα τελευταία 15 χρόνια, με κάποιες λίγες εξαιρέσεις (κάποια κομμάτια από το 13 των Sabbath και το Firepower από Judas Priest). Έχω διαπιστώσει ότι η metal με κινητοποιεί εξαιρετικά στις βαριές προπονήσεις. Σήμερα λόγου χάρη έπεσε στη λίστα το Seek & Destroy από Ταλικαμέ και έβγαλα μια ντουζίνα καθίσματα αέρα. Είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις, πάντως. Δεν έχω κόλλημα με κάποιο subgenre, έχω μείνει όμως στα παλιά καλά. Patience and thou shall receive what thy asked.😁 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από wizzy
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, gntgrx είπε Aν και δεν είμαι μεταλλάς, την εκτιμώ βαθύτατα. Ρίχνοντας μια ματιά, διαπίστωσα ότι έχω 271 metal κομμάτια, ξεκινώντας από το 1970 με UFO και Βlack Sabbath και φτάνοντας μέχρι τις αρχές του 2000. Δεν έχω ιδέα τί έχει παιχτεί στα τελευταία 15 χρόνια, με κάποιες λίγες εξαιρέσεις (κάποια κομμάτια από το 13 των Sabbath και το Firepower από Judas Priest). Έχω διαπιστώσει ότι η metal με κινητοποιεί εξαιρετικά στις βαριές προπονήσεις. Σήμερα λόγου χάρη έπεσε στη λίστα το Seek & Destroy από Ταλικαμέ και έβγαλα μια ντουζίνα καθίσματα αέρα. Είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις, πάντως. Δεν έχω κόλλημα με κάποιο subgenre, έχω μείνει όμως στα παλιά καλά. Σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις, ειδικά όταν σπρώχνω το tank, με βοηθάει καλύτερα η αγνή παραδοσιακή Goa Trance, η Tribal (ειδικά η Tribal Techno, όπου εστιάζει στα κρουστά) και φυσικά η motherfucking Electro! Eίπε ότι θα φτιάξει καρμπονάρα, ό,τι πρέπει μετά από μια βαριά προπόνηση. Εγώ που είμαι στο deload 10ήμερο χόρτασα με φασολάδα. Να σου πασάρω electrometal να βρεις την υγειά σου;
JohnConstantine Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Musclemar είπε Εφ'όσον ξέρεις να εκτελείς ασκήσεις σωστά, ψάξου για ένα πρόγραμμα όγκου-δύναμης από μόνος σου. Πόσες μέρες διαθέτεις για gym; Μπορω ακομα και 5 (1 ημερα διαλειμμα - Κυριακη κλειστο)
lactate Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Ποια/ποιες περιοδου του χρονου μαζευονται οι πιο άκυροι και ποτε οι. λιγότεροι; περιεργεια, απλα να δω ποτε θα μαστε λιγοτεροι στο γυμναστηριο Τον Αύγουστο τι ωραία.. 3 άτομα ήμασταν
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, lactate είπε Ποια/ποιες περιοδου του χρονου μαζευονται οι πιο άκυροι και ποτε οι. λιγότεροι; περιεργεια, απλα να δω ποτε θα μαστε λιγοτεροι στο γυμναστηριο Τον Αύγουστο τι ωραία.. 3 άτομα ήμασταν 7 το απόγευμα /βράδυ
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Ριχτε metal playlists αβέρτα. 🤘 🤘 🤘 39 λεπτά πριν, lactate είπε Ποια/ποιες περιοδου του χρονου μαζευονται οι πιο άκυροι και ποτε οι. λιγότεροι; περιεργεια, απλα να δω ποτε θα μαστε λιγοτεροι στο γυμναστηριο Τον Αύγουστο τι ωραία.. 3 άτομα ήμασταν Παραδοσιακά απο Απρίλη-Μάιο έρχονται αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολύ.
bjj-p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, ADHD είπε Παραδοσιακά απο Απρίλη-Μάιο έρχονται αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολύ. Και Σεπτεμβρη-Οκτωβρη στα πλαισια νεας ασχολιας. 1
lactate Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, bjj-p είπε Και Σεπτεμβρη-Οκτωβρη στα πλαισια νεας ασχολιας. εγώ έβλεπα πολλούς αλεξιπτωτιστές (ή βατραχανθρώπους κατά τη Μαρίνα Κουντουράτου) που ερχόντουσαν για δοκιμαστικό κ αι μετά δεν τους ξανάβλεπα. Πάντα όμως έλεγα μακάρι να συνεχίζαν. Και όχι επειδή για να γίνει πλούσιος ο ιδιοκτήτης, αλλά γιατί ο προπονητής μας κάνει φοβερή δουλειά και δίνεται σε αυτό και θεωρώ. ότι. χάνεις μια ευκαιρία αν δεν κάνεις μαζί του, το δείχνει πολύ ωραία. Αλλά μου τη σπάει και λίγο να ναι 100 άσχετοι και να. λέμε μια ώρα ότι το κωλαράκι τουρλώνει στα squats. Ενώ αν 1-2 δεν ξέρουν είναι πιο ήρεμο.
Musclemar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Μπορω ακομα και 5 (1 ημερα διαλειμμα - Κυριακη κλειστο) Θα μπορούσες άνετα να κάνεις ένα διαχωρισμό upper/lower, δηλαδή: Δευτέρα & Πέμπτη upper body, Τρίτη & Παρασκευή lower body. Τις υπόλοιπες μέρες μπορείς να κάνεις κάποια άσκηση (π.χ. αερόβια ή άθλημα) εκτός γυμναστηρίου. 3 1
j0hnn1e Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Back to swimming, μετά απο squat/OHP/DL. Νομίζω θέλω 2 μέρες να αναρρώσω μετά απο αυτο το workout... Πονάω παντού 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Spoiler Και γεμίσαμε σήμερα τις αποθήκες για να έχω ποικιλία στο πρωινό μου.Ελεγα να τσιμπήσω βασιλικό πολτό ,βούτυρο ξηρού καρπού-αμυγδαλου(δεν έχω δοκιμάσει ποτε) και κάνα λάδι καρύδας ψυχρής εκθλιψης αλλά τσιμπάνε.Next time.
Fotis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Και εγω ανεβηκα ενα λοφο την Οθρυ με 30 κιλα βαρος και επειδη ειχα να το κανω καιρο εχουν πιαστει τα ποδια κυριως οι γαμπες σε σημειο χειροτερο απο μια βαρια προπονηση leg day . 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Musclemar είπε Θα μπορούσες άνετα να κάνεις ένα διαχωρισμό upper/lower, δηλαδή: Δευτέρα & Πέμπτη upper body, Τρίτη & Παρασκευή lower body. Τις υπόλοιπες μέρες μπορείς να κάνεις κάποια άσκηση (π.χ. αερόβια ή άθλημα) εκτός γυμναστηρίου. Πολύ βολικό πρόγραμμα κι εγώ αυτό ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα. Θα χάσω μια προπόνηση, αλλά θα μου βγει την άλλη εβδομάδα, δε νιώθω τύψεις. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 έχει κανείς καμιά 5άρα 2.5άρα πρωτείνη που δεν την θέλει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις