lactate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, coffeex είπε 2) Είναι φυσιολογικό μιας και ξεκίνησες τώρα 3) Το καλύτερο είναι να μην πηδάς ψηλά, με τον καιρό θα συνηθίσεις και θα πρέπει να πηδάς ίσα-ίσα ώστε να περνάει το σχοινάκι κάτω από τα πόδια σου. 4) Ένα χαλαρό 5λεπτο τρέξιμο τουλάχιστον για μένα ήταν οκ. Το 3 έχει πολύ νόημα, ελπίζω να το καταφέρω. Έλεγα μήπως πάω, αύριο πχ για λίγο τρέξιμο κανά μισάωρο. Σε γενικές γραμμές νιώθω ότι τα βάρη καίνε τους μύες μου. Με το τρέξιμο άντε να πεις πονάνε τα πόδια μου, τρέχω πιο αργά κτλ. Με τα βάρη απλά οι μύες δεν υπακούν. Επίσης θέλω να χάσω βάρος αλλά ο οργανισμός αρνείται. Το σώμα μου αλλάζει, υπάρχει σημαντική διαφορά μου λένε αδυνάτισες, ψήλωσες, έκανες πλάτες ότι θες γενικά. Τα ρούχα ναι μεν μου έχουν φαρδύνει, αλλά η ζυγαριά ακλόνητη. 6,5 ρημαδοκιλά θέλω να χάσω τι κάνω λάθος και δεν χάνω τίποτα; Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι απλά το ΣΚ ξεφεύγω πολύ και κάθε ΣΚ καταστρέφω 5 καθημερινές που έχουν προεροιμάσει το έδαφος. Διανύω το πρώτο ΣΚ που δεν έχω εκτροχιαστεί διατροφικά. Αν τρώω 2 κομμάτια σοκολάτα 80% κακάο θεωρείτε ότι τρώω γλυκό κάθε μέρα; Γιατί πέραν του θέματος της διατροφής, η σοκολάτα και η ζάχαρη υπήρξαν μια εξάρτηση για μένα. Έχω απεξαρτηθεί σημαντικά όμως.
JcD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lactate είπε 3. Η πιο εύκολη μορφή ποια είναι; Βλέπω κάτι τύπους που το κάνουν μια στο ένα μια στο άλλο αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνουν. Επίσης έχω την αίσθηση ότι πηδάω πολύ Να μην πηδάς πολύ, ελαφριά πηδηματάκια χωρίς κραδασμό θέλει, κι όχι συνεχώς κολλημένα τα πόδια όπως στο βίντεο, σιγα σιγά θα ξεκολλήσουν τα πόδια και θα "χορέυεις με το σκοινάκι, ένα πόδι μπρος το άλλο πίσω όπως το κάνει ο balboa εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=kIcA4ryH-ic Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από JcD
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, lactate είπε Το 3 έχει πολύ νόημα, ελπίζω να το καταφέρω. Έλεγα μήπως πάω, αύριο πχ για λίγο τρέξιμο κανά μισάωρο. Σε γενικές γραμμές νιώθω ότι τα βάρη καίνε τους μύες μου. Με το τρέξιμο άντε να πεις πονάνε τα πόδια μου, τρέχω πιο αργά κτλ. Με τα βάρη απλά οι μύες δεν υπακούν. Επίσης θέλω να χάσω βάρος αλλά ο οργανισμός αρνείται. Το σώμα μου αλλάζει, υπάρχει σημαντική διαφορά μου λένε αδυνάτισες, ψήλωσες, έκανες πλάτες ότι θες γενικά. Τα ρούχα ναι μεν μου έχουν φαρδύνει, αλλά η ζυγαριά ακλόνητη. 6,5 ρημαδοκιλά θέλω να χάσω τι κάνω λάθος και δεν χάνω τίποτα; Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι απλά το ΣΚ ξεφεύγω πολύ και κάθε ΣΚ καταστρέφω 5 καθημερινές που έχουν προεροιμάσει το έδαφος. Διανύω το πρώτο ΣΚ που δεν έχω εκτροχιαστεί διατροφικά. Αν τρώω 2 κομμάτια σοκολάτα 80% κακάο θεωρείτε ότι τρώω γλυκό κάθε μέρα; Γιατί πέραν του θέματος της διατροφής, η σοκολάτα και η ζάχαρη υπήρξαν μια εξάρτηση για μένα. Έχω απεξαρτηθεί σημαντικά όμως. Γιατί θες να χάσεις κιλά ? Αφού αδυνατίζεις.
lactate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, JcD είπε Να μην πηδάς πολύ, ελαφριά πηδηματάκια χωρίς κραδασμό θέλει, κι όχι συνεχώς κολλημένα τα πόδια όπως στο βίντεο, σιγα σιγά θα ξεκολλήσουν τα πόδια και θα "χορέυεις με το σκοινάκι, ένα πόδι μπρος το άλλο πίσω όπως το κάνει ο balboa εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=kIcA4ryH-ic πολύ καλό βίντεο, ευχαριστώ! 4 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Γιατί θες να χάσεις κιλά ? Αφού αδυνατίζεις. Γιατί είμαι 96,5 κιλά δεν είναι νορμαλ βαρος αυτό, παρότι σίγουρα έχω καλύτερη αναλογία λίπους πια. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι ΄όσο λίπος χάνω τόσους μυες εχω βαλει. ουτε αναβολικα να παιρνα. Απλα θέλω να είμαι 90κιλά.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Τι εννοείς , δεν είναι νορμάλ? Αν οι δείκτες είναι οκ (περιφέρεια μέσης , αιματολογικές κλπ. ) πάνε προς το καλύτερο, τι αγχώνεσαι. Τι ύψος έχεις.
lactate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Τι εννοείς , δεν είναι νορμάλ? Αν οι δείκτες είναι οκ (περιφέρεια μέσης , αιματολογικές κλπ. ) πάνε προς το καλύτερο, τι αγχώνεσαι. Τι ύψος έχεις. Περιφέρεια μέσης δεν θυμάμαι, αιματολογικά καλά είμαι, ύψος 1.83
JcD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, lactate είπε Περιφέρεια μέσης δεν θυμάμαι, αιματολογικά καλά είμαι, ύψος 1.83 Δούλεψε τα κιλά σου, είμαι κοντά στο ύψος σου και 104, τα κιλά είναι ενέργεια και δύναμη, δούλεψε εκεί να βάλεις μυικό ιστό και μετά αδυνατίζεις.
lactate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, JcD είπε Δούλεψε τα κιλά σου, είμαι κοντά στο ύψος σου και 104, τα κιλά είναι ενέργεια και δύναμη, δούλεψε εκεί να βάλεις μυικό ιστό και μετά αδυνατίζεις. Επειδή έχω κάνει τραμπάλα πάνω κάτω.. άλλος άνθρωπος είμαι και από τα 104 και από άλλες φορές που ήμουν 96. Ίσως έχει και ένα πλεονέκτημα ότι έχεις δύναμη δεν ξέρω.
TEOKOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Επίσης θέλω να χάσω βάρος αλλά ο οργανισμός αρνείται. Το σώμα μου αλλάζει, υπάρχει σημαντική διαφορά μου λένε αδυνάτισες, ψήλωσες, έκανες πλάτες ότι θες γενικά. Τα ρούχα ναι μεν μου έχουν φαρδύνει, αλλά η ζυγαριά ακλόνητη. 6,5 ρημαδοκιλά θέλω να χάσω τι κάνω λάθος και δεν χάνω τίποτα; Φαινόσουν έξυπνο παιδί . Μην το χαλάς τώρα
lactate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Φαινόσουν έξυπνο παιδί . Μην το χαλάς τώρα ναι το έχω υπόψιν μου, αλλά ακούγεται too good to be true. Κάνω τόσο καλή διατροφή και τόσο καλή γυμναστική που ισοφαρίζουν αυτά τα 2;
TEOKOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Αν όντως,γενετικά λέγονται. Πολύ το ψυρίζεις και θα βαρεθείς Βάλε την γυμναστική στο πρόγραμμά σου σαν το πλύσιμο των δοντιών ξέρω ‘γώ Έτσι θα αξίζει μακροπρόθεσμα 5 1
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, lactate είπε ναι το έχω υπόψιν μου, αλλά ακούγεται too good to be true. Κάνω τόσο καλή διατροφή και τόσο καλή γυμναστική που ισοφαρίζουν αυτά τα 2; εχω πεσει ολοκληρο νουμερο στα τζιν τους τελευταιους δυο μηνες και εχω χασει λιγοτερο απο 1 κιλο και -3cm απο την περιφερεια, οποτε ναι γινεται. Εχω ξεπαραδιαστει να αγοραζω ρουχα πια.
arxontas2323 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, evabb είπε εχω πεσει ολοκληρο νουμερο στα τζιν τους τελευταιους δυο μηνες και εχω χασει λιγοτερο απο 1 κιλο και -3cm απο την περιφερεια, οποτε ναι γινεται. Εχω ξεπαραδιαστει να αγοραζω ρουχα πια. Πραγματικά αυτο με τα ρούχα είναι απίστευτο...οπως και αν έχεις λίγο παράξενο σώμα (κολυμβητικό) δεν βρίσκεις εύκολα ρούχα...
evabb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, arxontas2323 είπε Πραγματικά αυτο με τα ρούχα είναι απίστευτο...οπως και αν έχεις λίγο παράξενο σώμα (κολυμβητικό) δεν βρίσκεις εύκολα ρούχα... γενικα αμα δεν δεν εισαι χοντρος λαπας εχεις προβλημα με τα ρουχα. 2
lactate Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, TEOKOS είπε Αν όντως,γενετικά λέγονται. Πολύ το ψυρίζεις και θα βαρεθείς Βάλε την γυμναστική στο πρόγραμμά σου σαν το πλύσιμο των δοντιών ξέρω ‘γώ Έτσι θα αξίζει μακροπρόθεσμα δεν βαριεμαι καθολου ευκολα. Η γυμναστικη εχει μπει. Δηλαδη δεν έχω χάσει ποτέ προπόνηση από το κλασικο που λενε ολοι δεν προλαβα. Μπορει να αλλαξει λιγο η ωρα αλλα θα την κανω. Γυμναστικη ηταν παντα στο προγραμμα αλλα με το τρεξιμο ηταν μαλλον σε αλλη διασταση, δεν ειχα δει τοσα αποτελεσματα, αλλα ειχα χτισει αντοχη (ετρεχα και 15χλμ) και ειχα γερα ποδια. Γενετικα (και γενικα) μιλωντας, νομιζω οτι ευκολα κανω μυες. Οπως και με το γυμναστηριο οταν ειχα κανει στα 18 μου ολοι μου ελεγαν οτι παιρνω φαρμακο και εγω κοτοπουλο ετρωγα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις