evabb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, lactate είπε δεν βαριεμαι καθολου ευκολα. Η γυμναστικη εχει μπει. Δηλαδη δεν έχω χάσει ποτέ προπόνηση από το κλασικο που λενε ολοι δεν προλαβα. Μπορει να αλλαξει λιγο η ωρα αλλα θα την κανω. Γυμναστικη ηταν παντα στο προγραμμα αλλα με το τρεξιμο ηταν μαλλον σε αλλη διασταση, δεν ειχα δει τοσα αποτελεσματα, αλλα ειχα χτισει αντοχη (ετρεχα και 15χλμ) και ειχα γερα ποδια. Γενετικα (και γενικα) μιλωντας, νομιζω οτι ευκολα κανω μυες. Οπως και με το γυμναστηριο οταν ειχα κανει στα 18 μου ολοι μου ελεγαν οτι παιρνω φαρμακο και εγω κοτοπουλο ετρωγα και να χασεις προπονηση δεν ειναι το τελος του κοσμου. Θα υπαρξουν μερες που οντως δεν θα προλαβαινεις.
yannis27gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, TEOKOS είπε Αν όντως,γενετικά λέγονται. Πολύ το ψυρίζεις και θα βαρεθείς Βάλε την γυμναστική στο πρόγραμμά σου σαν το πλύσιμο των δοντιών ξέρω ‘γώ Έτσι θα αξίζει μακροπρόθεσμα Πρέπει να είναι η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει έβερ. Υποκλίνομαι! _ /\o_ 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 κι αν ο αλλος πλενει τα δοντια του μια φορα δε γουικ , what happens mr wick ?
lactate Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, yannis27gr είπε Πρέπει να είναι η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει έβερ. Υποκλίνομαι! _ /\o_ Συνήθως τα βουρτσίζουν μια φορά την εβδομάδα οι ασθενείς που έχω ρωτήσει πάντως 13 ώρες πριν, evabb είπε γενικα αμα δεν δεν εισαι χοντρος λαπας εχεις προβλημα με τα ρουχα. έχω ενα τζιν (μπορεί και περισσότερα) που δεν μου εφαρμόζει καλά. Όταν είμαι πιο χοντρός μου είναι θεόστενο, τώρα μου πέφτει τελειώς (δεν το κρατάει το κωλαράκι) αλλά στις γάμπες είναι στενό. απαίσια εφαρμογή. Και το παθαίνω γενικά με παντελόνια.
Musclemar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, lactate είπε Επίσης θέλω να χάσω βάρος αλλά ο οργανισμός αρνείται. Το σώμα μου αλλάζει, υπάρχει σημαντική διαφορά μου λένε αδυνάτισες, ψήλωσες, έκανες πλάτες ότι θες γενικά. Τα ρούχα ναι μεν μου έχουν φαρδύνει, αλλά η ζυγαριά ακλόνητη. 6,5 ρημαδοκιλά θέλω να χάσω τι κάνω λάθος και δεν χάνω τίποτα; Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι απλά το ΣΚ ξεφεύγω πολύ και κάθε ΣΚ καταστρέφω 5 καθημερινές που έχουν προεροιμάσει το έδαφος. Διανύω το πρώτο ΣΚ που δεν έχω εκτροχιαστεί διατροφικά. Το ερώτημα είναι αν 2 μέρες σαβουριάσματος μπορούν να ακυρώσουν 5 μέρες σωστής διατροφής. Εξαρτάται από το πόσες θερμίδες καταναλώνεις το ΣΚ. Μπορείς πιστεύω να κάνεις λίγο καλύτερες επιλογές για 2 μέρες.
