Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να απορροφήσεις τις απαραίτητες ποσότητες αμινοξέων (κάθε αμινοξύ έχει συγκεκριμένο ρυθμό απορρόφησης, μεμονωμένα) από τροφές οι οποίες α) δεν έχουν δα και μεγάλες ποσότητες, to begin with και β) από τη φύση τους οι τροφές αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αφομοιώσιμες, θα δεινοπαθήσει. 

Πάρε παράδειγμα τους σπόρους Chia. Και γαμώ τις τροφές. Στα 100 gr, 17 gr πρωτεΐνη, με πολύ καλό προφίλ αμινοξέων, 35 gr ίνες και τίγκα στα Ω3, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Φάε για πλάκα 100 gr, με τη μία και πιες νερό. Ετοιμάσου ο πάτος σου να γίνει ένα με τον πάτο της τουαλέτας και στη συνέχεια ξεκίνα να καθαρίζεις τα χαρακώματα στο Battlefield 1.  Όλα αυτά για ούτε 500 kcal.

Αυτά για το πρώτο σκέλος.

Για τα υπόλοιπα, δεν χρειάζονται ένα κάρο φάρμακα. Μπαίνεις σε οποιοδήποτε φαρμακείο στον κόσμο και ζητάς ινσουλίνη, το κόστος είναι λογικό και δεν πρόκειται ποτέ να σε κοιτάξει κανείς περίεργα. Δεν χρειάζεσαι πολλά παραπάνω. Ό,τι σκατά και να φάς, με την ινσουλίνη θα πιάσει τόπο, λίγο ή πολύ, καλό ή κακό, θα πάρει το δρόμο του. Απλά βάζουν και ένα μιμητή ινκρετίνης (GLP-1 receptor agonist) για να κρατήσουν τη μάζα σε λογικά επίπεδα και να γίνει λίγο πιο ασφαλής η διαδικασία. Βάλε και ένα μικρό σχήμα συμπλήρωσης τεστοστερόνης, et voila, τρώω όλη μέρα λαχανίδες και ασκολίμπρους και πάιζω 170άρια καθίσματα και 200άρες άρσεις για χαβαλέ.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yannis27gr είπε

Το θέμα της δυσκοιλιότητας λόγω υψηλής πρόσληψης πρωτεινών που ανέφερε ο Άλεξ είναι σοβαρό πάντως. Εγώ το αντιμετώπισα προσθέτοντας στη διατροφή φρούτα που είναι γνωστά για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας όπως σταφύλια, ακτινίδια, δαμάσκηνα (ειδικά τα αποξηραμένα), κτλ.

Nα πίνεις myprotein θα σε πάει πριονοκορδέλα. Με τις γεύσεις ε όχι την σκέτη 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2019 στις 2:29 ΜΜ, coffeex είπε

Το έχει δει κανείς;

Ακόμα μια προπαγάνδα με καμία ουσιαστική επιστημονική τεκμηρίωση. Το γεγονός και μόνο ότι ένας από τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ έχει επενδύσει σε εργοστάσιο που φτιάχνει πρωτεϊνη από μπιζέλι αρκεί για να αναρωτηθεί κανείς τι παίζει. Οι επεξηγήσεις δε των παραδειγμάτων του γορίλα που τρώει όλη μέρα χόρτα και των μονομάχων της Ρώμης που έκαναν χορτοφαγία είναι εντελώς αστεία. 

Επεξ/σία από Musclemar
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gntgrx είπε

Για να απορροφήσεις τις απαραίτητες ποσότητες αμινοξέων (κάθε αμινοξύ έχει συγκεκριμένο ρυθμό απορρόφησης, μεμονωμένα) από τροφές οι οποίες α) δεν έχουν δα και μεγάλες ποσότητες, to begin with και β) από τη φύση τους οι τροφές αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αφομοιώσιμες, θα δεινοπαθήσει. 

Πάρε παράδειγμα τους σπόρους Chia. Και γαμώ τις τροφές. Στα 100 gr, 17 gr πρωτεΐνη, με πολύ καλό προφίλ αμινοξέων, 35 gr ίνες και τίγκα στα Ω3, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Φάε για πλάκα 100 gr, με τη μία και πιες νερό. Ετοιμάσου ο πάτος σου να γίνει ένα με τον πάτο της τουαλέτας και στη συνέχεια ξεκίνα να καθαρίζεις τα χαρακώματα στο Battlefield 1.  Όλα αυτά για ούτε 500 kcal.

Αυτά για το πρώτο σκέλος.

Για τα υπόλοιπα, δεν χρειάζονται ένα κάρο φάρμακα. Μπαίνεις σε οποιοδήποτε φαρμακείο στον κόσμο και ζητάς ινσουλίνη, το κόστος είναι λογικό και δεν πρόκειται ποτέ να σε κοιτάξει κανείς περίεργα. Δεν χρειάζεσαι πολλά παραπάνω. Ό,τι σκατά και να φάς, με την ινσουλίνη θα πιάσει τόπο, λίγο ή πολύ, καλό ή κακό, θα πάρει το δρόμο του. Απλά βάζουν και ένα μιμητή ινκρετίνης (GLP-1 receptor agonist) για να κρατήσουν τη μάζα σε λογικά επίπεδα και να γίνει λίγο πιο ασφαλής η διαδικασία. Βάλε και ένα μικρό σχήμα συμπλήρωσης τεστοστερόνης, et voila, τρώω όλη μέρα λαχανίδες και ασκολίμπρους και πάιζω 170άρια καθίσματα και 200άρες άρσεις για χαβαλέ.

Μην το γελάς ,πολλοί το κάνουν  όπως και οι γκόμενες για να γίνουν skinny κατεβάζουν τα t4 σαν mentos

Δημοσ.

Εγώ κλέφτης θα γίνω, δηλαδή; Αργά ή γρήγορα, the shit goes down και μου χτυπάνε την πόρτα.

Πώς θα γίνει €1,98 η θυροξίνη, 25 φορές πάνω το κοκορέτσι και τα κεράσματα πλέον δεν παίζουν εύκολα. Και κλάααμα οι μοντέλες.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Μην το γελάς ,πολλοί το κάνουν  όπως και οι γκόμενες για να γίνουν skinny κατεβάζουν τα t4 σαν mentos

Οριστε;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, evabb είπε

Οριστε;

Κάποια ζώα παίρνουν σκευάσματα θυροξινης για να επιταχύνουν το μεταβολισμό aka να χάνουν κιλά εύκολα 

Βλακειες σαφώς γιατί με την υγεία ποτέ των ποτών δεν παίζουμε.

ασε που εγώ πχ έχω φτάσει σε βαρύ υπερθυρεοειδισμο και με τπτ δεν έχανα βάρος 

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Κάποια ζώα παίρνουν σκευάσματα θυροξινης για να επιταχύνουν το μεταβολισμό aka να χάνουν κιλά εύκολα 

Βλακειες σαφώς γιατί με την υγεία ποτέ των ποτών δεν παίζουμε.

τι να το κανεις να χασεις βαρος με τετοιες μεθοδους αν δεν ξερεις να το κρατησεις χαμενο; Καλα για το προφανες για το ποσο επικινδυνο ειναι να παιζουμε με τετοια πραματα δεν ασχολουμε καν.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Τι βάρος να χάσεις μωρε συ , εσύ είσαι λελούδι,ανθός :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κορίτσια (και αγόρια γιατί όχι)  πείτε κανένα κολάν με ωραία εφαρμογή που σας έχει βολέψει. Πρέπει να εμπλουτίσω τη συλλογή μου. Ρε σεις τι ωραίο που είναι να γυμνάζεσαι μόνος σου, δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο. 

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, gntgrx είπε

Τελικα απορροφωνται οι σποροι chia καθως και ο τριμμενος λιναροσπορος ή πανε απο την εισοδο στην εξοδο ερεθιζοντας το εντερο και προκαλωντας αυτο που περιεγραψες;

παντως για την vegan διατροφη, απο διατροφολογους εχω δει περισσοτερο να νοιαζονται για την B12, παρα για τα αμινοξεα. Μηπως (κανω μια υποθεση χωρις να γνωριζω παραπανω), δεν ειναι απαραιτητα ή τελικα ο οργανισμος οταν χρειαστει θα τα παρει απο καταβολη των μυων; 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/10/2019 στις 12:02 ΜΜ, Toxo <3 lover είπε

Κορίτσια (και αγόρια γιατί όχι)  πείτε κανένα κολάν με ωραία εφαρμογή που σας έχει βολέψει. Πρέπει να εμπλουτίσω τη συλλογή μου. Ρε σεις τι ωραίο που είναι να γυμνάζεσαι μόνος σου, δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο. 

Όλως παραδόξως τα περισσότερα κολάν της myprotein είναι πολύ βολικά, όμορφα και squat proof. Απλά κοίτα τα reviews στο αγγλικό site( στο ελληνικό δεν έχει σχεδόν καμία ). Στο oysho έχει επίσης πολύ καλά κολάν, αλλά πρέπει να το ψάξεις ποια είναι squat proof( έχουν και εκπληκτικά sports bras ). Για ευρώπη παίζει και πολύ το gymshark, άμα σου φαίνονται ακριβά περίμενε μέχρι black friday που σχεδόν κάθε χρόνο κάνουν πολύ καλά deals. Και τέλος, παίζουν κάτι εκπλητικά κολαν στο aliexpress CRZ Yoga, τα οποια παίζει να ναι το πιο απαλό κολάν που έχω βάλει ποτέ( είναι αντιγραφή lululemon νομίζω ).  Αυτά τα έχω δοκιμάσει σε προπονήσεις kickboxing, jiu jitsu και cross-training και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη. :) 

Επεξ/σία από picoGreedy
Τυπογραφικό
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

@Toxo <3 lover Nike μονοδρομος !

2 ώρες πριν, margaritagr είπε

όντως τα Nike ειναι εξαιρετικά! 

θα έλεγα και under armour, ενώ απο adidas δεν έχω μείνει ευχαριστημένη 

απο τιμες τι λενε αυτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...