Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Απο 60-70 αναλογα .

too expensive δεδομενου οτι φοραω το καθε ρουχο μια φορα μονο και μετα παει για πλυσιμο αμεσως. Thanks παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, evabb είπε

too expensive δεδομενου οτι φοραω το καθε ρουχο μια φορα μονο και μετα παει για πλυσιμο αμεσως. Thanks παντως.

Ε καλα ολοι αυτο κανουμε ,ειδικα gym αυτο ελειπε να το ξαναβαζαμε χωρις πλυσιμο .

3 ώρες πριν, margaritagr είπε

όντως τα Nike ειναι εξαιρετικά! 

θα έλεγα και under armour, ενώ απο adidas δεν έχω μείνει ευχαριστημένη 

Παρε μου ενα δωρο.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ε καλα ολοι αυτο κανουμε ,ειδικα gym αυτο ελειπε να το ξαναβαζαμε χωρις πλυσιμο .

Παρε μου ενα δωρο.

δυστυχως αμφιβαλω γι αυτο... 🤢

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, evabb είπε

απο τιμες τι λενε αυτα;

To Nike One έχει €39 και εξαιρετική εφαρμογή, προσοχή όμως αν είσαι μικροκαμωμένη θες XS όσο και να μην το πιστεύεις. Γενικά ένα πρόβλημα με τα νούμερα υπάρχει και δεν μπορώ να δω κακή εφαρμογή σε κολάν ρε παιδιά, νευριάζω. 

• Like 1
Δημοσ.

New balance , u.a. , salomon  κοιταξε και για πιο οικονομικα ισως εχει karrimor,puma απο sportsD.

Γενικοτερα απο αθλητικες κοιτα : lonsdale,everlast στα πολυ οικονομικα ... και 883police.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, picoGreedy είπε

Όλως παραδόξως τα περισσότερα κολάν της myprotein είναι πολύ βολικά, όμορφα και squat proof. Απλά κοίτα τα reviews στο αγγλικό site( στο ελληνικό δεν έχει σχεδόν καμία ). 

Θα συμφωνήσω σε αυτό. Τα ρούχα της myprotein είναι πολύ καλής ποιότητας και έχουν "outlet" με μεγάλες εκπτώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω XS σε αρκετες μαρκες αν και δεν θα ελεγα οτι ειμαι ιδιαιτερως μικροκαμωμενη (1.64 με αναλογιες 93-67-87). Νομιζω οτι στις μερες μας τα νουμερα ειναι οτι να'ναι εντελως. Δεν τους δινω καν σημασια.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2019 στις 2:12 ΜΜ, wizzy είπε

Thanks man. Το εκτιμώ.

Edit: Κι επειδή είναι πάντα χρήσιμο να δηλώνουμε τους στόχους μας, για να τους εμπεδώνουμε κι εμείς οι ίδιοι, έχουμε και λέμε:

Στόχος 1 - Διάρκεια διαστήματος τακτικών προπονήσεων: Την προηγούμενη φορά είχα καταφέρει να κάνω είκοσι (20) συνεχόμενες εβδομάδες προπονήσεων, πριν να διακόψω για τις διακοπές του Αυγούστου. Αυτή τη φορά και με δεδομένο ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς "αργούν", θέλω να αυξήσω αυτό το διάστημα σε είκοσι οκτώ (28) εβδομάδες. Επιγραμματικά, είναι έξι + έξι εβδομάδες η φάση "base" (στην οποία θα βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση), μετά είναι οκτώ εβδομάδες η φάση "build" (στην οποία θα "πατήσω" πάνω στη βελτιωμένη φυσική κατάσταση για να βελτιώσω την απόδοσή μου σε κάθε προπόνηση) και οκτώ εβδομάδες η φάση "specialty" (στην οποία θα "εξεικευθώ" σε συγκεκριμένες συνθήκες ποδηλασίας). Την προηγούμενη φορά οι προπονήσεις της φάσης "specialty" - για διάφορους λόγους - πήγαν από μη τακτικές σε σποραδικές, λόγω άλλων θεμάτων, οπότε και τις διέκοψα εντελώς.

Εννοείται ότι η φάση "specialty" είναι πρακτικά ανεξάντλητη, διότι όταν τελειώσω την αρχική επιλογή μου (π.χ. climbing), μπορώ να επιλέξω άλλη "εξειδίκευση" (π.χ. 40χλμ ΤΤ) και γενικά, μέχρι να τελειώσει η ετήσια συνδρομή μου στο software να επιλέγω όποια "εξειδίκευση" θέλω. Όμως, "baby steps". Ας ολοκληρώσω επιτυχώς τις είκοσι οκτώ πρώτες εβδομάδες και βλέπουμε.

Στόχος 2 - Αύξηση του FTP: Θέλω σε κάθε FTP test να αυξάνω τα Watts που αποδίδω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αριθμητικά την αύξηση (π.χ. 20 Watts) διότι είναι "gain" το οποίο δεν μένει σταθερό από test σε test. Ως πιο συγκεκριμένο στόχο, θέλω όταν θα φτάσω στην εκκίνηση της εικοστής πρώτης εβδομάδας (πρώτη εβδομάδα της φάσης "specialty") το FTP μου να είναι μεγαλύτερο των 176 Watts που είχα στο παρελθόν, στο ίδιο προπονητικό σημείο.

Ελπίζω να τα καταφέρω!

Τελικά, από ό,τι φαίνεται, κάτι κάνω καλά.🙂

Σήμερα, μετά το τέλος 12 συνεχών εβδομάδες προπονήσεων, το οποίο τέλος σήμανε την ολοκλήρωση της φάσης "base", έκανα το FTP test το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη των 8 εβδομάδων της φάσης "build". Το αποτέλεσμα του FTP test ήταν 177 Watts. Στο post που παραθέτω, είχα γράψει ότι στόχος μου ήταν να έχω FTP μεγαλύτερο των 176 Watts πριν την φάση "specialty". Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του σημερινού FTP test, "έπιασα" αυτόν τον στόχο 8 εβδομάδες πριν τη φάση "specialty"! Fuck yeah!🤘

Οπότε, πλέον ο στόχος σχετικά με τα Watts αναδιαμορφώνεται κι έχει ως εξής: Στο FTP test της φάσης specialty θέλω το αποτέλεσμα να είναι μεγαλύτερο των 196 Watts που είχα στο παρελθόν, στο ίδιο προπονητικό σημείο.

Α! Μέσα σε όλα, έχασα κι 1 κιλό και 100 γραμμάρια βάρους. ΟΚ, δεν είναι η μείωση που ήθελα, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα εξορθολογισμού της διατροφής μου - αποκλειστικά.

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 5
Δημοσ.

Καινούργιο ματζαφλάρι στην κουζίνα για τα λαχανικά.

Τιμής ένεκεν του πήρα τα απαραίτητα συνοδευτικά για σήμερα

09E5B7A1-68F3-4933-97F1-B83DDB4016D2.jpeg

7472ABED-97D8-4D13-8CCD-E1C9CAAE847C.jpeg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε

Τσιπούρες με μπρόκολα στον ατμό; Nice!

Και ξυνολάχανο που έγινε μετά από 2 βδομάδες σφράγισμα στο βάζο.

Τι να λέμε ..

Έκανα και γερή προπόνηση πόδια σήμερα ,ότι πρέπει

Δημοσ.

Σκοινάκι issues

Ξεκίνησα το σκοινάκι και χαίρομαι πολύ (νιώθω πιο αθλητικός από ποτέ).  Έχω κάποια μικροθεματάκια:

1. Μπερδεύομαι συχνά αλλά νομίζω ότι απλά κάπου χτυπάει οπότε είναι θέμα χώρου νταξει

2. Παλιά πόναγε η κοιλιά μου από το πάνω κάτω, τώρα επειδή μάλλον μαζεύτηκε αρκετά και έχει δυναμώσει ο κορμός, πονάνε τα καλάμια μου και γενικά νιώθω ότι κάνω ένα νταπ νταπ νταπ δυνατό ενώ προσπαθώ να μαι πιο ελαφρύς, τι φταίει;

3. Η πιο εύκολη μορφή ποια είναι; Βλέπω κάτι τύπους που το κάνουν μια στο ένα μια στο άλλο αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνουν. Επίσης έχω την αίσθηση ότι πηδάω πολύ

4. Για ζέσταμα πόσο χρειάζεται; Θα ήθελα να μετράω τα περάσματα για να έχω ένα μπούσουλα. Με το τρέξιμο ήταν εύκολα έκανες 2 γύρους. Αλλά φοβάμαι μην χάνω την ώρα μου να προσπαθώ να ξεμπλεχτώ και δεν κάνω καλό ζέσταμα

5. Αντικαθιστόντας το τρέξιμο με σκοινάκι (για ζέσταμα) μήπως πρέπει να αφιερώσω μια προπονησούλα μόνο στο τρέξιμο; Είναι λίγο συναισθηματικό το δέσιμο μου και από το καλοκαίρι δεν έχω πάει για τρέξιμο κάτι μισάωρα που κάνω, θα ήθελα να δω αν θα είμαι καλύτερος τώρα που είμαι πιο γυμνασμένος.

Δημοσ.

2) Είναι φυσιολογικό μιας και ξεκίνησες τώρα

3) Το καλύτερο είναι να μην πηδάς ψηλά, με τον καιρό θα συνηθίσεις και θα πρέπει να πηδάς ίσα-ίσα ώστε να περνάει το σχοινάκι κάτω από τα πόδια σου.

4) Ένα χαλαρό 5λεπτο τρέξιμο τουλάχιστον για μένα ήταν οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...