lactate Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Musclemar είπε Το ερώτημα είναι αν 2 μέρες σαβουριάσματος μπορούν να ακυρώσουν 5 μέρες σωστής διατροφής. Εξαρτάται από το πόσες θερμίδες καταναλώνεις το ΣΚ. Μπορείς πιστεύω να κάνεις λίγο καλύτερες επιλογές για 2 μέρες. Όταν μένω πιο πολύ σπίτι πεινάω για κάποιο λόγο. αυτό το ΣΚ τα πήγα πολύ καλύτερα. Έφαγα μακαρόνια ολικής με σνιτσελ με ελάχιστο λάδι βράδυ και μεσημέρι και ένα μικρό γλυκάκι για απογευμα. το βραδινο τώρα να δουμε
evabb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, lactate είπε Όταν μένω πιο πολύ σπίτι πεινάω για κάποιο λόγο. αυτό το ΣΚ τα πήγα πολύ καλύτερα. Έφαγα μακαρόνια ολικής με σνιτσελ με ελάχιστο λάδι βράδυ και μεσημέρι και ένα μικρό γλυκάκι για απογευμα. το βραδινο τώρα να δουμε κοψε τα γλυκα εντελως, μονο ενα την εβδομαδα. λιγο απο εδω λιγο απο εκει μαζευεται η 500αρα θερμιδες 1
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 4 hours ago, lactate said: Όταν μένω πιο πολύ σπίτι πεινάω για κάποιο λόγο. εσυ και το 99 τις 100 του υπολοιπου κοσμου οταν δεν κανεις κατι απλα πας βολτες στο ψυγειο;) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μην αγοράζεις τροφές junk food.Πρωτο σφάλμα διότι αργά ή γρήγορα θα υποκύψεις. Δύο μέρες κακής διατροφής κατ εμέ ακυρώνουν 100% το εβδομαδιαίο progress. To cheat είναι καθαρά για ψυχολογικούς λόγους και πρέπει να είναι μέρος του προγράμματος σου και αυτό είναι σημαντικό.Μερος του προγράμματος δεν σημαίνει κάθε εβδομάδα αλλά έστω ένα δύο γεύματα ανά 20μερες-παραδειγμα.Δεν πιστεύω πως το cheat ακα σαβουριασμα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Και μετά από καιρό θα καταλάβεις ότι η πολύ θεωρία κουράζει.Κανε πράξη την θεωρία όπως όλοι μας. Αν εργάζεσαι καθημερινα όπως εγώ και άλλοι τόσοι θα δεις ότι χρόνος δεν παίζει πάντα οπότε εκεί κρατάς ισορροπίες και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να υποκύψει.Ενα πρωί Σαββάτου ,ένα απόγευμα Κυριακής θα βρεθεί.
kogba Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) PR με 91kg σε 3" Axle για 3 επαναλήψεις(πιέσεις όρθιος εννοώ). To μέγιστο(1RM) ήταν 93,5 την Άνοιξη. Είμαι ήδη σε καλή κατάσταση και είναι μόλις Φθινόπωρο, μια χαρά(και χωρίς κάποιον τραυματισμό, ευτυχώς) . Λίγο κουραστικό το καινούργιο πρόγραμμα, αλλά μέχρι τώρα αποδίδει. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από kogba 2
TEOKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Αύριο έχει γενικές εξετάσεις, τα πάντα όλα. Έχω ένα ψιλοάγχος λέμε. Πλησιάζω και τα 60. Ελπίζω όλα καλά . Για την cpk την βλέπω να βαράει κόκκινο γιατί είμαι πιασμένος από τα Σαββατιάτικα πόδια.
Musclemar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Αύριο έχει γενικές εξετάσεις, τα πάντα όλα. Έχω ένα ψιλοάγχος λέμε. Πλησιάζω και τα 60. Ελπίζω όλα καλά . Για την cpk την βλέπω να βαράει κόκκινο γιατί είμαι πιασμένος από τα Σαββατιάτικα πόδια. Κάνε και εξέταση για βιτ D!
thomasG4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Musclemar είπε Κάνε και εξέταση για βιτ D! Έχει νόημα να κάνει τέτοια εποχή; Ακόμα φουλαριστός θα είναι ο οργανισμός από το καλοκαίρι.
TEOKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Musclemar είπε Κάνε και εξέταση για βιτ D! Είναι στο πρόγραμμα Έχω γενικά ανεπάρκεια , παίρνω σκεύασμα 25000 IU
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 13 minutes ago, Musclemar said: Κάνε και εξέταση για βιτ D! εκανα προχτες και εγω 18,4. πατωσα.και ειχα παρει καμποσα αναβραζον το τελευταιο διαστημα αν και ειναι χαλια τα αναβραζον. 1 minute ago, thomasG4 said: Έχει νόημα να κάνει τέτοια εποχή; Ακόμα φουλαριστός θα είναι ο οργανισμός από το καλοκαίρι. 18.4 οπως εγραψα.αλλα δεν μπορω τον ηλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις